Tako ga pogrešam, kako ga preboleti? 2.del

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 18. Dec. 2013 19:43

Jaz na maturancu ne bi plesala z njim že zaradi principa.

Sicer pa so take zveze nekaj kar nekatere punce in fantje očitno rabijo, da se streznijo (glede na to, da si prostovoljno in zavestno vztrajala v takem odnosu)...boš že še čez trnje prišla do tega, da se boš bolj cenila in spoštovala in ne boš v prihodnje več nobenemu tipu pustila, da bi tako ravnal s tabo. (upam :wink: ) Nekatere žal rabijo sicer še par popravnih izpitov dokler ne opravijo lekcije... :idea:
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 6. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Mishela » 18. Dec. 2013 20:54

pa da maš lepe spomine na ples :)
lahko bi tudi našla plesalca pa bivšemu zadnji čas povedla, da ne plešeš z njim, ampak to ne bi blo glih odraslo, ampak ok :D
čeprav to da plešeš z njim je lahko tud dobra ideja, da mu pokažeš da ti je vseeno za njega in da te to ne gane :)
yellow
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 12. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a yellow » 18. Dec. 2013 21:11

//
Zadnjič spremenil yellow, dne 18. Dec. 2013 23:10, skupaj popravljeno 1 krat.
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 18. Dec. 2013 22:36

Kako si lahko prijateljica z nekom, ki te za tvojim hrbtom obrekuje, se norčuje s kolegi in ne kaže niti malo spoštovanja do tebe kot osebe?
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 18. Dec. 2013 22:41

^Ja to, da ta punca ne ravna najbol pametno, smo že ugotovili ne? :)
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 18. Dec. 2013 22:42

Ker je to eno šibko bitje, ki sama sebi išče izgovore. Na koncu ji je očitno kar konkretno mar, če se bo zrihtala da mu bo žal. Da bo videl, da je ne bo uničil. Smešno. Aja, pa vso srečo pri tvojem "jezna sem nanj, ko ga je*e" odnosu, ker mu sledi "nazaj bi ga imela" stanje. Če še ni prišlo. Pa kaj bi jaz govorila, saj si že 7x šla čez to :wink:
The world is as you are.
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 18. Dec. 2013 22:57

Saj jaz tudi že vem odgovor ( :D ), samo me zanima kaj ima ona povedat na to.
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 18. Dec. 2013 23:26

Eh... :roll:
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 18. Dec. 2013 23:40

sej je zbrisala poste.. naslednič mal več občutka za nekoga v krizi, ne s kruto realnostjo užgat.
hej norci :)
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 18. Dec. 2013 23:44

Kdo se pa naslaja?
Če ti najdeš v njih sotrpinke, ki bi se jih po tvoje moglo ujčkati in tolažiti, kako dobre punce so in kakšni prasci nemarni so tipi, potem si pa mogoče ti na premilem forumu. Res, slovenc, s takimi te imam pol kufer, pa te sploh ne poznam. Prav ono poln kufer tvojega smiljenja in jokcanja kako so vse punce neresne in kako vi, popolni, resni ne najdete nobene in ste raje sami, kot da najdete lovače. Daj, ko boš prestopil iz virtuale v realen svet, ko boš sposoben kaj več od tipkanja po tipkovnici, pisanja, ki izhaja iz gole teorije-ki si si jo sam napletel v glavi in jamranja čez liberalce, takrat pridi jokcat kako se naslajamo nad ubogimi puncami.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 18. Dec. 2013 23:47

^^ to se ti itak vidi, ko pizdiš name ko le imaš priliko, naprej vržeš vse o men..

me zanima kako bi ti sprejela da si na tleh in te nekdo jeb* v glavo da si si sama kriva.

sam ne, pač vi morte stegnit gobce in bit pametni kako je ona kriva, kako je nemuna, zabita, naivna.. uau, ful pomoč, res :roll: res srečna je zdaj in vsi problemi so rešeni, vi greste pa lahko veseli spat ker ste še nekoga rešil iz stiske ane..
Zadnjič spremenil slovenc79, dne 18. Dec. 2013 23:51, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 18. Dec. 2013 23:50

Itak. Ker si samo ti pomemben.
Kako bi jaz sprejela?
Do zdaj še nisem bila v takšni situaciji, ampak se dovolj dobro poznam, da ne bi vztrajala z nekom, ki me ne spoštuje, pa naj se to kaže v tem, da se mi zlaže, me prevara ali kako drugače izda moje zaupanje. Tako da, dragi slovenc, ne vem, ker si ne bi dovolila, da pridem tako nizko. Ker sorčy ti, ampak v tem primeru več ni kriv tip, ampak si je dejansko kriva sama. On je delal kar je lahko, dokler je lahko oziroma dokler se mu je dalo. Ne, točno. Prasec je! S tipom na grmado!
The world is as you are.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 18. Dec. 2013 23:55

ja TI. TI si zrela ženska, ona je pa še mlada. to je njena prva izkušnja. zavedaj se tega.

pismo, sama si delala z otroki, a si jim govorila kako je svet krut in beden, da se ne da službe dobit, pa za vojno u iraku ipd.? upam da ne..
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 18. Dec. 2013 23:58

Slovenc sploh ne gre za naslajanje ali karkoli... Jaz sem s svojim vprašanjem pri njej želela vzpodbudit vsaj kak preblisk, da bi se pa punca mogoče le malo zamislila (pa četudi le za hip).

Sicer pa bo že sama prišla do tega kar smo ji napisali, pa čeprav z zamikom (in skozi take in drugačne izkušnje).
Nauk je pač, če pustiš nekomu, da hodi po tebi, se ne čudi, ko to počne (vedno znova in znova). Ji bo že prekipelo enkrat :D

Drugače pa je še ena v seriji obiskovalk tega foruma, ki je prišla z zgodbo kako je njen tip grozen in kako ga sovraži, nekaj postov kasneje pa že planiranje prijateljstva z njim (ali branjenja/postavljanja na stran tipa, ko odgovori niso taki kot je oseba pričakovala...in za finiš izbris vseh postov).
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 19. Dec. 2013 0:06

jah, punca je zbrisala poste in odšla.. kot že miljon drugih prej. neka ful dobra pomoč to ni, ubistvu grem stavit da ji zdej še do tega ni da bi se na koga obrnila za pomoč.

sej drugač se strinjam in je vse res. ne poznam nobenga ki bi ob takem partnerju kot je oni kreten še vedno kej verjel.
ampak zdaj ona rabi podporo, ne pa lekcij za naprej. zadnje kar prizadet človek v težkih trenutkih rabi je da ga nekdo okurca kaj traparije dela itd.. to kasnej ko se človek pomiri ane :)

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot], Google Adsense [Bot]