Tako ga pogrešam, kako ga preboleti? 2.del
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
babygirly* - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 10. 2010
en realen čas si postavi, recimo, v roku 1 mesca bi te moral poklicat in se opravičit, če te še ima rad in si želi bit s tabo. Po izteku tega je pa tko brezveze kej pogrevat.
- cute
- Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 11. 2007
Dobra ideja... ne 10 dni od danes naprej bo več kot dovolj.... Mislim da je razumel, da sem mu pripravljena dati še eno možnost (recimo da vseeno ni tako neumen???), tako da... jaz nimam več kaj narediti. Ne smem!
Kdor se smehlja, namesto da bi besnel, je vedno močnejši.
- Drobtinica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 6. 2006
- Kraj: Malo tu, malo tam ....
Jaz si pa skoz vbijam v glavo - odšel je, drugo ima, ne bo ga nazaj. Ker vem, da ga res ne bo. Pa če se še tako mečem po trepalnicah... Lahko bi delala kar bi hotela, prosila, moledovala, pa vem, da ga ne bo nazaj.
On je šel naprej.
Neverjetno, kako eni to z lahkoto naredijo. Prav zavidam jim, da jih ne zbode misel na nekoga, ki so ga še pred kratkim imeli radi.
Tudi jaz bom nekoč ugotovila, da v celem dnevu nisem pomislila nanj. Se trudim, da se zamotim s čim drugim. Pa včasih celo gre. Je pa noro, ko ga iščem na cesti, ko me vsaka stvar spomne nanj, ko za vsako, ko pozvoni telefon pomislim - ON. Pa ni. In ne bo. In je to tako težko sprejet.
In če bi mogla čas zavrteti nazaj, ali bi lahko kaj spremenila? Sedaj, ko vem, kaj je in kaj ni, bi lahko. V tistih trenutkih so bile pa moje odločitve pravilne. Žal preteklosti ne moreš spremenit. Tam je. In če jo še tako obžaluješ, je ne moreš spremenit. In to je težko sprejet.
Spet mi gre na jok... Ampak je smešno, ko se izjočem, mi je lažje. Bolj sem pomirjena, ker sem nekaj dala iz sebe. Nekaj sem spravila iz sistema. Nekaj bolečine. Čeprav je je še veliko. Malo po malo, pa bo šlo ven.
Pravijo, da za dežjem posije sonce. Mene čaka še dolgo deževno obdobje, potem pa še blato... Bljek!
On je šel naprej.
Neverjetno, kako eni to z lahkoto naredijo. Prav zavidam jim, da jih ne zbode misel na nekoga, ki so ga še pred kratkim imeli radi.
Tudi jaz bom nekoč ugotovila, da v celem dnevu nisem pomislila nanj. Se trudim, da se zamotim s čim drugim. Pa včasih celo gre. Je pa noro, ko ga iščem na cesti, ko me vsaka stvar spomne nanj, ko za vsako, ko pozvoni telefon pomislim - ON. Pa ni. In ne bo. In je to tako težko sprejet.
In če bi mogla čas zavrteti nazaj, ali bi lahko kaj spremenila? Sedaj, ko vem, kaj je in kaj ni, bi lahko. V tistih trenutkih so bile pa moje odločitve pravilne. Žal preteklosti ne moreš spremenit. Tam je. In če jo še tako obžaluješ, je ne moreš spremenit. In to je težko sprejet.
Spet mi gre na jok... Ampak je smešno, ko se izjočem, mi je lažje. Bolj sem pomirjena, ker sem nekaj dala iz sebe. Nekaj sem spravila iz sistema. Nekaj bolečine. Čeprav je je še veliko. Malo po malo, pa bo šlo ven.
Pravijo, da za dežjem posije sonce. Mene čaka še dolgo deževno obdobje, potem pa še blato... Bljek!
-
...
Zadnjič spremenil babygirly*, dne 18. Jun. 2011 11:52, skupaj popravljeno 1 krat.
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
drobtinica, deaktiviraj si fb za 14 dni. izbriši njegovo telefonsko ter vse smse. ali pa jo zapiši na listek in daj prijateljici, pa naj ti jo vrne čez 1 mesec, če jo želiš obdržati za kasneje. če imaš možnost pojdi za nekaj dni nekam, kjer z njim nikoli nisi bila (npr za 1 teden k babici, kolegici iz druegga konca slo). pravilo, ki nedvomno drži je: daleč od oči, daleč od srca. ko ga boš popolnoma izločila iz svojega življenja, bo spomin tudi začel bledeti.
če pa ga dnevno čekiraš na fb, bereš stare smse, obiskuješ kraje, kjer sta se skupaj imela lepo, potem pa lahko pričakuješ, da bo trajalo do novega leta.
babygirl*, takoj ko boš odposlala sms, ti bo žal, da si bila tako 'neumna' in se boš počutila še slabše
če pa ga dnevno čekiraš na fb, bereš stare smse, obiskuješ kraje, kjer sta se skupaj imela lepo, potem pa lahko pričakuješ, da bo trajalo do novega leta.
babygirl*, takoj ko boš odposlala sms, ti bo žal, da si bila tako 'neumna' in se boš počutila še slabše
Vsak raj ima svojo kačo.
- Drobtinica
- Komunikatorka
Njegove sms, slike, odstranila iz prijateljev (netlog)- že takoj prvi dan. Ta k***c od tipa se je prijavil na FB naslednji dan. In itak mi ga pokaže... In potem, ko sem vidla, da je v razmerju, sem ga blokirala. In brisala vse njegove frende. Zbrisala sem tudi telefonsko. Da me ne bi prsti srbeli. Vsaj svoj ponos lahko imam.
In ja, moram se spravit za vikend nekam daleč, da se zamotim s čim drugim. Se bom h kaki kolegici povabila. Res mi bo lažje.
In ja, moram se spravit za vikend nekam daleč, da se zamotim s čim drugim. Se bom h kaki kolegici povabila. Res mi bo lažje.
-
little.miss.trouble - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2009
pri meni pa nič ne pomaga ... že prej sem vedla da bo počasi konc, dans je pa blo to to ....''najlepša'' stvar je pa to, da je moj sošolc in ga bom gledla v povprečju 8ur na dan ko maš tisto stvar ki si jo želiš točno pred sabo pa veš da je ne moreš met ...auuuč
I`m a good girl. I do everything a bad girl does but I do it good.
- Drobtinica
- Komunikatorka
@little.miss.trouble - meni bi se zmešalo.
Ampak veš kaj? Bolje grozen konec, kot groza brez konca. In bo prišel dan, ko nas misel nanje ne bo več prizadela.
Čas celi vse rane.
Ampak veš kaj? Bolje grozen konec, kot groza brez konca. In bo prišel dan, ko nas misel nanje ne bo več prizadela.
Čas celi vse rane.
-
little.miss.trouble - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2009
meni SE meša ...sploh za to ker sma mela prej vse letnike tak res poseben odnos ... pa vedno ko sm mela probleme z drugimi/prejšnimi fanti sem bla velko v njegovi družbi, prav fajn mi je blo z njim ko sem pozabla na druge, tk kot da bi me on na nek način zdravo .... zdj ko sem pa konc z njim je pa še tolko hujše ko mam občutek da nimam več koga ....no še vedno so tu vse kolegice (vedno so ble) samo ob njemu sem lažje prebolevala ..........
I`m a good girl. I do everything a bad girl does but I do it good.
- Drobtinica
- Komunikatorka
Vedno imamo samega sebe. In si moramo nazaj zgradit svojo samozavest, samospoštovanje in samozavedanje, da lahko sprevidimo, da veza ne pelje nikamor in da je bolje, da nehamo in prebolimo. Nekateri prej, drugi kasneje. Boli pa ko hudič.
Danes mam nov rek: Ne daj se, Floki, ostani psina! Ne bo me zjebal en kreten egoističen. Ne bo! Upam, da me bo tole dolgo držalo!
Danes mam nov rek: Ne daj se, Floki, ostani psina! Ne bo me zjebal en kreten egoističen. Ne bo! Upam, da me bo tole dolgo držalo!
-
..
Zadnjič spremenil babygirly*, dne 18. Jun. 2011 11:52, skupaj popravljeno 1 krat.
- Drobtinica
- Komunikatorka
Včeraj sem si cel popoldan ponavljala: Naj mu krava crkne. Kako je pasalo. Da sem v sebi vzbudila vsaj malo jeze.
Danes sem malce manj samozavestna ampak, moj moto ostaja: Ne da se, Floki, ostani psina! In naj mu krava crkne, kretenu!
Danes sem malce manj samozavestna ampak, moj moto ostaja: Ne da se, Floki, ostani psina! In naj mu krava crkne, kretenu!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov