Jaz ne bi rekla, da te ni spoštoval ali karkoli, kot si sama rekla- ljudje delamo napake. Predvidevam, da je bil podobne starosti kot ti, to so kar mlada leta, dolgo sta bila skupaj samo vidva, predvidevam, da pač si je zaželel oziroma spoznal, da lahko ima nekaj novega. Tudi ne bi rekla, da je punca boljša od tebe, pač zgodi se, mogoče se je zaljubil, mogoče ga samo 'trga'. Ne vem in ni pomembno.
Osem let je tako ogromna doba, da si je še predstavljat ne upam, kaj šele znam...ampak se mi zdi, da ko nekoga res ljubiš niti ni toliko važno kako dolgo sta bila skupaj, ker vedno boli.
Iz osebnih izkušenj ti povem dve stvari; bolelo bo še naprej, še en čas, usrano bo, jokala boš, tolažit se boš poskušala z drugimi itd., ampak vse to je del tega, normalno, vsi, ki smo to doživeli te razumemo in te ne obsojamo. Tisti, ki niso-blagor! Pa še druga stvar, če se bosta videvala se bo tvoje prebolevanje samo še podaljšalo... ne smeš se več videt z njim, ne ga gledat na facebooku, ne mu pisat, ne ga klicat! In ja itak vem, da je to fuuul težko, ampak moj osebn nasvet je sledeč, shrani si v imenik številko prijateljice pod njegovo ime, ko ga boš želela klicat, pisat- daj, itak moraš dat to iz sebe, prebrala pa bo potem prijateljica
In še nekaj...
čas res celi rane. Tudi jaz nisem vrjela, sem mislila, da ne bo nikoli, nikoli boljše. Jokala, pila, kričala, se dobivala z njim, se dobivala s sto drugimi, lagala ljudem, ki jih imam rada... vse kar se da nardit narobe sem nardila narobe... ampak mine, obljubim!!