Tako ga pogrešam, kako ga preboleti? 2.del

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 04. Apr. 2011 12:27

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:40, skupaj popravljeno 1 krat.
**pinky**
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 11. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a **pinky** » 04. Apr. 2011 12:55

Vem da je blo use res kar je on govoru... lej vrjamem da mu je do nje bolj kokr do mene zle, ker bi pol vrjetn še vedno vztrajal z mano če bi se njemu to zdel smiselno... ker pač kadarkol sva se kregala sva se večinoma zarad mene... ker pač sm mela tiste svoje dneve in enkrat ti to res dopi***, vem da je tko...
ne sanjarm o njem kook je popoln pa use (ok mejčn že) sam dejansko ga mam res usak dan bol rada, bolj kokr sm ga mela k sva bla skupi...sej ko neki zgubiš pol začneš cenit to kar si meu...
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 04. Apr. 2011 13:00

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:40, skupaj popravljeno 1 krat.
**pinky**
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 11. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a **pinky** » 04. Apr. 2011 13:09

jap to bi blo zakon! HHHhhhh hecam se...
nism js taka da bi se spuščala u zveze, pa čeprou je to bivši tip k ga mam še zmeri najrajš in mi pomen čis use...
rabla sm se sam nekam izpovedat...
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 04. Apr. 2011 13:09

**pinky** napisal/-a:ker pač kadarkol sva se kregala sva se večinoma zarad mene... ker pač sm mela tiste svoje dneve in enkrat ti to res dopi***, vem da je tko...
Zdej veš kje je problem - delaj na tem, da ga odpraviš oz. vsaj omejiš.
**pinky** napisal/-a:ne sanjarm o njem kook je popoln pa use (ok mejčn že) sam dejansko ga mam res usak dan bol rada
Lažeš sama sebi; ne vem zakaj to ženske počnemo, ja, tud jz sem se že v tem najdla, ampak za en K* pomaga tako razmišljanje. :lach:
**pinky** napisal/-a:sej ko neki zgubiš pol začneš cenit to kar si meu...
Veš za naslednjič; tega pa probaj čim prej odmislit.
fallen.angel
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a fallen.angel » 15. Apr. 2011 12:13

ta pomlad je res čudna...
poznam vsaj pet parov, ki so šli narazen v roku 3 tednov.
med njimi tudi jaz :(

moram pa priznat, da mi branje tega zelo pomaga :D ker najdem ogromno koristnih nasvetov in vem, da nisem sama v tem. Poleg tega pa se zavedam, da vam je mnogim še veliko težje kot meni. :(
Uporabniški avatar
Leonessa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 6. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Leonessa » 15. Apr. 2011 13:20

Včasih pomaga, da si nekaj 3x prebereš in 3x temeljito razmisliš zraven, zakaj sta šla narazen in zakaj je bolje tako. :) Ko enkrat prideš do zaključka, ampak resničnega zaključka, ne da se drugo jutro zbudiš cela pobita, ker vstajaš v še en dan brez njega, potem si naredila uslugo predvsem sebi. Pri prebolevanju lahko misliš samo in le nase, ker tukaj ni egoizma. In če katero od vas bivši še kdaj pokliče, je treba znat samo stat za tem, kar ste se odločile, sicer naredite 3x več korakov nazaj, kot ste ga naredile naprej, ko ste ga prebolele. :wink:
Uporabniški avatar
little.miss.trouble
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a little.miss.trouble » 16. Apr. 2011 12:17

Leonessa napisal/-a:In če katero od vas bivši še kdaj pokliče, je treba znat samo stat za tem, kar ste se odločile, sicer naredite 3x več korakov nazaj, kot ste ga naredile naprej, ko ste ga prebolele. :wink:

podpis pod to :D ponoven klic mi samo potrdi kar si rečem na koncu zveze ...nekoč ti bo žal, mene pa ne bo več :D
I`m a good girl. I do everything a bad girl does but I do it good.
mifa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a mifa » 20. Apr. 2011 16:40

Tudi jaz sem po novem pristala v tem klubu kako ga preboleti.
Sej vem, da čas prinese svoje in vse.
Samo se mi zdi, da na trenutke še vedno ne dojamem in tudi samo sebe zalotim, kako premišljujem da bo čez čas vse v redu in bova nekoč spet skupaj.
In to čeprav mi je rekel naj ga pozabim, da si ga me on ne zasluži ter da ni več isto kot je bilo na začetku ter da me ne ljubi več. Vse to so zelo močne besede, vendar nazadnje ko sva se videla, in sem mu rekla, da ne upam da bova še kdaj skupaj, mi je odgovoril ne no. In ko sem prišla me je najprej objel in ko sva se pogovarjala se je nekaj časa igral z zadrgami na moji jopici. In besed, ki mi jih je rekel, da bo tudi on žalosten, ko me bo enkrat videl z novim fantom. Ne vem, sj pa je ja on tako želel, pa bo moral sprejeti posledice.
Poleg tega imam pri njemu še vedno en kup stvari. Sicer mi je mami rekla naj na te stvari pozabim in jih sploh ne grem iskat.
Vsak dan mi jse sicer malce manj hudo in ga manj pogrešam, a ko ti človek, ki ga neizmerno ljubiš reče nekaj takega zelo močno boli. In potem vse to sčasoma mine. Najbrž se sploh ne bom zavedla, kdaj ampak kar naenkrat bom prebolela. Upam.
Občutek mi trenutno narekuje, da se bo situacija ko bo konec poletja in konec prvega meseca faxa spremenila. Po eni strani si tega želim, po drugi pa upam da ne. Ker najbrž mu bo enkrat žal, a takrtat kdo ve kje bom jaz in kakšna bodo moja čustva. Sploh pa je brezveze upati na nekaj, kar se najbrž ne bo zgodilo.
Vse punce, ki ste trenutno razočarane, sedaj je čas, da sebe postavite na prvo mesto. Seveda je prav, da ste žalostne, včasih malce potrte, se rajokate ko vam je hudo. Vse to je le del procesa prebolevanja. In če bi meni kdo pred enim mesecem rekel, da me bo fant pustil, mu nebi vrjela. Sedaj ko pa se je to zgodilo, mi ne preostane drugaga kot da živim naprej.
rebelgirl
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a rebelgirl » 22. Apr. 2011 13:24

ohhh mifa, objemček zate.
zelo si pogumna! čez nekaj časa o vse okej, boš videla. vse se zgodi z razlogom, kakorkoli zlajnano se sliši pa je vendarle res.
ostani tako močna kot si! :)
fallen.angel
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a fallen.angel » 23. Apr. 2011 23:17

mifa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a mifa » 25. Apr. 2011 20:49

rebelgirl hvala :)
Seveda se tega zavedam. In nasploh se večino časa počutim prav super. Včasih me ševeda malce stisne pri srčku, ampak to je normalno.
Fallen.angel, vse se zgodi z razlogom in vsak razhod je za nekaj dober.
Posveti se sebi, zaupaj se prijateljicam in ti bo kmalu lazje.
Najslabse za moje pojme, kar lahko naredis je, da se ga vsak vikend napijes in zabluzis z random fanti, ki jih poberes v klubih ali na koncertih ipd.
Mogoce je za katero to način prebolevanja, ampak zame ni. Razporedis si prioritete in se poskusas spet najti. Ker tako tudi osebnostno rastes in zoris.
Jaz se trenutno pocutim kot JAZ, takšna kakršna sem bila lani. In ze to je napredek. Ceprav vem, da ni prav, da sem dopustila da je razmerje name vplivalo na takšen način, da sem "pozabila nase". Ampak vse izkušnje so za nekaj dobre. Iz vsake zveze se nakej naucimo. Spomnila se bom lepih stvari in mojih napak, ki jih ne želim ponoviti v prihodnje. In to je konec koncev tisto, kar je pomembno za naprej.
Ce pa rabis se kaksen nasvet, mi lahko pises na ZS.
Veerle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Veerle » 25. Apr. 2011 20:56

mifa napisal/-a:Razporedis si prioritete in se poskusas spet najti. Ker tako tudi osebnostno rastes in zoris.
Jaz se trenutno pocutim kot JAZ

:yau: :gut:
As your lover describes you, so you are.
fallen.angel
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a fallen.angel » 26. Apr. 2011 21:43

Zadnje čase mi res misli preplavlja to, da bi šla v diskač, se za veselje napila in zabluzila z enim random. :| Pa niti nevem kaj bi mela od tega.
Veerle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Veerle » 27. Apr. 2011 9:23

^^ mal manj razmišljat pri takih stvareh - samo naredi, če začutiš impulz. sej se ne bo svet podrl zarad enga ONS-ja. po drugi strani, se pa tut ne bo, če se temu ogneš. sej nimajo vse stvari/vsa dejanja katastrofalnih posledic, just do it pa je. :)
As your lover describes you, so you are.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: haley