Tako ga pogrešam, kako ga preboleti? 2.del
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 13:01, skupaj popravljeno 1 krat.
- _milla_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 12. 2011
haley napisal/-a:Meni se zdi v takih primerih, da čez dan se še nekako da zamotit in kaj počet, ampak zvečer te tisti občutek samote napade in kot si pikita69 napisala je ful hudo, ko greš zvečer v postlo pa si želiš, da b bil zraven in razmišljaš o tistih lepih trenutkih... Se mi zdi, da vse tisto kar si naredil čez dan, da ne boš probal mslt nanj, da zvečer spet vse pride ven in si zopet na začetku.
točno to čez dan se mi še uspe nekako zamotit - pač splaniram si čim več stvari. zvečer oz. preden grem spat se pa začnem počutit ful osamljeno ah ja, najboljše pustiti času, da naredi svoje
- sarimari
- Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 7. 2011
sočustvujem z vami, sama sem bila pred dvema mescoma na istem, ko me je ex fant pustiv po 6 letih zaradi druge,.. Glede na to da sma bila od 15 leta skupaj me je tako sesulo, da ... bi najrajši zaključla takrat vse dokončno z vsem... Sicer se je obrnilo na bolje, da po dveh mescih imam fanta, ki se mu lahko to dobesedno reče... Hočem povedat, da včasih je fajn malo trpet, pa ker itak potem pride nekaj boljšega tako da punce vem da je hudo, da se je včasih potrebno razjokat... ampak glavo pokonci
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Ja, a ni boljše, da je našla koga novega in bo lahko pa to tisto ta pravo, kot da bi zavračala vse moške, ker bi imela v glavi samo bivšega in bi vsakega primerjala z njim? Bivši je z razlogom. Če človek ne gre po razpadli zvezi v novo SAMO zato, da bi tako lažje prebolel prejšnjo "ljubezen", ni to nič takega, v bistvu celo nekaj čisto normalnega. Itak pa vsak preboleva po svoje in starejši kot si, bolj ugotavljaš, da nimaš ne časa ne volje prebolevati nekoga celo večnost, ker so te izkušnje naučile, da vse, kar je razpadlo do tega trenutka v tvojem življenju, ni bilo vredno zapravljanja dragocenega časa več kot tistih nekaj dni, tednov ali maksimalno meseca, dveh, da se posvetiš sebi in nehaš že stotič analizirati ter podoživljati vsake minute končane zveze.
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Jaz težko verjamem, da lahko človek, ki skače iz ene veze v drugo (med vezami mine zelo malo časa) reče, da nov tip ni nadomestek.
Valda da je: da lažje preboliš starega tipa, se dejansko sploh nimaš časa ukvarjat z napakami, ki si jih prej delal in se trudit da bi jih morda popravil, pa občutka osamljenosti nimaš ipd...
Ja, vsak preboleva po svoje: nekateri z novimi tipi, se pravi nadomestki
Valda da je: da lažje preboliš starega tipa, se dejansko sploh nimaš časa ukvarjat z napakami, ki si jih prej delal in se trudit da bi jih morda popravil, pa občutka osamljenosti nimaš ipd...
Ja, vsak preboleva po svoje: nekateri z novimi tipi, se pravi nadomestki
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Dva meseca po končani zvezi se meni osebno sploh ne zdi malo časa, da v tem času ne bi mogel nekoga spoznati in imeti čas sestaviti delce skupaj, razmisliti o vsem, predvsem pa sestaviti v celoto vse to, kar utegneš v tem času čutiti do te nove osebe v tvojem življenju. Ne boš verjela, ampak v slabi zvezi lahko spoznamo nekoga, zaradi katerega si pripravljen končati slabo zvezo in (celo! kajne) skočiti v novo. Samo zato, ker kdo tega še ni doživel (niti jaz), še ne pomeni, da ne more obstajati in se obnesti. Včasih je v življenju toliko bolj pametno reskirati in morda profitirati, kot ostati v zvezi, ki ni z od zveze. Četudi se potem tisti skok v drugo zvezo ne obnese, še vedno bolje biti sam, kot v prvi zvezi.
-
she-devil - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 8. 2010
Človek lahko tako hitro preboli in si že poišče novega partnerja, preprosto zato, ker se nekatere veze končajo kar nekaj časa prej preden pride do dejanskega konca. Ljubezen se ohladi, par pa vztraja skupaj samo še iz navade, dokler končno enemu ne prekipi.
Sem pa komentirala post od sarimari zato, ker se mi je zdela melodramatična, ko pa očitno njeno prebolevanje ni bilo tako boleče in je tudi hitro prebolela (pa ni važno zaradi katerega razloga).
Sem pa komentirala post od sarimari zato, ker se mi je zdela melodramatična, ko pa očitno njeno prebolevanje ni bilo tako boleče in je tudi hitro prebolela (pa ni važno zaradi katerega razloga).
Breakfast is my religion! (The Mask)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov