Tašča...

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 8. 2007
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a kiny » 15. Jan. 2009 23:26

Ja samo vrjetno to ni pogoj v hiši pri tvojem fantu. Pri *Penelope* mu pa težijo kot mejhnmu otroku če ga ni.
Sj moj je tut velik s svojo družino ker se pač dobr razumejo in tut js sm rada v njihovi družbi in se smejemo, zejbavamo uglavnem en kup smeha :D
Ampak ni pa nič narobe, če je kakšen dan cel dan od doma, pač navadn.
Live your life like you want
Uporabniški avatar
*Penelope*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *Penelope* » 15. Jan. 2009 23:32

kiny ja sem velikokrat ko ni smel ven ker je pač bil cel dan z menoj in ne more skoz biti zunaj, da mora tud z njimi biti mal..sm mu povedala da s emi to zdi za njegova leta neprimerno in ni nikoli nič konkretnega odgovoril na to..vedno reče da mu bojo pa pač težil če ne bo tud z njimi..pa da more bit. Da če ne bo mama žalostna in bo težila.Kr neki v glavnem.Velikrat mi reče če je z mani bil kje da mu rečej oda je itak skoz z mano(kar ni res) naj bo tud doma mal. Enkrat v nedeljo sma se zmenla da greva na kosilo nekam vn in pol je njegova mami celo paniko naredla da more doma jest ker skor nikol ne je doma( pa res vrjemte da ful velikrat je).Sploh nimam več volje mu kej težit ko pol jaz izpadem najbol sebična pa nerazumna.
Uporabniški avatar
*Penelope*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a *Penelope* » 15. Jan. 2009 23:35

Al pa če sva kak dan v savni ali na bazenu ko pride domov mora biti pol doma. Ker je bil že cel dan z menoj. Počutim se kot da nama ne dovolijo da sma skupi res. Da mama časovno omejeno kolk sva lahko. Res upam da ne bo skoz tak, ko greva na svoje. Čeprav njegova mami že zdej načrtuje kak bo šla z nama pihištvo zbirat pa kr neki :eek:
Uporabniški avatar
*Penelope*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a *Penelope* » 15. Jan. 2009 23:36

Ups napaka pohištvo sem mislila.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 15. Jan. 2009 23:41

~NIA~ napisal/-a:ja, mi se vsak večer zberemo v dnevni ob adventnem vencu, zmolmo, se pogovarjamo, ata igra harmoniko in mi pojemo in smo pristna verska family

Zakaj že ta sarkastična pripomba??
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 15. Jan. 2009 23:46

o.
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 19:32, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 15. Jan. 2009 23:48

Nisem rekla da je tak super, se mi pa zdi nič narobe s tem, če nekaj časa preživiš z družino. Ne sicer v takih ekstremih kot *penelope* opisuje. Če je prisilno, ni kul. Veš, ni se vsem muka pogovarjati s svojo družino in se malce družiti z njimi. Saj ne rabi biti ne vem koliko časa, pa takrat ko bi lahko bil kje drugje.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 15. Jan. 2009 23:51

va.
Uporabniški avatar
*Penelope*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a *Penelope* » 15. Jan. 2009 23:58

Pri nas doma je tudi tak..nikol mi ne bi težil zarad takih stvari. Zato ne vem več al res pretiravam s svojim mišljenjem...ne vem več na kak način naj mu rečem.Pa on itak da bi bil z mano skoz pa vse, sam pol mama doma dela scene kak ni z njimi..al pa če gre oče v nočno..da je sama doma to je katastrofa.Ne vem kako bo potem ko ga več ne bo v hiši :eek:
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 16. Jan. 2009 0:01

~NIA~ napisal/-a:tud men se ni muka, ampak sm s familjo kadar sama želim in kadar želita onadva.

Sej tak sem tud js hotla povedat.

*penelope*- pa zakaj tvoj fant nič ne reče? Če ne bo nič rekel, se ne bo nič spremenilo. Al je res taka copata?
Uporabniški avatar
*Penelope*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a *Penelope* » 16. Jan. 2009 0:07

Sej reče da gre pač vn in velikrat tud gre, samo potem se ful skregajo zarad tega doma ker jih ne uboga in se jaz počutim krivo pol... :? mama je pa itak čist užaljena pa boga ker je bla sama doma in so jo vsi pustil in pol sem verjetno jat tista najhujša ne, ker je zarad mene jo pustil samo in šel z mano ven. Pa zakaj raj ne pridema k njej pa sma z njo.Sej res ful vleirkat sma šla, čist vedno ko sem pri njemu sem z njimi in mi je ok in vse, ampak res mi je too much da je vsak dan tako. Včasih bi rada bla s fantom pač mal več časa sama in ne vsak dan tam. Sej pravim se postavi po robu ampak pol se skregajo zard tega vsega in je vse narobe :? In mi pol večkrat reče da se pač noče kregat doma zato bo doma al pa kej..ne vem več res
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 16. Jan. 2009 0:19

oba.. ;)
Nass
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 12. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Nass » 16. Jan. 2009 1:00

^^ Ja in potem bo mama rekla, da naj kar gre - ona sama. Sine naj bo pa doma.

Poznam tak tip staršev, ki si zapičijo v glavo, da družina pač zgleda tako in tako (npr. da jejo vsak obrok skupaj in skupaj gledajo televizijo) in se ne premaknejo. Poleg tega se mama očitno počuti zanemarjeno oz. ji ni prav, da imajo drugi svoje interese, saj ona lastnih nima (predvidevam). Zdj ne vem, ampak a je veliko sama doma? A ima malo prijateljic? Nima hobijev? Ker če imam prav, potem je rešitev, da jo spodbuja k aktivnostim (npr. da jo vpiše na aerobiko al kar koli bi ji pač pasalo) - ko ne bo cele dneve doma ji tudi ne bo pomembno, kje so drugi.
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: Koper

Neprebrana objavaNapisal/-a trapa » 16. Jan. 2009 8:01

*Penelope* napisal/-a:Ne vem kako bo potem ko ga več ne bo v hiši :eek:

Bi dala roko v ogenj, da do tega ne bo nikdar prišlo.

Mati je posesivna, vse bo naredila za sinovo pozornost. Tekmovat z njo pa je težko in na robu nesmisla. Sej eni tipi poštekajo, da jim škodi bit tako podrejeni materi, a malokateri se odseli, zaživi zdravo partnerko življenje in nikdar več ne očita partnerki, da ga je "spravila od doma" in, da doma zaradi njegove odsotnosti trpijo.

In, če ti fant reče, da se noče kregat in, da bo zato raje tisti popoldan doma, je očitno koga je izbral. Tvoja bitka je že odločena, nima niti smisla, da se trudiš dalje. Žal.
Imaš, da me vikaš!
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 16. Jan. 2009 8:25

jap, se strinjam: tak se nikol ne spremeni (vem pa zarad tega ker mata mojadva se zdej probleme zarad tega :D atiju je pac mama zelo amm...''pomembna'' =) sicer niti ni zdej ful kriticno, ampak se vidi da mami ni vse prav in da ji tut u preteklosti ni blo in da bo to vecen problem. :P ) zivimo pa eno ulico narazen, vcasih smo pa v isti hisi...

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov