Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%
Skupaj glasov : 1006

Uporabniški avatar
urska.pavlic
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 121
Na forumu od: 3. 6. 2010
Kraj: domzale

Neprebrana objavaNapisal/-a urska.pavlic » 05. Jun. 2010 14:04

vem zato ker ustanavlja firmo, in je rekel potem ko pride denar te bom pa zaprosil, pa bo ful razkosna poroka...
zvezdica
aleksana
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 2
Na forumu od: 5. 6. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a aleksana » 05. Jun. 2010 14:24

nick ni ženski...je sestavljen iz mojega in njenega imena...
...kar se tiče pa tega kakšna je zveza in ali sem srečen v njej ali ne...ko sva bila skupaj sva bila dosti nasmejana...in ko sva 1x pred tem nehala za 2 dni...je rekla da ni mogla ne jesti ne spati....tako jo je bolelo ker nisva skupaj....tako da bi težko rekel da je zveza trpljenje...oz je zdaj 100x večje kot nisva skupaj...

meni se zdi da se vsaka stvar da rešiti...sploh pa ker nisva imela ogromnih težav in ker sem pripravljen na kompromise in tudi popustiti...tako da imajo drugi veliko večje težave pa se vseeno vsedejo in rešijo...a je ona po naravi taka da hitro obupa in da za nič nima volje.in tako tudi nima volje da bi se trudila saj na vse gleda pesimisitično.žal je tako.

vem da je konec,si ne delam več utvar,saj sva si danes pisala smse in je izjemno hladna in predrzna v smsih....izvedel sem tudi od njene kolegice da mi je lagala določene stvari...tako da se mi zdi da je le iskala razlog da neha,in ko sem jaz izgovoril te grde besede je to izkoristila in končala stvar.

osebno mislim da ji bo žal to kar je storila,saj je 6 mesecev govorila kako lepo ji je z mano in da ima prvič fanta ki jo ima močno rad in ona njega...govorila je tudi o otrocih(pa sva bila samo 4 mesece takrat skupaj)...menim da je izjemno jezna in pa seveda trmasta,kar je že sama priznala da je res močno trmasta....konec koncev pa sploh ni pomembno ali ji bo žal ali pa ne...to nič ne pomaga ne meni ne njej....najhuje je to da moram sedaj prvih 14dni iti skozi ta pekel...šele nato pa bo to malo bolje....ker pa sem ko sem bil z njo zaradi nje opustil vse prijatelje....sem sedaj večinoma prisiljen biti zaprt doma,kar zadevo le še oteži....pa tako bi šel ven se družiti in početi marsikaj...očitno bo ta pekel še kar nekaj časa trajal
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 5990
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 06. Jun. 2010 15:44

aleksana napisal/-a:Problem je v tem ker jaz v vsemu vidim rešitev ona pa je rojeni pesimist.Kaj naj storim?

:D
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 14. Jun. 2010 19:54, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1644
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 06. Jun. 2010 17:33

:lol:
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1325
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 10. Jun. 2010 16:27

dober oksimoron
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
AanNchYkaA
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 9
Na forumu od: 19. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a AanNchYkaA » 14. Jun. 2010 19:11

hejj spet se malo oglašam. ma pri meni je situacija še vedno taka da se na čase dobiva pri njemu in tko.. še vedno jokam ker nisva več skupaj ampak ko me vpraša kaj je narobe če se slabo držim mu ne rečem nič. sej tko in tko ve kaj je sm mu dosti jamrala prvi mesec pa je reku da mu grem tko na žuce.. pa sm se odločila da bom pred njimu pač hladna.. ampak vedno upam da bo med nama še kej. ne samo da se dobiva in sexava ampak to kar sva mela na začetku zveze. sej ko sva skup je uredu ampak vedno je un čudn občutk. oba se ne morva še čisto oddaljit en od drugega ampak zase vem da kar preživlam in delam doma ne pelje nikamor. zmeri po tem ko ga vidm sm še bl žalostna ampak vsaj tisti cajt mi je lažje.. ma prow smešna sm sama sebi dej. dans sva se vidla pr njemu v službi in me je pelau odzadi me objem itd.. in pol mi reče da se lahko dobiva ob 7h.. jst cela vsela grem še domov in to čez eno uro dobim sms da neki pršlo umes in kr jst kr v jok :o prow k da bi ble dve strani mene se mi zdi na cajte :( se še kej oglasim . :)
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 5990
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 14. Jun. 2010 19:57

dej oglas se spet čez pet let no
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 2628
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 14. Jun. 2010 20:05

^^prekini vse stike z njim. Samo sebi delaš slabo :roll:
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 7041
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 14. Jun. 2010 20:07

Dejansko.Priporočam, da iz podrejenega stopiš v nadreeni položaj, se postaviš za sebe , situacija se zna obrniti .Ampak kakorkoli, tale odnos je malo mimo, glede na to , da kar nekaj pride vmes itd.
The world is as you are.
AanNchYkaA
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 9
Na forumu od: 19. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a AanNchYkaA » 14. Jun. 2010 21:04

vem da je odnos ful mimo ma glede na to da sva šla narazen zarad kreganja ma ubistvu nama je blo ful teško k sva se mela ful rada in sva živela skp. ful vsega je blo no. probavam pa nekak postopoma da prekinem s tem. ampak je grozno.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7639
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 14. Jun. 2010 21:08

^^ne postopoma. To morš kot z obližem, naenkrat in na hitro, mal stisneš zobe vmes, pa bolečina hitrej mine, kot če bi počasi "odstranjevala". :D
kolesar
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 15
Na forumu od: 15. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a kolesar » 15. Jun. 2010 0:40

aleksana napisal/-a:
vem da je konec,si ne delam več utvar,saj sva si danes pisala smse in je izjemno hladna in predrzna v smsih....izvedel sem tudi od njene kolegice da mi je lagala določene stvari...tako da se mi zdi da je le iskala razlog da neha,in ko sem jaz izgovoril te grde besede je to izkoristila in končala stvar.

osebno mislim da ji bo žal to kar je storila,saj je 6 mesecev govorila kako lepo ji je z mano in da ima prvič fanta ki jo ima močno rad in ona njega...govorila je tudi o otrocih(pa sva bila samo 4 mesece takrat skupaj)...menim da je izjemno jezna in pa seveda trmasta,kar je že sama priznala da je res močno trmasta....konec koncev pa sploh ni pomembno ali ji bo žal ali pa ne...


Tudi sam sem se razšel s punco meseca marca, hodila sva le dober mesec, poznal sem jo že leto prej. Se spomnim, ko sem jo prišel iskat pred hišo njenih starsev, sem si reku, joj kok "nelepo" punco peljem na prvi zmenek. Kasneje sem jo popolnoma vzljubil. Dobesedno vzljubil sem njen karakter in telo.

Ubistvu sem jaz njo pustil po ful bednem naključju, ampak sem jo takoj želel nazaj. Na začetku je bila zelo previdna (niti ni želela nazaj), potem ko sem silil vanjo, ker si je želela kao čas, se je oddaljila.

Še sedaj ne vem, kaj pravzaprav je imela v glavi, mogoče je tako kot pri tebi, tudi ona iskala razlog da sva sla narazen. Meni se sedaj vedno bolj blede. Če sem prvi teden prestal skoraj brez problema, se mi sedaj po 4 mesecih dobesedno trga. Premišljeval sem celo, da bi vzel... pa nočem prizadeti staršev (zanimivo ne?). Ampak jaz enostavno še vedno ne morem čez to. Neprestano upam in sanjam.

Menim pa, da ko si omenil, da kako ti je tvoja govorila kako ima te rada, da prvič čutiš ljubezen, da s tem je hotla povedat, da jo res potrebuje in jo od tebe pričakuje, ker je tist čas ni imela. Kot da bi te želela na to opozoriti. Upam, da bova lahko šla oba čez to.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 5990
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 15. Jun. 2010 9:52

kolesar napisal/-a:Če sem prvi teden prestal skoraj brez problema, se mi sedaj po 4 mesecih dobesedno trga. Premišljeval sem celo, da bi vzel... pa nočem prizadeti staršev (zanimivo ne?).

ampak res dobesedno.
tole je že bolano, po enem mescu zveze misliš bit ti še celo leto depresivn.
Ugotovil smo že, da prevroča lazanja ni bla kriva za razpad vajine zveze. Če bi te hotla nazaj, bi te po tvojem prosjačenju tud že vzela, ampak te noče. Loh verjameš? Js čist kamot. Ktera pa hoče tkole čustveno labilnega človeka imet ob seb.

Glej, celo za tipe tole velja...
Džeki napisal/-a:Mnoge punce si s tem,ko najdejo tipa, v bistvu osmislijo življenje. Kar je v celoti zgrešeno, v prvi vrsti moraš imeti rad samega sebe, partner ti obogati živjenje in če te ni strah biti v prvi vrsti sam s sabo in nisi pijavka, potem te tudi morebitne samskosti ni strah.

Zato pa imamo zadnje čase precej tem, kot je ta, pa tem v stilu "prijateljica ima tipa, zdaj zame več nima časa"..Punce, ki se navežejo na tipa kot pijavke in v njem dobesedno najdejo smisel svojega življenja, se zato zelo težko poberejo, če pride do konca zveze..
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1682
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 15. Jun. 2010 11:48

ja, sirova, očitno tut za tipe velja isto.
Drugač pa vajina zgodba, tista lazanja in njene depilacije(kako sploh veš po 1 mesecu da se redno depilira?!), sorry ampak meni je prav tragikomično vse skupi, sej iz zgodbe je bilo razvidno da sta se obnašala kot otroka, sploh pa 1 mesec zveze res ni velik, če bi vsak preboleval 1 mesec zveze tolko časa, ma bi bli vsi na tem svetu samski do konca življenja, ker so eni bli velik več v zvezi kot 1 mesec, več let...
Pozabi že, če bi blo dobro ti trajal, bivša je z razlogom bivša, ni zadnja na svetu...
kolesar
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 15
Na forumu od: 15. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a kolesar » 16. Jun. 2010 23:03

ha ha ha :D
Zadnjič spremenil kolesar, dne 17. Jun. 2010 9:45, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov

cron