Tako ga pogrešam, kako ga preboleti? 2.del

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
rejnbow
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a rejnbow » 21. Sep. 2011 22:50

http://www.doodie.com/relationship_breakup_e.php

zdaj ne vem, če je že kera vidla to in sprobala. ampak ko sem jaz končala z mojim, sem tak čisto slučajno naletela na to stran, in sem sprobala. dejansko za prvo silo kr deluje. malo sem se narežala zraven, pa je blo pol majčkeno boljše.

drugač pa jaz tak pravim, da ne smeš ničesar v sebi držat, najboljš je vse ven iz sebe vržt, se pošteno zjokat (če je treba) in it naprej. kr če držiš vse noter, pride slej ko prej vse za tabo še trikrat huje.

pa še to, za polbogovi pridejo bogovi in na najboljše stvari se zmeraj najdlje čaka. ;)

tak da, keep your head up. :)
did you find the pot of gold at the end of the rainbow? :)
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 21. Sep. 2011 23:32

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:03, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
rejnbow
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a rejnbow » 22. Sep. 2011 18:29

ja no, sej pravim tak za prvo silo. pač, meni je malo pomagalo na čistem začetku, ko sem bla res res jezna in sem mu dejansko nekaj hotla nardit. mamo pa ljudje različne okuse. kar nekomu ni smešno, bo pa nekomu drugemu.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 22. Sep. 2011 19:28

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:02, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
rejnbow
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a rejnbow » 22. Sep. 2011 20:37

glej, sej vem da ni lepo. in sploh nisem taka, da bi nekomu slabo hotela. ampak v tist dan sem bla tako jezna, tako grozno jezna, da bi ga najrajš enkrat poknila.
drugač nisem taka, dejansko še nikol nisem nikogar vdarla, ampak je blo pa takrat tud prvič, da sem bla tak jezna na nekoga.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 23. Sep. 2011 8:14

IMHO je pa čist človeško, če kdaj pomislimo na kaj takega (zaželimo nekomu slabo, ga želimo prizadeti ipd). Ne zdej moralizirat preveč, vsi smo krvavi pod kožo. No, razen sirove, ki ji nad glavo sveti en ogromen svetniški sij :wink:
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 23. Sep. 2011 10:27

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:02, skupaj popravljeno 1 krat.
lunahime
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 8. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a lunahime » 25. Sep. 2011 21:18

ljubezn je jeba.
Zadnjič spremenil lunahime, dne 30. Dec. 2011 20:58, skupaj popravljeno 1 krat.
sensuuelle
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 10. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a sensuuelle » 02. Okt. 2011 13:49

Tudi sama sm pred kratkim končala s fantom. Skupaj sva bila pet let. Zadnje leto se nisva znala več pogovarjat. VSe kar sem naredila jaz, je bilo narobe, vse kar je naredil on, je bilo narobe. Skupaj sva tudi živela. Spomnim se, koliko noči sem si želela, da bi lahko temu nekoč naredila konec... Mislim, da si je isto želel tudi on. Sedaj sva končala, se prvič iskreno pogovorila in si povedala stvari, ki bi si jih lahko že prej, če naju ne bi oba skrbelo za svoj neumen ego. Drug drugega sva želela samo prizadeti in drug drugemu dopovedovati, da drug brez drugega ne moreva živet, pod vsem tem pa je bila ljubezen, ki sva jo celo leto prikrivala z drugimi čustvi... Sedaj se razumeva boljše kot kdaj koli prej, vem, da me ljubi in vem, da tudi jaz njega, a za naju je prepozno, saj je bilo preveč bolečine in dejanj, ki jih ni mogoče pozabiti. Vem, da ga ne bom nikoli pozabila, ampak ni nama bilo usojeno. Zato, bodite iskreni do partnerja in se pogovarjajte, da ne pridete do točke, ki ji ni rešitve, čeprav čustva so. Žal mi je samo zato, ker sem tako pozno ugotovila, da če bi v določenih situacijah drugače reagirala, z srcem in ne z pametjo, oz z pogovorom in ne z jezo, bi bila zdaj srečna, tako nism niti jaz in niti on. Oba sva izgubila.
Uporabniški avatar
katy.
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a katy. » 23. Okt. 2011 18:03

En objemček za vse zlomljene srčke :)

Čas zaceli vse, obljubim :)
Uporabniški avatar
Piiikica69
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 10. 2011
Kraj: Bovec

Neprebrana objavaNapisal/-a Piiikica69 » 24. Okt. 2011 18:58

Srce se mi para na koščke ko ga vidim....a kaj ko že več kot 1 leto ni več moj. Da ima zdaj drugo. Da me nikoli več ne bo objel, me poljubil. Hočem ga pozabiti! A ne znam...
Počasi začenjam dvomiti v nove začetke...
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 24. Okt. 2011 19:02

Ma dej. En let je od tega. Vse ma neko mejo no :P kaj boš ceu lajf jokala za njim? Njemu je pa medtem fino z drugo. Sam svoje dneve zapravljaš veš, ne njegovih.
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
Neminem
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 2. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Neminem » 24. Okt. 2011 19:11

Piiikica69 napisal/-a:Srce se mi para na koščke ko ga vidim....a kaj ko že več kot 1 leto ni več moj. Da ima zdaj drugo. Da me nikoli več ne bo objel, me poljubil. Hočem ga pozabiti! A ne znam...
Počasi začenjam dvomiti v nove začetke...

:D
z mojo sva nehala že skoraj 1 leto nazaj...še prejšnji teden mi piše,da joka in kako me ljubi in me ne bo nikol nehala,pa čeprav ve da me je izgubila(ja,priznam, bila je res povožena ko sva nehala), potem sem ji samo še enkrat povedal, da njena čustva presegajo moja, danes pa objavlja na FB slike kako je na sveže zaljubljena :) -->upam da iskreno.

uglavnem, nimaš kej jokcat, greš naprej, za vogalom te čakajo nova vrata in pusti za sabo stvari ki ti povzročajo bolečine.
Uporabniški avatar
Piiikica69
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 10. 2011
Kraj: Bovec

Neprebrana objavaNapisal/-a Piiikica69 » 24. Okt. 2011 19:27

Hvala za pozitivne misli!
Upam...in res se trudim, da bi začela znova :)
Carpe diem!
Uporabniški avatar
Neminem
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 2. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Neminem » 24. Okt. 2011 20:06

Piiikica69 napisal/-a:Hvala za pozitivne misli!
Upam...in res se trudim, da bi začela znova :)

pravilno!
edini ki lahko kaj spremeni si to ti :)

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov