Svojo zgodbo želim deliti z vami
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Alwaleed
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 1. 2005
- Kraj: Teksas, ZDA
nivea9 napisal/-a:Ona-on mi ne deluje kot prijatelsjko ampak res iskanje partnerja. Jaz bi rajši prvo prijateljstvo, potem pa se razvije, če je interes.
Iskanje partnerja deluje tako, da najprej vzpostaviš prijateljstvo in se potem odnos razvije, če je interes. Zakaj bi bilo preko Ona-On drugače?
-
*frisko* - Debatorica
- Na forumu od: 9. 6. 2008
nivea9 napisal/-a:*SunFlower* napisal/-a:Poleg tega pa si sama rekla, da imaš še nekaj prijateljic, ki bi verjetno šle s tabo še kam drugam kot v diskoteko.
Ali pa en drug primer - ljudje se vozijo vsak dan toliko daleč v službo.
Kje sem jaz to rekla?
Se vozijo in vsaj upam, da imajo plačano kilometrino. Ampak ne gre za to, lahko grem vsake toliko časa tudi čez mejo, če je že treba, imam pa preveč obveznosti, da bi lahko redno vsak teden točno določen dan pa hodila nekam na tečja ipd.
Ne mi zdaj o času tiste, ki ga imate dovolj. Rajši kaj napišite kje ste spoznale svojega fanta, kje je na internetu kaj pametnega, kakšne napake pri fantu odobravate, kakšne ne.
imam obcutek, da si ziheras, da v zivljenju noces ali ne znas tvegat. vcasih je treba tudi to ves. naredis kaksen korak, ki ni nujno, da bo prinesel izboljsanje, lahko pa tudi, da ga bo. dokler ne poskusis, ne mores vedeti. zato poskusi! in se ne obremenjuj s tem, kaj bodo mislili drugi. saj te ne poznajo, ti ne poznas njih.
pa ker ravno sprasujes, kako smo spoznale. jaz sem skoraj vsakega, s katerim sem se na kakrsenkoli nacin zapletla, spoznala samo, ce sem bila sama pobudnica ali prek prijateljev. sploh pri zadnjem so se stvari na zanimiv nacin razpletle. s prijateljico sva posedale na terasi (pri njej) in nekajkrat je prisel mimo ta fant, simpaticen na pogled, ampak vedno je samo pozdravil in sramezljivo odsel naprej. gobec kot sem, se enkrat nisem mogla zadrzati in sem glasno zaklicala za njim, da ni treba, da naju opazuje od dalec in naj se nama pridruzi. res je prisel na pivo in debata se je zanimivo razpletla. za naslednji dan sva sla na "prvi zmenek" in potem se enega pa se na enega ... sva se ujela in se imava super.
si pa omenila, da te opazijo vecinoma mlajsi moski. mogoce bi se lahko kaj dogovorili, glede na to, da mene pa starejsi, pa bi imela raje mlajse trenutno me razlika v letih na moti, me pa verjetno bo, ko bo stara 30let on pa 41
-
snezinka* - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2008
nivea9 napisal/-a:3. Hja malo težko se po večkrat na teden zapeljem 30km v eno stran, da bi si tam našla hobi. Mi ne znese ne finančno, ne časovno.
Iz tegale sm sklepala, da imaš tolko do Lj ali kakega drugega večjega mesta, sploh pa ni point v tem, do kje imaš tolko in tolko časa ter km, ampak da si ga ne moreš/nočeš vzet. In ne zdej ti nam govort, da imamo očitno vse preveč časa, ker vrjami, da smo nekateri še preveč zaposlen (usaj js). Sicer pa ti s svojim postom nism želela nič drugega kot pomagat, naštela sem ti 4 različne športe (kolesarjenje, smučanje, badbinton, fitnes), kjer bi lahko koga spoznala, ter tudi dala idejo, da se v svoji občini (ne vasi) pozanimaš, kaj se kaj dogaja. Če te pa zadeve ne zanimajo oz. če imaš težave s kolenom, pa js nism kriva oz. tega ne morm kr vedet! Aja in še to, grem stavit, da si lahko vzameš 2 ure svojega časa v dnevu za neko dejavnost (četudi se je treba vozit - 1 ura vožnje v obe smeri, 1 ura dejavnosti), razen če delaš + pospravljaš + skrbiš za koga + ne vemkajševse cel dan (tole so bli primeri).
In sm popolnoma razumela vse tvoje poste (spregledala sm le tistega, v katerem pišš, da bi fanta raje najprej kot prijatelja, nato kaj več).
Sicer pa glede spletne strani Ona-on. Ena moja kolegica je prek nje spoznala zelo vredu fanta, s katerim sta bila prijatelja, zdej sta pa že nekaj let skupi. Naj omenm, d je predvsem kolegica zelo luštna punca, fant se meni sicer po videzu ne dopade najbolj, čeprav ma ok postavo in je simpatičen ter uredu oseba, ampk njej je očitno v celoti všeč. Skratka, mislim d ta spletna stran res ni napačna, tko kot so že nekateri prej povedal.
Glede kakih drugih dejavnosti pa: z badbintonom te koleno ne bi smelo bolet, vpis v domače gasilsko društvo (pr ns je več mladincev kot ta starih), mogoče kak lažji hrib (da ne bo problemov s kolenom).
Aja, in še glede spoznavanja z našimi fanti/prijatelji. Js sm zdajšnjega fanta spoznala na faxu (pa nisva ista smer, niti isti fax, niti se najini sošolci/prjatli prej niso poznal med sabo, da naju bi spoznal), enega med sodelavci, enega na domači žurki pri enem kolegu (prpomnem naj, da sem na žurki poznala samo eno prjatlco, prek kere me je njen prijatelj povabil na žur, ampak to ni tisti, s kerim sva potem pristala skup), tri na morju s prjatli. Sicer je res, da se najlažje spozna fante prek prjatlov, sam kokr vidš, vse tut js nism spoznala tko.
Srečno!
- Smetka_
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 9. 2006
Ona-on je očitno čist v redu. Preko ona-on si je od mojba fanta brat najdu punco, in si trenutno rihtata stanovanje.
Očitno se da tam čist fejst fante najt, ker od fanta brat je fejst fant
Sta pa tud prej dolgo časa prijateljevala, preden sta začela zares. Tko da ne posploševat.
Jst vem da če bi bila stara okrog 30 in ne bi imela več prave družbe, da bi si sigurno poiskala preko ona-on.com ali česa podobnega.
Očitno se da tam čist fejst fante najt, ker od fanta brat je fejst fant
Sta pa tud prej dolgo časa prijateljevala, preden sta začela zares. Tko da ne posploševat.
Jst vem da če bi bila stara okrog 30 in ne bi imela več prave družbe, da bi si sigurno poiskala preko ona-on.com ali česa podobnega.
- miss*Summer*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 5. 2008
- Kraj: Ljubljana-Portorož
No ko sem brala tole temo sem mal razmišlala kje pa jst spoznavam folk. Ja največ jih spoznavam na sprehodih s kužkom to je pa ko magnet, kamorkoli grem vedno se s kom zadebatiram in se sprehod na koncu zavleče tud na 2, 3 urce, če pa srečam koga s kužkom pa sploh...sem na ta način spoznala pol mojega naselja, za katere drugače sploh ne bi vedela da obstajajo.
Imam nakaj dobrih kolegic, ki sem jih spoznala na sprehodih in se zdaj redno dobivamo, pa še kužki so čist srečni ko majo svojo družbo .
In večkrat te tudi ogovori kakšen fant pač pride do tebe in začne kok je star, pa kera pasma pa blabla...pa kaj veš, mogoče se srečata večkrat pa gresta kdaj na kšno kavico ane...samo moraš pa hoditi na take kraje, kjer je dosti ljudi, zdej če hodiš po enih samotnih poteh, tam ne boš nikogar spoznala...
Sej vem, usi nimajo te možnosti, da bi imeli psa, ampak zakaj pa se ne bi kakšen dan zapeljala do zavetišča za živali, vzela tam kužka in ga peljala na sprehod?
Jst grem včasih kakšnega iskat, pa moram rečt da pride kar veliko ljudi, od najmlajših do starejših, pa se zlo hitr lahko s kom zapleteš v pogovor..
Sploh pa če imaš ob sebi psa te nihče ne gleda čudno če si sam...sam ajde razne restavracije, kino potem odpade...sicer pa itak še nisem slišala da bi kdo punco/fanta spoznal v kinu.
Drugače pa, jst sm svojga fanta spoznala kar v službi, bivšega pa na faksu...ti predvidevam da si šolanje že zaključila, a u službi pa ni nobenih sodelavcev tvojih let? da bi se tako družili tudi v prostem času...zgleda imam jaz kar srečo, s sodelavci se super razumemo in se dobivamo tudi izven delovnega časa-gremo žurat, na kavo, tud na morje...
Aja pa ful u redu punce sem spoznala na aerobiki, gremo tud učasih po končani uri še na kakšno pijačko, celo tiste, ki so poročene in z otroki se nam pridružjo, haha
Za fitnes so ti pa itak že drugi povedal, vedno se najde kdo ki ti je pripravljen pomagat, če se ne spoznaš na naprave lahko pa kar sama koga prosiš za pomoč:lol:
U, zdej sm se še neki spomnla, kaj če bi organizirala kakšno obletnico valete, mature...pa se spet dobite s starimi prijatelji na katere si mogoče že pozabila. Vsi pa verjetno niso že poročeni, dobiš družbo, mogoče je pa celo kašen sošolec ratu zdej čist hud
U glavnem pojdi med ljudi in slej ko prej se bo kdo najdu tud zate
Imam nakaj dobrih kolegic, ki sem jih spoznala na sprehodih in se zdaj redno dobivamo, pa še kužki so čist srečni ko majo svojo družbo .
In večkrat te tudi ogovori kakšen fant pač pride do tebe in začne kok je star, pa kera pasma pa blabla...pa kaj veš, mogoče se srečata večkrat pa gresta kdaj na kšno kavico ane...samo moraš pa hoditi na take kraje, kjer je dosti ljudi, zdej če hodiš po enih samotnih poteh, tam ne boš nikogar spoznala...
Sej vem, usi nimajo te možnosti, da bi imeli psa, ampak zakaj pa se ne bi kakšen dan zapeljala do zavetišča za živali, vzela tam kužka in ga peljala na sprehod?
Jst grem včasih kakšnega iskat, pa moram rečt da pride kar veliko ljudi, od najmlajših do starejših, pa se zlo hitr lahko s kom zapleteš v pogovor..
Sploh pa če imaš ob sebi psa te nihče ne gleda čudno če si sam...sam ajde razne restavracije, kino potem odpade...sicer pa itak še nisem slišala da bi kdo punco/fanta spoznal v kinu.
Drugače pa, jst sm svojga fanta spoznala kar v službi, bivšega pa na faksu...ti predvidevam da si šolanje že zaključila, a u službi pa ni nobenih sodelavcev tvojih let? da bi se tako družili tudi v prostem času...zgleda imam jaz kar srečo, s sodelavci se super razumemo in se dobivamo tudi izven delovnega časa-gremo žurat, na kavo, tud na morje...
Aja pa ful u redu punce sem spoznala na aerobiki, gremo tud učasih po končani uri še na kakšno pijačko, celo tiste, ki so poročene in z otroki se nam pridružjo, haha
Za fitnes so ti pa itak že drugi povedal, vedno se najde kdo ki ti je pripravljen pomagat, če se ne spoznaš na naprave lahko pa kar sama koga prosiš za pomoč:lol:
U, zdej sm se še neki spomnla, kaj če bi organizirala kakšno obletnico valete, mature...pa se spet dobite s starimi prijatelji na katere si mogoče že pozabila. Vsi pa verjetno niso že poročeni, dobiš družbo, mogoče je pa celo kašen sošolec ratu zdej čist hud
U glavnem pojdi med ljudi in slej ko prej se bo kdo najdu tud zate
- nivea9
- Kofetarica
- Na forumu od: 5. 6. 2009
snezinka nisem jaz nič rekla, da si za karkoli kriva. Ne do LJ imam precj več. Do mesta kjer je fitnes imam 30 km.
Vsak dan si ne morem vzeti 2 uri časa, enkrat tedensko pa bi šlo. Imam kar precej službenih in domačih obveznosti ja.
Na ona-on je bila kolegica prijavljena a mi je to zelo odsvetovala, tako da ne vem. Kaj pa na Netlogu? Jaz sem jih tam spoznavala.
Vsak dan si ne morem vzeti 2 uri časa, enkrat tedensko pa bi šlo. Imam kar precej službenih in domačih obveznosti ja.
Na ona-on je bila kolegica prijavljena a mi je to zelo odsvetovala, tako da ne vem. Kaj pa na Netlogu? Jaz sem jih tam spoznavala.
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
miss*Summer* napisal/-a:No ko sem brala tole temo sem mal razmišlala kje pa jst spoznavam folk. Ja največ jih spoznavam na sprehodih s kužkom to je pa ko magnet, kamorkoli grem vedno se s kom zadebatiram in se sprehod na koncu zavleče tud na 2, 3 urce, če pa srečam koga s kužkom pa sploh...sem na ta način spoznala pol mojega naselja, za katere drugače sploh ne bi vedela da obstajajo.
to sem jim ze js enkrat v temi o samskosti razlagala, pa mi niso verjele tut js mam psa, in ja, na sprehodih se spozna ogromno ljudi. sam dokler ga nimas in z njim ne hodis vsakodnevno naokrog, tega pac ne mors razumet to je isto kot mamice z otrocki, ki se vedno nekak skup najdejo in spoznavajo...mi mamo namest otrok pac psa men fant dostikrat rece: ''pa nee, ne grema spet v park, ko se bom spet mogu eno uro o psih pa o kakanju pa o tem kako hrano mu kdo daje pogovarjat''
sam ne si sam zarad tega psa kupit
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Mah, najbolj da se zavleče v posteljo in cele dneve joka, kako ni nobenega fanta za njo
Se je treba naredit dostopno, če hočeš s kom navezat stike, jit kam, kaj počet, k komu pristopit,... ne pa sam jamrat pa seb se smilt.
Se je treba naredit dostopno, če hočeš s kom navezat stike, jit kam, kaj počet, k komu pristopit,... ne pa sam jamrat pa seb se smilt.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- V_Rose_V
- Debatorica
- Na forumu od: 7. 7. 2008
nisem prebirala vseh postov, ker se mi enostavno ne da...ampak ženska ne bit obupana
jaz sem bila kar v podobni situaciji-v njej sem se znašla iz danes na jutri. imela sem družbo, hodile smo ven, spoznavale nove ljudi(ki pa se zaradi ene članice družbe niso nikoli obdržali v stiku-je dajala vtis, da so vsi odveč ) naenkrat pa smo se nehale družit -bolj al manj zaradi te nadutosti dolčenih oseb v družbi, ki so se skoz imele za neka več. in smo se "razšle". ostala sem "sama" s kolegi, s katerimi sem se redko družila.ponovno sem aktivirala oz. malo bolj aktivno sodlovala v raznih klepetalnicah(sem tudi prej in tudi prej spoznavala ljudi iz raznih klepetalnic, forumov...). med vsakodnevnimi obveznostmi in klasičnim vsakdanjikom, sem sproti spoznavala nove ljudi, kofetkala vsakič z nekom iz preteklosti in dnevi so minevali. pač obujaš stare spomine...tudi pri meni so se našli takšni, ki so se mogoče preselili, dobili otroke, me pozabili...so pa še bili taki, da sem šla s kom kam na kak kofi, kosilo... med tem časom nekako nisme nekaj hoila extra ven...razen ob petkih na redne drinke z navijaško ekipo za nogomet (to sem ponovno začela ko smo se razšle z onimi kolegicami)...in vmes med vsem tem kaosom sem na eni klepetalnici spoznala mojega sedanjega dečkota...
kar se pa tiče vikendov in čagiranja ter spoznavanja folka na tak način...imam slabe izkušnje in se mi zdi, da dandanes v dobi kompov, težko spoznaš nekoga normalnega zunaj-ker se v družbi vsi nekako drugače obnašamo.
jaz sem bila kar v podobni situaciji-v njej sem se znašla iz danes na jutri. imela sem družbo, hodile smo ven, spoznavale nove ljudi(ki pa se zaradi ene članice družbe niso nikoli obdržali v stiku-je dajala vtis, da so vsi odveč ) naenkrat pa smo se nehale družit -bolj al manj zaradi te nadutosti dolčenih oseb v družbi, ki so se skoz imele za neka več. in smo se "razšle". ostala sem "sama" s kolegi, s katerimi sem se redko družila.ponovno sem aktivirala oz. malo bolj aktivno sodlovala v raznih klepetalnicah(sem tudi prej in tudi prej spoznavala ljudi iz raznih klepetalnic, forumov...). med vsakodnevnimi obveznostmi in klasičnim vsakdanjikom, sem sproti spoznavala nove ljudi, kofetkala vsakič z nekom iz preteklosti in dnevi so minevali. pač obujaš stare spomine...tudi pri meni so se našli takšni, ki so se mogoče preselili, dobili otroke, me pozabili...so pa še bili taki, da sem šla s kom kam na kak kofi, kosilo... med tem časom nekako nisme nekaj hoila extra ven...razen ob petkih na redne drinke z navijaško ekipo za nogomet (to sem ponovno začela ko smo se razšle z onimi kolegicami)...in vmes med vsem tem kaosom sem na eni klepetalnici spoznala mojega sedanjega dečkota...
kar se pa tiče vikendov in čagiranja ter spoznavanja folka na tak način...imam slabe izkušnje in se mi zdi, da dandanes v dobi kompov, težko spoznaš nekoga normalnega zunaj-ker se v družbi vsi nekako drugače obnašamo.
- cvetkaaa
- Kofetarica
- Na forumu od: 15. 5. 2008
- Kraj: Postojna
*mala* napisal/-a:Mah, najbolj da se zavleče v posteljo in cele dneve joka, kako ni nobenega fanta za njo
Pa kdo govori o jokanju? A se ti zjočeš, če ti kaj ni prav? Sklepaš to po sebi. Men se pa zdi, da se punca precej trudi navezovat stike, če je poklicala toliko prijateljic in jih vabila ven, in šla s toliko fanti na zmenek.
Nič ne jamra, nič se sebi ne smili. Opisuje samo dejansko stanje, ki priznam je katastrofalno danes med mladimi.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Ni treba vse dobesedno jemati. Pač punce so ji dale že kar nekaj nasvetov, kaj naj naredi, pa se ji vse zdi odveč (in ker je pač vse predaleč). Več kot predloge ji pa nihče ne mora dati. Ali je pa preprosto preveč zahtevna in išče nekega sanjskega moškega, za katerega nas pa večina ve, da ne obstaja.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- cvetkaaa
- Kofetarica
- Na forumu od: 15. 5. 2008
- Kraj: Postojna
Kako ji je vse odveč in ni z ničemer zadovoljna, če razmišlja o petju v pevskem zboru, o aerobiki, badmintonu in kaj vem kaj še. Jaz ne bi rekla, da ji je vse odveč.
Jaz nikoli nisem nič naštetega počela, nikoli razmišljala o tem, da bi kaj počela.
Jaz nikoli nisem nič naštetega počela, nikoli razmišljala o tem, da bi kaj počela.
- sanjaanja
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 10. 2007
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let
Pa saj je prav, če se punca ceni in ni zadovoljna z vsakim. In vsaj upam, da imajo fantje rajši delavne in resne punce kot pa tiste, ki samo okrog letajo. Mojega vem, da bi zelo motilo, če bi bila skoz leteča.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]