Tako ga pogrešam, kako ga preboleti? 2.del
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
katy. - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 4. 2010
Mja okej Mr. Nobody govorila sem pač o tistih, ki jih poznam. Saj to so mi danes tudi sošolci rekli naj ne posplošujem, ker oni že niso taki. Ampak počasi človek zgubi voljo.. nisem še pač srečala pravega al nekak tak
Je pa res težko nekoga zavrnit ob katerem čutiš, da so njegova čustva iskrena ampak gre za način kako to poveš, pokažeš.. Naj mi en enkrat v živo razloži zakaj me je prizadel, z normalnimi besedami in naj ne vali krivde name, potem pa bom spremenila mnenje No mogoče pa se z mano pač ne da pogovarjat..
Je pa res težko nekoga zavrnit ob katerem čutiš, da so njegova čustva iskrena ampak gre za način kako to poveš, pokažeš.. Naj mi en enkrat v živo razloži zakaj me je prizadel, z normalnimi besedami in naj ne vali krivde name, potem pa bom spremenila mnenje No mogoče pa se z mano pač ne da pogovarjat..
- Mr. Nobody
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 10. 2010
katy. napisal/-a:Ampak počasi človek zgubi voljo.. nisem še pač srečala pravega al nekak tak
Glede tega sva si kar enaka, a verjamem, da pa enkrat pride tista prava ...
No, si že ti na nek način odgovorila sonckici. Točno to sem imel v mislih, način kako to poveš in pokažeš. Seveda ne bo nihče skakal od veselja, če se razmerje konča, vendar, ko se nekdo, ki ga imaš neizmerno rad, začne res grdo obnašati do tebe z razlogom, da konča razmerje, ko obrača besede, krivdo vali nate in ko imaš dejansko občutek, da mu kar naenkrat ne pomeniš čisto nič več in nima niti malo spoštovanja po vsem, kar sta skupaj doživela, se pa vse konča ... Ali pa končanje (dolgotrajne) zveze prek SMS-a, MSN-ja ipd. Zame je to res pod vsakim nivojem.
- ßabyka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 6. 2008
Nikoli prej še, ampak zadnje dni se v meni nabira takšna jeza, takšna zamera do njega... neko takšno močno negativno čustvo... Takšno razočaranje!
Vedno, ko se mi zgodi kaj slabega, se v meni prebudi vse to v zvezi z njim in je samo še hujše, npr. danes. Pa nonstop se primerjam z njim-podzavestno že... Kako on vse nrdi prau, da vedno dobro odreagira, da so najini kao skupni prjatli itak rajš ob njem kot pa ob men...
Vedno, ko se mi zgodi kaj slabega, se v meni prebudi vse to v zvezi z njim in je samo še hujše, npr. danes. Pa nonstop se primerjam z njim-podzavestno že... Kako on vse nrdi prau, da vedno dobro odreagira, da so najini kao skupni prjatli itak rajš ob njem kot pa ob men...
- cute
- Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 11. 2007
rebelgirl napisal/-a: zgleda da se bo treba sprijaznit s tem, da smo prekleto zamenljivi in da ne smemo verjet vsega.
Res je, prej ali slej je pride čas, ko spoznaš da svet ni pravljica. Potem je vse lažje, ker se nehaš spraševati zakaj ti je hudo.... Tako pač je. Svet je rožnat in ni. Odvisno od pogleda, dneva, leta... Življenje nas preseneča na pozitiven in negativen način. Pomembno je ostati zvest samo sebi. In se naučiti, da ljudje pridejo in grejo....nekateri morda celo ostanejo, a ne moremo vedeti kateri so to.
Kdor se smehlja, namesto da bi besnel, je vedno močnejši.
- anca321
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 10. 2010
Z bivšim sva narazen malo manj kot mesec ( je že v razmerju z 16 let staro ..:S )... od kolegice sm slišala da je reku kok sem jst fuknjena ženska.. da mu še kr pišem ,.. nazadnje sm mu poslala sms da se zmenva kako si bova vrnila stvari ... na ta sms itak ni nič odgovoril ... ko sem slišala kaj govori okol .. sem ga takoj poklicala in mu rekla da glede na to da ni odgovoril na moj sms .. da ne gre drugač kokr da mu stvari pošlem po pošti seveda na njegov račun ... na začetku je bil malo v šoku na koncu se je strinjal s tem ... posledično predvidevam da me je zbrisal s fbja ... a sem ravnala prekruto .. ?? mam kr slabo vest...:S
Vse se zgodi z razlogom
- Mr. Nobody
- Komunikatorka
Prekruto? Niti slučajno, lol.
Očitno mu bolj paše biti v razmerju z neresno punčko, ki jo lahko vrti okoli prsta in nasede vsaki njegovi besedi.
Očitno mu bolj paše biti v razmerju z neresno punčko, ki jo lahko vrti okoli prsta in nasede vsaki njegovi besedi.
- ßabyka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 6. 2008
Kako pa preboleti to, da te skupni prijatelji nič kaj ne upoštevajo več? Jaz sem eno prijateljico spoznala preden sem njega in je bila njegova sošolka.. In danes sem zvedela da praznuje rd, pa je povabila njega in bivše sošolce in ljudi iz srednje šole-samo mene verjetno ne. Kako pa preboleti to? Pa sem ji rekla, da me ne moti, če je on zraven itd... Ampak očitno sem v tej družbi res odveč... Kako pa sprejeti to, da so ljudje, ki so bili 2 leti kao tvoji prijatelji res samo kao prijatelji?
- Mr. Nobody
- Komunikatorka
ßabyka, sedaj imaš dokaz, da to niso bili pravi prijatelji. Se strinjam z akvamarin.
- anca321
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 10. 2010
ßabyka napisal/-a:Ampak očitno sem v tej družbi res odveč... Kako pa sprejeti to, da so ljudje, ki so bili 2 leti kao tvoji prijatelji res samo kao prijatelji?
pri men je pa ravno obratno večina njegovih kolegov me vabijo na pijačke.. na rojstni dan je povabil samo mene njega pa ne... hočem ti rečt .. očitno so bli sam tolk s tabo prjatli ker so pač mogl bit zarad vljudnosti do tvojega fanta .. takih prjatlov ne rabiš ...
Vse se zgodi z razlogom
- jaqluine
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 8. 2009
no, zdaj po mesecu al pol, ali koliko je že odkar me je moj bivši fant pustil (malo hecno mi je začeti uporabljati to besedo), sem stvari začela gledati z neke distance in mislim da sm se začela do njega ohlajati in ga resnično pozabljati...ne mine sicer dan, ko se nebi spominla nanj, samo, grem pač naprej. dobro je, da se v tem času nisva videla, nwm tudi kako bi prensesla, da bi ga videla z drugo, nwm če jo sploh ma...to bi me res zabolelo, prav tako se še vedno sprašujem ali mu res nič ne mankam...pač bi si želela, da me hotel nazaj in da bi spoznal kaj je imel in izgubil, pa čeprav z njim nebi hotela več nikoli biti. niti ga čakam, da se vrne k meni. pač si želim samo zadoščenje, da spozna kaj je izgubil, samo verjetno je prevelika reva da bi to sploh priznal sam sebi.
tako, da vsem puncam, ki jih je fant pustil sporočam, da se svet ne konča tam, in da je še toliko lepih stvari na svetu, katerih se splača veselit in živeti naprej.
sama se smejem veliko več kot prej, sem bolj sproščena, počutim se neznansko svobodno, vem da sem doživela veliko izkušnjo, in kljub temu vem, da se sama kot oseba nisem spremenila in da sem ostala, kar sem bila in da me očitno nekdo, ki si ni zaslužil moje ljubezni ne more zlomiti v tolikšni meri, da preneham živeti in biti jaz.
tako, da vsem puncam, ki jih je fant pustil sporočam, da se svet ne konča tam, in da je še toliko lepih stvari na svetu, katerih se splača veselit in živeti naprej.
sama se smejem veliko več kot prej, sem bolj sproščena, počutim se neznansko svobodno, vem da sem doživela veliko izkušnjo, in kljub temu vem, da se sama kot oseba nisem spremenila in da sem ostala, kar sem bila in da me očitno nekdo, ki si ni zaslužil moje ljubezni ne more zlomiti v tolikšni meri, da preneham živeti in biti jaz.
-
Kleio - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
mah ja... jaz sem samska točno en teden, pa mi ne gre ravno najbolje. Mislim... en dan mi kaže dobro, uživam z ljudmi, posvečam se več svojim hobijem in faksu... potem pa dam skozi spet en vikend, ko se sploh ne morem zbrati, nevem kaj bi sama s sabo in da si preprečim premišljevanje pogledam po 4 filme na dan. Vendar še vedno ne vem ali ga pogrešam zaradi njega samega ali zato, ker sem bila tako navezana nanj. Najbolj mi gre na živce, da sem še vedno čisto razdvojena in ne morem uživati ne v zvezi pa ne ko sem samska kako brezveze
-
babygirly* - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 10. 2010
...
Zadnjič spremenil babygirly*, dne 18. Jun. 2011 11:58, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot], haley