Tako ga pogrešam, kako ga preboleti? 2.del
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
sirova štručka napisal/-a:vrtinca
Predvidevam, da je bil tole tvoj prvi resnejši fant in da si z njim doživela stvari in občutke, katerih še z nobenim prej nisi in se ti zato zdi, da je nemogoče, da bi ti še kdo drug kaj takega "pričaral". Pa predvidevam tud, da limonade gledaš in sanjaš kak te bo na plesu držal za roke in gledal v oči in spoznal, da si edina prava zanj. In predvidevam, da so ti včasih pravljice bral. In prepričana sem, da se boš čez par let le še smejala vsemu temu, srečna za eno bogato izkušnjo več v svojem življenju.
vrtnica vse dobro ti želim. Zato res idi ven med ljudi. Vem, da si ne znaš predstavljat ljubiti koga drugega ampak najprej idi ven iz svoje sobe in idi zanalašč v neko družbo kjer boš spoznavala ljudi. Naj bo še tak hudo ampak to naredi! zagotavljam ti, da bo boljše, ko boš spoznala kakega podobno lepega fanta s podobnimi lastnosti kot je pa tvoj dream guy...
Ja. Obstajajo.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
- veronika_
- Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 3. 2008
Mogoče ti bo moja izkušnja kaj pomagala...ja, definitivno razumem kako je to ko imaš nekoga noro rad in bi zanj naredil vse, nekdo ki ti pomeni največ na svetu...ubistvu so te opisi smešni v primerjavi s tistim kar čutiš.
Sem sama doživela to, jaz sem se noro zaljubila (prvič) in to lahko rečem res na prvi pogled... sem bila 100% da bom z njim do konca življenja, trapasto, ampak res.
Najina zveza je bilo čisto mučenje, ampak kar nisem mogla stran...po neki zdravi pameti naj bi bilo lažje oditi če je tip kreten, ampak temu ni tako.
Skratka, jaz sem bila zaljubljena vanj približno 4 leta, razšla sva se več kot leto nazaj (s tem da je vmes prijokal nazaj, dovolj da me je psihično potolkel, potem je odšel) in lahko rečem, da sem ga skoraj že čisto prebolela. Ne jočem več in kar je glavno, tiste navezanosti nanj ni več. Kar malo žalostno, ampak čustva minejo in vsakogar se da prebolet. Seveda ko spoznaš, da je to res konec, prej ne boš prebolela. Čas ne bo zacelil ran, če boš samo čepela doma in pasivno čakala.
Če te je on pustil, te je pustil z razlogom, ker je bil o tem prepričan. Ni se odločil za to čez noč, če pa se je, pa itak nočeš biti s takim človekom. Včasih rabiš biti sam, da sploh ugotoviš kdo si in kaj hočeš, poslušati razum in ne srca.
Sama sem mislila, da nikoli ne bom našla nekoga ki bi me pritegnil tako kot on, ampak sem. Sicer s tem novim ne doživljam neke happy love story, ampak hej, vsaj o nekom drugem razmišljam ko grem spat.
Rabila boš veliko časa da boš prebolela in ne zahtevaj preveč od same sebe. Zlomljeno srce rabi veliko časa. In na koncu se boš naučila ogromno iz te izkušnje. Vsaj jaz sem se. Razumem to bolečino ki jo doživljaš, ampak vedi, da nisi edina in da bo bolje. Preizkušeno in potrjeno s strani tisočih deklet in fantov!
Dobro zdej sm se pa razpisala, upam da je kaj pomagalo.
Don't let your hurts of yesterday, ruin your hopes for tomorrow.
Sem sama doživela to, jaz sem se noro zaljubila (prvič) in to lahko rečem res na prvi pogled... sem bila 100% da bom z njim do konca življenja, trapasto, ampak res.
Najina zveza je bilo čisto mučenje, ampak kar nisem mogla stran...po neki zdravi pameti naj bi bilo lažje oditi če je tip kreten, ampak temu ni tako.
Skratka, jaz sem bila zaljubljena vanj približno 4 leta, razšla sva se več kot leto nazaj (s tem da je vmes prijokal nazaj, dovolj da me je psihično potolkel, potem je odšel) in lahko rečem, da sem ga skoraj že čisto prebolela. Ne jočem več in kar je glavno, tiste navezanosti nanj ni več. Kar malo žalostno, ampak čustva minejo in vsakogar se da prebolet. Seveda ko spoznaš, da je to res konec, prej ne boš prebolela. Čas ne bo zacelil ran, če boš samo čepela doma in pasivno čakala.
Če te je on pustil, te je pustil z razlogom, ker je bil o tem prepričan. Ni se odločil za to čez noč, če pa se je, pa itak nočeš biti s takim človekom. Včasih rabiš biti sam, da sploh ugotoviš kdo si in kaj hočeš, poslušati razum in ne srca.
Sama sem mislila, da nikoli ne bom našla nekoga ki bi me pritegnil tako kot on, ampak sem. Sicer s tem novim ne doživljam neke happy love story, ampak hej, vsaj o nekom drugem razmišljam ko grem spat.
Rabila boš veliko časa da boš prebolela in ne zahtevaj preveč od same sebe. Zlomljeno srce rabi veliko časa. In na koncu se boš naučila ogromno iz te izkušnje. Vsaj jaz sem se. Razumem to bolečino ki jo doživljaš, ampak vedi, da nisi edina in da bo bolje. Preizkušeno in potrjeno s strani tisočih deklet in fantov!
Dobro zdej sm se pa razpisala, upam da je kaj pomagalo.
Don't let your hurts of yesterday, ruin your hopes for tomorrow.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
vrtinca napisal/-a:Pa je res katera od vas imela svojega fanta tok noro noro rada, da bi umrla zanj.
Ja, bolj ali manj se vsaka prva velika ljubezen oziroma propad le te, manifestira na tak način. ''Nikol ne bom mogla met nikogar rada kot njega! Za vedno ga bom ljubila, samo njega!'' ipd. crap
vrtinca napisal/-a:Pa ga je s časom res prebolela in naslednjega fanta res imela ŠE rajši ? jaz tega ne vrjamem. TOK boli.
O pa brez skrbaj da. Vse se da prebolet z voljo in časom. In ja, naslednjega fanta imaš še raje, vsaj dokler si v zvezi, ker imeti rad nekoga izpred žnj let in biti z nekom drugim je IMHO patološko. To oklepanje propadle zveze, objokovanje ''velike ljubezni'' tega tisočletja, oklepanje spominov je zame navaden sadizem in ne nesmrtna romantična fairy tale ljubezen, ki bo prebredla tisočletja in se selila tudi na onkraj....
- Veerle
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2010
Prej bi rekla, da mazohizem, razen, če v tem, da sebe muči z bivšim in s tem novega partnerja, uživa. Pa še to je bolj sado-mazo varianta.
Ravno zadnjič sem bila okarakterizirana, da dobro prenašam poraze - predvsem zaradi tega, ker se stvari lotim razumsko in pač sprejmem, da je konec - pa tut, če sem morda pred tem mislila, da je to love of my life.
Sam mal časa in prostora zase rabiš pa gre vse kot po maslu. Pa resno, ne se oklepati propadlega - let go. Saj boš začutila, kdaj boš pripravljena na to, da se spet odpreš.
Ravno zadnjič sem bila okarakterizirana, da dobro prenašam poraze - predvsem zaradi tega, ker se stvari lotim razumsko in pač sprejmem, da je konec - pa tut, če sem morda pred tem mislila, da je to love of my life.
Sam mal časa in prostora zase rabiš pa gre vse kot po maslu. Pa resno, ne se oklepati propadlega - let go. Saj boš začutila, kdaj boš pripravljena na to, da se spet odpreš.
As your lover describes you, so you are.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
Veerle napisal/-a:Prej bi rekla, da mazohizem
Je res, se vidi da sn bla še jurtanja Ma je tudi posredbo oblika sadizma, če svojo slabo voljo in krvaveče srce vsak dan izlivaš na okolico.
-
babygirly* - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 10. 2010
...
Zadnjič spremenil babygirly*, dne 18. Jun. 2011 12:24, skupaj popravljeno 1 krat.
Fear tries to convince you it's impossible, but fear ain't got nothing on Faith. Walk with trust, it'll work out.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
babygirly* napisal/-a:Samo smrt bližnjega se kosa s to isto bolečino.
Zanimivo, meni je bolečina ob smrt bližnjega bila neprimerljivo hujša od kateregakoli break-upa.
-
babygirly* - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 10. 2010
Meni je bilo zelo podobno.
Fear tries to convince you it's impossible, but fear ain't got nothing on Faith. Walk with trust, it'll work out.
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
nanamiša napisal/-a:o moj bog!
res. to je še samo "o moj bog" možno rečt! daj idi med ljudi al pa se vstreli. Oboje bo melo čist isti efekt. Bolečina bo popustila.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
vrtinca napisal/-a:ENako. Tudi meni je. Tako boli, duši.. in najhuje je, ker te spremlja povsod. Ko sanjaš, ko se zbudiš.. ko jokaš pa itak misliš da bo konec sveta takrat.
Predvidevam, da si že doživela smrt bližnje osebe, glede na to, da tako prepričano trdiš, da se le-ta lahko primerja s koncem zveze oz. je slednje še bolj boleče.
- vrtinca
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 2. 2011
- Kraj: Ljubljana
Ja. sm doživela že smrt. Umrl mi je dedi. !! kok ste nesramni.
Sicer pa naj bi bil ta blog namenjen, da si ljudje med seboj pomagamo in svetujemo. Ne pa da mi enkrat Dioniz želi vse dobro in mi pomaga z nasveti, drugič pa mnenje spremeni takoj ko ena napiše O moj bog. Stoj za svojim mnenjem !!!! Nemorm vrjet kok so ljudje podli.
Boli. Ja. Zelo če te negdo pusti k ga maš ful. in če komu ne paše takih stvari brat, naj jih pač ne. in naj ne odpira taka teme. In sm napisala da je men jasno da je konc, in da je treba it naprej. Sprašujm pa po nasvetu KAKO.
Sicer pa naj bi bil ta blog namenjen, da si ljudje med seboj pomagamo in svetujemo. Ne pa da mi enkrat Dioniz želi vse dobro in mi pomaga z nasveti, drugič pa mnenje spremeni takoj ko ena napiše O moj bog. Stoj za svojim mnenjem !!!! Nemorm vrjet kok so ljudje podli.
Boli. Ja. Zelo če te negdo pusti k ga maš ful. in če komu ne paše takih stvari brat, naj jih pač ne. in naj ne odpira taka teme. In sm napisala da je men jasno da je konc, in da je treba it naprej. Sprašujm pa po nasvetu KAKO.
- vrtinca
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 2. 2011
- Kraj: Ljubljana
Vstreli mi je napisu, ker mi je pač teško!!! fak ej, kakšn hinauc si. kako obračaš besede. sicer mi je pa vseeno. mislte si kar si hočte. Enkrat bote mogoče občutl kako je men zdej, čeprou wm želim da ne, takrt bodte pametni.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]