Tako ga pogrešam, kako ga preboleti? 2.del

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
babygirly*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 10. 2010

OdgovorNapisal/-a babygirly* » 27. Nov. 2010 13:01

Nekaj je prišlo vmes, če sam ne pove, pa lahko samo ugibaš...
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

OdgovorNapisal/-a purple_rain » 27. Nov. 2010 13:02

jaqluine napisal/-a:to me mede, ker je še imel plane z mano še vse 24h nazaj kot pa me je pusti...
Naj te ne "mede" to, da je še dan/dva nazaj imel kao načrte..prej bi rekla, da je imel že dlje časa plan prekinit zvezo, ampak ni vedel kako & kdaj - ta čas je pa samo "playing along" s tabo in se delal "happily ever after", ker ne, zveze ni enostavno prekint, sploh če nič ni konkretno narobe, vendar vseeno ni "to".
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

OdgovorNapisal/-a sirova štručka » 27. Nov. 2010 13:06

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 18:59, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

OdgovorNapisal/-a purple_rain » 27. Nov. 2010 13:12

Največji lol je pa izjava
jaqluine napisal/-a:imela sva se precej rada...oz mogoče sem preveč naivna ker sem misnila da me ma on celo očitno bolj in da se nebi nikoli pobral, če bi ostal brez mene...
..priceless!
Mr. Nobody
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 10. 2010

OdgovorNapisal/-a Mr. Nobody » 27. Nov. 2010 13:44

jaqluine napisal/-a:pravi, da nisem sama naredila nič narobe, niti karkolo, da je problem v njem, da nima druge in da hoče biti sam.

Mhm, seveda ... Bolj klišejski odgovor bi ti težko podal.
Zadnjič spremenil Mr. Nobody, dne 27. Nov. 2010 14:38, skupaj popravljeno 1 krat.
jaqluine
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 8. 2009

OdgovorNapisal/-a jaqluine » 27. Nov. 2010 13:50

sirova štručka napisal/-a:pa je imel 24 ur časa razmišljat in prišel do spoznanja, da brezveze, da hodi s teboj na izlete in da ti kupuje nakit, če se tko ne vidi več s teboj in bi raje bil sam. simpl k pasulj :D
Men se niti ne zdi tok čudno, 3 leta sta bla skupaj, ni mu več blo to to, začutil je, da je vse skup le še stvar navade, ker kolk vidim, si napisala tud, da ti je rekel, da ne čuti več tistega kar bi moral. Vidiš je fer in ti je povedal in raje končal s tabo. Kaj bi ti blo bolš, da bi te prevaral al kaj? Ker potem bi pa to bil dost velik razlog in namesto, da bi on tebe pustil, bi loh ti njega...
A teb se pa zdi, da je blo to to? Al si sam nočeš priznat, da ni vse tok štimal kot bi moral oz. naj? In te še mal ego j*be, ker pa je on pred tabo to ugotovil/si imel jajce priznat in kočat vse skup?

v 3 letih človeka kr spoznaš in ja itak da ni več isto k na začetku, sm ne morm pa reč da je blo dolgčas al pa da je blo vse že kr neki, ker ni bilo. on je drugače precej čustven človek samo to pokaže le redkim osebam...meni je...in dan ko sva šla narazen ga jst nism več sploh prepoznala...dobesedno...prov totalno drug človk je bil...tako obdobje čustvene hladnosti je imel preden sva postala par, potem pa se je spremenil.
purple_rain: js sm bla tista, ki si je želela odlašati s kupnim življenjem in pa z morebitnimi otroci, ne on...
mr.nobody: klišejsko, vem. prazen nč upakeren kot odkritje tople vode
Uporabniški avatar
babygirly*
Komunikatorka
Komunikatorka

OdgovorNapisal/-a babygirly* » 27. Nov. 2010 15:06

Mislim, da je bla to preprosta odločitev z njegove strani, ugotovil je pač, da si ne želi biti več s tabo in da nimata skupne prihodnosti... Se zgodi. To ne pomeni, da te mogoče kr naenkrat nima več rad ali kaj podobnega, ljudje smo razumska bitja, včasih moramo poslušati to, kar nam govori razum, srce se namreč večkrat zmoti. Pretehtal je zadeve in ti nisi tisto, kar si on želi. Še najbolj logična razlaga.
rebelgirl
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 4. 2008

OdgovorNapisal/-a rebelgirl » 27. Nov. 2010 21:02

jaqluine, dedi so čudni. smiliš se mi, ker vem kar prestajaš in želim da čimprej mine bolečina, ker minila bo, vrjemi.
stisnu je pičko, ti pa samo v glavi reči lepo se mej, vleku si me za nos, zdej pa adijo. in ga niti poglej ne več. ni edini, ki se mu je takle utrgal, se mu bo pa vrnilo. karma is a bitch :D drž se.
jaqluine
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 8. 2009

OdgovorNapisal/-a jaqluine » 27. Nov. 2010 21:25

rebelgirl napisal/-a:jaqluine, dedi so čudni. smiliš se mi, ker vem kar prestajaš in želim da čimprej mine bolečina, ker minila bo, vrjemi.
stisnu je pičko, ti pa samo v glavi reči lepo se mej, vleku si me za nos, zdej pa adijo. in ga niti poglej ne več. ni edini, ki se mu je takle utrgal, se mu bo pa vrnilo. karma is a bitch :D drž se.

hvala lepa za spodbudne besede, čeprav več ne verjamem v karmo:))
iamlili
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 11. 2010

OdgovorNapisal/-a iamlili » 28. Nov. 2010 18:46

:cry:
Zadnjič spremenil iamlili, dne 16. Sep. 2011 8:29, skupaj popravljeno 1 krat.
Mr. Nobody
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 10. 2010

OdgovorNapisal/-a Mr. Nobody » 28. Nov. 2010 19:22

Najboljši nasvet je, da z njim takoj prekineš vse stike. Zbriši ga s FB in telefona, ne odgovori mu več na noben SMS. Zakaj? Ker je fant povsem neresen, te več kot očitno vleče za nos in se ob tem verjetno precej zabava. Z vsako nadaljno minuto, ko misliš nanj, čakaš na SMS-e, da se bo spet spomnil nate in te malce podražil, si samo podaljšuješ agonijo. Verjemi, da si zaslužiš boljšega, nekoga, ki bo znal to ceniti in te spoštoval. Naredi črto, njega pa pusti za sabo, naj postane preteklost. Če ne sedaj, boš pa čez nekaj časa spoznala, da si naredila prav. To, kar se dogaja, ne vodi nikamor, samo trpiš po nepotrebnem.
Uporabniški avatar
katy.
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 4. 2010

OdgovorNapisal/-a katy. » 28. Nov. 2010 19:43

Oh ti ubogi človek kaj si delaš :( Glej razumem, da ti je težko ker do njega nekaj čutiš.
Sem enkrat doživela tudi nekaj podobnega kot ti z enim starejšim tipom, ki je bil totalen prasec oz. še vedno je :) Sicer ne bi rekla da sem tako dolgo vstrajala kot ti, niti nisem pregledovala fbja in te fore, sem pa pustila da me izkorišča ko njemu zapaše ja.. žal.

Skratka težko je ampak se da. Najprej moraš odpret oči in dojet kaj on dela s tabo. Dokler tega ne bo si ne boš mogla pomagat.. Ima te izkljućno za zabavico ko njemu zapaše.. :) Pa saj to že itak veš ane.. Nekega super nasveta nimam, lahko ti samo povem, da Moraš, enostavno moraš se prisilit da na njega ne misliš. Spoznavat nove ljudi, njega pa glede na to kako se obnaša do tebe odjebat. Vrjamem da ga imaš rada in vse ampak zamisli se če si želiš zapravit še več življenja s premišljevanjem o njem, pa o tem kaj bi bilo če bi bila skupaj itd. Zbriši njegovo cifro, smsje, tud na fbju ga odstrani. Vglavnem prekini stike, ker si jih niti ne zasluži. Potem pa si najdi neko zaposlitev vedno ko boš želela razmišljat on njem. Čas bo pol nardil svoje.
Uporabniški avatar
babygirly*
Komunikatorka
Komunikatorka

OdgovorNapisal/-a babygirly* » 28. Nov. 2010 21:36

ali pa... obrni igro... :twisted:
anca321
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 10. 2010

OdgovorNapisal/-a anca321 » 29. Nov. 2010 13:09

rebelgirl napisal/-a:cute, nisi sama, jst sem na istem. že drugič zapuščena od istega tipa.

samo jst sem ok, ker vem da je kreten in ni resen in da je bila najina zveza brezvezna in se sploh ni brigal zame pol toliko kot bi se mogel. jst sem bila pa vdana ko pes.

tko da samo pozabi lepe stvari, ki sta jih preživela skupaj in se prepričaj, da ti bo življenje poslalo nekoga, ki ti bo ljubezen vračal in te bo vreden. jaz sem bila do včeraj še prepričana, da je on ljubezn mojega življenja in da sva si usojena, boy was i wrong. če globlje pogledaš in če se maš s kom starejšim za pogovorit se daj, pomaga.

sem fuuuul osamljena, priznam, manjka mi cartanje itd..., samo še tega je bilo v vezi minimalno tako da se pač zamotim s tem da božam psičko in pozabim na spomine. saj bo šlo, bodi močna! objem zate!

Kot da bi jaz to napisala , men se je popolnoma isto zdaj zgodilo ...:( najhuj je to ko veš da je kreten pa ga maš še vedno rad ... moj bivši me je imeu sam zato , ker si druge ni mogu najdt tko rekli njegovi kolegi ....( ko sva šla že drugič skupi) vse dokler ni sppoznal 17 let staro mulo... name pozabil v sekundi ...
Vse se zgodi z razlogom
rebelgirl
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 4. 2008

OdgovorNapisal/-a rebelgirl » 29. Nov. 2010 14:34

anca321 žal mi je..
hja tko je, da nekateri potem pridejo nazaj ker ne dobijo fu*at drugje in potem pač zdržijo tko dolgo, dokler ne najdejo druge. blo pr men isto kot sm že napisala.
sej bo, punca! včasih naletim ona kretena, včasih pa na jackpot :)

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov