Svojo zgodbo želim deliti z vami
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 130 prispevkov
• Stran 7 od 9
•
Prejšnja
1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9
Naslednja
- sanjaanja
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 10. 2007
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let
Baby* napisal/-a:angie55 napisal/-a:s fanti je problem jap, pa tud z prijatelji
Ja ker so pri taki starosti že večinoma vsi vezani, prijatelji...
Se strinjam, da je problem. Da pa so vsi vezani se pa ne bi strinjala, ker jih poznam veliko, ki niso. Je pa res, da nekako ne zahajajo več kaj dosti ven. Ti ljudje se preprosto ne srečajo.
-
Liefde - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 10. 2009
- Kraj: Nizozemska
nivea9 napisal/-a:Pa sem ga srečala, enega fejst simpatičnega, urejenega in kulturnega fanta
Upam, da se bolje spoznava.
Srečnooo Pa sporoči če bo kaj novega
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
- nivea9
- Kofetarica
- Na forumu od: 5. 6. 2009
Evo mene
Hm spoznala sem ga na Netlogu. Po treh mesecih klepeta me je povabil na pijačo. Fant je res prijazen, simpatičen in kulturen. Na prvi pogled in prvi kontakt mi kar ustreza, kaj več pa bo pokazal čas. Veseli me, da ne pije, ne kadi, da je prijazen, urejen, pameten,... takšen kot si ga že od nekdaj želim
Ko sva šla na pijačo mi je rekel, da ga veseli, da sva se spoznala, in da upa, da se bova še kdaj videla. Tako me je potem čez par dni povabil v kino. Sedaj se pa meniva za živalski vrt, ker imava oba zelo rada živali.
Skoraj vsak dan se mi kaj oglasi tudi preko gmaila.
Bom vidla kako bo...
Hm spoznala sem ga na Netlogu. Po treh mesecih klepeta me je povabil na pijačo. Fant je res prijazen, simpatičen in kulturen. Na prvi pogled in prvi kontakt mi kar ustreza, kaj več pa bo pokazal čas. Veseli me, da ne pije, ne kadi, da je prijazen, urejen, pameten,... takšen kot si ga že od nekdaj želim
Ko sva šla na pijačo mi je rekel, da ga veseli, da sva se spoznala, in da upa, da se bova še kdaj videla. Tako me je potem čez par dni povabil v kino. Sedaj se pa meniva za živalski vrt, ker imava oba zelo rada živali.
Skoraj vsak dan se mi kaj oglasi tudi preko gmaila.
Bom vidla kako bo...
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
ana27 napisal/-a:Baby* napisal/-a:Super vidiš tudi normalni fanti so še na svetu
Sigurno, da je kakšen, ampak imeti je treba pa že kar srečo, da ga najdeš. Ali se motim?
Meni se zdi večina fantov normalnih. Se mi pa zdi, da moraš imet srečo, da najdeš nekoga, ki ti ustreza. Ampak to še ne pomeni, da so vsi ostali nenormalni
-
Liefde - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 10. 2009
- Kraj: Nizozemska
Sej so narmalni fantje ampak ih je teško najdet. Res je da moraš imeti srečo da ih najdeš. Pa kot si napisala Jullia to ne pomeni da so drugi nenormalni. Mislim da so "normalni" večinoma zasedeni.
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Prvi neprebran prispevek • 130 prispevkov
• Stran 7 od 9
•
Prejšnja
1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]