Tašča...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*Penelope* - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 9. 2008
Prijateljic nima veliko ker sta non stop z možem skupaj. Ne moreta drug brez drugega niti en dan in vse hobije imata skupne. Samo pač ko njega ni doma je pa žalostna itd. Ampak tud če je on doma pričakuje da bo sin vsak dan z njo vsaj nekaj časa. Drugače me imajo radi in vedno ko pridem so zelo prijazni do mene. Tudi če mene ni po dva dni že takoj sprašuje če sem kaj jezna na njih in kdaj bom prišla Sej ok pridem pa vse, razumem da pričakuje da bo sin tudi z njo, ampak v nekaterih primerih se mi zdi že res malo preveč. Jaz če rečem fantu da pač grema ven in vse velikokrat gre, ampak meni ni to to če vem da bo zaradi tega kreganje doma. Drugače imajo tudi oni polno nekih pravil glede pospravljanja, držanja obljub itd.Vse mora biti tip top, včasih celo malo preveč. Postelnjino menja vsake tri dni Pa vedno ma povedat čez kako sosedo kok je mela posodo nepomito itd..ojoj kaj bo potem šele od naju pričakovala..to bo še zanimivo
-
kiny - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 8. 2007
- Kraj: over the rainbow
Jooj js upam da vama bo dala mir ko bosta na svojem. Najbolj se je čim dlje odselt, če bosta mela možnost. Ker če bo skos nadzorovala, se ti bo čist zamerla in se boš komej komej zadržvala al pa se bosta samo skregale.
Nej ji tvoj fant reče, če ona tut usak dan preživi s svojimi starši tolko časa vsak dan, sej so tut njena družina...
Nej ji tvoj fant reče, če ona tut usak dan preživi s svojimi starši tolko časa vsak dan, sej so tut njena družina...
Live your life like you want
-
[She.] - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 5. 2008
- Kraj: Bora Bora
kiny napisal/-a:Joj bolj ko berem tole, zmerj bolj mam rada svojo taščo. Morm prou potrkat, da pri nam nikol nobenga problema S taščo se super razumeva, skos debata, smeh uglavnem zakon taščo mam
enako. mi2 se tud štekava u nulo in je zakon kr je ful taka moderna tašča si greva nrest skupej nohtke k njeni kolegici, pa gremo usi u šoping pa tko. supr je.
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
-
*LooBika* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 5. 2008
piškotek* napisal/-a:moram potrkat
jaz se dobro razumem z mojo taščo in tudi moj se zloooo šteka z mojo mamo
se podpisem..pr nama je isto...in res..js osebno grem ful rada k njegovima domov..ker se mamo vedno ful fajn... zakon sta...v primerjavi z bivsimi (tascami in tasti... )
-
kiny - Kofetarica
uffff od mojga bivšiga mat.... da ne govorim.... the deviiilll!!
Je profesorca telovadbe in je čist alergična na kakršno kol odvečno kilco. Sicer sm mela srečo, ker sm trenirala in nism mela nobenga odvečnga špeha, ampak koj k sm en piškot več pojedla kukr bi "lahko" po njenem sm mogla že laufat z njo okol pa telovadt pa skakat tm okol uglavnem groza. Pol k sva s temu nehala, in je pač dobu drugo je ona kr mene klicala, kolk je njegova tanova zamaščena, da jo je prou sram da ma tako snaho, da ji je telovadba zgleda višja znanost itd... mislm grooozaaaa boga punca....
Drgač pa moj zdejšnja tašča k upam da bo skoooos moja tašča je pa zakooon!!
Je profesorca telovadbe in je čist alergična na kakršno kol odvečno kilco. Sicer sm mela srečo, ker sm trenirala in nism mela nobenga odvečnga špeha, ampak koj k sm en piškot več pojedla kukr bi "lahko" po njenem sm mogla že laufat z njo okol pa telovadt pa skakat tm okol uglavnem groza. Pol k sva s temu nehala, in je pač dobu drugo je ona kr mene klicala, kolk je njegova tanova zamaščena, da jo je prou sram da ma tako snaho, da ji je telovadba zgleda višja znanost itd... mislm grooozaaaa boga punca....
Drgač pa moj zdejšnja tašča k upam da bo skoooos moja tašča je pa zakooon!!
-
small_star - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 3. 2008
- Kraj: made & heaven
Moja tašča je tut carica. Do danes se še nikdar ni vmešala med naju ali karkoli rekla. Non stop mi kaj ponuja - vzami kivi za domov, ko zajtrkujem mi na mizo prnese skoraj cel hladilnik (od marmelade, masla, nuttele, enega namaza, drugega, tune, do narezka), včeraj mi je palačinke ponudila ob 8h zvečer pa še marsi kaj. Zelo rada govori, nisem pa je še slišala obirat. Pač pove splošne stvari. Hvaležna je pa tut za vsako stvar. Res je super ženska.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
- *roxy*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 3. 2007
Moja pa ne pokaže niti malo zanimanja zame.Sploh se ne meni z mano.Js se pa s svojimi zgodbicami naprej mečem,da ni tišine...pa tud nevem kaj nej.Zdej že tko nism šla tja par mescou,ker mi je ful neprijetno.S tem da sva s fantom že nekaj let par.
- *roxy*
- Komunikatorka
Ona je bol samotarske narave,brez moža.Kadar pridem se umakne.Če sva pa glih kje skupi in je kakšna debata,se pa še nasmehne ne.Ni odgovora,ne nasmeha...Brez čustev.Da mi vedn keš za kakšna darila,k me ne pozan pravi in ne ve kaj si želim.Js sm pa bol osebne narave in mi gre poteno na k***.Moj fant sicer pravi,da ne misli slabo in da me ma rada ampak tega ne zna pokazat.
-
kiny - Kofetarica
Ja mogoče res. Sj men bi blo tut čudn če se moja neb z mano pogovarjala pa tko, navem nebi se dobr počutla ker bi misla kukr da sm odveč.
No vrjetno rada te ima drugače ti tut za darilo nebi nič dala, vrjetn ne zna vzpostavt kontakta al pa ne ve kako naj bi začela.
Drugač moja kolegica je mela tut ful problemou s svojo taščo, zlo podobne tvojim, sam njena tašča je mela tko prej eno tako čudno familijo in je bla bl zaprta vase zart tega.
No vrjetno rada te ima drugače ti tut za darilo nebi nič dala, vrjetn ne zna vzpostavt kontakta al pa ne ve kako naj bi začela.
Drugač moja kolegica je mela tut ful problemou s svojo taščo, zlo podobne tvojim, sam njena tašča je mela tko prej eno tako čudno familijo in je bla bl zaprta vase zart tega.
- *roxy*
- Komunikatorka
Sej si rečem pač takšna je...ampak ko pridem naslednjič tja in sama sedim na sedežni,ker gre mami v svojo sobo bi šla kr domou(sam k nism blizu)...ne najdem dgovora...sprijaznit se bo treba.Zanima me pa kakšna bo do vnučkov?!K ne bi rada da bi mel eno zateženo babico,k jih ne bi pocartala pa nč!
Hvala kiny
Hvala kiny
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov