Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Razlagalka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 6. 2008
- Kraj: Štajerski konec
Hvala obema. Saj ne vem, kaj naj. A naj mu pišem, ga pokličem, naj ga pustim na miru, naj mu povem, da bi ga rada nazaj, a kaj ko še v to nisem povsem prepričana.... Naj novega fanta pusti, čeprav ga imam rada in vem, da ima tudi on mene..
-
Shelve - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 2. 2009
Bogica! Ne vem kaj je danes, jst sm tudi preč..kar prime te in ne veš kaj bi, te čisto razumem! Da bi ga kar poklicala, pomoje ni dobra ideja, če je z drugo. Počasi, boš vidla ali je z njo kar tako ali je kaj resnega. Če bo čez nekaj časa spet samski, ti pa si boš še želela biti z njim, ga potem pokliči.. Za zdaj pa bolje nič. Kaj narest s tem fantom, ki ga imaš zdaj pa res ne vem. Sama najboje veš ali ga ljubiš. Če ga ne, je bolje, da ga pustiš, ker ni fer. Verjami, da ti bo z vsakim tednom bolje, potem pa že z vsakim dnevom. Kaj čmo
- *srčica*
- Debatorica
- Na forumu od: 22. 10. 2005
- Kraj: okolica ljubljane
ne ga kontaktirat!! tut mene je dostkrat prijel, pa so mi kolegi preprečli.
Vpraši se, kaj bi s tem ko bi ga poklicala dosegla. misliš da bi čutla olajšanje?misliš da bi ga lažje prebolela?misliš da bi ti kr reku da te hoče nazaj? kaj misliš da boš slišala. Verjetno bi se normalno s tabo pogovarju, ti bi pa v tem spet vidla neki dobrega, analizirala besede , pršla do čist drugačne vsebine kot je on mislu...Spet bi bla na začetku. dokler nekoga čist ne preboliš ga ni dobro ne videt ne slišat...
Glede tega novga se pa sama odloči, ampak a si prepričana da bosta dolgoročno lahko to furala?
Vpraši se, kaj bi s tem ko bi ga poklicala dosegla. misliš da bi čutla olajšanje?misliš da bi ga lažje prebolela?misliš da bi ti kr reku da te hoče nazaj? kaj misliš da boš slišala. Verjetno bi se normalno s tabo pogovarju, ti bi pa v tem spet vidla neki dobrega, analizirala besede , pršla do čist drugačne vsebine kot je on mislu...Spet bi bla na začetku. dokler nekoga čist ne preboliš ga ni dobro ne videt ne slišat...
Glede tega novga se pa sama odloči, ampak a si prepričana da bosta dolgoročno lahko to furala?
- Razlagalka
- Komunikatorka
Ej. Dans je sicer malo boljše, ampak, ne vem, kako bo dolgoročno. Še sama ne vem kaj in kako naj. Bo že čas pokazal....prepuščam se rokam usode,...kaj bo pač bo...
- Cherry24
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 3. 2009
Ja,dokler ne preboliš ga ne morš vidt z drugo. res ne. js sm bivšga prebolevala približn eno leto...na začetk mej ubil ker kuj k sva nehala,je meu drugo. večjega šoka ...ni. ampak s to sta nehala po petih dneh:)
par mescou nazaj sm zvedla d ma zdej res resno. zj sta skp že par mescou. in k smo bli skp nekje pač (naklučno),nism mela s tem problemou,prvošla sm mu d je srečen...če je z njo,hvala bogu. z mano pač ni bil. tud ko jo srečam kje,se je že zgodl...jo zmer pozdravm,še za ene praznke sva si vošle...ne wem no,zakaj tolk sovražte pol te punce,k so naslednje. vsak ma sojo zgodbo,bohvet kaj je tud ona že skoz dala. a ni ja to lepo d sta se dva najdla k se mata lepo?
pa tega fanta sem res mela najrajš na svetu...on je bil...vse.zame,vse. tolk sem prejokala...tolk časa rabla...ampak zmer sm želela,da je srečen. če ne z mano,pa pač z drugo.saj smo samo ljudje.
par mescou nazaj sm zvedla d ma zdej res resno. zj sta skp že par mescou. in k smo bli skp nekje pač (naklučno),nism mela s tem problemou,prvošla sm mu d je srečen...če je z njo,hvala bogu. z mano pač ni bil. tud ko jo srečam kje,se je že zgodl...jo zmer pozdravm,še za ene praznke sva si vošle...ne wem no,zakaj tolk sovražte pol te punce,k so naslednje. vsak ma sojo zgodbo,bohvet kaj je tud ona že skoz dala. a ni ja to lepo d sta se dva najdla k se mata lepo?
pa tega fanta sem res mela najrajš na svetu...on je bil...vse.zame,vse. tolk sem prejokala...tolk časa rabla...ampak zmer sm želela,da je srečen. če ne z mano,pa pač z drugo.saj smo samo ljudje.
- **Emma2**
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 4. 2007
Cherry24 napisal/-a:pa tega fanta sem res mela najrajš na svetu...on je bil...vse.zame,vse. tolk sem prejokala...tolk časa rabla...ampak zmer sm želela,da je srečen. če ne z mano,pa pač z drugo.saj smo samo ljudje.
Tole je pa lepo napisano . Res je - samo ljudje smo.
- Razlagalka
- Komunikatorka
Ne narobe razumet, jaz mu res privoščim vso srečo, ampak me pač je zabolelo In še boli. Je pa res, smo samo ljudje. Upam, da bo z njo srečnejši. In da bom tudi jaz našla srečo. Ko le ne bi bilo toliko nerešenih vprašanj,toliko nejasnih in nedorečenih stvari....Tako rada bi se nekje z njim dobila, se pogovorila, pa ne z namenom, da bi bila spet skupaj, ampak, samo, da bi razčistila stvari. Ampak, očitno mi to ni namenjeno. Sicer pa , mislim, da dokler ne prebolim je brezveze kakršnakoli komunikacija.JAz pač tako mislim.
- tinna19
- Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 7. 2005
- Kraj: krško
najlažje je reči, da čas celi rane, kar je tudi res, čeprav v tem trenutku ne razmišljaš tako - in tudi nihče od nas tako ne razmišlja, ko je v takšni situaciji.
Tudi jaz sem imela fanta, ki mi je bil vse in me je po 8ih letih pustil in si našel novo. ves čas sem upala, da se bo vrnil k meni, pa se ni. in danes sem TAKO ZELO SREČNA DA SE NI. imam drugega moškega, zopet ponovno ljubim, čeprav sem vedno mislila, da bom ljubila samo njega.
ne oziraj se nazaj....išči srečo v prihodnosti, bodi čim več med ljudmi, da ne boš sama s svojimi mislimi na preteklost.
Tudi jaz sem imela fanta, ki mi je bil vse in me je po 8ih letih pustil in si našel novo. ves čas sem upala, da se bo vrnil k meni, pa se ni. in danes sem TAKO ZELO SREČNA DA SE NI. imam drugega moškega, zopet ponovno ljubim, čeprav sem vedno mislila, da bom ljubila samo njega.
ne oziraj se nazaj....išči srečo v prihodnosti, bodi čim več med ljudmi, da ne boš sama s svojimi mislimi na preteklost.
-
nikaragua - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 4. 2008
LITTLErainbow^^ poglej razlicno dolgo prebolevamo svoje velke ljubezni!
jez sm tut misla da se mi bo zmesal! a cas celi rane tudi ti ga bos počasi prebolela. mislm pa da brezzveze da se se meces za njem oziroma poskusas navezat stike k iz tega nebo nc. pa ce se tok upas.
uzemi to kot izkusno. cim vec zuri ker to fulll pomaga!
vso sreco
jez sm tut misla da se mi bo zmesal! a cas celi rane tudi ti ga bos počasi prebolela. mislm pa da brezzveze da se se meces za njem oziroma poskusas navezat stike k iz tega nebo nc. pa ce se tok upas.
uzemi to kot izkusno. cim vec zuri ker to fulll pomaga!
vso sreco
- Wanted
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 12. 2008
- Kraj: Lj
Mogoče ne spada v to temo ampak..
Kaj nrdiš, ko si z njem sam še zarad tega, da ni z drugo? Kaj nrdiš, ko si str 17 let pa si z njem v zvezi prb. 1 leto pa pol pa se počutš kt da si poročen že 10 let?.. Kaj nrdiš ko to je učasih lepo z njem ampak useen veš, da to ni to? Kaj nrdiš, ko veš da ga maš rada, sam useen veš da je bolši zate da gresta narazn? Ampak nekak nimaš moči da bi to nrdila..
Kaj nrdiš, ko si z njem sam še zarad tega, da ni z drugo? Kaj nrdiš, ko si str 17 let pa si z njem v zvezi prb. 1 leto pa pol pa se počutš kt da si poročen že 10 let?.. Kaj nrdiš ko to je učasih lepo z njem ampak useen veš, da to ni to? Kaj nrdiš, ko veš da ga maš rada, sam useen veš da je bolši zate da gresta narazn? Ampak nekak nimaš moči da bi to nrdila..
-
iluzija - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 9. 3. 2007
Wanted napisal/-a:Mogoče ne spada v to temo ampak..
Zaveš se, da si star 17let in da imaš pred sabo še kar lep delež mladosti, ki je ne nameravaš preživet na tak način, da se sprašuješ, kaj sploh še počneš z njim.
Boš vidla, da ti bo luštno tudi brez njega.
-
cupcake - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 4. 2007
Joooj, js ne zdržim več! Po skoraj pol leta, me zadnje dni tako močno stiska pri srčku, da je kar hudo Vsak dan posebej se trudim in si res neizmerno želim, da bi šla končno čez, pa mi ne uspeva... <rada bi spet polno zaživela in uživala v tem, da sem samska! Ampak že , ko se zbudim imam v mislih samo njega, ki pa že zdavnaj ne misli več name... Tako močno si ga spet želi imet ob sebi!! In čeprav vem, da si zaslužim boljšega, nisem pripravljena imet drugega kot njega... Sama sebi grem že pošteno na živce, ker razumsko vem, kaj je prav, čustva mi pa še vedno govorijo drugače. Into bi rada spremenila... Mogoče še kakšen nasvet, da bom vse skupaj pospešila? To, da hodim ven s prijatelji, se zaposlim z drugimi stvarimi, se prisilim, da ne mislim o nama... vse to počnem redno, pa še vedno ni rezultata
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
cupcake napisal/-a:In čeprav vem, da si zaslužim boljšega, nisem pripravljena imet drugega kot njega...
Pri meni je enako, zato pač nimam nikogar. Pa ni fora v tem, da hočem njega nazaj, samo vem, da nobena zveza z drugim tipom ne bo taka, kot je bila najina, na kaj novega pa še nisem pripravljena (sem si to dokazala ). Najprej morajo spomini zbledet.
In imam isti problem, da čisto preveč mislim na bivšega, ker povsod najdem kakšno neumno asociacijo. Samo jaz potem vedno sama sebe v mislih brcnem v rit, si hitro naštejem 3 njegove minuse in grem naprej.
- Summer*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 3. 2009
wanted, jz sm v isti situaciji.pisi zs ce zelis.zj se morm odloct a bom ostala s tipom al ne in mislm da bom prekinla zvezo ker je to pomoje najbolse zame.rada ga imam FUL ampak ko sm pa v zvezi pa cutim da to ni to pa vse je postalo ze prevec rutinsko.pa tud utesnjeno se pocutim.pa cutim da me nima vec tolk rad kot me je mel.pocutim se tko usrano da sm se tko pocutila sam ko mi je kdo umru.sploh nevem s cim drugim naj primerjam vse to.ze cel vikend se sam jokam sploh ne morm nehat in strah me je kako bo jutri v soli, sploh nevem kako se naj kontroliram da ne bom jokala non stop.MORAM ga prebolet in it naprej pa ne znam.na trenutke kar na samomor pomislim ker sm tako na tleh...ah=((
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov