Tašča...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
merisima - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
Mam en problem,ki ga ne znam rešit in enostavno kogar koli vprašam za pomoč ,vedno dobim nazaj odgovor:"Potrpi malo" al pa podobne neumnosti.Jaz trpim že pol leta!!!
Odkar sm se preselila k fantu mi lajf ovira njegova mačeha.Od 15ega leta sm bla svobodna in nikomur nisem polagala računov za noben korak,ki sm ga naredila.Zdaj mi pa svobodo ovira tašča...Zanima jo kam grem,s kom grem,kdaj pridem...In kaj je najhujše me tud ven iz bajte en pusti(zna zaklenit vrata in ključ skrit)ko je fant v službi.Pa ko grem domov pogledat svoje hoče vedno rinit za mano,tak da se s svojih ne morem normalno pogovarjat.In to vse me duši!Rada bi se tu pa tam pogovarjala z mamo(ful to pogrešam )...Re se počutim včasih kot nebogljen otrok in mislim,da smo vse ženske navezane na mamo.Komu se naj izpovem,ko me teži,če ne mami,kdo me bolj razume kot mama,kdo mi zan najbolj pomagat kot mama?Počutim se,da me hoče ženska ukrast od mojih,pa živim sam 10 minut peš stran od njih!Dostkrat me kliče mlajša sekica(14) pa ji je ta baba rekla,da naj se umiri,ker sm zdaj kao njena in ne več njihova!kak lahk kaj takega reče?Jaz sm še skos od svojih,njihova kri in ne njena!
Pa ko vidi,da mam namen kam "spizdit2 mi vedno najde zaposlitev in me sili da delam.pa čeprav sm mogoče že vse nardila mi mora nekej najt,sam da ne morem it nikamor.Jaz sm bla vednos vobodna...Šla sem kam sem hoela in kdaj sem hoteala,zdaj pa mi je še hujše kot da sm v Alcatraz zaprta...4 stene,TV,računalnik...Jaz nism nikoli kaj dost TVja gledala,interneta pa sploh nism mela doma tak da me to nekak ne veže...pa sm prisljena na to,da mi cajt projde.Pogrešam pa družbo,življenje okrog mene...
P kaj se dela tiče...Nism tip človeka,ki takoj skače nekej delat,čim se mu reče.Ne odzivam se na vsak žvižg,ampak nardim kadar sama hočem,ona pa provocira.Pa so trenutki,ko se mi nč ne da in hočem mir in takrat je ne jebem 5 posto.Sam tu pride do smehov,da bi ji najrajši šmar pritisnla!Moji mami gre tožarit,da nč ne delam!pa nardim vse!
S fantom pa imava tud nek svoj dogovor:On gre lahk kamor hoče ko se mu zahoče in enako naj bi blo pri meni,pa ko ga ni doma enostavno tega ne morem izkoristit,ker sm ppo njenem mnenju že žena in ne več punca inda se moram navajat na vlogo žene.V teh pol leta sm bla 2krat zunaj s klapo in blo je že vse narobe.klicarla je moo mater in ji tožakala.mene je ozmerjala.
Pa ji sm že večkrat pokazala roge...od začetka sm bla tiho sam vidim da pol misli,da lahk manipulira z mano kak hoče,sam zgleda da še nism dost jasna.Kak naj povem,da ne rabim policaja za sabo in da sm dost stara da razmišljam s svojo glavo,da bo razumela,a da je preveč ne prizadenem(pa če bi tud jo mi ne bi blo tak žal,sam zarad fanta).
Dostkrat me prime,da si spokam cote in grem nazaj domov k svojim in zaživim po starem.
In s fantom si bi rada zrihtala kletne prostore,da se preseliva na "svoje",ma pa ona v kletni kuhinji nasrane rože in jih noče umaknt,pač ovira naju pri selitvi,ker se zaveda da pol ne bo mela koga drkljat v glavo.
pa tud mami sm že kolkokrta rekla,da jo naj zabije,ker je bolj razgledana in razumna od nje in naj ji pove da me ne more noben zasužnjit,pa zgleda da še teg ni storila.
Počutim se utesnjeno...jaz ne bom živela v njeni veri...
Fantu nočem kaj dost govrit o tem(razen ko mi film poči),ker nočem,da se kregata...
Sam tak pa tud več ne morem!Brez svobode ni življenja!
Odkar sm se preselila k fantu mi lajf ovira njegova mačeha.Od 15ega leta sm bla svobodna in nikomur nisem polagala računov za noben korak,ki sm ga naredila.Zdaj mi pa svobodo ovira tašča...Zanima jo kam grem,s kom grem,kdaj pridem...In kaj je najhujše me tud ven iz bajte en pusti(zna zaklenit vrata in ključ skrit)ko je fant v službi.Pa ko grem domov pogledat svoje hoče vedno rinit za mano,tak da se s svojih ne morem normalno pogovarjat.In to vse me duši!Rada bi se tu pa tam pogovarjala z mamo(ful to pogrešam )...Re se počutim včasih kot nebogljen otrok in mislim,da smo vse ženske navezane na mamo.Komu se naj izpovem,ko me teži,če ne mami,kdo me bolj razume kot mama,kdo mi zan najbolj pomagat kot mama?Počutim se,da me hoče ženska ukrast od mojih,pa živim sam 10 minut peš stran od njih!Dostkrat me kliče mlajša sekica(14) pa ji je ta baba rekla,da naj se umiri,ker sm zdaj kao njena in ne več njihova!kak lahk kaj takega reče?Jaz sm še skos od svojih,njihova kri in ne njena!
Pa ko vidi,da mam namen kam "spizdit2 mi vedno najde zaposlitev in me sili da delam.pa čeprav sm mogoče že vse nardila mi mora nekej najt,sam da ne morem it nikamor.Jaz sm bla vednos vobodna...Šla sem kam sem hoela in kdaj sem hoteala,zdaj pa mi je še hujše kot da sm v Alcatraz zaprta...4 stene,TV,računalnik...Jaz nism nikoli kaj dost TVja gledala,interneta pa sploh nism mela doma tak da me to nekak ne veže...pa sm prisljena na to,da mi cajt projde.Pogrešam pa družbo,življenje okrog mene...
P kaj se dela tiče...Nism tip človeka,ki takoj skače nekej delat,čim se mu reče.Ne odzivam se na vsak žvižg,ampak nardim kadar sama hočem,ona pa provocira.Pa so trenutki,ko se mi nč ne da in hočem mir in takrat je ne jebem 5 posto.Sam tu pride do smehov,da bi ji najrajši šmar pritisnla!Moji mami gre tožarit,da nč ne delam!pa nardim vse!
S fantom pa imava tud nek svoj dogovor:On gre lahk kamor hoče ko se mu zahoče in enako naj bi blo pri meni,pa ko ga ni doma enostavno tega ne morem izkoristit,ker sm ppo njenem mnenju že žena in ne več punca inda se moram navajat na vlogo žene.V teh pol leta sm bla 2krat zunaj s klapo in blo je že vse narobe.klicarla je moo mater in ji tožakala.mene je ozmerjala.
Pa ji sm že večkrat pokazala roge...od začetka sm bla tiho sam vidim da pol misli,da lahk manipulira z mano kak hoče,sam zgleda da še nism dost jasna.Kak naj povem,da ne rabim policaja za sabo in da sm dost stara da razmišljam s svojo glavo,da bo razumela,a da je preveč ne prizadenem(pa če bi tud jo mi ne bi blo tak žal,sam zarad fanta).
Dostkrat me prime,da si spokam cote in grem nazaj domov k svojim in zaživim po starem.
In s fantom si bi rada zrihtala kletne prostore,da se preseliva na "svoje",ma pa ona v kletni kuhinji nasrane rože in jih noče umaknt,pač ovira naju pri selitvi,ker se zaveda da pol ne bo mela koga drkljat v glavo.
pa tud mami sm že kolkokrta rekla,da jo naj zabije,ker je bolj razgledana in razumna od nje in naj ji pove da me ne more noben zasužnjit,pa zgleda da še teg ni storila.
Počutim se utesnjeno...jaz ne bom živela v njeni veri...
Fantu nočem kaj dost govrit o tem(razen ko mi film poči),ker nočem,da se kregata...
Sam tak pa tud več ne morem!Brez svobode ni življenja!
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
- barbika_444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 2. 2006
Jst tega sigurno nebi prenašala......mislim kriza ....da te zaklene....
Pogovor se s fantom, in dokler se situacija ne uredi - gresta na svoje (al u klet, al u najemniško, al k tvojim ....ne vem kakšne možnosti mata - pejd domov in bodta sam fant pa punca....
Ker to prenašat celo življenje - raj se obesim
Pogovor se s fantom, in dokler se situacija ne uredi - gresta na svoje (al u klet, al u najemniško, al k tvojim ....ne vem kakšne možnosti mata - pejd domov in bodta sam fant pa punca....
Ker to prenašat celo življenje - raj se obesim
- Gost
Ne da se naslajam nad tujo nesrečo, ampak zadnje čase so na forumu same bizarne teme o odnosih in tok-tok po lesu samo diham in se trepljam po rami, da ob sebi nimam tako patološko usmerjenih ljudi, kaj šele, da bi bila sama ena izmed njih.
Konec OT.
Kaj pravi na to zadevo fant? Ali se ne da s taščo kakorkoli pogovoriti?
In moram dodati - preden se seliš v tujo hišo, raje 10x premisli, ali je to res to in h kakšnemu folku sploh greš. So osebe, ki imajo pol leta neko zvezo, se že selijo k tipu, naletijo na take in drugačne družinske odnose in trpijo. Ne bom rekla, da jim je prav, kaj pa tako hitijo z vsemi 'velikimi' koraki v zvezi, ne morem pa mimo tega, kako hudiča ne opazite prej v kaj se spuščate? Težko verjamem, da prej nekaj časa prihajaš na obiske in je tašča popolnoma skulirana, fant nikoli ne omeni, da bi kdaj imela izpade - potem pa se lepega dne preseliš in ženska se iz belega prelevi v črno. Dvomim ...
Konec OT.
In moram dodati - preden se seliš v tujo hišo, raje 10x premisli, ali je to res to in h kakšnemu folku sploh greš. So osebe, ki imajo pol leta neko zvezo, se že selijo k tipu, naletijo na take in drugačne družinske odnose in trpijo. Ne bom rekla, da jim je prav, kaj pa tako hitijo z vsemi 'velikimi' koraki v zvezi, ne morem pa mimo tega, kako hudiča ne opazite prej v kaj se spuščate? Težko verjamem, da prej nekaj časa prihajaš na obiske in je tašča popolnoma skulirana, fant nikoli ne omeni, da bi kdaj imela izpade - potem pa se lepega dne preseliš in ženska se iz belega prelevi v črno. Dvomim ...
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
ok, men prov res ni jasno kdo je tuki bl usekan, ti al tvoja "tašča"... mislm a ti res nimaš v seb nobene odločnosti in samospoštovanja... niti se s tipom nočeš pogovarjat o tem, niti se nočeš preselit nazaj domov kljub temu, da ti očitno kratijo tvojo svobodo... pol pa pač trpi če ti tako paše... ker ženska, ki se obnaša kot si opisala je itak čisti psiho in ti si tazadnja ki bi to dejstvo lahko spremenila...
sori ampak moje trdno prepričanje je, da noben dec, pa če je sam bog ni vreden prenašat takega odnosa... ti pa kokr češ, sam ne jokat pol
sori ampak moje trdno prepričanje je, da noben dec, pa če je sam bog ni vreden prenašat takega odnosa... ti pa kokr češ, sam ne jokat pol
The secret of success is consistency of purpose.
-
Yesa - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 9. 2008
Kolk si pa ti stara da si se preselila ? jaz nimam izkušenj s tem da bi mi kdo govoril kaj lahko in kaj ne, k fantu grem sam na obisk, lepo mi je tam, vse super in ok, vem pa da se nebi nikoli preselila tja in upam da se tudi nebom. No nameravam v tej smeri, čez 2 al 3 leta ampak to bova mela svoj vhod in na vrhu svoje stanovanje, svojo kuhinjo...NIČ SKUPNEGA !!! Lahk ti sam rečem da sm mela eno kolegico, ki se je preselila k fantu in ji je tašča ful težila...newem, da naj lika ob sobotah in to ker je ceneje in kak drug dan sploh nismela likat ali prat...in vse je blo ok, dokler ni njo in njenega fanta ta stari ( ki mimogrede ni niti tapravi foter od fanta ) vrgo ven oba!! In v roku enega tedna sta si mogla poiskat stanovanje! Hvala bogu da sta za en teden lahk šla k puncinim staršem in v 14 dneh se je nekaj zgodnega najdlo. Jaz nebi mogla živet z taščo al z komerkoli! Že internat na faksu mi ni ustrezal, tako da...Pač hočem svoj mir in to je to. Tega kaj pa se tebi dogaja, pa verjemi mi, nebi prenašala niti en mesec. nazaj domov al pa začasno stanovanje. Kletna soba z skupnim vhodom nič ne reši. Niti blizu tej ženski nebi bila, ker bolša nebo. Lahk je sam še slabša! Al pa se pogovori z njo, skuhaj kavo in ji povej. če nebo bolše, SPOKAJ DOKLER JE ŠE ČAS!!!!
- barbika_444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 2. 2006
No merisima sej te razumem ..... vem kako je .. been there, seen that. Sam midva sva šla na svoje. Kkšno primitivno pa še vseen slišim (kar zadeva mojo šminko, obleke bla bla)
PS - tašča starokopitna Bosanka?
-
merisima - Kofetarica
MsN napisal/-a:Ne da se naslajam nad tujo nesrečo, ampak zadnje čase so na forumu same bizarne teme o odnosih in tok-tok po lesu samo diham in se trepljam po rami, da ob sebi nimam tako patološko usmerjenih ljudi, kaj šele, da bi bila sama ena izmed njih.
Konec OT.
Ponavlja ji non stop isto.da najmi da seveda dihat,da mam svoj lajf.Sam se je nič ne prime.
Ko sm bla v puberteti kolkrat sm znala svojim staršem zapizdit,da so starokopitni in nerazgledani,da nočem živet v 15.stoletju...Eto mi ga zdej!Moji niso nit malo starokopitni.Nikoli mi niso brezveze težili in mi kaj prepovedovali(razen če sm seveda kaj ušpičla je bla panika).
Jaz njo poznam že par let,kajti s fantom sva že bla skupaj pa tud še preden sva sploh bla prvič skupaj(bla sva frenda).
Ej nikoli prej ni težila,pa sm bla čez cele vikende pri njemu.Nit posode mi ni dovolila pomit,kaj šele,da ji bi kaj drugega pomagala.
Ja dostkrat mi je reku da je amam težka po karakterju,sam mu nisem verjela,ker sm misnla,da me zajebava al pa da to pravi,ker sta se skregala iz malenskosti.Vrjamem da je težko to vrjetno,da se nekdo tak spremeni al sm naletela na tako mino.
Matr sm zdej srečna ko je ni doma.Sej je hotla da grem z njo-sam kaj naj jaz delam z 2 starejših abbah pri frizeru?Me je silila pa sm zglumla da me vse ful boli pa tak sam da sem lahk doma ostala.
Pa pr njemu sm začela živet konc maja,ko je ona odpeketala v Makedonijo na obisk k svoji familiji in je ni blo en mesec.misnla sm bit pr njem sam ta mesec,sam me pol več ni pustu domov...
Kar se nje tiče,ponudiš ji prst pa ti celo roko vzame.
sej ne rečem,da je slaba oseba,sam moti me nejn odnos do mene.Ni ji tud prav če greva vsak zase ven,ni ji prav,če greva skupaj ven...Zgleda da bi ona rada da sm skos v bajto zabubljena in da kuham njej in njenim kolegicam kavo pa da me ma za Pepelko.
Prpelje psa gor v dnevnos obo pa mu vrže na tla salamo-zravn je bla moja seka-pa ji je rekla,da bo umazano po tleh in ženska ji pravi:2Se ne sekiram,saj bo tvoja sestra pucala."Mrš!vse zvali namene.In zelo me boli,ko me napade,da ni z mano zadovoljna inda ne kuham dobro(pač ne jem mesa in ga ne znam pripravljat,kar sem ji povedala ter sploh nečem met piosla s pripravo mesa,ker se mi gnusi!).Sam če ne kuham dobro,zakaj je drugim dobro,zakaj tud ona vse poje?In vedno najde kako napako.
Pa karse mojih izhodov tiče-moram met stvarno dober uzgovr,da se lahk zmuznem ven.Ženska bi rada mela vse pod kpntrolo.Sploh me več ne čudi,zakaj je tast bolj redko doma,ki pa je za razliko od nje skuliran.Pa sm mela paranoje pred njim(nekdanji policaj,jaz pa sm bla malo "razbojnice"v najstniških cajtih-sam on na srečo je bil takrat že v penziji,ko sm začela s prestopniškimi fleši),sam zdej vidim,da je v tej hiši ona najhujši policaj,ki jih poznam.lepo se bi ji prilegla vloga paznika v arestu.
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
-
merisima - Kofetarica
barbika_444 napisal/-a:No merisima sej te razumem ..... vem kako je .. been there, seen that. Sam midva sva šla na svoje. Kkšno primitivno pa še vseen slišim (kar zadeva mojo šminko, obleke bla bla)
NE še hujše-zakompleksana Makedonka.
Jaj ja...viš sm pozabla omenit...Ajme ne more mojga imiđa smislit,pa sva oba s tipom rockerja...pa hotla mi je mojo torbo na smrtno glavo zabrisat,ker njej ni všeč in ker z njo zgledam kao hipi,sam kaj sm pa drugega v duši kot hipi?Ma da šminka tud...sam dobro,občasno se namažem in že najde nek komentar.
Joj komej čakam,da gremo tud mi na svoje.Briga me,ji bom vse rože na hgumos zmetala naj zgnijejo-bo vsaj neka korist od njih .ma ovira nas!ko smo meli ultimat(ker se greva občasno nažrt ven),da če bova s tem nadaljevala da se morava po 10.12.selit dol(je tast reku).in seveda jaz sm ta ultimat askoristla v svojo korist in sm ga namukala,da sva se ga napila.pršla domov nasekana kot opice in je tast drug dan reku svoje.pa je ženska začela ovirat situacijo...
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
-
PeggySue* - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 11. 2006
- Kraj: Gorenjska
Glede na skrajne razmere in metode,ki se jih poslužuje tašča,mislim,da pogovor nebi kaj dosti zalegel.
Ne vem,kakšno je vajino finančno stanje,ampak če imata možnost,pojdita na svoje,ali k tvojim.
Do takega vedenja,da ti postavlja pogoje in narekuje kaj boš počela,ni upravičen niti tvoj fant,kaj šele njegova mama
Jaz bi se je-kolikor je v skupni hiši pač mogoče-poskusila čimbolj distancirati od nje.Držala bi se skupnega hišnega reda in pospravljanja,seveda z dogovorom,kaj točno tvoje delo je,več kot toliko pa nebi naredila,saj si s tvojim prihodom v hišo,ni prislužila hišnega sužnja,ki mu bo diktirala njegovo življenje.
Odločno in jasno se moraš postaviti zase!
Ne vem,kakšno je vajino finančno stanje,ampak če imata možnost,pojdita na svoje,ali k tvojim.
Do takega vedenja,da ti postavlja pogoje in narekuje kaj boš počela,ni upravičen niti tvoj fant,kaj šele njegova mama
Jaz bi se je-kolikor je v skupni hiši pač mogoče-poskusila čimbolj distancirati od nje.Držala bi se skupnega hišnega reda in pospravljanja,seveda z dogovorom,kaj točno tvoje delo je,več kot toliko pa nebi naredila,saj si s tvojim prihodom v hišo,ni prislužila hišnega sužnja,ki mu bo diktirala njegovo življenje.
-
merisima - Kofetarica
PeggySue* napisal/-a:Glede na skrajne razmere in metode,ki se jih poslužuje tašča,mislim,da pogovor nebi kaj dosti zalegel.
sej ji nakazujem svoje namere,a jih ona noče videt in zgleda da ji je težko sprejet moje življenje.jaz sm v duši umetnica...že vrsto let se ukvarjam z oblikovanjem iz das mase,ustavrjanju mozaikov,risanju,igranju cajona(kahon-afriški bobnček)...sam zdaj enostavno ne morem nč ustvarjat...res se mi zna vtrgat zravn nje do konca.Nikoli prej nism bla tak "potlačena"sama vsae in mal filing da se desocializiram...Grozno je to...pa sploh ni delovala taka kot je,ko pa me je dobila v šake,pa je pokazala kremple.
Sm tip človeka,ki proba razumet vse,sam prilagajat se pa ne morem in živet pod nekimi nesmiselnimi pravili.ona bi me rada "vzgojila"v tradicionalno makedonsko snaho(kar pa ji ne bo ratalo),kajti tam TAŠČA bi se lahk reklo pazi na snaho...
Sam pa je eš en problem.od mojga fanta prava mama živi daleč starn od nas...ne poznam je...še nikoli v življenju je nisem vidla...no sej ni važno,kaka je to komplicirana a njegova življenjska zgodba...sam hudo mi je,ker se je abasolutno nikoli ne omeni...vsaj v taščini bližini ne...Mačeha...akr je najhujše na svetu(vsaj meni).Obnaša se,kakor da bi morali vsi po njeni glasbi plesat ko se nje zahoče.
Ma sam če bi bla s fantom dost finančno močna bi zihr šla nekam na stanovanje.K mojim ne moreva živet(ni placa) tak da nam trda prede.
Vhod bova mela svoj(vsaj ajz ga bom koristla),kletno stanovanje,kuhinja ma terasna vrata.Matr sva komej nekej keša skup spacala,da si kupiva novi topli pod pa hladilnik,štedilnik pa tv nam pa bosta moja dva podarla.
Sam vem,da ne bomo meli mira pred njo,preden se razpizdim pa vrata zaklenem...Ne morm vrjet,da tak hudič obstaja...
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
očitno je tvoja tašča premaknjena,ampak kar jst ne razumem je,kako sploh dovoliš da ima tak vpliv nate?če hočeš it ven pojdi.ne bo te zdej ena ženska zaklepala v bajto, halo? tega jest nikoli ne bi dovolila,al bi se skregala z njo,al bi rekla fantu naj jo spravi v red,če pa nič od tega ne bi delovalo bi šla pač nazaj domov. Kaj pa fantov oče? Je vsaj on normalen? Kakorkoli,na tvojem mestu si sigurno ne bi uejala kletnega stanovanja v tisti hiši,ker najbrž nikoli ne bo dosti bolje
-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
Nezavidljiva situacija. Težko je kar rečt - pojdita nekam na svoje, ker je tu finančna plat. Jaz si tudi ne predstavljam najemnine plačevat, ker mi potem nič ne ostane.
Najprej bi ti rekla, da bo taščin odnos do tebe slej ko prej začel najedati odnos s tvojim fantom, ker boš ti zagrenjena, potlačena, brezvoljna in brez energije. Ko pa bo to poseglo med vaju, bo pa že začetek konca veze. Zato zberi misli in obvezno s tem sooči njega. Pripravi ga do tega, da te posluša. Mora vedeti, kaj te žre, ker bosta lažje v boju z njo dosegla svojo pot do tvoje če lahko rečem svobode, čeprav bo za to potrebno pe veliko.
Sej vendar nisi šla v neko poboljševalnico oz. ustanovo, kamor strpajo nevzgojeno mladino še bolj neodgovornih staršev!
Do svoje matere in domačih enostavno moraš imeti dostop! Jaz vem, da če bi moja tašča o meni tako govorila moji materi, ona pride do tašče in bi ji povedala svoje. Uf, ogenj v hiši. Tvoji se morajo potegniti zase. Ob priliki bi potegnila kluč iz ključavnice in šibala naredit kopijo, pa četudi to naredim sredi noči, do jutra pa počakam pri svojih .
Z njim se napoti do vrat ... jasno ... kam pa kam ... k tvojim domačim! Pa nej žensko zagrabi in jo prestavi dva metra proč, da lahko odpre vrata. Kaj boš zej tu ena makedonska dekla, da boš stare kure in peteline pedenala.
MsN, verjami, da se marsikdo lahko precej časa ne pokaže v pravi luči, poznam primere!
Potrpi malo? Sej nekaj je treba potrpet in se prilagoditi življenju v tuji hiši, ne pa tako no! Mislim, kaj bi pa bilo, če bi zdej imela še otroke??
Ni to, mislm stalno med štirimi stenami. Pa še študiraš? Kaj pa, če bi si našla kakšno delo, zaposlitev, da bi lahko vsej takrat šla od doma, no če je možnost seveda. Ali pa ko greš s tvojim, rečeta, da gresta npr. po kakih opravkih, pa gresta še do tvojih, lahko te tudi tam pusti, pa se peš vrneš.
To ne gre tko, nekak se moraš najprej z njim pogovorit, potem pa, ni važn, tud če mal bolj na ostro, še njej povedat, da ti tako ne moreš živet.
Najprej bi ti rekla, da bo taščin odnos do tebe slej ko prej začel najedati odnos s tvojim fantom, ker boš ti zagrenjena, potlačena, brezvoljna in brez energije. Ko pa bo to poseglo med vaju, bo pa že začetek konca veze. Zato zberi misli in obvezno s tem sooči njega. Pripravi ga do tega, da te posluša. Mora vedeti, kaj te žre, ker bosta lažje v boju z njo dosegla svojo pot do tvoje če lahko rečem svobode, čeprav bo za to potrebno pe veliko.
Sej vendar nisi šla v neko poboljševalnico oz. ustanovo, kamor strpajo nevzgojeno mladino še bolj neodgovornih staršev!
Do svoje matere in domačih enostavno moraš imeti dostop! Jaz vem, da če bi moja tašča o meni tako govorila moji materi, ona pride do tašče in bi ji povedala svoje. Uf, ogenj v hiši. Tvoji se morajo potegniti zase. Ob priliki bi potegnila kluč iz ključavnice in šibala naredit kopijo, pa četudi to naredim sredi noči, do jutra pa počakam pri svojih .
Z njim se napoti do vrat ... jasno ... kam pa kam ... k tvojim domačim! Pa nej žensko zagrabi in jo prestavi dva metra proč, da lahko odpre vrata. Kaj boš zej tu ena makedonska dekla, da boš stare kure in peteline pedenala.
MsN, verjami, da se marsikdo lahko precej časa ne pokaže v pravi luči, poznam primere!
Potrpi malo? Sej nekaj je treba potrpet in se prilagoditi življenju v tuji hiši, ne pa tako no! Mislim, kaj bi pa bilo, če bi zdej imela še otroke??
Ni to, mislm stalno med štirimi stenami. Pa še študiraš? Kaj pa, če bi si našla kakšno delo, zaposlitev, da bi lahko vsej takrat šla od doma, no če je možnost seveda. Ali pa ko greš s tvojim, rečeta, da gresta npr. po kakih opravkih, pa gresta še do tvojih, lahko te tudi tam pusti, pa se peš vrneš.
To ne gre tko, nekak se moraš najprej z njim pogovorit, potem pa, ni važn, tud če mal bolj na ostro, še njej povedat, da ti tako ne moreš živet.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]