Tašča...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 218 prispevkov
• Stran 13 od 15
•
Prejšnja
1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15
Naslednja
-
*skokica* - Debatorica
- Na forumu od: 1. 4. 2008
Po moje se pa en del tiče tudi nje. Če fanta ne moti, potem se itak lahko za brez veze pizdi, ampak se zgoraj opisano ne zdi nekaj, kar bi jaz mirne duše sprejela. In tudi pri moji bodoči tašči je tako, da je pretirano navezana na svojega sinčka in npr. pribije, da je njen sinček glava družine (in ja, njen mož je alive and kicking), pa take ... Ampak je moj hvala bogu toliko, da na vsake tolk časa popizdi, ko ga začne nadlegovat, da naj proba, če je grah že kuhan, ker ona ne ve. Pa če misli, da je pecivo že pečeno. Pa wtf a čez teden sploh lahko normalno funkcionira, ko sinčka ni doma??
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
*mala* napisal/-a:Kak smešno, da fanta ne motijo take stvari, tebe pa?
Kaj se ima punca sploh za vtikat kak odnos ima on doma? Če njemu odgovarja, kaj ima to tebe za motit?
Pa verjem, da se ne bo nič spremenilo, tud če še tako upaš!
Če njegov odnos "doma" vpliva na njuno zvezo ima vso pravico, da kaj pokomentira in ga prosi, da kaj spremeni. Npr. to z Avstrijo in da je šel v trgovino z mamico, namesto, da bi dve posrani urci preživel z njo, se men zdi ogabno dejanje. Ker so trgovine odprte konstantno, ker bo mamica lahko šla v trgovino potem, ko on pride domov in ker bi se lahko on postavil zase in svojo zvezo, da bi se videla in mami čas s trgovino posvetil kasneje.
It was forever..but it didnt last long..
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Ja, ampak je na fantu, da kaj spremeni. Ne more se ona vtikat v njegovo mamo. Dokler ne bo fant svoji mami rekel NE, nima kej...
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
*Penelope* - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 9. 2008
Drugače ji je on dostkrat reko, da naj mu več ne teži za učenje, ker ni 5 let star pa da že ve sam za sebe, al pa kej, ampak njej se to ne da dopovedat, še vedno teži...
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
OK, ji reče glede učenja, kaj pa ostale stvari? Glede stalnega klicanja, itd...? Naj pa telefon izklop, če ga tako moti, ampak ga očitno ne
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
*skokica* - Debatorica
- Na forumu od: 1. 4. 2008
Mah, jaz vidim pri svojem fantu. Ful je odvisno od karakterja. Jaz za vsako stvar popizdim, če mi kaj ni všeč, on pa pač pravi, da mu lažje spregovorit tistih par besed, pa je mir pri bajti. Pa ima na nek način prav, ampak jaz se pač težko zadržim, da če ne drugega, da vsaj z očmi zavijem.
- sanjaanja
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 10. 2007
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let
Glede šole, če ga starša preživljata se mi zdi, da ni nič čudnega, če mu teži, ker si najbrž želi, da bo čimprej pri svojem kruhu.
Če mora pa mamo peljat v trgovino pa mi tudi ni nič čudnega, saj najbrž se gre tudi za njegovo prehrano ali karkoli že. Tudi midve z mamo imava torke rezervirane za nabavo in se ob torkih enostavno z nikomer za nič ne menim, ker imam takrat tole obveznost.
Če mora pa mamo peljat v trgovino pa mi tudi ni nič čudnega, saj najbrž se gre tudi za njegovo prehrano ali karkoli že. Tudi midve z mamo imava torke rezervirane za nabavo in se ob torkih enostavno z nikomer za nič ne menim, ker imam takrat tole obveznost.
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Ko berem kaj se enim dogaja s taščami, si prau zaželim, da men ne bo treba nikol kej tazga izkusti. Moj nima mame tko, da jz nimam še nobene izkušnje.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
vrvica - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 6. 2005
Od bivsega mtka me je dost spominjala na mojo mat, kar se je tikalo ciscenja in stalnega tezenja in jamranja, kako ona vse dela, drugi pa itak nic. Pr matki sem kr navajena, pa zna bit tud cist skulirana no. Ampak njegova mt mi pa ni bla kej prevec kul, pa ceprav sva se stekale ubistvu zmer. Sam js sem bla se tko bl mula, pa nisem mela prevec stika z njo. Nevem ce bi jo hotla met za tasco.
Pri zdejsnjemu pa cist druga zgodba. Njegova mat je pa zame popolna mami in tasca. Tko dobrega, razgledanega in nesebicnega cloveka se nisem srecala. Se redko srecava, ampak mava tople odnose, zlo me je vesela vedno, js pa nje. Moj lubi zmeraj pove, da ma svojo mat najrajs in da si res nebi mogu zelet boljse. Se mi zdi da so zlo redke. Resnicno upam, da bo ostala moja (bodoca) tasca, ker od nje se clovek res lahko ogromno nauci.
Pri zdejsnjemu pa cist druga zgodba. Njegova mat je pa zame popolna mami in tasca. Tko dobrega, razgledanega in nesebicnega cloveka se nisem srecala. Se redko srecava, ampak mava tople odnose, zlo me je vesela vedno, js pa nje. Moj lubi zmeraj pove, da ma svojo mat najrajs in da si res nebi mogu zelet boljse. Se mi zdi da so zlo redke. Resnicno upam, da bo ostala moja (bodoca) tasca, ker od nje se clovek res lahko ogromno nauci.
And you don't talk so loud ...
An you don't walk so proud ...
Any more ... and what for?
°°Guns N' Roses - Estranged°°
An you don't walk so proud ...
Any more ... and what for?
°°Guns N' Roses - Estranged°°
- kalanhoja
- Kofetarica
- Na forumu od: 28. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
Mene je pa pri eni tašči motilo ravno to, da se ji ni dalo popolnoma nič. Kuhanje je sovražila, pospravljeno je bilo takoj dovolj, sajenje rož je bilo brez veze, delo na vrtu isto. Jaz imam pa tako rada rožice, domačo solato, pospravljeno stanovanje,... Vse te njene lastnosti so me motile. In jaz bi morala živeti pri njih, če bi ostala s tem tipom.
-
*SunFlower* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 5. 2009
Mene pa to pri 'tastu' moti ko je mnenja da so hišna opravila za ženske in potem on leži na kavču cel dan, meni pa potem ob raznih priložnostih omeni kak da me nikoli ne vidi za štedilnikom, seveda ko pa ni šans da bi kdaj v kuhinjo pogledal al pa ko so luči v veži fuč že kako leto pa jih še do zdaj ni zamenjal (ko jih je on šravfal in jih je treba nekako ven vzet da lahko zamenjaš žarnico, pa nihče drug to ne zna pa tudi nikomur ne pusti ampak vsem reče 'pusti ti ko itak ne znaš, bom jaz' potem pa ne ), pa ko ima avto stalno umazan (zunaj in notri) in v njem pol stvari ne dela (med drugim varnostni pasovi)...
'Tašča' je potem že boljša, ona vsaj malo pospravlja in kuha in v službo hodi, ampak potem je pa vedno tak zoprna in se dere na vse kar brez razloga, nič se ji ne da dopovedat in v vse se vtikuje. Pa res mi gre na živce (verjetno sem pikolovska, pa vseeno), kak stalno teži za pospravljanje kuhinje - tako nenormalno, da mora biti vedno vse sterilno in vse - potem pa vidiš fotelje v dnevni sobi kak so usrani, pa vedno smrdi iz WCja ko nikoli ne da notri tiste tekočine (kaj je že, no, ko se nalije v plastično posodico pa se zatakne za rob wcja), pa buni se vedno kak je usrana metlica od wcja, ja logično če je pa stara že sto let, a da bi se novo kuplo ni šans ...
Pa moti me tudi ful ko oba kadita in tudi v avtu pri zaprtih oknih (in je pepel kar po avtu, npr. na menjalniku pa tak), pa v kuhinji ko kdo je ...
Ajoj pa še ena stvar je, mata enega majhnega pesa, mešanca med zahodnovišavskim terierjem in maltežanom, in ni čisto nič vzgojen, kar tak prosi pri mizi za hrano stalno, laja kadar se mu zljubi in za kar se mu zljubi (tak, večino časa se dere na stopnicah, pa ko gre 'tast' iz hiše je grozen ko začne kar tulit in ne neha tak pol ure), pa nihče ga nikoli ni naučil da se ne sme po hiši kakat in lulat in potem to stalno počne, kar tak sredi stopnic, veže ali pa dnevne sobe ponavadi, enkrat mu je ratalo celo na mizo splezat in se je tam ... meni je to ogabno in potem tudi nočem za njim pospravit, ker ga konec koncev nisem jaz tak grdo razvadila, potem me pa moj grdo gleda zakaj ne pospravim za pesom če vidim, ja saj tudi 'tašča' in 'tast' rada kar gresta mimo, kao, bo že nekdo drug to pospravil res ne maram ljudi ki kupijo žival pa jo imajo potem za igračko
'Tašča' je potem že boljša, ona vsaj malo pospravlja in kuha in v službo hodi, ampak potem je pa vedno tak zoprna in se dere na vse kar brez razloga, nič se ji ne da dopovedat in v vse se vtikuje. Pa res mi gre na živce (verjetno sem pikolovska, pa vseeno), kak stalno teži za pospravljanje kuhinje - tako nenormalno, da mora biti vedno vse sterilno in vse - potem pa vidiš fotelje v dnevni sobi kak so usrani, pa vedno smrdi iz WCja ko nikoli ne da notri tiste tekočine (kaj je že, no, ko se nalije v plastično posodico pa se zatakne za rob wcja), pa buni se vedno kak je usrana metlica od wcja, ja logično če je pa stara že sto let, a da bi se novo kuplo ni šans ...
Pa moti me tudi ful ko oba kadita in tudi v avtu pri zaprtih oknih (in je pepel kar po avtu, npr. na menjalniku pa tak), pa v kuhinji ko kdo je ...
Ajoj pa še ena stvar je, mata enega majhnega pesa, mešanca med zahodnovišavskim terierjem in maltežanom, in ni čisto nič vzgojen, kar tak prosi pri mizi za hrano stalno, laja kadar se mu zljubi in za kar se mu zljubi (tak, večino časa se dere na stopnicah, pa ko gre 'tast' iz hiše je grozen ko začne kar tulit in ne neha tak pol ure), pa nihče ga nikoli ni naučil da se ne sme po hiši kakat in lulat in potem to stalno počne, kar tak sredi stopnic, veže ali pa dnevne sobe ponavadi, enkrat mu je ratalo celo na mizo splezat in se je tam ... meni je to ogabno in potem tudi nočem za njim pospravit, ker ga konec koncev nisem jaz tak grdo razvadila, potem me pa moj grdo gleda zakaj ne pospravim za pesom če vidim, ja saj tudi 'tašča' in 'tast' rada kar gresta mimo, kao, bo že nekdo drug to pospravil res ne maram ljudi ki kupijo žival pa jo imajo potem za igračko
Every rose has its thorn
-
Peterca18 - Debatorica
- Na forumu od: 1. 1. 2006
- Kraj: Ljubljana
joj, mislim da imava jaz in Penelope isto taščo, brez pretiravanja. S tem, da moj je nekako ponotranjil to in se mu zdi prav in čuti dolžnost da mamo pelje na shoping točno takrat ko sem jaz nekaj splanirala, pa da če en dan ni doma, mamo pokliče vsaj 3x, pa da mi vedno ko bi lahko en cel dan preživela skupaj prijavi: moram bit še malo doma, ker nisem skoraj nič. Pa je tip vsak dan doma, ampak res vsak dan, razen ko gre na morje.
Jaz pa mislim da vsaj v mojem primeru je problem v tašči. Ona je njegova mama in ga je vzgojila na tak način. Ni se sam vzgojil v maminega sinčka, ki je tako navezan na mamo, da ničesar v življenju ne more naredit brez nje.
*skokica* napisal/-a:Dejansko ni nikoli problem v tašči, ampak v fantu, ki se ne zna z njo zmenit.
Jaz pa mislim da vsaj v mojem primeru je problem v tašči. Ona je njegova mama in ga je vzgojila na tak način. Ni se sam vzgojil v maminega sinčka, ki je tako navezan na mamo, da ničesar v življenju ne more naredit brez nje.
Ko bom velika, bom Lara Croft.
-
*SunFlower* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 5. 2009
Ma na začetku je šlo, ko jih še nisem dobro poznala pa tak, zdaj pa ko vidim kak je se pa itak stalno držim bolj za sebe, imam srečo ko imava sobo v pritličju oni so pa v prvem štuku, tak da se ne rabimo ves čas gledat pa mene tak ni skoraj nič gor ravno zaradi tega kar sem opisala, probam tudi bit čim manj v hiši, če pa že sem pa sem v sobi in tiho in potlej mislijo, da me ni, pa imam mir saj če bo šlo vse po sreči si boma do drugega leta nabrala dovolj denarja, da boma lahko najela kako stanovanje.
Every rose has its thorn
Prvi neprebran prispevek • 218 prispevkov
• Stran 13 od 15
•
Prejšnja
1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov