Povej mu, da se počutiš malce omejeno, ker nisi dovolj s svojo družbo in da bi rada uskladila vse skupaj-verjam, da se da in če ti to uspe maš terno.
softTouch napisal/-a:nesssh napisal/-a:Hej punce. Rabla bi kšn nasvet, kaj nej nrdim.
Situacija je taka, jst sm z mojim fantom zdej skupi prb. 2 leti. Vem kok zlo me ma rd, vem da me nebi nikol prevaru in tut jst ga mam rada. Ampak stvar je taka, da mi gre zadne čase ko sm z njem ful velik stavri na živce, doskrat sm živčna zarad njega in počutm se tko, kt da sm v kletki, ker nč ne hodm vn. Stvar je taka, da jst bi rada še mal uživala mladost ( stara sm 17 ) in use to ampak me je strah, če nikol več nebom najdla kšna tašnga fanta, k me bo mel tok rd in da mi bo pol žou, ker sm sama zajebala tist kar sm mela.. Po eni strani bi bla rada še z njem, k sej mi je velikrat lepo in use, ampak po drugi bi bla pa rada še s frendicami in rada bi sprobala še kej novga.. Nevem kaj nej nrdim..
jest ti svetujem,da ga pustiš.če se že pri 17-ih počutiš kot v kletki,to ni to.
nesssh napisal/-a:Hvala za nasvete..
Drgač sm se pa že pogovorila z njem, in je reku da nej zberm, a frendice al pa on ker bi biu on rd skos z mano in da ga boli, da jst nočm bit skos z njem.. Da mi ne more zaupat in nevem kaj...
Drgač sm se pa že pogovorila z njem, in je reku da nej zberm, a frendice al pa on ker bi biu on rd skos z mano in da ga boli, da jst nočm bit skos z njem.. Da mi ne more zaupat in nevem kaj...
nesssh napisal/-a:Bi mi še kera kej svetvala?
prosim.
Fucking RUN!nesssh napisal/-a:Hvala za nasvete..