Tako ga pogrešam, kako ga preboleti? 2.del

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

peppermint
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a peppermint » 10. Nov. 2010 15:52

babygirly* napisal/-a:1. znam bit sama, nisem nesposobna in ne iščem nekoga, s komer se bom "zlimala skupi"
2. ne izgledam slabo, nisem neizobražena in nisem obupana, da bi se obesla na prvega kretena, ki pride mimo

... JA NO? potem pa malo več optimizma:D
Uporabniški avatar
babygirly*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a babygirly* » 10. Nov. 2010 17:14

...
Zadnjič spremenil babygirly*, dne 18. Jun. 2011 11:57, skupaj popravljeno 1 krat.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 14. Nov. 2010 18:49

floribunda napisal/-a:meni se je zmeraj dozdevalo, da je ta obupana potreba, da v življenju nisi sam in da moreš obvezno z nekom bit bolj turn off kot super privlačen atribut, na katerega bi se tipi (in ženske) lepili.
To je samo pri tipih turn-off. Pri zenskah vec kot ocitno ni, saj bi v nasprotnem primeru bilo tega veliko manj, da bi iz zveze v zvezo skakale. Pri zenskah je glavni faktor lepota ter sirokost socialnega kroga.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 14. Nov. 2010 19:53

lahko malo več o tem zakaj bi bila širina socialne mreže pomemben atribut?
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 14. Nov. 2010 20:48

^^ugibam: ker če je ta krog manjši, pomeni da ima punca manj svoje družbe in s tem se veča verjetnost, da bi se "zalepila" na tipa? :D
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 14. Nov. 2010 22:11

Evo, pa še ena mal bolj spodbudna za vse:

I never get jealous when I see my ex with someone else, because my parents always taught me to give my used toys to the less fortunate.

:D
Drobtinica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 6. 2006
Kraj: Malo tu, malo tam ....

Neprebrana objavaNapisal/-a Drobtinica » 15. Nov. 2010 8:01

purple_rain napisal/-a:
I never get jealous when I see my ex with someone else, because my parents always taught me to give my used toys to the less fortunate.

Kje je gumbek: Všeč mi je?
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 15. Nov. 2010 13:11

purple_rain napisal/-a:Evo, pa še ena mal bolj spodbudna za vse:

:D

Bravo!!! Moj novi FB status :D :D :D
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Uporabniški avatar
babygirly*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a babygirly* » 27. Nov. 2010 10:10

...in pupe, kako ste z prebolevanjem? toliko sotrpink je bilo v tej temi, zdj pa nbene več ;)
jaqluine
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a jaqluine » 27. Nov. 2010 12:02

no, bom pa še js dala svoj prispevek temu....s fantom sva bila skupaj 3 leta in me je pustil ker kao več ne čuti kaj bi moral, da se je ohladil oz nekaj v tem smislu in mi to povedal preko telefonskega pogova, ki se je začel povsem običajno in normalno.
pravi, da nisem sama naredila nič narobe, niti karkolo, da je problem v njem, da nima druge in da hoče biti sam.
še 2 dni pred tem sva se pogovarjala kam bova šla na izlet v tujino, imela plane še celo za ta vikend ipd...dan preden se je odločil da me pusti, sva celo spala skupaj, objel me je preden sva zaspala in me zjutraj poljubil preden je odšel v službo.
potem pa šok...ne morem dojeti kako lahko človek še en dan načrtuje prihodnost s tabo, drugi dan pa te že pusti...imela sva se precej rada...oz mogoče sem preveč naivna ker sem misnila da me ma on celo očitno bolj in da se nebi nikoli pobral, če bi ostal brez mene...
pravi, da svoje odločitve nebo spremnijal, niti mi ne more dati upanja, da se bo premislil.
naj še povem, da se kregala zelo hudo nisva, imela sva kdaj pa kdaj malo večje prepire, vedar sva jih vedno rešila saj sva si ogromno pomenila in sva hotlela vedno ostati skupaj...

na trenutke me prevzema bes, jeza, nemoč, najbolj pa to, da me je pustil za NIČ, sprašujem se, kaj se je tako zelo obrnilo v njemu (glede na vse mislim da se je ustrašil, saj sva načrtovala skupno prihodnost in življenje po diplomi obeh, je pa res da je pred kratkim začel delati 8-h delavnik, s tem pa se mu je začelo tudi novo obdobje v življenju)

sprašujem se, ali si bo premislil...ker se mi ne zdi možno, da človeka, ki ga zelo ljubiš pozabiš kar tako in da tako in na tak način vržeš stran nekoga, ki ti je stal ob strani...še posebaj če si nekomu neštetokrat rekel da nebi mogel brez njega in da ga nebi nikoli pusti...kako lahko taka oseba spi mirno ponoči?
Uporabniški avatar
babygirly*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a babygirly* » 27. Nov. 2010 12:13

Jaqluine, poznam kar nekaj primerov, kjer je eden od partnerjev prekinil zvezo v kateri dejansko ni bilo nič narobe...
Morda je razmislil o vama in ugotovil, da nisi ženska zanj, morda so se njegova čustva ohladila ali pa si je postavil nove cilje... Kdo ve. Na začetku boš čutila jezo in bolečino.. Ampak sčasoma se človek umiri, trezno razmisli in postane vse kristalno jasno, vsaka stvar dobi svoj smisel.
Glavo gor, v tvojem življenju se začenja novo poglavje.
jaqluine
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a jaqluine » 27. Nov. 2010 12:22

babygirly* napisal/-a:Jaqluine, poznam kar nekaj primerov, kjer je eden od partnerjev prekinil zvezo v kateri dejansko ni bilo nič narobe...
Morda je razmislil o vama in ugotovil, da nisi ženska zanj, morda so se njegova čustva ohladila ali pa si je postavil nove cilje... Kdo ve. Na začetku boš čutila jezo in bolečino.. Ampak sčasoma se človek umiri, trezno razmisli in postane vse kristalno jasno, vsaka stvar dobi svoj smisel.
Glavo gor, v tvojem življenju se začenja novo poglavje.

hvala lepa za spodbudo. najbolj me grize to, ker ne vem razloga...
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 27. Nov. 2010 12:34

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 18:59, skupaj popravljeno 1 krat.
jaqluine
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a jaqluine » 27. Nov. 2010 12:40

sirova štručka napisal/-a:kako ne veš razloga, sej ti je povedal...
jaqluine napisal/-a:...da hoče biti sam.

to je posledično ker se je očitno nekaj v njem spremenilo...človek, ki si želi biti sam, ne načrtuje še 2 dni pred tem skupni odhod v tujino, niti ne gleda z njo nakita, ki bi ji ga kupil...ali pač?
to me mede, ker je še imel plane z mano še vse 24h nazaj kot pa me je pusti...

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov