Tako ga pogrešam, kako ga preboleti? 2.del
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- vrtinca
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 2. 2011
- Kraj: Ljubljana
Znašla sem se v svetu, ko nevem kako naprej. Vse to zaradi njega. Zaradi mojega biušega fanta ki ga tako močno ljubim. Skupaj sva bila več kot 2 leti. Vmes sva nekajkrat končala, toda nikoli nisva zares zdržala en brez drugega, saj sva se imela noro rada. Veliko stvari se je nabralo,ki so vodile v konec zveze. In mineva že tretji mesec, ko je med nama resnično konec. Z njegove strani. Jaz bi ga tako rada nazaj. Nekako sem se sprijaznila s to mislijo, toda ta bolečina, ki je v meni mi ne da spati. Spremenila sem se. Nič več me ne osrečuje, vsa moja energija je izginila. Nekako se zamotim z delom in je bolje, toda vedno se mi v misli vsak dan prikrade on. Duši me misel nanj, da ga nikoli več ne bo ob meni. Da nikoli več ne bo moj. Toliko sem prejokala. Neznam si pomagati. Oboževala sem ga, ljubila, za njega živela. Vse bi naredila zanj. Toda vem da je konec, jaz pa se ne morem sprijaniti in preboleti. Poznam vse te nasvete: pojdi ven, zabavaj se zamoti se z delom. Vse to poskušam, toda moja ljubezen do njega je premočna in me misel nanj spremlja kjer koli sem. Ne zdržim več.
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
vrtinca napisal/-a:In mineva že tretji mesec, ko je med nama resnično konec.
že? komaj!
sicer pa je moje mnenje, da se najbolje da to bolečino omilit s spoznavanjem novih ljudi nasprotnega spola. Zato čimprej v akcijo!
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
vrtinca napisal/-a:moja ljubezen do njega je premočna in me misel nanj spremlja kjer koli sem.
Tvoja odvisnost od njega je premočna, ne ljubezen. Se strinjam z Dionizom.
Drugače pa vzemi list in napiši vse slabe stvari od njega in vajinega razmerja, zih jih je velik, če sta šla kar velikrat narazen. In preberi, ko se spomniš na kakšno dobro stvar
Spoznavanje nasprotnega spola je men najbolj pomagalo in me zamotilo. Imela sem za mislit o novih stvareh in novih metuljčkih, čeprav je bilo začasno
A goal without a plan is just a wish.
- vrtinca
- Sramežljivka
Hvala obema za odgovor. Sem že napisala te slabe stvari na list papirja. Pa se mi misli vseeno vračajo k njemu. In si mislim da bi vse to spregledala, da bi ga le dobila nazaj. Ker ko se nisva kregala, je bilo popolno. Znal je biti tako prijazen, ljubeč, pozoren...ne verjamm da bom koga res lohk mela še TOK TOK rada. ker ga imam tok, da se to z besedami sigurno ne da prikazat. In vem, da se taka ljubezen ne rodi kar tako. Četudi je fant še nevem kako prijazen do tebe in nasploh uredu.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 17:37, skupaj popravljeno 1 krat.
- Treselle
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 9. 2010
Klin se s klinom zbija. To ugotavljam vedno znova. Nihče ni nepreboljiv, ampak ne smeš ostajati doma in objokavati vajine bivše zveze. Treba je it ven, med nove ljudi, ker se zmeraj najde kak sonček, ki nepričakovano pride v tvoje življenje in ti ogreje srce
turn up the music, turn down reality
- vrtinca
- Sramežljivka
Končala sva ker je on tako hotu. Ker se je kao vsega preveč nabralo. In je rabu čas zase, da naredi neki iz sebe. Ker je v teh dveh letih vlagal samo vame. Se posvečal meni, sebi pa nič. Nisem naivna in vem da je to po vsej verjetnosti samo dober oz. slab izgovor.
Vem pa nekaj , da me je mel ful ful rad. Ampak ne morem pa verjeti, da je pa fant kar čez noč prpravljen iti po svoje in na naju pozabiti. Pa tok sem mu pomenila ( včasih ).
Vem pa nekaj , da me je mel ful ful rad. Ampak ne morem pa verjeti, da je pa fant kar čez noč prpravljen iti po svoje in na naju pozabiti. Pa tok sem mu pomenila ( včasih ).
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 17:37, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
sirova štručka napisal/-a:Zdej se pa še ti začni iskat in postani odvisna od sebe, ne od drugega.
Word!
Sicer pa, ne gre samo zato, da se zamotiš s tem, da greš ven, delaš in podobno, ampak si moraš v glavo ''vbiti'' to, da ne bosta več skupaj. Glede na to, da si napisala, dasta parkrat šla vmes narazen in sta pristala spet in to, da se še vedno tako trdno oklepaš misli nanj, deluje kot da še vedno gojiš upanje, da bosta nekoč spet skupaj. Zato delaj na tem, da uzavestiš misel, da tega ne bo več. Terja čas, vsekakor lahko več kot 3 mesece, voljo, motivacijo ampak to je enostavno korak, ki ga moraš narediti.
-
babygirly* - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 10. 2010
Tearjerker napisal/-a:
Sicer pa, ne gre samo zato, da se zamotiš s tem, da greš ven, delaš in podobno, ampak si moraš v glavo ''vbiti'' to, da ne bosta več skupaj. Glede na to, da si napisala, dasta parkrat šla vmes narazen in sta pristala spet in to, da se še vedno tako trdno oklepaš misli nanj, deluje kot da še vedno gojiš upanje, da bosta nekoč spet skupaj. Zato delaj na tem, da uzavestiš misel, da tega ne bo več. Terja čas, vsekakor lahko več kot 3 mesece, voljo, motivacijo ampak to je enostavno korak, ki ga moraš narediti.
Zelo dober nasvet!
Fear tries to convince you it's impossible, but fear ain't got nothing on Faith. Walk with trust, it'll work out.
-
*Lara* - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 3. 2007
ma najbolš je da greš vn...in spoznavaš nove fante...ker roko na srce..popolnoma pozabt nekoga ne morš...pač..tako kot ne pozabš 1.razreda..al pa raznoraznih dogodkov iz žviljenja...tako tud ne morš izbrisati človeka in spomini ostanejo..čustva pa zbledijo...Zdj sranje je edin to, če greš na novo v vezo s fantom, k ti ni to-to..potem še bl porešaš bivšega...pač...treba najt neki kar ti ustreza in bo.
- vrtinca
- Sramežljivka
Hvala vam. Imate res koristne nasvete. Samo en problem je. velik. Ker on z mano pleše na maturantskem plesu. Tako da lahko s to 'teorijo' vbij si v glavo začnem šele takrat, ko bo ples mimo. In tako me je strah tega dne. Ker vem, da mi bo ogromno pomenilo, ko me bo držal za roko. Gledal v oči. ..Čeprav vem, da bo to vse samo del igre oziroma plesa. Pa je res katera od vas imela svojega fanta tok noro noro rada, da bi umrla zanj. Pa ga je s časom res prebolela in naslednjega fanta res imela ŠE rajši ? jaz tega ne vrjamem. TOK boli.
-
*Lara* - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 3. 2007
verjem da recimo prevara sesuje cel svet. In ja....jz te razumem da ti je težko prebolet...sploh če ni blo nekih hudih problemov v vezi. vem da sm svojega bivšega že v vezi prebolela...ker je bil res idiot..mislm tolk negativnih stvari je blo, ker je bil pač posesivno ljubosumen...da ...res ni kej obžalovat...Nevem pa kako bi se spoprijela oz. na kaj bi se opirala, če bi zdej s sedanjim kar naenkrat končala...da bi me npr. na lepem pustil...ker v zvezi vse štima..
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
-
BlackDahlia - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 1. 2011
Dejansko najbolj pomaga kot so že nekateri pred mano napisali, da greš ven in spoznavaš nov folk. Lahko da se kaj hitro najde kdo, ki te bo zmešal še bolj kot bivši (čeprav ga boš na začetku najverjetneje primerjala z bivšim), če pa ne, pa se vsaj zamotiš, ko si nonstop v dogajanju in nimaš časa analizirat ...
Če ti čas in finance to dopuščajo - super. Če ti ne, se probaj tako organizirat, da medtem ko ne delaš nič za šolo, greš v akcijo - kamorkoli in s komerkoli od prijateljev, da nimaš časa razmišljat o njemu kot o vsemogočnemu bogu in sanjat kako bi bilo fajn, če bi spet lahko pristala skupaj. Enostavno DO IT, torej zamoti se kolikor se da, in verjemi, da boš prebolevanje pospešila oz. prelisičila to gnilo obdobje, potem pa boš tudi ob pogledu nanj ravnodušno šla naprej.
Če ti čas in finance to dopuščajo - super. Če ti ne, se probaj tako organizirat, da medtem ko ne delaš nič za šolo, greš v akcijo - kamorkoli in s komerkoli od prijateljev, da nimaš časa razmišljat o njemu kot o vsemogočnemu bogu in sanjat kako bi bilo fajn, če bi spet lahko pristala skupaj. Enostavno DO IT, torej zamoti se kolikor se da, in verjemi, da boš prebolevanje pospešila oz. prelisičila to gnilo obdobje, potem pa boš tudi ob pogledu nanj ravnodušno šla naprej.
Zadnjič spremenil BlackDahlia, dne 06. Apr. 2011 11:23, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov