Tako ga pogrešam, kako ga preboleti? 2.del
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*Lara* - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 3. 2007
končn sm dojela kaj hočeš povedat...2x sm mogla prebrat...da sm zaštekala o čem gre to. Vejice, predvsem pravilno postavljene, bi rešile marsikatero poved, da postane razumljiva
Sicer pa ja...se strinjam s povedanim...bi se pa dalo diskusijo še naprej razvit samo bo off topic vse skupaj
Sicer pa ja...se strinjam s povedanim...bi se pa dalo diskusijo še naprej razvit samo bo off topic vse skupaj
- brandibelle
- Kofetarica
- Na forumu od: 11. 9. 2011
:S
Zadnjič spremenil brandibelle, dne 16. Avg. 2013 12:54, skupaj popravljeno 1 krat.
- sanna
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 5. 2012
*Lara* napisal/-a:končn sm dojela kaj hočeš povedat...2x sm mogla prebrat...da sm zaštekala o čem gre to. Vejice, predvsem pravilno postavljene, bi rešile marsikatero poved, da postane razumljiva
ti bom kopirala kar sem že nekomu razložila k ni razumel....
še vedno ne razumeš zakaj si najpomembnejša oseba na svetu če bi razumel kar ti pravim bi vedel zakaj si pa še ne veš?nekomu drugemu je ta najpomembnejša oseba res je ampak ta oseba k ji je druga oseba najpomembnejša ne vidi koliko je prva oseba pomembna in prva oseba si ti sam in če bi ti videl se ne bi toliko sekiral.....ti si najpomembnejša oseba na svetu je tako?
želim ti povedati če res to vidiš,da si ti najpomembnejša oseba na svetu zakaj se obremenjuješ za drugo osebo k te ne vidi??
tista punca je druga oseba in tebi je veliko pomenila pozabil si pa nase,na sebe na prvo osebo in vse tisto kar si ti kar imaš rad to si ti in če bi razumel moje pisanje bi vedel,da si ti najpomembnejša oseba na svetu in ne bi trpel zaradi druge osebe k to ne vidi koliko si vreden?
v tem primeru ti je najpomembnejša oseba druga oseba pozablaš pa na prvo osebo in to si ti.
in če ne bi pozabil na sebe koliko pomeniš bi razumel,da druga oseba ni nič vredna in tista oseba k bo to res videla kdo si ti neboš nikoli pomislil na to in trpel,ker te ima rada takšen k si,in ta druga oseba k se vam ni izšlo ni videla tebe,razumeš in ti zdaj sebe obrmenjuješ ker ti druga oseba več pomeni od prve osebe,prva oseba si ti ampak tebi je druga oseba veliko bol pomembna kot pa sam sebe ceniš in če bi ljubil vse tisto kar si ti ne bi sebe obrmenejeval zaradi
druge osebe k te ni videla.
Če bi razumel,da si ti najpomemnejša oseba na celem svetu ne bi imel teh težav in jokal za tisto punco k ni razumela,k te ni videla
tista oseba k te vidi,to je tista prava oseba
in z njo ne boš trpel.
še vedno ne razumeš,da si ti najpomembnejša oseba na svetu in na prvem mestu,če bi to videl ne bi mislil na drugo osebo zdaj in sebe obremenjeval.....pozablaš nase na prvo osebo
,ker ti druga več pomeni k prva,k boš razumel koliko si ti vreden potem bo tudi tista prava to videla
je čisto enostavno samo če hočeš videti.
- sanna
- Komunikatorka
*Lara* napisal/-a:končn sm dojela kaj hočeš povedat...2x sm mogla prebrat...da sm zaštekala o čem gre to. Vejice, predvsem pravilno postavljene, bi rešile marsikatero poved, da postane razumljiva
karkoli se ti zgodi v življenju moraš sama naprej,vedno,ti kdo umre karkoli sama moraš je tako?k boš razumela koliko pomeniš ne boš trpela ampak sebe imela za prvo osebo in kdorkoli te bo prizadel ne boš trpela,ker veš kdo je prva oseba in kdo je druga in če bi razumela kdo je prva od samega začetka,kdo je najpomembnejša oseba na celem svetu in to si samo ti in nihče drugi,srečno!
ti si najpomembnejša oseba na celem svetu imej se rada bol kot drugo osebo!
Zadnjič spremenil sanna, dne 06. Jun. 2012 23:25, skupaj popravljeno 2 krat.
-
*Lara* - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 3. 2007
ja,ja...sej sem razumela že v 1. postu.... Hočem rečt, da ko to 1. bereš in sploh v temi TAKO GA POGREŠAM, se nekako ne razbere takoj o čem govoriš...ali o fantu, ki ti je najpomembnejša oseba na svetu,...ali kaj..šele potem sem nekako pokapirala, da nikogar ne pogrešaš in objokuješ..temveč govoriš o lastnem jazu.
- sanna
- Komunikatorka
*Lara* napisal/-a:ja,ja...sej sem razumela že v 1. postu.... Hočem rečt, da ko to 1. bereš in sploh v temi TAKO GA POGREŠAM, se nekako ne razbere takoj o čem govoriš...ali o fantu, ki ti je najpomembnejša oseba na svetu,...ali kaj..šele potem sem nekako pokapirala, da nikogar ne pogrešaš in objokuješ..temveč govoriš o lastnem jazu.
Boš videla če to razumeš zdaj boš lahko srečala pravega fanta!
Ko boš razumela koliko imaš sebe rada potem boš srečala
pravega vidiš kako je lahko ti pa trpiš?nima smisla veš,ker si ti vse kar svet želi tisti fant k te ne vidi oh ja koliko pa je sploh vreden, tebi se zdi ogromno vreden ogromno saj vem ampak ni niti približno toliko vreden kot si sama,razumeš,da ti trpiš,sebe obremenjuješ zaradi druge osebe imej se rada
in tudi pravi pride,ko se boš imela rada to kar si ti.
- sanna
- Komunikatorka
*Lara* napisal/-a:sj drgač sm jz srečno v vezi že lep čas...nimam trenutno skrbi s prebolevanjem,
želim ti veliko sreče ampak če se zalomi vedi,da si ti najpomembnejša oseba na svetu predvsem pa vedi,da na 1000,miljon ljudi išče pravo osebo in jo le 10% najdejo pravo!Želim ti veliko sreče in upam,da si našla pravo osebo za celo življenje.K nekateri so po 1 leto skupaj po 5 let ali celo več let in na koncu ugotovijo,da ni prava.
- LostBoy
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 6. 2012
Dober teden nazaj se je po petih letih končala tudi moja zveza.
Na začetku je bilo čarobno. Sploh nisem vedel zase, zadnje čase pa je postajalo vedno bolj napeto vse skupaj dokler ni končno ni bilo konec. Problem je v tem, da jo imam še vedno zelo zelo rad in, ker sva preživela skupaj čisto vsak trenutek ko sva ga lahko, če pa ni šlo sva se pa pogovarjala po telefonu, je sedaj izjemno hudo vse skupaj. Z mano noče imeti nič več, niti pogovarjat se noče, kolikor sem slišal pa gleda tudi že za drugim
Jaz pa resno ne vem kaj naj s sabo naredim. Imam nove hobije in tudi s prijatelji se družim ampak še vedno se dostikrat spomnem na njo in kako nama je bilo lepo. Dosti lepih spominov je, sedaj pa je vsega konec.
Vem, po dežju posije sonce, čas zaceli vse rane, bom našel boljšo in vse to, samo nekako trenutno izgleda, da je ne bom prebolel še zelo dolgo.
Ima kakšna punca resen nasvet kaj naredit?
Na začetku je bilo čarobno. Sploh nisem vedel zase, zadnje čase pa je postajalo vedno bolj napeto vse skupaj dokler ni končno ni bilo konec. Problem je v tem, da jo imam še vedno zelo zelo rad in, ker sva preživela skupaj čisto vsak trenutek ko sva ga lahko, če pa ni šlo sva se pa pogovarjala po telefonu, je sedaj izjemno hudo vse skupaj. Z mano noče imeti nič več, niti pogovarjat se noče, kolikor sem slišal pa gleda tudi že za drugim
Jaz pa resno ne vem kaj naj s sabo naredim. Imam nove hobije in tudi s prijatelji se družim ampak še vedno se dostikrat spomnem na njo in kako nama je bilo lepo. Dosti lepih spominov je, sedaj pa je vsega konec.
Vem, po dežju posije sonce, čas zaceli vse rane, bom našel boljšo in vse to, samo nekako trenutno izgleda, da je ne bom prebolel še zelo dolgo.
Ima kakšna punca resen nasvet kaj naredit?
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
Po petih letih ti je po enem tednu še vedno hudo? Ti pa res nisi normalen!
Šalo na stran, zakaj sta pa končala? Da se dekle ne želi niti pogovarjat več s teboj (po vseh teh letih najbrž še potrebuješ kakšen pogovor, prečiščenje ...) je skrajno nenavadno, kot tudi to, da ji je povsem vseeno. A sta imela zelo slabo zvezo zadnje leto ali več? Stalne prepire, neujemanje na vseh področjih ... ?
Kaj pomaga? Konkretno: greš vase, premleješ vse kar si naredil ti narobe, kar je ona naredila narobe, razčistiš zakaj je bilo kot je bilo, se prevprašaš, kaj bi drugič lahko naredil drugače ... ko prečistiš samega sebe, si odpustiš napake, vzpostaviš distanco do dogajanja iz zveze, je lažje. In vzemi si predvsem ČAS, ker brez tega ni nič. Petletno zvezo bi naj preboleval vsaj kakšno leto, če si punco res imel rad ... Sicer pa poskusi s kom govorit, komu pripovedovat o tem, kar čutiš, delaj in hodi veliko v naravo ... karkoli, kar te zaposli, utrudi, spravi iz tebe negativna čustva. (Dokler s takim početjem ne škodiš sebi ali drugim, anede. )
Šalo na stran, zakaj sta pa končala? Da se dekle ne želi niti pogovarjat več s teboj (po vseh teh letih najbrž še potrebuješ kakšen pogovor, prečiščenje ...) je skrajno nenavadno, kot tudi to, da ji je povsem vseeno. A sta imela zelo slabo zvezo zadnje leto ali več? Stalne prepire, neujemanje na vseh področjih ... ?
Kaj pomaga? Konkretno: greš vase, premleješ vse kar si naredil ti narobe, kar je ona naredila narobe, razčistiš zakaj je bilo kot je bilo, se prevprašaš, kaj bi drugič lahko naredil drugače ... ko prečistiš samega sebe, si odpustiš napake, vzpostaviš distanco do dogajanja iz zveze, je lažje. In vzemi si predvsem ČAS, ker brez tega ni nič. Petletno zvezo bi naj preboleval vsaj kakšno leto, če si punco res imel rad ... Sicer pa poskusi s kom govorit, komu pripovedovat o tem, kar čutiš, delaj in hodi veliko v naravo ... karkoli, kar te zaposli, utrudi, spravi iz tebe negativna čustva. (Dokler s takim početjem ne škodiš sebi ali drugim, anede. )
- LostBoy
- Sramežljivka
Ni smešno. Nisem si nikoli mislil, da lahko vse skupaj tako zelo boli
Pogovorila sva se vse, kar se je bilo potrebno pogovoriti ampak stikov pa ne želi imeti.
Zveza je bila tako-tako. Včasih sva se kregala, včasih pa sva funkcionirala zelo dobro skupaj in se imela zelo lepo. Samo zadnja 2 meseca je bilo malo več kreganja, vendar sva vseeno imela dosti skupnih hobijev in interesov zato je pa sedaj še težje
Pogovorila sva se vse, kar se je bilo potrebno pogovoriti ampak stikov pa ne želi imeti.
Zveza je bila tako-tako. Včasih sva se kregala, včasih pa sva funkcionirala zelo dobro skupaj in se imela zelo lepo. Samo zadnja 2 meseca je bilo malo več kreganja, vendar sva vseeno imela dosti skupnih hobijev in interesov zato je pa sedaj še težje
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
Jezus no, kaj si pa pričakoval, če sta pa pet let bila skupaj?! Itak, da ti je hudo! Pa samo en teden je minil ... kaj si mislil, da ti bo en dan hudo, potem bo pa okej? Saj pa nisi prehlajen!
In zakaj sta potem šla narazen? A vidva sta hodila pet LET ali pet MESECEV? Po petih letih pa menda ja rabiš kaj več kot dva slaba meseca ...
In zakaj sta potem šla narazen? A vidva sta hodila pet LET ali pet MESECEV? Po petih letih pa menda ja rabiš kaj več kot dva slaba meseca ...
- LostBoy
- Sramežljivka
Pet LET.
Vedno sem vedel, da bo hudo, če bova kdaj šla narazen. Zato sem večkrat razmišljal kako bi bilo, če bi ostala samo prijatelja. Pa ne zato, ker je nisem ljubil ampak zato, ker sem vedel, da bom potem enkrat moral brez nje naprej. Sem se res močno navezal nanjo. Bila mi je vse, sploh, ker je bila edina oseba s katero sem se v mojem celem življenju uspel navezati do te mere, da nisem imel nobenih zadržkov in vedno sem se lahko zanesel na njo. Ona pa na mene. Sem imel in še vedno imam prijatelje s katerimi smo si dosti blizu vendar dvomim, da bom kdaj s kom (tudi z naslednjo punco) še kdaj tako povezan. Pravzaprav, če sem iskren, niti nočem več tega, ker potem ko se zgodi kaj takšnega sem čustveno uničen in trenutno se počutim kot, da mi je nekdo okoli vrata zavezal tono težek kamen, ki me duši na koraku in popolnoma ubije moje ambicije.
Kregarije je pa bilo več kot dva meseca. Zadnja dva meseca sta bila le bolj eksplozivna kot prej, čeprav je bilo tudi prej dosti kreganja, nikoli pa toliko kot sedaj na koncu.
Vedno sem vedel, da bo hudo, če bova kdaj šla narazen. Zato sem večkrat razmišljal kako bi bilo, če bi ostala samo prijatelja. Pa ne zato, ker je nisem ljubil ampak zato, ker sem vedel, da bom potem enkrat moral brez nje naprej. Sem se res močno navezal nanjo. Bila mi je vse, sploh, ker je bila edina oseba s katero sem se v mojem celem življenju uspel navezati do te mere, da nisem imel nobenih zadržkov in vedno sem se lahko zanesel na njo. Ona pa na mene. Sem imel in še vedno imam prijatelje s katerimi smo si dosti blizu vendar dvomim, da bom kdaj s kom (tudi z naslednjo punco) še kdaj tako povezan. Pravzaprav, če sem iskren, niti nočem več tega, ker potem ko se zgodi kaj takšnega sem čustveno uničen in trenutno se počutim kot, da mi je nekdo okoli vrata zavezal tono težek kamen, ki me duši na koraku in popolnoma ubije moje ambicije.
Kregarije je pa bilo več kot dva meseca. Zadnja dva meseca sta bila le bolj eksplozivna kot prej, čeprav je bilo tudi prej dosti kreganja, nikoli pa toliko kot sedaj na koncu.
Zadnjič spremenil LostBoy, dne 15. Jun. 2012 14:28, skupaj popravljeno 1 krat.
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
^^Predvidevam, da tvoja prva resna zveza?
Pomagalo ne bo nič kar ti bo kdo od nas rekel. Svetovali bi ti lahko samo, da se čim več druži s prijatelji, da se zaposli z nečim (hobiji, itd.)... samo ne se zapirat v sebe in bedirat doma. Ampak si že sam napisal, da se družiš s prijatelji, greš ven itd.? Pa tud verjamem, da ko se zaposliš da tvoje misli še zmeraj zatavjo k njej. Vsi ki smo kdaj prebolevali dolgoletno zvezo smo to doživeli, vsi smo bolj ali manj enako mislili kot ti misliš zdaj. Tud zaljublil se še boš kdaj v katero drugo punco - po enem tednu je še prehitro razmišljat o tem tak da ti nima smisla pisat kako tega nočeš več.
Ne bo te konec zaradi ene razpadle zveze. Dobro premlej zadeve pri sebi kot je že Abby napisala, kot drugo pa pusti času čas - naj se še nevem kako brezveze sliši, dejansko pomaga. Pa naj je to par mescev, eno leto ali več.
Pomagalo ne bo nič kar ti bo kdo od nas rekel. Svetovali bi ti lahko samo, da se čim več druži s prijatelji, da se zaposli z nečim (hobiji, itd.)... samo ne se zapirat v sebe in bedirat doma. Ampak si že sam napisal, da se družiš s prijatelji, greš ven itd.? Pa tud verjamem, da ko se zaposliš da tvoje misli še zmeraj zatavjo k njej. Vsi ki smo kdaj prebolevali dolgoletno zvezo smo to doživeli, vsi smo bolj ali manj enako mislili kot ti misliš zdaj. Tud zaljublil se še boš kdaj v katero drugo punco - po enem tednu je še prehitro razmišljat o tem tak da ti nima smisla pisat kako tega nočeš več.
Ne bo te konec zaradi ene razpadle zveze. Dobro premlej zadeve pri sebi kot je že Abby napisala, kot drugo pa pusti času čas - naj se še nevem kako brezveze sliši, dejansko pomaga. Pa naj je to par mescev, eno leto ali več.
Yada, yada, yada...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]