Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Led Zeppelin napisal/-a:A ti dam zastonj nasvet?
Boli te k**ac kako se ona počuti, kaj se je odločila, in kakšna čustva ima do tebe.
Zakaj? Ker ne moreš nič spremeniti ali vplivati, si naredil vse kar si lahko? Si.
Si se opravičil? Si.
Torej? Ko jo je*e.
Ne vem koliko si star,in ne bom tukaj pametoval, ampak v življenju se boš imel lepše, imel boljše odnose, in imel okoli sebe ljudi, ki te spoštujejo, in imate določene meje.
Tole je samo case no.1, katerega boš dal čez v svojemu životu...in prikrajšal si boš čas in veliko bolečine, če boš enostavno lahko rekel: Jebeš to sranje, naredil sem svoje, bil sem dec, in če nekdo tega ne sprejema, to ni moj problem.
V življenju ne določamo nekaterih stvari, še manj pa kako nekdo gleda na nas, in občutek ko enostavno sprejmeš da vse kar lahko spremeniš je tvoj odnos do tega, in kako se ti odzoveš na njih...je osvobajoč
glokec napisal/-a:Led Zeppelin napisal/-a:A ti dam zastonj nasvet?
Boli te k**ac kako se ona počuti, kaj se je odločila, in kakšna čustva ima do tebe.
Zakaj? Ker ne moreš nič spremeniti ali vplivati, si naredil vse kar si lahko? Si.
Si se opravičil? Si.
Torej? Ko jo je*e.
Ne vem koliko si star,in ne bom tukaj pametoval, ampak v življenju se boš imel lepše, imel boljše odnose, in imel okoli sebe ljudi, ki te spoštujejo, in imate določene meje.
Tole je samo case no.1, katerega boš dal čez v svojemu životu...in prikrajšal si boš čas in veliko bolečine, če boš enostavno lahko rekel: Jebeš to sranje, naredil sem svoje, bil sem dec, in če nekdo tega ne sprejema, to ni moj problem.
V življenju ne določamo nekaterih stvari, še manj pa kako nekdo gleda na nas, in občutek ko enostavno sprejmeš da vse kar lahko spremeniš je tvoj odnos do tega, in kako se ti odzoveš na njih...je osvobajoč
Nisem oseba, da bi lahko bil na nekoga jezen, ko se tako obnaša do tebe pa čeprav vem, da bi to bilo najboljše. Eni se požvižgajo in rečejo, kot si rekel... ko te jeb*... Jaz pa nisem tak.![]()
Prizadel me je to, da je govorila da je vse vredu in boma še imela stike, ampak se je umikala in na koncu še krivda name, da pritiskam. Trenutno sem pač v takšnem obdobju, ko mi gre vse narobe in sem na tleh, če lahko tako rečem. Žal sem se ji zaupal, ker drugače se težko, ker se bolj zase držim in imam različne hobije, ki ne vključujejo družbo. Bolj samotar![]()
Nazadnje, ko sma se slišala sem omenil, da bom spet probal čez par dni jo kontaktirat, da vidim če je še jezna.... Verjetno je bolje da ne?
Verjemi, to njej signalizira: "To je tip ki je obupan, sprejme drek obnašanje in je šibek.".
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov