Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
aleksana napisal/-a:Problem je v tem ker jaz v vsemu vidim rešitev ona pa je rojeni pesimist.Kaj naj storim?
aleksana napisal/-a:
vem da je konec,si ne delam več utvar,saj sva si danes pisala smse in je izjemno hladna in predrzna v smsih....izvedel sem tudi od njene kolegice da mi je lagala določene stvari...tako da se mi zdi da je le iskala razlog da neha,in ko sem jaz izgovoril te grde besede je to izkoristila in končala stvar.
osebno mislim da ji bo žal to kar je storila,saj je 6 mesecev govorila kako lepo ji je z mano in da ima prvič fanta ki jo ima močno rad in ona njega...govorila je tudi o otrocih(pa sva bila samo 4 mesece takrat skupaj)...menim da je izjemno jezna in pa seveda trmasta,kar je že sama priznala da je res močno trmasta....konec koncev pa sploh ni pomembno ali ji bo žal ali pa ne...
kolesar napisal/-a:Če sem prvi teden prestal skoraj brez problema, se mi sedaj po 4 mesecih dobesedno trga. Premišljeval sem celo, da bi vzel... pa nočem prizadeti staršev (zanimivo ne?).
Džeki napisal/-a:Mnoge punce si s tem,ko najdejo tipa, v bistvu osmislijo življenje. Kar je v celoti zgrešeno, v prvi vrsti moraš imeti rad samega sebe, partner ti obogati živjenje in če te ni strah biti v prvi vrsti sam s sabo in nisi pijavka, potem te tudi morebitne samskosti ni strah.
Zato pa imamo zadnje čase precej tem, kot je ta, pa tem v stilu "prijateljica ima tipa, zdaj zame več nima časa"..Punce, ki se navežejo na tipa kot pijavke in v njem dobesedno najdejo smisel svojega življenja, se zato zelo težko poberejo, če pride do konca zveze..
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov