Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%
Skupaj glasov : 1006

Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *LooBika* » 09. Jan. 2009 11:33

sj ves..ljubezen je slepa... ko pa se to enkrat konca, pa slej ali prej spregledas vse napake, ki jih prej nisi niti opazil...
Addy24
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Addy24 » 09. Jan. 2009 12:03

Že vnaprej se opravičujem, če bo zvenelo ostro, ampak problem je SAMO v perspektivi.

Razumem, da vsak konec zveze boli, tudi takrat ko sam končaš, ampak jaz imam vedno v glavi samo eno stvar: očitno se je zgodilo, kot se mora zgoditi, da je dobro zame.

Predstavljaj si, da se to ne bi zgodilo. Mogoče bi ostala z njim, pa bi se zgodilo kaj drugega...če vama ni namenjeno, vama pač ni in hvala bogu, da se ti je to pokazalo tako zgodaj...vsaka izkušnja je za nekaj dobra, čeprav se sprva ne zdi tako.

Prijatelj se je poročil po treh letih zveze in 8 mesecev po poroki izvedel, da je ona imela drugega. Ločila sta se, bilo mu je zelo hudo, po dveh tednih pa se se je čisto spremenil in je sedaj bolj srečen kot je bil kadarkoli v življenju.

Ko sem ga vprašala, zakaj in kako je mogoče, da je tako hitro prebolel, mi je rekel: 'Samo odločit se je treba. Hvaležen sem, da mi je z ločitvijo nekdo pokazal, da ni bila prava zame in vem, da bo prava prišla, ko bo čas zato.'

Želim ti, da bi čimprej uvidela tudi dobro plat - vse se zgodi z namenom. Srečno!
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 09. Jan. 2009 12:51

*LooBika* napisal/-a:sj ves..ljubezen je slepa...

Ne, to so zenske, ki morejo met tipa, pa ce se svet podere.
*srčica*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 10. 2005
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a *srčica* » 09. Jan. 2009 13:19

tmis_, tuki se pa ne strinjam s tabo. js nisem nikol bla taka, zdej vem da bom še dolgo samska, da prvo razčistim sama pri sebi in se postavim na noge.res pa je da obstajajo ženske ki ne prenesejo biti same in si potem iščejo neke nadomstke...vsak po svoje
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 09. Jan. 2009 13:23

tmis_ napisal/-a:
*LooBika* napisal/-a:sj ves..ljubezen je slepa...

Ne, to so zenske, ki morejo met tipa, pa ce se svet podere.

Sem ravno brala temo o rajcanju z drugimi prek smsov in se s teboj popolnoma strinjam. Bejba ne more stran, ker ga ljubi, on pa za bivšo leta. Človek se resno vpraša, kaj točno ona na njem ljubi.
Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *LooBika* » 09. Jan. 2009 13:42

Hja nevem ali je tolk nesamozavestna, da misli da ne more dobit nobenga drugega, boljsega...ali pa je tak "lepotec", da vidi samo njega, pa ni pomembno kako z njo dela, koliko ji je mar do nje, ampak ji je pomembno le to, ko ji katera kolegica zavida, ker ima tako"dobrega" tipa..ja tud tako "naivna" dekleta obstajajo... njej je glavno, da rece da je z njim :) da je "njen"..
*srčica*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a *srčica* » 09. Jan. 2009 14:13

če je vse to name letel se rahlo motite.mene ni strah da ne bi dobila drugega, mene je sam strah da mi več drug nebi bil všeč, ker ja-trenutno vidim samo njega.in ne, ni nek bajni lepotec,še bol mi pa dol visi kaj si moje kolegice mislijo o njemu...pa itak sva končala, na mojo pobudo, v nos mi gre sam to da me zdej ignorira, in ni niti tok da bi mi naravnost reku, pač, sovražim ignoranco. zdi se mi pa logično(al sm pa sm jst tak čudak), da me po tokih letih vse to prizadane, ker prej je blo use vredu, pol pa ta netlog, na kerem sm vidla da me ma za budalo.
Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *LooBika* » 09. Jan. 2009 14:26

*srčica* napisal/-a:če je vse to name letel se rahlo motite.mene ni strah da ne bi dobila drugega, mene je sam strah da mi več drug nebi bil všeč, ker ja-trenutno vidim samo njega.in ne, ni nek bajni lepotec,še bol mi pa dol visi kaj si moje kolegice mislijo o njemu...pa itak sva končala, na mojo pobudo, v nos mi gre sam to da me zdej ignorira, in ni niti tok da bi mi naravnost reku, pač, sovražim ignoranco. zdi se mi pa logično(al sm pa sm jst tak čudak), da me po tokih letih vse to prizadane, ker prej je blo use vredu, pol pa ta netlog, na kerem sm vidla da me ma za budalo.

iz moje strani ni to letel nate..ampak sem pokomentirala juli-in post, ko je omenila nek drug primer...sej ce dober preberes bos videla, za kaj se v bistvu gre... kar si mislim glede tvojega primera, sem ti pa tak povedala svoje mnenje!
*srčica*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a *srčica* » 09. Jan. 2009 14:36

mislim da je od tmis_ post direkt name letel, druge so se pa pol odzivale na njenga...v originalu je bil pa post men namenjen :wink:
violica_88
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a violica_88 » 11. Jan. 2009 21:53

pozdravljene! tud jaz morm malo izlit svojo duso tukaj, v upanju, da bo mi malo lazje..

tudi jaz sem pred dnevi koncala s svojim fantom, oz. on je koncal z mano.. Po letu dni je pac ugotovil, da to ne gre, da ne vidi smisla vec v tem.. osebno sem bila ful presenecena, se danes komaj vrjamem.. do kaka dva meseca nazaj je bilo vse super, no vsaj zgledalo je tako.. res sma se imela lepo na vseh ravneh, sam je tudi zacel govorit o tem da bi se rad ustalil, da bi sla na svoje, da se res vidi z mano.. Sicer sem bila nad tem navdusena edino pac glede denarja me je skrbelo, ker jaz se pac studiram in mi studij vzame precej casa, zato nikjer ne delam, tudi stipendije nimam.. On pa je vseeno 10 let starejsi in je na te stvari lahko gledal malo drugac..

Potem pa me je nekega dne gnala sila, da grem brat njegove maile.. Tisto, ko slutis nekaj ne.. In res, dopisoval si je z drugo.. Varianta rajcanja, posiljanje slik itd.. Zruslo me je, in clovek zgubi zaupanje.. Sicer se je opravicil, in jaz sem mu oprostila in rekla da grema dalje.. Je pa mi tudi hkrati ocital, da je to vse tudi moja krivda.. Da ga niamm res rada, da mu tega ne kazem dovolj in ne govorim dovolj, da mu ne zaupam itd. Res nisem ena tistih ko nekomu povejo 500x na dan koliko ga ljubijo in ne morejo zivet brez njega, in sem bolj vase zaprt clovek, ki tezko izrazi custva.. vendar sem se ob njem spremenila, in sem mu res skusala dat vedet kaj mi pomeni, kaj cutim do njega.. stala sem mu ob strani, koj e imel zdravstvene tezave, in stala sem mu ob strani, koj e zgubil sluzbo in mu tudi financno pomagala kolk je slo.. Vendar kot kaze to ni bilo dovolj.. Kaj mores dandanes storit, da storis dovolj se vprasam..

Nekaj dni nazaj sem pa vidla da si je na raznih portalih ustvaril profil, npr na frendi in flirt ter podobno in logicno spet podvomla o njegovi zvestobi.. to sem mu rekla, da pac bi rada verjela da je vse ok, in da se ne trudim zdaj zadnja dva meseca zastonj, da pac naj pove ce ni srecn v najini zvezi.. on pa se je ob tem le razburil, dejal da mu nikol nisem zaupala, nisem verjela v naju, da ga nisem imela rada, da vse kaj sem mu kdaj dala sem mu dala ker sem ga zelela podkupit, ter da vse to skupaj ne vodi vec nikamor, ter stvar koncal..

hudo mi je pac, zarad vseh teh ocitkov.. clovek se sprasuje, ce je res delal dovolj in ali res ni vse njegova krivda.. skusam se tolazit, da pac je ze moralo tako bit.. sam boli pa vseeno..

sem bla malo dolga ja :) sam v cloveku se nabere.. in isce nacine, kak prek tega..
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 11. Jan. 2009 22:15

Ne vem, če sploh želiš odgovor, ampak ne mu pustit, da vso krivdo za propad zveze prevali na tebe in te s tem obremeni.
Ok, ni vama šlo, se zgodi. Ampak če prav računam, je tip star čez 30 let, pa je težave v zvezi reševal z iskanjem drugih žensk na spletnem portalu. Trenutno tega verjetno ne verjameš, ampak v bistvu imaš srečo, da sta nehala.
violica_88
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a violica_88 » 11. Jan. 2009 22:26

ma ne, je fajn dobit kak odziv, pa spodbudno besedo, tnx :)
zdaj na zacetku se ne vidis tolk realne slike, pa da je v vsem nekaj dobrega..
jp, 30 je star ja..
*srčica*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a *srčica* » 11. Jan. 2009 22:32

zlo podoben primer kot primer kot pri meni,opisan samo par postov nazaj...tut mene je čist ubil, nism mogla nič, še zdej sm bol kot ne u podnu pa se skušam pobrat.
edino prav da sta končala, ker te je očitno mel za budalo(lahk bi ustanovile klub :) ).to da je pa tebe obkrivil za vse je pa en larifari. bogi revček, je mogu drugje iskat potrditev ker je pri tebi ni dobil, in ker je tok bogi mu verjetno kak pogovor v tej smeri ni padu na pamet...tut slučajno se ne smeš žret da si bla ti kriva...ja, vsak ma svoj del krivde, sam če ti je kej do tega da bi z enim ostal se z njim pogovoriš pa probaš stvar rešit, ne pa da hočeš zvalit vso krivdo na drugega.bedak je, to je vse kar lahko rečem, pa brez zamere, sem mal pristranska ker se vidim v tvojem primeru, edina razlika je da sm pri nama jst končala ker me je vse skupi ubijal. sej bo, men je že mal lažje, sam bo pomoje šo dolg časa trajal da bo čist kul.
upam da se boš kmal pobrala pa vidla da je dobr da ga ni več...če ti bo pa ful bed, mi komot pošleš zasebno sporočilo:wink:
I feel you
onegirl111
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 12. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a onegirl111 » 06. Mar. 2009 19:10

ellow...spet se oglašam jaz.. :(

danes sem po dolgam času videla bivšega....
bil je z drugo...
mene je to tolk zabolelo...in zdaj nevem kaj naj.
zdi se mi da sem na začetku....
zakaj to tolk boli....čeprav sem vedela da nisem bila njegova zadnja punca..ampak zakaj tolk boli...
zanima me...kak reagirate vi ko vidite bivšega fanta do katerega se mogoče kaj čutite v objemu nove ljubezni??
jaz sem ju pozdravila....zdaj pa jokam..ker me je tolk prizadelo..

pa ti no normalno noo....
klaryca
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a klaryca » 07. Mar. 2009 9:19

ja vem kako je, grozno. ne vem jst nisem mogla, da me to ne bi prizadelo. bla sva skupaj 4 leta, se skregala in končala. veliko sem prejokala in zelo trpela, no potem sem ga pa še po zelo kratkem času vidla z najino skupno družbo na pijači, s katerimi smo hodili skupaj ven, na morje, za novo leto ... no samo namesto mene je bila tam druga. lepo sem jih pozdravla, doma pa jokala ... sprijaznila se pa nisem, dobr da jo je po pol leta pustu. z drugimi naslednjimi se pa nisem več tolk obremenjevala. tisto k ma prvo za tabo pa res ne moreš, da je ne bi mal sovražu. no pa še glede na to, da naju je poznala, vedla da sva glih kar nehala in bla dolg skupaj. njo očitno ni to motilo. eh, še zdej jo sovražim.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov