Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- onegirl111
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2007
joooj...najrajse bi šla neka daleč.da ne bi vedela in se obremenjevala z njegovimi sedanjimi...
ampak moram dorasti in se sprijazniti s tem..pa čeprav je težko...
najbolj me pa boli misel....da je tista punca zdaj srečna v njegovem objemu....ki sem ga sama zajebala....
jooj.. kk boli...
ampak moram dorasti in se sprijazniti s tem..pa čeprav je težko...
najbolj me pa boli misel....da je tista punca zdaj srečna v njegovem objemu....ki sem ga sama zajebala....
jooj.. kk boli...
- Razlagalka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 6. 2008
- Kraj: Štajerski konec
onegirl111,ubožca.Natančno vem, kako se počutiš.Jaz sem svojega bivšega, s katerim sem bila 9 let, tudi videla z njegovo zdajšnjo punoc. Pred mano sta se poljubljala Sicer sem mislila, da bom v tistem trenutku omedlela, ker mi je srce ponorelo,ampak, že v naslednjem trenutku sem si mislila, da ga ni junaka, zaradi katerega bi morala tako trpeti. Sploh pa ne takšen, ki mi po 9 letih privošči, da ga gledam, kako se poljublja z drugo. Pa ne mislit, da imam kaj proti, ampak, ko si z nekom tako dolgo časa, verjemite, da boli. Zato te tudi popolnoma razumem. Meni ogromno povedo tele misli: vsak je sam, ko ostane sam. Duša je ptič brez kril, ko življenje se dotakne tal Proti soncu seže ta, ki zna vstati sam, ko je sam. Drži se!!!!!! :knuddel:
- onegirl111
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2007
hvala razlagalka za te besede....
bom poskusila se pobrati....
po 9 letih se gre poljubljati pred tabo..mislim kdo bi jih razumel no.
kot, da nima čustev....oz.kot da misli da jih ti nimaš.
pa zakaj nas tolko prizadane to..bivši je bivši...
je pač tisti šok..ko se je težko sprijazniti, da le nisi edini oz.edina innjabolj pomembna točka njegovega življenja..
vsaj to je meni najtežje...
samo upam, da ju ne vidim skupaj..ker bom res se zjokala....
bom poskusila se pobrati....
po 9 letih se gre poljubljati pred tabo..mislim kdo bi jih razumel no.
kot, da nima čustev....oz.kot da misli da jih ti nimaš.
pa zakaj nas tolko prizadane to..bivši je bivši...
je pač tisti šok..ko se je težko sprijazniti, da le nisi edini oz.edina innjabolj pomembna točka njegovega življenja..
vsaj to je meni najtežje...
samo upam, da ju ne vidim skupaj..ker bom res se zjokala....
- Razlagalka
- Komunikatorka
Bodi močna, skušaj se pobrati, najti v nečem uteho-mogoče v žuranju, potovanjih, prijateljih.....kaj kamlu bo prišla nova ljubezen in , verjemi, zanj boš središče vesolja. Ne pozabi-če ne boš poskrbela sama zase, ne bo nihče. :knuddel:
- sončk
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 12. 2005
Neeeee, nisi na začetku, ne skrbi, to je sam trenuten šok! Lepo živi svoje življenje naprej in boš vidla, da boš že v tednu ali dveh na istem, kot si bla prej. Jst sm mogoče mela srečo, da sm ta šok pri zadnjem bivšem doživela še isti teden. Haha, črni humor. Ampak ja, nisi na začetku, tko da se pomiri =) Pa pejt lepo jutri na sprehod na sonce, boš vidla, da je svet še vedno lep.
-
cupcake - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 4. 2007
onegirl111 napisal/-a:ellow...spet se oglašam jaz..
danes sem po dolgam času videla bivšega....
bil je z drugo...
mene je to tolk zabolelo...in zdaj nevem kaj naj.
zdi se mi da sem na začetku....
zakaj to tolk boli....čeprav sem vedela da nisem bila njegova zadnja punca..ampak zakaj tolk boli...
zanima me...kak reagirate vi ko vidite bivšega fanta do katerega se mogoče kaj čutite v objemu nove ljubezni??
jaz sem ju pozdravila....zdaj pa jokam..ker me je tolk prizadelo..
pa ti no normalno noo....
Najbrž smo bili že vsi v taki situaciji. Tudi jaz sem ga po 3h mescih prvič videla skupaj, čeprav sem že prej vedla, da ima novo, in takrat me je resnično stisnilo pri srčku Tudi mene je tista nova punca poznala ampak zgleda je ni motillo, da je šla lahko po enem tednu, po tem ko sva midva nehala, z njim naprej... Ja, in tudi men je bivši zgleda želel še bolj uničiti, ko ji je neposredno pred mano izkazoval ljubezen.
V takih trenutkih se ti ponovno zazdi, da si tam, kjer si začel... Ampak ni res, prišla si že daleč in čeprav te taki trenutki prizadanejo, poskušaj it z dvignjeno glavo naprej!
Za vsak slučaj pa vseeno (tudi v mojem primeru:)) držim pesti, da se z bivšim čim manjkrat srečata
-
G34T4 - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 3. 2009
hei hei..
jst bi tut prosila za nasvet oz. mnenje..imela sem fanta 3 leta in pol, pa sva šla narazen kr sem mela probleme sama s sabo..zdei je že več kot pol leta kar nisvaa več skupaj..na trenutke je use normalno, ne mislim nanjga..če pa se po naključju kje srečava pa se mi odvrti film za nazaj..in vem da ga nism prebolela in ga mam še vedno rada..situacija pa je taka, da on vsakič, ko govoriva mi reče da me ima še vedno rad, samo da išče sam sebe in da trenutno nebi upal bit zmano..vem, da boste rekle naj grem naprej ker bivši je bivši z razlogom..samo pr nama je biv edini razlog ta, da sva bla premlada k sva postala par..sva se res fajn razumela, bla eno, tut ne bi upala dobit ene njegove lastnosti k bi me motila..res mi je hudo k pomislem kako je blo lepo in da zdei ni več tega..in res ne vem kaj nrdit..rada bi šla naprej, pozabla, samo nimam sploh volje..želim samo njega, samo se zavedam da to ni možno.. sm mu tut poslala sporočilo par dni nazaj in niti odgovoril ni..se bojim da mi samo laže, da me ima še vedno rad, da nebi trpela..ker sem mu povedala, da je edini, k bi bla pripravljena bit z njim.. tud sama nism več ista oseba..in ne najdem neke rešitve.. upam na vaše nasvete..če ima mogoče kdo podobne izkušne..al pa samo mnenje..lp
jst bi tut prosila za nasvet oz. mnenje..imela sem fanta 3 leta in pol, pa sva šla narazen kr sem mela probleme sama s sabo..zdei je že več kot pol leta kar nisvaa več skupaj..na trenutke je use normalno, ne mislim nanjga..če pa se po naključju kje srečava pa se mi odvrti film za nazaj..in vem da ga nism prebolela in ga mam še vedno rada..situacija pa je taka, da on vsakič, ko govoriva mi reče da me ima še vedno rad, samo da išče sam sebe in da trenutno nebi upal bit zmano..vem, da boste rekle naj grem naprej ker bivši je bivši z razlogom..samo pr nama je biv edini razlog ta, da sva bla premlada k sva postala par..sva se res fajn razumela, bla eno, tut ne bi upala dobit ene njegove lastnosti k bi me motila..res mi je hudo k pomislem kako je blo lepo in da zdei ni več tega..in res ne vem kaj nrdit..rada bi šla naprej, pozabla, samo nimam sploh volje..želim samo njega, samo se zavedam da to ni možno.. sm mu tut poslala sporočilo par dni nazaj in niti odgovoril ni..se bojim da mi samo laže, da me ima še vedno rad, da nebi trpela..ker sem mu povedala, da je edini, k bi bla pripravljena bit z njim.. tud sama nism več ista oseba..in ne najdem neke rešitve.. upam na vaše nasvete..če ima mogoče kdo podobne izkušne..al pa samo mnenje..lp
-
cupcake - Sramežljivka
Hm... težko kaj drugega rečt, kot to, kar si sama prosila, da nočeš slišati- pusti ga za sabo. Te popolnoma razumem, da še vedno veliko čutiš do njega, ker sem v identičnki situaciji. Vendar pa nekako ne verjamem njegovim besedam- če bi te imel res rad, verjemi, da bi se te želel nazaj, še posebej, če sta šla sporazumno narazen. Zdaj, ko pa poznaš njegov odgovor... se ne muči in se potrudi ostat zbrana še na tiste redke trenutke ,ko se ti zamajejo tla. Zakaj bi se obremenjevala še s tem, ko pa veš, da si ne želi nazaj ( ne glede na to kakšen je razlog). Preprosto moraš še malo zdržat, sčasoma boš pa vidla, da bo vse uspešno za tabo
Ti pa povem moj primer, da boš videla, da moraš bit res TI na prvem mestu: Po treh mesecih, ko sva se prvič srečala... na neki zabavi. On še vedno v mojem srčku. Čeprav je imel on že drugo, je bil tisti večer sam in se je ves večer pentljal okoli mene. Jaz sem si ga tako močno želela nazaj, ampak sem tisti večer vseeno ostala hladna, ker sem vedela, da bom na koncu spet jaz tista objokana! Tako da, čeprav te spomini in čustva vlečejo nazaj, je vendar on tvoj bivši ... v tvojem primeru je njegov odgovor negativen... zato se poskušaj sprijaznit s tem in z dvignjeno glavo odkorakat dalje!!
Ti pa povem moj primer, da boš videla, da moraš bit res TI na prvem mestu: Po treh mesecih, ko sva se prvič srečala... na neki zabavi. On še vedno v mojem srčku. Čeprav je imel on že drugo, je bil tisti večer sam in se je ves večer pentljal okoli mene. Jaz sem si ga tako močno želela nazaj, ampak sem tisti večer vseeno ostala hladna, ker sem vedela, da bom na koncu spet jaz tista objokana! Tako da, čeprav te spomini in čustva vlečejo nazaj, je vendar on tvoj bivši ... v tvojem primeru je njegov odgovor negativen... zato se poskušaj sprijaznit s tem in z dvignjeno glavo odkorakat dalje!!
- Razlagalka
- Komunikatorka
cupcake napisal/-a:Hm... težko kaj drugega rečt, kot to, kar si sama prosila, da nočeš slišati- pusti ga za sabo. Te popolnoma razumem, da še vedno veliko čutiš do njega, ker sem v identičnki situaciji. Vendar pa nekako ne verjamem njegovim besedam- če bi te imel res rad, verjemi, da bi se te želel nazaj, še posebej, če sta šla sporazumno narazen. Zdaj, ko pa poznaš njegov odgovor... se ne muči in se potrudi ostat zbrana še na tiste redke trenutke ,ko se ti zamajejo tla. Zakaj bi se obremenjevala še s tem, ko pa veš, da si ne želi nazaj ( ne glede na to kakšen je razlog). Preprosto moraš še malo zdržat, sčasoma boš pa vidla, da bo vse uspešno za tabo
Se podpišem pod tole. Žal , ampak, tako je.Boljše za vse nas, ki skušamo pozabiti na bivše ljubezni.
-
G34T4 - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 3. 2009
vem ja da bi blo to najboljše..vem, da sem sposobna ga prebolet in iti naprej..samo nekak nočem tega ker je biv res idealen fant zame..je pa res, da je ful pretrpel zarad mene..in ga zastopim da bi mi težko spet zaupal..se samo tolažim, da pa mogoče me ima še vedno rad..čeprov vem da ni tako..samo ne razumem zakaj mi to reče vsakič ko se vidiva..sem tut jest njemu rekla da če bi res tko čutu, bi upal še bit zmano..samo mi je resno zatrdil da ima probleme sam s sabo..in nebi blo pošteno do mene če bi bla skupi, ker veza nebi normalno funkcionirala..ne razumem sploh.. se bojim, da bom še naprej zavračala vsakega..samo zaradi tega ker njemu ne bo podoben..res ne vem, a nej ga popolnoma ignoriram al naj bom prijazna z njim pa se delam da mi je vseeno..kako se pa vi kej obnašate do bivših, če jih imate še radi?
- *srčica*
- Debatorica
- Na forumu od: 22. 10. 2005
- Kraj: okolica ljubljane
največja napaka se je spraševat pa tolažit da te ma še vedno rad, ker s tem sama sebi ne dopustiš da bi ga prebolela. Prisili se da ne boš mislila nanj, zamoti se, zbij si iz glave vse upe in iluzije... To je najtežji del, je pa najhitrejši. mogoč ti bo pomagal da si vzameš dan, dva, se nažiraš s čokloado in sladoledom, poslušaš najbol bedne žalostne pesmi, jokaš ko dež, na koncu že na silo, pol pa rečeš zdej pa dost in začneš nov dan brez njega.
ne rešuj enačbe za katero veš da nima rešitve in upat, da če jo boš dost dolg reševala se bo rešitev pojavla...
ne rešuj enačbe za katero veš da nima rešitve in upat, da če jo boš dost dolg reševala se bo rešitev pojavla...
- pika15
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 3. 2009
- Kraj: Ljubljana
Največja napaka je ta, da mu sploh vrjemeš, da te ma še vedno rad. Js mam čist isto izkušnjo, identično tvoji, resno! To, da te ma rad je laž, če bi te mel rad bi bil s tabo ne glede na vse tvoje slabe lastnosti! Tk bom rekla, al si z nekom al pa nisi. Take zveze, ko se razhajajo pa dajo spet skup na dolgi rok nimajo učinka. Če kej rabiš, če res ne veš kk ga prebolet mi lahk tud email pošleš, pa ti bom skušala nekako svetovat. Pa moj bivši je moj sošolc na faksu pa sem ga prebolela po pol leta, čeprav sva tud skup živela in vse. Pač sem videla, da je brezveze, če bi me mel resnično rad, pa če bi blo vse kar mi je kadarkoli rekel res, ne bi bil imel po 2eh dneh, ko sva se razšla novo dekle, ki zame govori take, da me je kr groza! Če kej rabiš ti kr piši. Lp:)G34T4 napisal/-a:vem ja da bi blo to najboljše..vem, da sem sposobna ga prebolet in iti naprej..samo nekak nočem tega ker je biv res idealen fant zame..je pa res, da je ful pretrpel zarad mene..in ga zastopim da bi mi težko spet zaupal..se samo tolažim, da pa mogoče me ima še vedno rad..čeprov vem da ni tako..samo ne razumem zakaj mi to reče vsakič ko se vidiva..sem tut jest njemu rekla da če bi res tko čutu, bi upal še bit zmano..samo mi je resno zatrdil da ima probleme sam s sabo..in nebi blo pošteno do mene če bi bla skupi, ker veza nebi normalno funkcionirala..ne razumem sploh.. se bojim, da bom še naprej zavračala vsakega..samo zaradi tega ker njemu ne bo podoben..res ne vem, a nej ga popolnoma ignoriram al naj bom prijazna z njim pa se delam da mi je vseeno..kako se pa vi kej obnašate do bivših, če jih imate še radi?
- Razlagalka
- Komunikatorka
Spet en fu.... dan, ko ga neizmerljivo pogrešam....njegov vonj, dotik, nasmeh...vse. Pa je minilo že 10 mesecev, odkar sva šla narazen. Kako naj ga pozabim, kako naj začnem normalno živeti? Imam novega fanta, ki me ima rad, ki me razume in podpira...jaz pa skoraj vsako noč sanjam bivšega, podnevi mi misli bežijo k njemu...pa sem ga videla z drugo, pa mi nekako ne da miru. Vem, marsikdo bo pomislil, trapa,ampak, ne znam si pomagati.
-
cupcake - Sramežljivka
Te razumem, ampak po eni strani se mi ne zdi fer do novega fanta... tudi jaz še nisem prebolela bivšega in vem, da se v kaj resnega ne bi mogla spuščat... Postavi se v kožo novega fanta in pomisli! Sicer pa... tvoj bivši je BIVŠI in pusti, da življenje ubere svojo pot. Ne ukvarjaj se s preteklostjo, ker s tem ne boš ničesar dosegla. Pred tabo je še vse in pusti novemu fantu, da se te res dotakne. In po tako dolgem času razbij tist svoj 'ščit' okoli sebe in si končno daj priložnost, da ponovno okusiš ljubezen! Je težko, ampak uspelo ti bo!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov