Tako in nič drugače
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
punkie_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 4. 2006
- Kraj: ljubljana
joj nekatere tukej se mi prou smilite, ker ne znate živet svojga življenja in se na vsakem koraku naslanjate na svojega dragega.
pa kakšno zaupanje je med vami in fantom, če sploh pomislite na to, da bo zdaj imel več časa in hodil sam okoli...
js bi se malo zamislila na vašem mestu..
pa kakšno zaupanje je med vami in fantom, če sploh pomislite na to, da bo zdaj imel več časa in hodil sam okoli...
js bi se malo zamislila na vašem mestu..
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
delusional napisal/-a:*hox* napisal/-a:^^ Hahahaha?
sicer ne zagovarjam posesivnosti in ljubosumnosti... ampak včasih vidim, kako so eni pari že po 10 let skupaj... kjer je punca po videzu ful slabša od tipa recimo... ali pa kaki ful starejši pari, ki jih vedno vidiš skupaj....
meni se zdi, da te ženske obdržijo te tipe, lih zato ker jih spremljajo na vsakem koraku.
grem stavit, da če gre tip sam v lj, da bo zveza manj kot v enem letu propadla, al pa jo bo prevaral, pa itak ne bo nikoli zvedla, ker bo pač imel več možnosti.
a spet sklepaš po sebi?
Delusional, kdaj boš dojela, da vse ni tko kukr ti na to gledaš.
nismo vsi ljudje taki, da če bi se ločili od partnerja oziroma šli živet na drug konc in fural zvezo na daljavo, skočil za grme s taprvim, oziroma sploh s kom, ki bi mimo prišel.
nekateri pač znamo brzdat svoje potrebe in več cenimo ljubezen in spoštovanje do nekoga ki nas ima rad, kot pa neke one night stand variante.
sej isto gre lahko ven žurat pa prevara, lahko gre na "kavico" pa jo prevara.Tle ni nobenga merila.Če te bo hotel prevarat te bo kjerkoli.
drugače pa razumem stisko tega dekleta.glede na to, da se tud jst z mojim vidm veliko, bi mi blo precej hudo kar naenkrat se ne vidt po cele tedne.Itak sem rpistaš, d av zvezi na daljavo sploh nebi zdržala, ampak če bi pač res moral, pa nevem, pomojem bi šla z njim al pa kej.pa ne da ga zasledujem in da hočem imet kontrolo nad njim, ampak želim biti z njim.navsezadnje imam fanta, da lahko z njim kaj počnem, da sva skupaj in ne da sva narazen in se vidva enkrat na tedn, se poseksava in gre spet usak svojo pot.
Če bi imela možnost bi šla jst z njim.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov