Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
..Evelyn.. napisal/-a:Prekini stalne stike
ajooj, to je izpadlo zdej ku da je tavečje budalo in sama ni upala prit do tega preprostega zaključka/odločitve.. ni vse tko preprosto
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
-
se ne gre za to.. mogoče ne more iz drugih razlogou, ne pa zto kr noče/je preveč navezana na njega/bi ga rada mela v svoji bližini.. kakorkoli, je težko sklepat iz enga stavka za kaj se gre.. sam tisto "prekini stike" je vseeno izpadlo butasto
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
[vanessa] napisal/-a:..Evelyn.. napisal/-a:Prekini stalne stike
ajooj, to je izpadlo zdej ku da je tavečje budalo in sama ni upala prit do tega preprostega zaključka/odločitve.. ni vse tko preprosto
Ja očitno, ker je to edini odgovor. Daleč od oči, daleč od srca, oziroma vsaj lažje je. Nemore pa zamižat in si v ušesa dat čepke, vsakič, ko ga sreča. Možnost, da preboliš nekoga, ki ga imaš rad ob tem, da ga videvaš redno in vidiš kaj počne, so minimalne. Vsaka druga opcija, ki jo bo našla ali pa ji jo boste navedle, nebo tako preprosto izvedljiva kot ta.
P***a, samo en stavek je navedla in iz tega sm ji lahko svetovala, kaj se repenčš.
Sicr pa so vedno eni in isti nasveti za prebolevanje, pejdi čim dlje od njega, zaposli se z različnimi hobiji, posveti se svoji notranjosti in svojim željam in končno; get a life. Ključno pa je, da se oddaljiš od osebe, ki jo hočeš prebolet.
Zadnjič spremenil ..Evelyn.., dne 02. Maj. 2009 19:41, skupaj popravljeno 1 krat.
It was forever..but it didnt last long..
-
študentka20 - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 9. 2007
če pa je še vedno navezana na njega, če bi ga še vedno mela rada ob sebi, potem pa ni vprašanje kako ga preboleti?
drugače pa je prekinitev stikov res prvi korak, po tej ne ravno lepi poti. no odvisno kak si narediš. ker mislim da ji drugega ne preostane,kot prekinitev. če pa hoče punca vedet za vsak korak bivšega, te pa ga tak ne želi preboleti!
drugače pa je prekinitev stikov res prvi korak, po tej ne ravno lepi poti. no odvisno kak si narediš. ker mislim da ji drugega ne preostane,kot prekinitev. če pa hoče punca vedet za vsak korak bivšega, te pa ga tak ne želi preboleti!
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
-
^^ in kaj bo potem k ga bo po dougem času spet zagledala?
verjamem, da daleč od oči, daleč od srca deluje, tudi pr meni je, ma ko je biu poudarek na "daleč".. jo je biu blizu, je blo vse po starem
težje je prebolet nekoga k je v tvoji bližini, sam ko ga enkrat preboliš na tak način, veš da je to stanje realno in da je za vse večne čase.. ko pa nekoga ne vidiš in ga potem spet zagledaš, ne moreš nikoli vedet kako reakcijo bo človek sprožiu v tebi
verjamem, da daleč od oči, daleč od srca deluje, tudi pr meni je, ma ko je biu poudarek na "daleč".. jo je biu blizu, je blo vse po starem
težje je prebolet nekoga k je v tvoji bližini, sam ko ga enkrat preboliš na tak način, veš da je to stanje realno in da je za vse večne čase.. ko pa nekoga ne vidiš in ga potem spet zagledaš, ne moreš nikoli vedet kako reakcijo bo človek sprožiu v tebi
-
* Princes' - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 8. 2008
..Evelyn.. napisal/-a:Prekini stalne stike
...
Zadnjič spremenil * Princes', dne 16. Jun. 2009 20:35, skupaj popravljeno 1 krat.
in začela bom verjet, da me lahko poljubi spet človek dobrega namena, dal ljubezen boš obema..
-
študentka20 - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 9. 2007
eno če imata stike (se vsak dan klicarita, se videvata ker nimata kaj bolj pametnega za delat), drugo pa je da ti bivšega srečuješ ker ga "moreš" - sta sošolca, sta soseda, delata skupaj...
sama sem mela drugi primer, bla sma soseda in valda sem ga po triletni zvezi videla skoraj vsak dan,razn če sem se zaprla v sobo. in kaj se je dogajalo? itak mi je blo težko,ker sem se najprej v sobi jokala za njim, pol pa sem šla na šetnjo in evo ga, sem ga vidla. valda sma se samo pozdravla in je blo to to, in ja je blo težko. ampak sam na ta način mi je uspelo,da sem ga prebolela. ker vsakič ko sem ga vidla me je manj bolelo. želela sem si ga videvati čim manj,samo kaj naj če ga srečam pri kolegu al pa igrišču. stran se obrnem? zato mi je čaz čas ko sem ga videla postalo vseeno zanj, ni blo več utripa ni blo več rdečice. in tak sem pol spogruntala da je šel iz mojga srca. normalno da sem se trudla da sem se mu izugibala kolko se je le dalo, pa klicala se tud nisma, pa na kavice tud ne hodla. ampak da sem prišla do točke, da mi je blo vseeno zanj je trajalo, in seveda sem tud uporabila razne metode za prebolevanje, in vsaka je pomagala na svoj način. seveda pa je prvo blo,da sem si v glavi pošlihtala pa uredila zadeve!
sama sem mela drugi primer, bla sma soseda in valda sem ga po triletni zvezi videla skoraj vsak dan,razn če sem se zaprla v sobo. in kaj se je dogajalo? itak mi je blo težko,ker sem se najprej v sobi jokala za njim, pol pa sem šla na šetnjo in evo ga, sem ga vidla. valda sma se samo pozdravla in je blo to to, in ja je blo težko. ampak sam na ta način mi je uspelo,da sem ga prebolela. ker vsakič ko sem ga vidla me je manj bolelo. želela sem si ga videvati čim manj,samo kaj naj če ga srečam pri kolegu al pa igrišču. stran se obrnem? zato mi je čaz čas ko sem ga videla postalo vseeno zanj, ni blo več utripa ni blo več rdečice. in tak sem pol spogruntala da je šel iz mojga srca. normalno da sem se trudla da sem se mu izugibala kolko se je le dalo, pa klicala se tud nisma, pa na kavice tud ne hodla. ampak da sem prišla do točke, da mi je blo vseeno zanj je trajalo, in seveda sem tud uporabila razne metode za prebolevanje, in vsaka je pomagala na svoj način. seveda pa je prvo blo,da sem si v glavi pošlihtala pa uredila zadeve!
življenje je igra,igraj jo,
-
...
Zadnjič spremenil * Princes', dne 16. Jun. 2009 20:37, skupaj popravljeno 2 krat.
in začela bom verjet, da me lahko poljubi spet človek dobrega namena, dal ljubezen boš obema..
-
..
Zadnjič spremenil * Princes', dne 16. Jun. 2009 20:37, skupaj popravljeno 1 krat.
-
small_star - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 3. 2008
- Kraj: made & heaven
* Princes' napisal/-a:jullia_ napisal/-a:Saj pri tebi gresta šlihtanje stvari v glavi in prekinitev stikov z njim z roko v roki
torej to pomeni, da ga, ko se mi oglasi na msnju preprosto ignoriram in ne pišem nič?
Ja! Jaz sem bila bivšega primorana zbrisat z msn. Ker mi je nagajal. Pa telefonsko sem tudi zbrisala. Je težko naredit, a edina pot, da pozabiš.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
-
..
Zadnjič spremenil * Princes', dne 16. Jun. 2009 20:37, skupaj popravljeno 1 krat.
-
small_star - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 3. 2008
- Kraj: made & heaven
Jaz ravno ne bi odpisovala na sporočila. In ne bi shranjevala številke nazaj v telefon. Ker bi še bolj trpela ob tem. Če ga že ne želiš izbrisat iz msn, ga lahko tudi blokiraš. Tako ne bo videl, kdaj si se vpisala.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
* Princes' napisal/-a:če bi ga izbrisala, bi pomoje našel kakšno drugo pot, samo da bi bil v stiku z mano, v to sem prepričana...
Bi pot našel on ali bi jo na koncu ti, ker bi te premamila želja po nevemčem? Lej, nevem, zakaj mu sploh še odpisuješ, če te to tako "moti". Lahko mu poveš, da želiš malo miru (ignoriranje namreč ni moja najboljša metoda), da te moti, ker ti piše, da je čas, da gresta usak svojo pot...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov