Tako ga pogrešam, kako ga preboleti? 2.del

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 20. Apr. 2012 10:56

Nikoli naj ti ne bo žal let, ki si jih preživela z njim, v končnii fazi si dobila konkretno lekcijo. Stara si 26, za sabo imaš zvezo iz katere si se dosti naučila, prišla do točke, ko si sama ugotovila, da to res nikakor ne bi šlo.

Si mlada, brhka deklina, v najboljših letih, zdej gre samo še na bolje ;)
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 20. Apr. 2012 13:00

meni se zdi da je čisto prav da si ga pustila. tak človek je pač drekač, ki ves čas o nečem sanja, stori pa nič. in že 40 jih ima.. človek ki si želi družine jo pri teh letih že ima.

živi naprej, mlada si še ;)
hej norci :)
Uporabniški avatar
mala_mavrica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 4. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a mala_mavrica » 22. Apr. 2012 13:06

Hvala :)
Težko mi je in mi še nekaj časa bo, tega se zavedam. In tako zelo žal mi je naju, ker nisva bila sposobna razviti te ljubezni in iz nje nekaj ustvariti. A kakor drži; kar ne gre, enostavno ne gre. Samo še v glavo si bo potrebno vbiti.
Še enkrat hvala :) in LP
blairy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a blairy » 22. Apr. 2012 19:45

Ja, Mala Mavrica, vbiti si v glavo, da je konec - to je glavno...in to praznino nadomestiti z drugimi stvarmi oz. konkretno - ljudmi.
Ravno v zvezi s tem imam vprašanje: tiste, ki po končani zvezi v mesecu, dveh, treh uspete spoznati osebo s katero dejansko lahko začnete bolj ali manj resno zvezo... kako vam to uspe? Hodite ven, ples, pijača itd..?
Jaz sem izredno počasne sorte in dolgo rabim, da mi je po razpadu zveze kdo sploh "dober", kaj šele všeč...:/ kar seveda stopnjuje težavnost prebolevanja. hvala za odgovore ;)
Uporabniški avatar
Trouble
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Trouble » 22. Apr. 2012 21:25

js sm se pogovorila z biušimu (razčistla vse dobre in slabe stari: končala sva namreč na lep, spodobn način), kolegi..... potem sem premlela sama pri sebi, obrnila nov list in šla naprej. zapolnila svoj čas z obveznostmi in se nepričakovano srečno zalubila :)

sm mnenja, da se iz vsake slabe, čudne, grde, boleče situacije lahko marsikej naučiš. in greš s tem znanjem naprej. ko se neki naučiš, se ti odprejo nove "naloge"... ne smeš cepetat na mestu, zgublat čas....
Motiti se je človeško, v napaki vztrajati pa slaboumno.
Uporabniški avatar
Minerva
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Minerva » 14. Maj. 2012 18:12

Moj prvi nasvet bi bil, da se zveze, po njenem razpadu, nikol ne sme idealizirat. Kar pomeni, treba si je vbit v glavo, da je g.Bivši "bivši z razlogom"!
Kako ponucat ves čas, ki ga je kar naenkrat preveč? Vsaki bi rekla, naj si prvo vzame čas zase. Sploh v vezah, ki trajajo več let, se ponavadi zgodi, da se prijateljstva malo porazgubijo. Zdaj je priložnost, za nore ženske žure. Dobr plac, dobra muska, dobra volja - komplet, ki ne more zgrešit! Pa nekaj najslabšega je, da se pol pijana obesš na prvega ki gre mimo :D sej jasno, fajn je za dušico, če ti kdo nanjo popiha, ampak treba pustit srčku, da se mal pomiri in preboli... Samo ne se čisto zapret pred svetom, ker lahko se zgodi, da te nihče ne bo prav prepričeval, da svet ni samo črn in bel...
Kot drugo, sigurno obstaja hobi, za katerga nikol ni blo časa, zdaj ga je dovolj :D
Pa ne pozabit nase! Še bolj je treba skrbet za videz, to je čas šopingov, frizerjev, maserjev in pedikerjev :) Z nasmehom v nov dan, pa srček hitreje zautripa, ko to najmanj pričakuješ :wink:

Vem da nisem napisala nič pretresljivo novega, ampak pri meni je vžgalo. Najprej sem si vzela čas za "žalovanje", mal pojokcala, pisala dnevnike, gledala slikce ipd. Potem si vzela čas za prijatelje, uživala vsak dan posebej, ker sploh ni slabo bit samski :D in ko sem bila res pripravljena, ko sem bila srečna tudi sama s sabo (naj poudarim, da za to ni potrebno fuuuul časa, men je ratal kar hitro), je prišel Mr.Pravi :) pa sva zdej srečno poročena in čakava prvega otročka :D Tko da jst pravm, za vsakim dežjem posije sonček, samo pozitivno je treba gledat na svet, čeprav je včasih težko... :wink:

Imejte prelep dan!
Atena88
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 5. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Atena88 » 21. Maj. 2012 20:08

oi,
sem nova na forumu in se k vam obračam po nasvet. moja zgodna je takšna.
2 meseca nazaj sva z bivšim končala najino 4 letno zvezo. Še sedaj pa nonstop razmišljam o njem. In čeprav se po eni strani zavedam, da sva končala z razlogom, če bi stvari tekle tako kot morajo, do tega ne bi prišlo...po drugi strani si pa vse bolj želim nazaj v njegov objem. Nekaj časa nazaj sva se videla, in tudi o tem malce govorila, da bi bila spet skupaj. In je on reku da bi bil z mano, jst pa da če poslušam glavo ne, če pa srce pa ja. In glava mi pravi, da verjetno se bi slej ko prej spet pojavile iste težave kot sva jih imela. Kako naj si vbijem v glavo, da je KONEC in neham razmišljati o njem. Najbolj groza me pa je, ker se mi zdi da ima že novo.
Prvi teden ko sva šla narazen sem imela v glavi vse razloge zakaj sva končala, imela sem ga v slabi luči in je bilo tako lažje. Sedaj pa na te stvari pozabljam in samo še o lepih razmišljam, in da se sploh nisva imela slabo. In da mogoče ne bi bilo slabo še enkrat poskusiti, kaj mislite?
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 21. Maj. 2012 21:03

odvisno. kakšne so bile težave?
včasih pač ne veš kaj si imel, dokler tega ne izgubiš..

ampak, pozabi. zdaj je pač konec. fehtat nazaj ne moreš, še manj pa če se že z drugo povezuje.
da ga pa pozabiš, prekini stike z njim, se zaposli s čim (faxom, službo, hobijem ipd.), delaj kaj novega da podzavestno ugotoviš da prihaja drugo obdobje in da gre življenje naprej ter da si je lahko lepo tudi brez njega. ko boš pa pripravljena pa poišči koga novega :)
hej norci :)
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lara* » 21. Maj. 2012 22:26

bom raj tih, da nepravi izve :)
Zadnjič spremenil *Lara*, dne 29. Maj. 2012 22:17, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
strawberry00
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 5. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a strawberry00 » 21. Maj. 2012 22:35

Sem bila v podobni situaciji, ampak verjemi da metuljčki po določenem času izginejo, raje usmeri te metuljčke v fanta, ker verjamem da si jih bolj zasluži :)
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lara* » 21. Maj. 2012 22:44

vem .. :) sem mogla samo nekam zapisat... :):
Zadnjič spremenil *Lara*, dne 29. Maj. 2012 21:59, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
strawberry00
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 5. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a strawberry00 » 21. Maj. 2012 22:48

Verjemi da te še predobro razumem :D A še dobro da sem pravočasno k pameti prišla :razz:
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lara* » 21. Maj. 2012 22:54

ja...mene tud izkušnje na površju držijo...da se ne predam tem skušnjavam..vem kako gre pr teh zadevah. ni prvič ne zadnjič, hehe. high five cuz u feel me :cool:
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 26. Maj. 2012 10:54

The only thing I feel is dread at the prospect of unknowningly having a relationship with someone like you.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
sanna
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 5. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a sanna » 06. Jun. 2012 22:51

SE TI ZAVEDAŠ,DA SI NAJPOMEMBNEJŠA OSEBA NA CELEM ŠIRNEM SVETU KAJ ŠELE SVETU SAMEMU PLANETU?SE TI ZAVEDAŠ KOLIKO POMENIŠ?

če se ne zavedaš ti moram povedati, ti si najbolša oseba na svetu,res je, vse kar je na tebi,kar ljubiš,kar čutiš,kar imaš rad,kaj delaš rad vse to si ti in to je tvoje in se vprašaš le zakaj se tako slabo počutim ,zakaj me boli,ko me oseba prizadane le zakaj jokam?

ti povem ne veš,da si NAJPOMEMBNEJŠA OSEBA V ŽIVLJENJU TI,NAJPOMEMBNEJŠA OSEBA NA SVETU,marsikdo reče a jaz sem najpomembnejša oseba na svetu ehhh to pa ne bo držalo ampak drži

ti si najpomembnejša oseba NA CELEM PLANETU in nihče drugi veš kaj to pomeni?

imaš rad sebe kar počneš kar ljubiš kar si ti,kakšno glasbo poslušaš?
katera je tvoja najbolša cvetlica?meni je MARJETICA vse to si ti in kdorkoli

bo hodil okoli naj pove najprej,zakriči to sem jaz,NAJPOMEMBNEJŠA OSEBA NA CELEM SVETU,če si kdaj jokal/jokala?vsi ostali so druga oseba le ti si

PRVA!LE TI SI PRVA!

ko boš hodil okoli povej jim reci jim!SE TI ZAVEDAŠ,DA SI NAJPOMEMBNEJŠA OSEBA NA CELEM SVETU?

povej jim,da bodo vedeli vsi drugi so druga oseba in,ko trpiš za ljubezen zavedaj se ti si prva oseba na celem širnem svetu!

POVEJ JIM,OSREČI JIH,DA NE BODO VEČ TRPELI,DA SE BODO ZAVEDALI TEGA

Ti si najpomembnejša oseba na svetu!

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov