Tako ga pogrešam, kako ga preboleti? 2.del
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- _sly_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 11. 2010
FTad napisal/-a:eno vprašanje...
a lažje prebolite, če v obdobju prebolevanja razmišljate o lepih trenutkih v pretekli zvezi ali raje ne, ker bi bilo to preveč boleče?
Vsaj zame je to preveč boleče, sicer je trenutno, ko pomisliš na lepe trenutke, toplo pri srcu...
Drugače se pa raje ukvarji s sabo, delaj tisto kar te osrečuje, pa magari je to branje knjig. Najdi se v nečem, kar te odmisli od prejšne zveze. Verjemi, pomaga ZELO! Pomaga tudi druženje z pravimi(pomen) prijatelji,kateri te držijo pokonci.
- Veerle
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2010
predhodnega posta ni treba citirat.
je sicer res, da najbolj pomaga čas, je pa, vsaj zame, pomembno tudi, kaj v vsem tem blaznem času (nekateri prebolevajo leta in leta, kar je meni osebno absurd) nardiš. larifari mi je, če se takoj folk vrže v nek nov superduper hobi in/ali šport, da pač ima nekaj za počet. treba se je mal poslušat in naštelat koordinate.
kaj sem nardila jst .... najprej sem probala situacijo dojet , potem sem stvari zanalizirala, se s tem fantom še parkrat dobila, podebatirala stvari, potem pa naprej. spominjala sem se vsega, ker je bil to nek del mojega življenja - ne morm kr zbrisat nečesa samo zato, ker se je treba prilagodit novim okoliščinam.
je sicer res, da najbolj pomaga čas, je pa, vsaj zame, pomembno tudi, kaj v vsem tem blaznem času (nekateri prebolevajo leta in leta, kar je meni osebno absurd) nardiš. larifari mi je, če se takoj folk vrže v nek nov superduper hobi in/ali šport, da pač ima nekaj za počet. treba se je mal poslušat in naštelat koordinate.
kaj sem nardila jst .... najprej sem probala situacijo dojet , potem sem stvari zanalizirala, se s tem fantom še parkrat dobila, podebatirala stvari, potem pa naprej. spominjala sem se vsega, ker je bil to nek del mojega življenja - ne morm kr zbrisat nečesa samo zato, ker se je treba prilagodit novim okoliščinam.
As your lover describes you, so you are.
- pikita69
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 10. 2011
čas naj bi zacelil rane ja ... sam kaj ko jih odpira vsak dan znova ? obrnu besede da je na koncu izpadlo ko da sem jaz hotela konec ... po dveh dneh ze klic ... pa zopet položima karte na mizo mu povem da nočem tega on rabi prostor... mu ga dam me zopet kliče pridi prosim po mene rabim prevoz... valda ne grem ker nimam časa... rabi prostor mu ga dam in ga ne sprejme...kljub vsemu da mu razložla da če noče nič naj me spoštuje in ne zavaja a kljub temu mu to odlično uspeva še kar mi ni vrnil mojih stvari ker jih ponavadi na pol poti pozabi in tako se slišima vsak drugi če ze ne vsak dan . halo?!
Skušam se zamotit s športom tek zjutraj zvečer med obroki bilo kdaj učenje kolko se da, pomoč staršem vpisana v prostovoljna dela in nikoli v življenju še nisem spila tolko kave dnevno ko v tem času... na momente pa se še vseeno zlomim ker kaj zavraga početi zvečer ko si sam v postelji in ne moreš zaspat ?
Skušam se zamotit s športom tek zjutraj zvečer med obroki bilo kdaj učenje kolko se da, pomoč staršem vpisana v prostovoljna dela in nikoli v življenju še nisem spila tolko kave dnevno ko v tem času... na momente pa se še vseeno zlomim ker kaj zavraga početi zvečer ko si sam v postelji in ne moreš zaspat ?
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^nehaj se ukvarjat z njim. SPLOH.
Tko boš najlažje prebolela. Zbrisat cifro oz. se pač ne javljat, zbriši ga s FB (ampak ne, ne boš, ker vseen hočeš še firbcat ), ..
Tko boš najlažje prebolela. Zbrisat cifro oz. se pač ne javljat, zbriši ga s FB (ampak ne, ne boš, ker vseen hočeš še firbcat ), ..
- pikita69
- Sramežljivka
done that already sam sej veš cifra na pamet stvari tut čakam da mi jih vrne .... nekak ne vem al se ne morem ločit al pa pač on noče al kaj ne vem .. ne razumem sej pravim vsi mi govorijo naj ga na grdo postavim na tla naj me neha zavajt sam ne zmorem ne vem ... waaaaaaaaa
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
Meni se zdi v takih primerih, da čez dan se še nekako da zamotit in kaj počet, ampak zvečer te tisti občutek samote napade in kot si pikita69 napisala je ful hudo, ko greš zvečer v postlo pa si želiš, da b bil zraven in razmišljaš o tistih lepih trenutkih... Se mi zdi, da vse tisto kar si naredil čez dan, da ne boš probal mslt nanj, da zvečer spet vse pride ven in si zopet na začetku.
- Veerle
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2010
pikita69 napisal/-a:na momente pa se še vseeno zlomim ker kaj zavraga početi zvečer ko si sam v postelji in ne moreš zaspat ?
kak film poglej, kaj preberi, naredi en pozdrav soncu, samozadovoljuj se, kaj js vem ... polno je enih drobnarij, ki jih lahko počneš pred spanjem pa za to ne rabiš nikogar drugega.
As your lover describes you, so you are.
- pikita69
- Sramežljivka
ok res ... res rabim nasvet! ka zavraga pomeni da išče znova in znova kontakt da mi stvari še ni vrno torej se še morama srečat ampak enostavno nvm kak bo to zgledlo... al se še odloča kak pa kaj ker kao pozabo prnest stvari ko se vidla . ne vem no ka naj bi to pomenlo reko kao da rabi čas po drugi strani da je konec naj ne pričakujem potem pa zopet da rabi čas .. ?!!!
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Ce sta zivela skupaj, ne vem zakaj si mu takoj vrnila kljuce...bi si po vse svoje stvari pac prisla 1x, ko njega ni doma. zaklenila in kljuce pustila v nabiralniku al pa neki. Ce te on pac ne zeli srecat....al kakorkoli ze...
Ne pa da ti dolocene stvari potrebujes, ampak ne mores prit do njih, ker se njemu kr neki dogaja v glavi in ne ve al bi se dubu al ne s tabo...
Ne pa da ti dolocene stvari potrebujes, ampak ne mores prit do njih, ker se njemu kr neki dogaja v glavi in ne ve al bi se dubu al ne s tabo...
- pikita69
- Sramežljivka
ne nisma živela skupaj ampak mam pa nekaj oblačil pri njem in še nekaj drugih stvari in ja ne vem al še išče čas da se odloči ker naj bi potreboval čas ali kaj in sedaj vsak dan kliče piše karkoli in preverja al kaj nvm in zdej bom vidla kak bo ta teden če ne bom pa pač lej obdrži stvari ne rabim jih sam zaključma ...ker sej fajn da sma se sporazumno razšla sam vseeno mogoče on ko neke reče misli za zajebancijo ko pa meni mogoče malo več pomeni in daje malo več upanja ne vem ... ah
- CaliLove*
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2011
Zakaj pa se morata nekaj na veliko menit in dogovarjat za to srecanje, da ti vrne stvari? Naj vse tvoje stvari spakira v vrecko in jih ti pridi iskat kadarkoli pac imas cas. Najbolje takrat, ko njega ne bo doma. Saj ti lahko kdo drug preda vrecko, ne rabi ti on osebno.
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov