Tako ga pogrešam, kako ga preboleti? 2.del
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 19:13, skupaj popravljeno 1 krat.
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
OMG! Se strinjam s tabo, sirova. WTF??? Krava
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
- Drobtinica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 6. 2006
- Kraj: Malo tu, malo tam ....
Samo prispodoba... Ne mislim, da je njegova nova punca krava ali kaj podobnega.
To je samo moja mantra. Nekatere želijo, da naj mu avto crkne oz. vse ostale slabe stvari; jaz mu pač želim, da naj mu krava crkne in da pri novi punci dobi vse, kar pri meni ni imel.
Pa si lahko pod tem mislite, kar si hočete; meni pomaga. Moja mantra.
To je samo moja mantra. Nekatere želijo, da naj mu avto crkne oz. vse ostale slabe stvari; jaz mu pač želim, da naj mu krava crkne in da pri novi punci dobi vse, kar pri meni ni imel.
Pa si lahko pod tem mislite, kar si hočete; meni pomaga. Moja mantra.
- Veerle
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2010
Drobtinica, karma is a bitch - pazi se. Iz tebe mora izhajati moč, da greš skozi to, ne iz tega, da si mantraš, naj mu krava crkne, whatever naj že to pomeni. Ne se na drugih šlepat. SAMA in pika.
As your lover describes you, so you are.
-
babygirly* - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 10. 2010
...
Zadnjič spremenil babygirly*, dne 18. Jun. 2011 11:53, skupaj popravljeno 1 krat.
- Drobtinica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 6. 2006
- Kraj: Malo tu, malo tam ....
babygirly* napisal/-a:jp, a ni tko baje, po milivojeviču, da dokler sovražiš svojga bivšga partnerja, si v bistvu še kr emocionalno povezan z njim in ti to onemogoči žalovanje...
js ga ne sovražim, včasih se samo zlo močno potrudim, da prikličem v spomin slabe trenutke in stvari, ki mi jih je po krivici naredil, samo zato, da ne naredim kake neumnosti v smislu pisanja smsov itd...
če pa tko objektivno gledam na celotno zadevo, mu želim, da najde ljubezen in da se ima lepo.. ampak glede na to, da ima zlo čuden karakter, mu bo to težko uspelo malce sem zlobna včasih... ampak pomaga pri dobri volji
ja, Milivojević tako pravi... Jaz ga sicer nočem sovražit, sam jezna bi bila rada nanj. Ker mam filing, da bi ga tako lažje pozabla.
Tudi jaz si zavestno slabe trenutke prikličem. Da se opomnim na to, zakaj sva šla narazen. Da če bi bilo vse ok, bi bila še skupaj.
In ja, tudi jaz mu želim, da naj mu ta nova nudi vse, kar pri meni ni imel.
-
...
Zadnjič spremenil babygirly*, dne 18. Jun. 2011 11:54, skupaj popravljeno 1 krat.
- rebelgirl
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 4. 2008
jst sem pa danes OK.
sem se sprijaznila, točno mesec in en dan je odkar sem ga nazadnje videla in poljubila.
jbg, lajf gre naprej, jst sem ga izbrisala in to je to. pogrešam bližino, cartanje, dvojino, ne pa njega. in to je ful velika razlika.
punce, bo! boljši fantje nas čakajo, zagotovo
sem se sprijaznila, točno mesec in en dan je odkar sem ga nazadnje videla in poljubila.
jbg, lajf gre naprej, jst sem ga izbrisala in to je to. pogrešam bližino, cartanje, dvojino, ne pa njega. in to je ful velika razlika.
punce, bo! boljši fantje nas čakajo, zagotovo
-
...
Zadnjič spremenil babygirly*, dne 18. Jun. 2011 11:54, skupaj popravljeno 1 krat.
- rebelgirl
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 4. 2008
točno to, babygirly.
in da se ne bi slučajno več žalostila danes! čudovit dan je bil, ti si čudovita punca in ne boš dolgo sama. tko kokr jst ne in vse ostale zapuščene dušice tle, vse nas čakajo boljši tipi in boljše babnce (mr. nobody )
in da se ne bi slučajno več žalostila danes! čudovit dan je bil, ti si čudovita punca in ne boš dolgo sama. tko kokr jst ne in vse ostale zapuščene dušice tle, vse nas čakajo boljši tipi in boljše babnce (mr. nobody )
- Mr. Nobody
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 10. 2010
Se strinjam z vama. Enako je pri meni, pogrešam tisto toplino, nežnosti, nekoga ob sebi ... vendar sem prišel do spoznanja, da se zaradi nekoga, kateremu več kot očitno čisto nič ne pomenim in me je z največjo lahkoto odmislil oz. pozabil, nima smisla obremenjevati in biti vsak nov dan slabe volje. Samo sebi škodim. Pozitivnih misli v lepšo prihodnost.
In pa, kot pravijo, palica ima dva konca.
In pa, kot pravijo, palica ima dva konca.
-
...
Zadnjič spremenil babygirly*, dne 18. Jun. 2011 11:55, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov