Tako ga pogrešam, kako ga preboleti? 2.del

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 29. Okt. 2010 18:03

''klin se s klinom zbija'' pomeni tocno to, kar je napisala cuftika....da po propadli zvezi, skocis med rjuhe brez obveznosti, in tako lazje prebolis propadlo zvezo oz. ljubezen. Isto pravijo, da ko si pijan, pa ce noces da mas drugi dan full macka....pac nadaljujes s pitjem :D

Drugace pa se strinjam tudi z zadnjim stavkom od Dzekija....fajn je da popolnoma prebolis prejsnjo zvezo, preden se spustis v naslednjo, ker ni lih fajn, ko po parih mesecih vaze en drugem rece: ''ej sorry, mislim da tole ne bo slo, ker sem se vedno zaljunjen/a v bivso/bivsega.'' :evil: :box:
Rajsi takoj na zacetku poves da bi rad/a stvar brez obveznosti, da na resno zadevo se nisi pripravljen/a ipd...
Veerle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Veerle » 29. Okt. 2010 18:15

Alternativa: take things slow pa sproti vidiš. Ni treba vsega že takoj na začetku zacementirati samo zato, ker se ______ (vstavi poljubno časovno enoto) prej razideš s tipom.
Skok med rjuhe pa sama bolj pogojujem s potrebo kot pa da bi bilo to sredstvo za lažje prebolevanje. No, po želji. :D
As your lover describes you, so you are.
Drobtinica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 6. 2006
Kraj: Malo tu, malo tam ....

Neprebrana objavaNapisal/-a Drobtinica » 31. Okt. 2010 13:03

Pravkar prebrala na Facebooku, da je moj bivši - končala sva pred 14 dnevi - že v razmerju. Trenutno se mi zdi, da je nekaj v meni umrlo. Mogoče je bolje tako. Mogoče je umrlo upanje, da bo še kdaj moj. Upam, da je to umrlo. Močno upam. Da bom lahko šla naprej. Ker sem že tako utrujena od vsega. Tako zelo utrujena od jokanja, bolečine, premišljevanja...
rebelgirl
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a rebelgirl » 31. Okt. 2010 13:10

mislim....svinja ej, kaj nej rečem drugega. razumem te. upam da ti bo boljše zdaj ko vidiš da te je tako enostavno zamenjal za drugo, tako enostavno pozabil, tako enostavno zbrisal iz svojega lajfa. tut jst samo čakam da neha bit samski in da si da da je v razmerju. mi bo potem lažje zasovražit ga... najbrž. kaj jst vem.ker mene tut še vedno prekleto boli!

drobtinica en velik objem ti pošiljam...ne vem iz kod si, če si iz celja lahko greva na kavo.
drži se...
Uporabniški avatar
babygirly*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a babygirly* » 31. Okt. 2010 13:15

...
Zadnjič spremenil babygirly*, dne 18. Jun. 2011 20:30, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 31. Okt. 2010 13:15

čuftika napisal/-a:Šele takrat se boste zavedate da ste prej imele tipa "podn od podna".

Kdo pa ste ve, da govorite kakšni so bivši itd?So ljudje s katerimi se ujamemo in ljudje, s katerimi se ne.
In bivši so pač eni izmed tistih, s katerimi se ne ujamete po obdobju, ko ni več rožnatih očal.Niste ne prve ne zadnje, ki gredo čez prebolevanje, ampak vsa ta drama?Zakaj že?
The world is as you are.
Drobtinica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Drobtinica » 31. Okt. 2010 13:22

Hvala vsem. Nimam ga za prijatelja na FB, ker si je dal profil gor šele, ko sva končala. Blokirala sem tudi vse njegove prijatelje.
Danes so me srbeli prsti in sem ga šla čekirat. Po eni strani neumno, po drugi pa mogoče bolje. In ne, ne obtožujem ga, kot da je prasec, ker si je tako hitro našel drugo. Bog mu požegnaj. Mogoče je bolje zame, da sem to izvedela, da bom opustila upanje, da bo še kdaj moj.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 31. Okt. 2010 13:29

Droptinica....to je to, kar se imenuje da se ''klin s klinom zbija''.
On si je najdu takoj drugo, da tebe lazje pozabi....me bejbe ponavadi jokamo, pa premlevamo in upamo....tipi pa al se zapijajo, al pa sexajo vsak dan z drugo da hitrej pozabijo.
Veerle
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Veerle » 31. Okt. 2010 13:44

emanuela napisal/-a:
čuftika napisal/-a:Šele takrat se boste zavedate da ste prej imele tipa "podn od podna".

Kdo pa ste ve, da govorite kakšni so bivši itd?So ljudje s katerimi se ujamemo in ljudje, s katerimi se ne.
In bivši so pač eni izmed tistih, s katerimi se ne ujamete po obdobju, ko ni več rožnatih očal.Niste ne prve ne zadnje, ki gredo čez prebolevanje, ampak vsa ta drama?Zakaj že?

Na tem mestu se strinjam z emanuelo. Niti na kraj pameti mi ne pade, da bi za bivše mislila, da so podn - kakšen podn sem potemtakem šele jaz, da sem bila z njimi in to ne malo časa?! Na to pa nobena ne pomisli, samokritika pa taka! :lol: Za vse so krivi drugi, ja, seveda. Malo objektivnosti še nikomur ni škodilo. :)
In, ja, vsak naslednji je 'bojši' od bivšega, seveda, dokler traja obdobje rožnatih špeglov. Sama menim, da šele po tem obdobju lahko presodimo perspektivo odnosa, če sploh. Včasih gre, spet drugič ne - saj ni konec sveta. Še sploh ne v takšnem primeru kot npr. od Drobtinice, ko se ve, da ti že v razmerju ne daje tega, kar želiš.
Drobtinica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Drobtinica » 31. Okt. 2010 14:01

@rebelgirl - poglej na ZS

Klin se s klinom zbija... Zdaj, ko se trudim realno gledat na vse skupaj mislim, da je on tole novo punco planiral že kar nekaj časa in je pač čakal, da mu dam jaz konec, da ne bo izpadel prasec. Glede na to, da se ni več trudil, da ni več hodil domov... Varal mislim, da me ni; je pač čakal, da greva narazen. Namesto, da bi mi povedal, da ne more bit več z mano, ker si želi biti z drugo. Mogoče jo je pač šele vmes spoznal in se zaljubil. Bog mu požegnaj.

Pa saj niti ni važno. Naju ni več. Naj bo srečen.

Jaz samo upam, da ga bom prebolela. Šla dalje v življenju. Kmalu.
Delam na tem.
rebelgirl
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a rebelgirl » 31. Okt. 2010 14:03

drobtinica, najbrž je bilo res tako. tut pr men..
Uporabniški avatar
babygirly*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a babygirly* » 31. Okt. 2010 14:06

Določeni tipi so res taki strahopetci. Povsod odlašajo, še enga razmerja niso sposobni prekint, se rajš potuhnejo in igrajo igrico do konca.
Veerle
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Veerle » 31. Okt. 2010 14:16

Ne bi šla tako hitro v teorije zarote, da je 'planiral' novo punco že v času prej trajajočega razmerja, lahko je, lahko ni - verjetno to ve le on. Ampak če to komu pomaga prebolevati, v redu. Vsekakor pa se s koncem razmerja znebimo nekega bremena, lažje zadihamo, malo bolj na široko odpremo oči, vidimo lahko stvari, ki jih prej nismo - tudi to je dobro, mar ne?

Razumem pa tvojo 'razdvojenost', Drobtinica: po eni strani je boleče, da že ima punco (vprašanje, koliko je zadeva resna, itd ... Pa to niti ni važno zdaj.), po drugi pa, kot si napisala, 'olajša' prebolevanje.

Mi je pa nsposobnost komuniciranja nekaterih tipov res tok odveč, prav odvratna, no. Mislim, z nekom si v razmerju, valda se boš s to osebo pogovoril, no .... Ampak, ne, lažje je bit tiho kot rit, se samo odmikati, dokler drugemu ne dop***i, pol se pa itak ta drugi nekaj buni pa kregari .... Joj, kok bi jih poslala na kak trening komunikacije, jao! :D
Mr. Nobody
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Mr. Nobody » 31. Okt. 2010 15:30

v-e-s-n-a napisal/-a:tipi pa al se zapijajo, al pa sexajo vsak dan z drugo da hitrej pozabijo.

Ta posploševanja me vedno spravijo v smeh. Če si imela izkušnje z nedoraslim bebcem, ki mu je to, da je takoj skočil na drugo, pomagalo, da pozabi tebe, še ne pomeni, da smo vsi tako plitki.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 31. Okt. 2010 19:59

hotela sem povedat to, da tipi drugace date ces to fazo prebolevanja kot me zenske....to je to....

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov