Svojo zgodbo želim deliti z vami
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- nivea9
- Kofetarica
- Na forumu od: 5. 6. 2009
Da se spet malo javim, ker me ene že priganjate na zs
Prejšnji teden sva v nedeljo šla v živalski vrt in nato na pijačo. Fant je res pozoren in prijazen. Ta teden sva se zmenila, da se vidiva danes zaradi praznikov, ki sledijo. Zato sem ga jaz danes povabila na večerjo. Po večerji sva šla še do njega domov, toliko da mi je pokazal kje je doma, mi postregel z pijačo in pecivom, ki ga je sam spekel, nato pa odpeljal nazaj do mojega avtomobila
Prejšnji teden sva v nedeljo šla v živalski vrt in nato na pijačo. Fant je res pozoren in prijazen. Ta teden sva se zmenila, da se vidiva danes zaradi praznikov, ki sledijo. Zato sem ga jaz danes povabila na večerjo. Po večerji sva šla še do njega domov, toliko da mi je pokazal kje je doma, mi postregel z pijačo in pecivom, ki ga je sam spekel, nato pa odpeljal nazaj do mojega avtomobila
-
mČebelica - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 2. 2009
- Kraj: Maribor
nivea9 napisal/-a:Da se spet malo javim, ker me ene že priganjate na zs
Ful ful sem vesela zate, le še tako naprej, da uživaš v takih lepih trenutkih z njim... všeč mi je, da je pozoren do tebe...držim pesti zate, da se bo iz tega kaj razvilo a tudi če vama ne bi (slučajno) uspelo, bo vseeno ostal dober prijatelj (imel bi čas zate kot druge prijateljice, a ne)...skratka hočem reči, da še dalje se lepo prepusti toku in bodi preprosto srečna kot si že, ne glede na vse
-
Liefde - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 10. 2009
- Kraj: Nizozemska
Nivea_9...no vidiš da sreča v ljubezni pride prej ali slej! Vesela sm za tebe, in to kr si napisala je tok luštno in romantično
No pa želim ti srečo in še več takih pametnih potez!
No pa želim ti srečo in še več takih pametnih potez!
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
- orhideja1
- Kofetarica
- Na forumu od: 29. 10. 2007
- Kraj: Ljubljana
Sem vesela, da ti je uspelo.
Drugače se pa ne oziraj na kritike, ki si jih na začetku zgodbe žela tukaj.
Niso bile pisane iz izkušenj, ker so jih pisale punce mlajše od tebe. Ne vem kako lahko nekdo deli nasvete o letih v katerih sploh še ni bil. Bistvena razlika je a si star 20, ko imaš še stike s sošolci iz SŠ in novimi iz faksa, ali si star 30, ko so se ti sošolci večinoma porazgubili, preselili v druge kraje, se poročili, ustvarili družine,... Takrat nimajo več časa za nekoga, ki je sam. In tako res ostaneš sam. Modrovanje kako si lahko poiščeš fanta na ona-on se mi zdi nesmiselno s strani tisti, ki tega niso doživeli. Pišem zato, ker je ena znanka delala sedaj seminarsko na to temo-točneje o portalu ona-on. Ugotovitve so bile katastrofalne, ženske imajo same slabe izkušnje. Ampak to gre za ženske 30+, ki že vedo kaj bi rade v življenju, ne za tiste 20+-, ki so naivno zaljubljene.
Poleg tega ti je pri 20ih vse nekako dano, glavni cilj ti je naredit šolo in dobit službo. Ko daš to enkrat skoz si poiščes službo, stanovanje, začneš sam skrbet zase, se borit s finančnimi problemi, ugotoviš, da imaš vse manj časa zase,... Torej sploh ni tako preprosto kot prej misliš, da bo.
Sama imam fanta, a razmišljam, oz. ga bom vsak čas pustila, ker je vedno slabše. A že me skrbi kje dobit novega. Sicer zakaj ne bi bila rajši samska, kot nesrečna s temi neresneži. Imam svojo službo, svoje stanovanje, a vedno bolj razmišljam kaj naj naredim saj mi finančno ne znese več. Tako se začneš boriti z življenjem, ko si že malo dlje od študentskih let v katerih se ti je zdelo vse lepo, vse lahko, bil si poln načrtov za katere si mislil, da bodo vsi izvedljivi,... pa niso.
Drugače se pa ne oziraj na kritike, ki si jih na začetku zgodbe žela tukaj.
Niso bile pisane iz izkušenj, ker so jih pisale punce mlajše od tebe. Ne vem kako lahko nekdo deli nasvete o letih v katerih sploh še ni bil. Bistvena razlika je a si star 20, ko imaš še stike s sošolci iz SŠ in novimi iz faksa, ali si star 30, ko so se ti sošolci večinoma porazgubili, preselili v druge kraje, se poročili, ustvarili družine,... Takrat nimajo več časa za nekoga, ki je sam. In tako res ostaneš sam. Modrovanje kako si lahko poiščeš fanta na ona-on se mi zdi nesmiselno s strani tisti, ki tega niso doživeli. Pišem zato, ker je ena znanka delala sedaj seminarsko na to temo-točneje o portalu ona-on. Ugotovitve so bile katastrofalne, ženske imajo same slabe izkušnje. Ampak to gre za ženske 30+, ki že vedo kaj bi rade v življenju, ne za tiste 20+-, ki so naivno zaljubljene.
Poleg tega ti je pri 20ih vse nekako dano, glavni cilj ti je naredit šolo in dobit službo. Ko daš to enkrat skoz si poiščes službo, stanovanje, začneš sam skrbet zase, se borit s finančnimi problemi, ugotoviš, da imaš vse manj časa zase,... Torej sploh ni tako preprosto kot prej misliš, da bo.
Sama imam fanta, a razmišljam, oz. ga bom vsak čas pustila, ker je vedno slabše. A že me skrbi kje dobit novega. Sicer zakaj ne bi bila rajši samska, kot nesrečna s temi neresneži. Imam svojo službo, svoje stanovanje, a vedno bolj razmišljam kaj naj naredim saj mi finančno ne znese več. Tako se začneš boriti z življenjem, ko si že malo dlje od študentskih let v katerih se ti je zdelo vse lepo, vse lahko, bil si poln načrtov za katere si mislil, da bodo vsi izvedljivi,... pa niso.
- nivea9
- Kofetarica
- Na forumu od: 5. 6. 2009
Orhideja, če veza ne štima in se odločiš it svojo pot, ti ostane vsaj upanje, da boš nekoč lahko začel z nekom skupno novo pot.
Zdaj pa še odg. tistim, ki mi pišete na zs:
Moje poznanstvo je sedaj prešlo v vezo. S fantom se lepo ujameva. Ja, ja spet so se zgodili prvi poljubi, objemi, kaj več pa še ne, a mislim, da ni daleč trenutek, ko bom prespala pri njemu.
Drugače pa je tudi on že bil pri meni doma. Za nama je že par kino predstav, večerje, sprehodi, sladkanje s sladicami,...
Fant je res pozoren, nežen, prijazen. Razveseljuje me s cvetjem, razvaja s čokolado. Lepo se imam
Zdaj pa še odg. tistim, ki mi pišete na zs:
Moje poznanstvo je sedaj prešlo v vezo. S fantom se lepo ujameva. Ja, ja spet so se zgodili prvi poljubi, objemi, kaj več pa še ne, a mislim, da ni daleč trenutek, ko bom prespala pri njemu.
Drugače pa je tudi on že bil pri meni doma. Za nama je že par kino predstav, večerje, sprehodi, sladkanje s sladicami,...
Fant je res pozoren, nežen, prijazen. Razveseljuje me s cvetjem, razvaja s čokolado. Lepo se imam
- kufer
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 4. 2008
tud midva sva se spoznala preko ona on .net.
in sva se pogovarjala preko gmail klepeta čist o nenavadnih stvareh..všeč mi je blo ko je reku da ne visi vsak dan na ona.net,da ne zahteva moje slikce, samo ko ima čas...ni bilo govora o otrocih, poroki, veri..k to te lahko čisto zamori... ful sva se nasmejala že preko računalnika.. in že čez 3dni sva se dobila, ker nisva mogla zdržat, pa tud js sem taka da si nebi mogla dolgo dopisovat, ne da bi fanta vidla v živo. šla sva na biljard, potem v kino, pa še plesat, kjer mi je bodoči fant reku, da sem noro luškana.. sem se čist stopila. dala sva si že lupčka... in tako sva se začela dobivati vse bolj pogosto po sluzbi..čez 2 tedna sva šla sama na morje. zgodil se je 1sex...in zdaj sva še skupaj...
je pa res da sem js taka, da se more fant potrudit zame zelo če me hoče dobit..in ta ni obupal.. še danes se mava rada.
in sva se pogovarjala preko gmail klepeta čist o nenavadnih stvareh..všeč mi je blo ko je reku da ne visi vsak dan na ona.net,da ne zahteva moje slikce, samo ko ima čas...ni bilo govora o otrocih, poroki, veri..k to te lahko čisto zamori... ful sva se nasmejala že preko računalnika.. in že čez 3dni sva se dobila, ker nisva mogla zdržat, pa tud js sem taka da si nebi mogla dolgo dopisovat, ne da bi fanta vidla v živo. šla sva na biljard, potem v kino, pa še plesat, kjer mi je bodoči fant reku, da sem noro luškana.. sem se čist stopila. dala sva si že lupčka... in tako sva se začela dobivati vse bolj pogosto po sluzbi..čez 2 tedna sva šla sama na morje. zgodil se je 1sex...in zdaj sva še skupaj...
je pa res da sem js taka, da se more fant potrudit zame zelo če me hoče dobit..in ta ni obupal.. še danes se mava rada.
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
preseli se v večje mesto, ala ljubljana, delaj tam, če ne druga preko servisa, pojdi v nek privat flat s cimrami, spoznala boš nov folk..
Prek neta iskat folk... ne vem, ok spoznaš koga... ampak jaz bi se na tvojem mestu preselila in probala začeti new life
Prek neta iskat folk... ne vem, ok spoznaš koga... ampak jaz bi se na tvojem mestu preselila in probala začeti new life
- mateja79
- Debatorica
- Na forumu od: 10. 9. 2009
kufer napisal/-a:tud midva sva se spoznala preko ona on .net.
Me veseli. Tudi jaz sem taka, da se mora fant zame potrudit, če ne ni nič.
- mateja79
- Debatorica
- Na forumu od: 10. 9. 2009
marypa napisal/-a:preseli se v večje mesto, ala ljubljana, delaj tam, če ne druga preko servisa, pojdi v nek privat flat s cimrami, spoznala boš nov folk..
A nisi opazila, da je že nekaj časa zaposlena. In zakaj bi šla živet v mesto, če ji v mestu ni všeč. Sicer ne vem na točno katero zdaj to leti, ampak obe sta zaposleni.
In zakaj ne bi mogel prek neta nekoga spoznat?
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Samo za to, da bi nekoga spoznala, naj gre na novo začet lajf?marypa napisal/-a:preseli se v večje mesto, ala ljubljana, delaj tam, če ne druga preko servisa, pojdi v nek privat flat s cimrami, spoznala boš nov folk..
A je še komu to čudno?
Sploh pa, je dokazala, da se da tudi brez takega kompliciranja.
- sanjaanja
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 10. 2007
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let
marypa napisal/-a:in kaj potem če sta zaposleni, če sta tam kjer sta, zafrustrirani. Prek interneta, jaz osebno nisem imela v redu izkušenj. Veliko sreče v glavnem
Zakaj že in kdo? Poznam veliko parov, ki se spoznajo preko interneta. Ne vem zakaj se na takšen način ne bi dalo nekoga spoznat. Kje pa potam ti spoznavaš tako zelo vredu fante? Na dan s predlogi.
Drugače pa kar jaz razberem imata obe fanta in ena živi v mestu, druga pa je srečna na podeželju. Ne vem zakaj bi se torej kdo kam selil in zakaj.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov