vsem, ki prebolevate, mogoče bo kdo kj koristnga zase najdu v telem dolgm romančku, ki sledi

...
Pred leti sem se razšla s fantom s katerim sem bila v zvezi 5 let. Počutla sem se kot da se mi je sesul svet, velik sem prejokala, precej sem shujšala, skratka grozn... Staln sem podoživljala skupne trenutke in oh in sploh kako boljšega ne bom najdla..
No ne bom več dramatizirala, bom napisala kaj je men pomagal pri tem, da sem ga prebolela

Čimveč se je treba pogovarjat z bližnjimi, treba je iti v družbo in se zabavat, čeprou priznam, da sem na začetku prou iskala izgovore sam da mi nebi bilo treba it vn, se dobit s kolegicam...
V primeru, da nimate ob seb osebe, ki bi bila zmožna poslušat vaše čustvene izbruhe, bi svetovala da pišete pisma.. Jst sem na primer k sreči mela par osebic, ki so mi prisluhnile, sam sem sem pa tja, ko sem bla sama pa so me prevzela čustva pač začela pisat v računalnik, kako se počutim, skratka vse kar se mi je podil po glavi, vsa razočaranja, žalost, jeza itd...Mogoče se sliš mal hecno, sam men je pomagal, sej je treba čimveč negativnih čustev dat iz sebe...
Pa treba je začet razmišlat pozitivno in ne na način, da zdj je pa vsega konc in ne bo boljšga... Bo boljši, in to vsakič,dokler ne bo najboljši, kukr je že ena predhodica napisala:) Pa ne priporočam, da hitite v novo zvezo in na veliko zarad osamljenosti iščete novga partnerja.. Po mojem mnenju si je treba čas vzet zase, razčistit stvari s samim sabo, počet stvari, za katere si niste nikol vzel časa in si jih vedno želeli.. In vrjemte, nov boljši lover vam bo prekrižu pot, ko si boste to najmanj želel oz., ga najmanj iskal- vsaj pri meni je blo tko, pa še par primerov poznam:)
aja pa gledanje na minulo zvezo, kot da so vaša zapravljena leta, ki ste jih podarili nehvaležni osebi, tud nič koristi.. Pač na ta čas glejte kot na eno izkušnjo, spoznavanje sebe in tega, kaj mogoče pri zvezi spoh iščete..
No upam, da bo komu kej koristilo.. Sočustvujem s tistimi, ki še niste prebolel in držim pesti, da boste čimprej