Tako ga pogrešam, kako ga preboleti? 2.del

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
ognjena
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a ognjena » 27. Jan. 2011 22:09

Kleio napisal/-a:mah ja... jaz sem samska točno en teden, pa mi ne gre ravno najbolje. Mislim... en dan mi kaže dobro, uživam z ljudmi, posvečam se več svojim hobijem in faksu... potem pa dam skozi spet en vikend, ko se sploh ne morem zbrati, nevem kaj bi sama s sabo in da si preprečim premišljevanje pogledam po 4 filme na dan. Vendar še vedno ne vem ali ga pogrešam zaradi njega samega ali zato, ker sem bila tako navezana nanj. Najbolj mi gre na živce, da sem še vedno čisto razdvojena in ne morem uživati ne v zvezi pa ne ko sem samska :roll: kako brezveze

Skoraj enake misli imaš kot jaz. Jaz sem samska sedaj 3 tedne in imam dneve, ko sem čisto kul in se počutim, kot da sedaj pa res uživam, nekatere dneve sem pa čisto na tleh in skozi razmišljam o tem kako čudna in neracionalna sem. Pri meni je namreč bilo tako, da sem ga jaz pustila, čeprav me je močno ljubil, ampak je bilo dosti drugih razlogov...In imam dneve, ko mislim da sem naredila prav in dneve ko ne! Razdvojena totalno! Ker tudi v zvezi nisem uživala najbolj oz. da bi ga resnično ljubila in popolnoma sprejemala.
Tako, da sem se sedaj odločila, da si bom svoje dobre misli ponavljala: sedaj imam idealno priliko, da naredim nekaj na sebi (na psihi in fizično) in spoznam 'pravega', ko bom res pripravljena. Do takrat pa zabava!? ali kaj?...ja...
Upam, da ta razdvojenost mine! Kako uspeva puncam, ki so samske že dalj časa, da so dobre volje? Kako potem ločiti, če ti je nekdo všeč samo ker si osamljena ali ker ti res sede? Wauuuu toliko vprašanj imam sedaj (nisem bila samska že 5 let)! Help please!
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 28. Jan. 2011 10:34

ognjena napisal/-a:Kako uspeva puncam, ki so samske že dalj časa, da so dobre volje?
:gruebel:
Za začetek se znebi mišljenja, da je samskost neka grozna bolezen :P, nauči se bit sama seb najboljša družba, itd. & tralala, pač običajen bla bla, ki se ob takih situacijah daje puncam :) - vzljubi se, delaj na sebi (to si že namenjena :wtg:), spoznavaj se, bodi samozadostna (tip naj bo predvsem za popestritev življenja in ne njegov "smisel"), ..
Uporabniški avatar
Dita-
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Dita- » 29. Jan. 2011 16:20

Bom še jz pristavila piskerček :D

Nehala sm s tpom cca. 1 mesec nazaj. Z njim sva bila ves čas na on-off, če veste kaj mislim, nehala sva velikokrat, vendar vedno prišla skupaj ker sva zmer ugotovila da se mava full rada in da se bova vzela v roke. zveza je bila nasplošno polom, z izjemo prvega leta, takrat sem se mela res najboljš v življenju, z njim sem se odlično ujela. pol so nastali problemi, on se je spremenil zaradi težke situacije v življenju ki ga je doletela. ravno zaradi tega sem vstrajala še 2 leti z njim - ker sem vedala da v resnici ni tak in da je moški mojega življenja, sam težko življenje ima.

v teh dveh letih (še posebej zadnje pol leta) mi je delal take štale... sploh ne bi govorila, ker če bi napisala vse to, kar je počel, kako se je obnašal do mene, bi mi vse po vrsti napisale da sem bolano neumna, da se sploh sekiram.
da takoj razčistimo: vem da si me ne zasluži, vem da ne bo nikoli drugačen, vem da je prasec in vem da, če bi to delala kakšni drugi punci, bi ga brcnila v rit že dolg DOLGO nazaj.

mam podporo od kolegic, mi stojijo ob strani, govorijo da si zaslužim boljšega - vse to spoštujem in tudi sama vem da imajo prav. imam miljon stvari za počet, oz. so celo stvari ki bi jih rada počela pa nimam časa, tako da situacija ni taka, da bi doma visela in premišljevala ves čas.

ne glede na vse to zgoraj napisano, ga ne morm pozabt. se nekaj časa ne slišva, me kliče, obljubi tisoč in eno stvar, in takoj nasedem. v roku enega tedna vidim da ne bo nič iz tega, se skregava, potem pa se zgodba čez en teden ponovi. vem da sem neumna da se mu sploh še javlam, da mu vedno nasedem. in vsakič si rečem, ma zdej je pa dost, kdo pa misli da je da se bo norca iz mene delal?
Kolegice mi govorijo da sem čisto drugačna, da sem bila prej odločna oseba, ki ni pustila nobenemu da bi se norca delal iz mene. vse dokler nisem spoznala njega.

torej, bolj zaposlit kot sem zaposlena, se ne morem. mam podporo kolegic, vsi mi govorijo eno in isto stvar. probam dati času čas, pa tudi to ne deluje. govorim si (in njemu) že več kot eno leto, da enkrat mi bo pa res dop*zdil in mi bo vseeno zanj. ampak to se še vedno NI zgodilo. ne bom si iskala na vrat na nos novega, ker mi ne sede sploh imet fanta trenutno + to sem delala pri prejšnih zvezah, pa se nikoli ni prav dobro izšlo. vem da sem naumna in me je že prou sram da se mu pustim takole manipulirat. vem tudi to, da se ne bo nikoli spremenil. pravi, da me ima rad, kar verjamem, ampak ma tako zmedo v glavi zaradi drugih zelo kompleksnih in težkih življenskih problemov, da sem mnjena, da se sploh ne more oz. ne zna vzet v roke. Predvidevam da sem vstrajala z njim (oz. vstrajam še zdej) tudi zato, ker se mi smili.

torej, KAKO PREBOLETI?
Our passion is our strength <3
Uporabniški avatar
babygirly*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a babygirly* » 29. Jan. 2011 16:41

...
Zadnjič spremenil babygirly*, dne 18. Jun. 2011 12:16, skupaj popravljeno 1 krat.
Fear tries to convince you it's impossible, but fear ain't got nothing on Faith. Walk with trust, it'll work out.
Uporabniški avatar
Dita-
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Dita- » 29. Jan. 2011 16:49

o shit, pol leta že :( joj boga.

mi je malo lažje, ko mi svetuje nekdo ki je dal podobno situacijo skozi. trmasta sem bila včasih zelo, mogoče celo malo maščevalna, če mi je nekdo nekaj hudega storil, sem poskrbela, da se mu je trojno vrnilo. joj da bila še vedno tako močna, vse bi dala.

mogoče je največji problem v tem, da globoko v sebi upam, da bo kdaj drugače... ker vem da me ima ful rad, ve da dela narobe pa mam občutek da bi se rad potrudu ampak preprosto ne zmore henglat svojga življenja, ker ga to tok ubija, da mu ne preostane dost energija da bi se še zame trudu. pa še prva punca ki je jo mel, ga je do te mere uničla, se ne upa za nobeno več trudt, ker se boji da mu bo na koncu itak vsaka ušla z drugim (je fuuuull nesamozavesten), boljšim od njega.

ma ne vem, sej mogoče samo iščem ene bedaste izgovore, sam res še nisem bila nikol v teki težki situaciji, po eni strani bi mu full rada pomagala da se zvleče iz tega dreka, po drugi strani pa vem da si s trenutnim obnašanjem ne zasluži niti pogleda, kaj šele kaj več.

eh joj. upajmo da bo bolje ane :) čimprej :D
Uporabniški avatar
matty13
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 1. 2007
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a matty13 » 01. Feb. 2011 14:35

Ko vse tole berem, vidim, da nisem sama, da imate podobne fore kot jest...pr men je edin fora v tem, da sem ta trenutek na tem, al nej spokam stvari pa grem al nej že stotič vztrajam...

...k res ne vem kaj narediti no...k ga mam najrajš na svetu in vem, da ma tud on mene, ampak kaj ko kar ne gre in ne gre. Pa se skregava, pa mi take govori, da sam gledam od kje mu take besede... :?

Sej se zavedam, da tud jest mogoče too much pričakujem od njega, ampak vseen, pač v zvezi se prilagajaš in vsak za vsakega naredi čim več dobrega in se odpove tudi svojim stvarem za boljšo zvezo...ampak meni se zdi, da zadnje mesece to delam samo jest, on pa nič, sam še potencirajo se njegove zahteve al kako bi temu rekla...

Včerej me pripeljal tako daleč, da sem šla pisat + in - za njega in naju...4 strani sem napisala, celo analizo, sklep in vse...kot bi pisala seminarsko nalogo...in kaj je blo...spet nisem do ničesar prišla, ker sem ga pogrešala in sem rekla, naj še on napiše...kako je blo lepo vse tisto prebrat...ampak kaj, ko bo pa spet prišlo do težav, bom pa spet nobody in spet bom tlele kot danes...joj ej, res ne vem...should i stay or should i goooo :eek: :mad:

zavedam se, da ga bom too mmuch pogrešala in da mi bo hudo in moji starši verjetn navjo gledal, da se zmišljujem in po dveh letih prijokam domov, pol pa čez 5 dni nasedem in spet grem, kam nej grem pa pol???...joj kr nekej nooo :steinigung: :steinigung:

on je drugač res dober do mene, me podpira in vse, kar se faksa pa športa tiče, ampak kar se pa mojih čustev in najine zveze...hmmm...no comment
Ljubiti samega sebe je začetek dosmrtne romance
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 01. Feb. 2011 14:52

matty13 napisal/-a:k ga mam najrajš na svetu in vem, da ma tud on mene
Včasih tud tole ni dovolj..
Če ti zveza več živcev krade (dlje časa že) kot pa daje nečesa lepega, je treba samo še pogum zbrat in spokat..ter bit trdna, ko bi se ti naslednjič spet zazdelo, da "mogoče pa ne bi blo slabo spet probat z njim". :hand:
Uporabniški avatar
babygirly*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a babygirly* » 01. Feb. 2011 19:32

Go. Ko boš toliko prepričana vase, da si ne boš dovolila it nazaj. Tut ta čas bo prišel, verjemi. In to popolnoma drži, ko ti zveza jemlje energijo in se sprašuješ, če je še smiselno ostati, od te točke gre še samo navzdol. Logično, da ga imaš rada, da ga pogrešaš, da sta mela par super trenutkov, da te mogoče res podpira, ampak če slabo odtehta dobre stvari, je smiselno prekiniti to zvezo. Zavlačevanje je samo potrata časa in živcev.
Fear tries to convince you it's impossible, but fear ain't got nothing on Faith. Walk with trust, it'll work out.
Uporabniški avatar
matty13
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 1. 2007
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a matty13 » 03. Feb. 2011 12:12

purple_rain
se zavedam tega, in imaš čisto prav...sej drugače sva že en mesec kao narazen, ampak nekako nisva še dorekla stvari, ker sva dve leti živela skupaj in imam še vse v stanovanju... ampak je res težko, ker ga res pogrešam...a veš, un human touch :?
Ljubiti samega sebe je začetek dosmrtne romance
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 03. Feb. 2011 13:03

Marsikaj v življenju boš pogrešala. Ne se zdej slepit. To, da ga pogrešaš, je najmanjši problem. Spakiraj in pojdi.
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
bluebird
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a bluebird » 12. Feb. 2011 16:54

pr men je pa tko. en tip me iskorišča. name se spomne enkat na mesec in takrat se dobimo, pol mi pa reče da morva ponovit in pol je 1 mesec cvse tiho od njega. js pa vsa obupana čakam na njegov sms pol.
pa točno vem d nism edina da jih je v igri pri njemu usaj se ene 5.

vem d je prasec da si me ne zasluž in da se z mnano sma igra. sam js enostvano ne zmorem moči da bi se mu uprla. on je men noro všeč in zmeri ko dobim njegov sms sm čis hepi un dan pol pa seveda ennasledn mesec cis na tleh. ne morm si pomagat.

kaj nej nardim? kadar ga ni si tok noro želi d a bi biu ob meni. enostvano prevec boli ker me zavrze vedno znova.

kako nejs e mu uprem?
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 12. Feb. 2011 16:59

Če ti temu praviš izkoriščanje, tud prov :lach:

SKENSLEJ GA! Zbriši telefonsko, če ti piše, takoj zbiši in ignoriraj! Če ti večkrat piše, mu napiši sms, da naj ti ne piše več in da se tega ne greš več. Zbriši na FB, na Msn, whatever...
Če ti ni kul, da te le občasno pokliče, nimaš druge izbire...
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Dita-
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Dita- » 12. Feb. 2011 17:02

Imej malo ponosa, več si vredna! takega obnašanja pač ne smeš tolerirat. to se spomni vsakič ko boš dobila sms. pa spomni se tudi, kaj sledi temu smsu - ignor. tako da, kot je že mala povedala, ignorirej ga, zbriš številko itd. zaslužiš si boljšega ;)
Uporabniški avatar
katy.
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a katy. » 12. Feb. 2011 17:31

Dokler ne boš sama dojela, kako grdo zares ravna s tabo in da si te ne zasluži, ne bo nič pomagalo. Ja lahko zbrišeš stevilko in vse ampak ignorirat ga ne boš mogla, če ne boš imela res močne volje, ki pa bo izvirala iz tega, da si takega odnosa več ne želiš :)
Ja lahko ti napišem, da si zaslužiš boljšega, ampak to ne bo pomagalo. Vprašaj se malo kako izpadeš v njegovih očeh, očeh kolegov? Zamisli se in upam, da čiprej dojameš kaj ti dela in ga daš na ultimate ignor :D
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lara* » 13. Feb. 2011 12:41

Ko tole berem....se ne čudim da je na koncu toliko ločitev in mati samohranilk, ko pa dejansko punce tako dolgo vlečejo propadlo zvezo...sam na žalost mora očitno pridt vsaj do zanositve in potem fejst trpet v zvezi, da končno spakira kovčke in gre...

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov