Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
sirova štručka napisal/-a:glokec napisal/-a:Moja osebnost je pa takšna, da sem prijazen do ljudi, ki mi nekaj pomenijo in ne pričakujem to nazaj.
saj, tipičen slaščičar, zato pa ne boš prodal klobase. Bodo pa prišle punce, ko jih bodo ponudniki mesa razočarali in bodo rabile tolažbo oz. banjico sladoleda.
Pa že na splošno, ta prijaznost za vsako ceno, saj se lepo, svetniško bere, ampak kje je pa potem prijaznost do sebe? Zaradi katere daš ljudi, ki ti povzročajo bolečino, na določeno distanco oz. jim omejiš dostop do sebe, zato, da te s svojo municijo težje zadenejo.
Ananhas napisal/-a:Meni se zdi pa njeno obnašanje nezrelo... zdaj hoče tebi naprtit odgovornost s tem, da je jezna nate (=ti si kriv). Če bi bila zrela bi ti lepo naravnost, iskreno povedala kako in kaj čuti glede vaju, brez izogibanja in muljenja brez tehtnega razloga.
Ananhas napisal/-a:Razumem, a nikoli ne prosit za naklonjenost in pozornost druge osebe. Vsak zasluži več.
V glavnem, sedaj pusti času čas, vseeno si premalo napisal o situaciji, da bi se lahko neke zaključke delalo.
Pač v takih situacijah se velikokrat zgodi, da se oseba, ki ne čuti isto, počasi umakne od tebe. Ene osebe so bolj pripravljene za pogovor, druge manj, tudi na to žal ne moreš vplivat.
Hkrati se pa meni ne zdi, da si ravnal narobe, mislim kaj je narobe v tem, da ti neka oseba postane všeč in več kot prijatelj/ica...
Ne se pa tudi delat žrtve, glavo gor in bo.
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov