Svojo zgodbo želim deliti z vami
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- cvetkaaa
- Kofetarica
- Na forumu od: 15. 5. 2008
- Kraj: Postojna
Ja s tem se začne, a ne? Ne moreš prej pet v zboru kot pa začet razmišljat, da bi sploh pel. Jaz jo vidim kot vztrajno punco, ki ve kaj hoče in se trudi, da bi spremenila in si popestrila svoje življenje. Res ji privoščim vredu fanta in ne kar enega.V_Rose_V napisal/-a:ampak vseeno ostaja le pri tem,da samo razmišlja o tem bi blo pametno še kaj naredit v tej smeri
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Se strinjam.
Pa da zavrneš fanta, ker se staromodno oblači
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- sanjaanja
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 10. 2007
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let
*mala* napisal/-a:^^ Se strinjam.
Dvomim, da te to nič ne moti.
Poznam kar precej kolegic, ki jim je zelo pomembno kakšno firmo oblačil nosi fant, ena pada samo na kravatarje, in še marsikaj bi se našlo.
Se mi zdi, da drugim dajete drugačne nasvete kot bi jih sebi.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Koliko slabših lastnosti ima lahko fant, kot pa to, da se slabo oblači.
Priznam moj se tudi ni oblačil ne vem kak moderno ko sva se spoznala, ampak le zato, ker ni maral trgovin in je vedno ponosil oblačila dokler niso razpadala, pa tudi zato ker je vedno moral nakupovat s punco, ker sam ni imel pojma. Sedaj vedno nakupujeva skupaj- kar sva tudi že nekaj časa preden sva bila par in mu pomagam pri izboru (seveda ima še vedno on glavno besedo), poskrbim da ne kupi prvo stvar ki jo vidi (da mu le ni bilo treba še hoditi po trgovinah).
Priznam moj se tudi ni oblačil ne vem kak moderno ko sva se spoznala, ampak le zato, ker ni maral trgovin in je vedno ponosil oblačila dokler niso razpadala, pa tudi zato ker je vedno moral nakupovat s punco, ker sam ni imel pojma. Sedaj vedno nakupujeva skupaj- kar sva tudi že nekaj časa preden sva bila par in mu pomagam pri izboru (seveda ima še vedno on glavno besedo), poskrbim da ne kupi prvo stvar ki jo vidi (da mu le ni bilo treba še hoditi po trgovinah).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- V_Rose_V
- Debatorica
- Na forumu od: 7. 7. 2008
uf...moj je kuj skoz v trenerki, pa kavbojkah pa sem še skoz z njim
na kravatarje palijo ponavadi ambiciozne lovače-vsaj po mojih izkušnjah, pa upam ,da ne delam kake krivice komu-pravm samo, da imam take izkušnje
glede znam-i don't care
na kravatarje palijo ponavadi ambiciozne lovače-vsaj po mojih izkušnjah, pa upam ,da ne delam kake krivice komu-pravm samo, da imam take izkušnje
glede znam-i don't care
- Sway
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 9. 2009
No to se tud men zdi škoda da pač gledaš, oziroma da njegov stil oblačenja vpliva na tvojo izbiro, sej na konc k smo skupej nas itak bejbe popedenate kako naj bi blo,če vam stil morda ne odgovarja. lol vsaj mene je bejba u red spravla, k jest sem bil tud tko, da sem prej iz trgovine vn spizdu predn sem not stopu lol! no pa me je k seb spravla lol! sicer sedaj bivša! drgač pa k boš najmanj pričakovala, boš pa lih na kakšnga naletela, vsaj pr men je blo tko, k sem bil kao na lovu ni blo nč druzga razn kajl lol, jih mam za cel blok podkajlat xd, k sem se pa norca delu ,pa k sem bil sproščen je pa zmer kej blo! sej bo, tud družba nova se bo najdla
- sanjaanja
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 10. 2007
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let
Res ne moreš nekoga sodit po obleki. To se jaz čist strinjam.
Samo po drugi strani se pa vprašam, oz. vprašam punce, če vse to ni tako zelo pomembno zakaj potem ve stradate, da bi imele 2 kg manj, zakaj si mažete oči, zakaj se pudrate, zakaj si barvate lase, zakaj se mažete s kremami za celulit, zakaj si lakirate nohte,... pomoje, da je vse to manj opazno kot pa če je nekdo res staromodno oblečen. Nekaj očitno je na tem, če to počnete.
Samo po drugi strani se pa vprašam, oz. vprašam punce, če vse to ni tako zelo pomembno zakaj potem ve stradate, da bi imele 2 kg manj, zakaj si mažete oči, zakaj se pudrate, zakaj si barvate lase, zakaj se mažete s kremami za celulit, zakaj si lakirate nohte,... pomoje, da je vse to manj opazno kot pa če je nekdo res staromodno oblečen. Nekaj očitno je na tem, če to počnete.
- TOM-Lady
- Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 8. 2009
Različni smo si.Enim je pomembno, da so dobro oblečeni (enim znamka ni pomembna, ampak jim je pomembno to, da jim oblačilo dobro pristoji, drugi gledajo le na znamke), in to pričakujejo tudi od partnerja. Zdej drugim (predvsem ženskam), je pomembno, da so vedno "brezhibno" urejene(popolni make up, še za trgovino), medtem k druge ne dajejo veliko pozornosti na to.
In če na neko stvar polagamo dovolj pozornosti, pa naj si bo to na oblačila, ali celotno urejeno podobo, najverjetneje to opazimo tudi pri nasprotnem spolu.
In če nam nekaj ni všeč(pa naj si bo to njegov stil oblačenja), nam pač ni. Enim to dosti pomeni, drugim pa se mogoče zdi to čist mimo. Brezveze pa je prepričevati sam sebe, da ti je všeč (v celoti), v resnici pa te njegov stil (k smo že ravno pri tem), ali morda kakšna druga lastnost ali stvar na njemu, odbija.
Vsak ima svoj okus, in vsak ima svoj pogled ter mišljenje kot glede nasprotnega spola, kot tudi ostalih stvari.
In če na neko stvar polagamo dovolj pozornosti, pa naj si bo to na oblačila, ali celotno urejeno podobo, najverjetneje to opazimo tudi pri nasprotnem spolu.
In če nam nekaj ni všeč(pa naj si bo to njegov stil oblačenja), nam pač ni. Enim to dosti pomeni, drugim pa se mogoče zdi to čist mimo. Brezveze pa je prepričevati sam sebe, da ti je všeč (v celoti), v resnici pa te njegov stil (k smo že ravno pri tem), ali morda kakšna druga lastnost ali stvar na njemu, odbija.
Vsak ima svoj okus, in vsak ima svoj pogled ter mišljenje kot glede nasprotnega spola, kot tudi ostalih stvari.
- V_Rose_V
- Debatorica
- Na forumu od: 7. 7. 2008
sanjaanja napisal/-a:Res ne moreš nekoga sodit po obleki. To se jaz čist strinjam.
mogoče želimo biti všeč sebi v prvi vrsti?
- TOM-Lady
- Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 8. 2009
V_Rose_V napisal/-a:sanjaanja napisal/-a:Res ne moreš nekoga sodit po obleki. To se jaz čist strinjam.
mogoče želimo biti všeč sebi v prvi vrsti?
Nekatere to počnejo zgolj zaradi sebe, se pa najdejo primerki, ki počnejo to zato, da bi ustrezali drugim.
-
Seyfullah - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 6. 2009
- Kraj: Ljubljana
Ene se res preveč obremenjujejo s tem kaj si bojo ljudje mislili k vidjo njenega tipa k ne nos Dolce&Gabbana pa Versace itd.Nevem men če je všeč tip mi je všeč zarad tega,ker je on in me ne zanima kva si folk misl,če ti ni všeč back off,ne ga gledat in adijo
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov