Svojo zgodbo želim deliti z vami

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

nivea9
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a nivea9 » 27. Sep. 2009 18:55

kizzy napisal/-a:stran, kaj pa vem ... heh, malo pobrskaj ... poišči strani s tematiko, ki te zanima ... lahko pa si pomagaš s kakšnim myspace-om, mogoče facebookom, skupnosti so tudi na forumih, spletnih igralnicah ... prov stran pa nevem mogoče ona-on, frendi&flirt (samo tle morš pa pomoje že kr dost filtrirat folk - vsaj občutek mam tak, ker nimam izkušenj :)

pevski zbor pa zihr ni slaba ideja ;)

Hja facebook mam, to je bolj za prijatelje. No spozna se tudi koga. Ona-on mi ne deluje kot prijatelsjko ampak res iskanje partnerja.
Jaz bi rajši prvo prijateljstvo, potem pa se razvije, če je interes. Ampak imam občutek, da fantje hodijo ven zgolj z namenom spoznat bodočo partnerko.
nivea9
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a nivea9 » 27. Sep. 2009 18:56

Sem iz Štajerskega konca. Ne v vasi ni zbora, edin cerkveni :D
Uporabniški avatar
kizzy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a kizzy » 27. Sep. 2009 19:03

pa ne vem, men se bolj in bolj zdi da samo iščeš izgovore in dokler jih boš iskala nima sploh smisla se trudit ... ne gre vse tko po maslu v življenju in je treba premostit tud kakšno oviro, da bi prišli do željenega... treba it mal vn iz svoje vasi, kdaj sklenit kak kompromis, dat kšn evro več, kdaj stopit do kšnga človeka in ga ogovorit itd. (malo mešano zdj to naštevam :D) ... skratka izgovarjanje te ne bo prneslo nikamor ... in v tem primeru ti tud naši nasveti ne bodo v pomoč, če ne boš kej nardila sama ... kaj to je pa sama najboljš veš
Uporabniški avatar
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a snezinka* » 27. Sep. 2009 19:07

Js bi pa komentirala tvoj večni strah pred tem, da bi šla sama ven. Sj te razumm, da ti ni lih prijetno sama hodit na kavo in v kino, toda tu so še stvari, ki jih mnogo ljudi počnejo sami. Recimo šport. Js npr. ogromno kolesarim in sicer sama, ker večina mojih prjatlov ni tok zagnana, da bi se v hrib gnali k konji. No, zadnjič gonim po hribu s kolesom in me dohiti kolesar in padeva v debato usa zadihana. Dejansko se prej še nikol nisva vidla, ker mava pa dost podobnih zanimanj sva se ujela in bova mogoče še prjatla, ker sva na vezi. Js sicer ne iščem fanta, ker ga imam, ampak useen sm našla novo poznanstvo, pa ga sploh nism iskala. Kolesarjenje ni ekipni šport, pa sm useen nekoga spoznala, kaj bi šele bilo, če bi se recimo vpisala na badbinton/fitnes 1x tedensko? No, pa recimo še en primer, tudi smučam veliko in grem tudi kdaj sama in človek ne more vrjet, koliko ljudi lahko spoznaš na žičnici, ki tudi sami pridejo smučat/bordat. Sm že velikrat padla v debato s kakim, nism se sicer z nikomer menla za pijače, ker ni bilo potrebe, ampk problem vrjetno ne bi bil. No, če poslušaš musko po ipodu in se ne odzivaš na pozdrave, potem to ni mogoče. In ja, si povedala, da ne misliš hodit v Lj, samo js tudi recimo nism iz Lj (mam ravno tolko do nje kot ti), pa vem da se v naši občini (in tudi sosednjih dveh) stalno nekaj dogaja. Od raznih gledaliških predstav domačih kulturnih društev (vrjemi, da tu ne bi bila edina sama), do raznih športnih prireditev, tečajev.

Ne moreš se sam smilt sama seb in za vsak predlog, ki ti ga damo rečt, da tega ne zmoreš. Če hočeš družbo, se morš tut čemu odrečt (pa če je to tut 1x tedensko bencin do Lj). Sploh pa ti svetujem, da ne iščeš za vsako ceno fanta, mislm da je bolje da iščeš prjatle, ko boš mela te, te bodo ti lahko predstavili z drugimi al pa se bo med njimi našel potencialni partner.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 27. Sep. 2009 19:19

:wave:
Zadnjič spremenil *Abby**, dne 26. Jun. 2013 9:33, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*SunFlower*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *SunFlower* » 27. Sep. 2009 19:44

Se strinjam z Abby, kizzy in ostalimi. Jamrat je najlažje, da bi se kaj naredilo okoli tega, to pa že ne ... zakaj? Težko je, pa čudno bi te gledali. Ajoj. Zdaj se pa odloči, ti je težje biti sama, al ti je težje kaj storiti okoli tega? Poleg tega pa si sama rekla, da imaš še nekaj prijateljic, ki bi verjetno šle s tabo še kam drugam kot v diskoteko. Če ti uspe najti kakega v redu fanta, pa sploh ne boš dolgo sama naokoli hodila ...

Sicer pa, si pomislila, da bi se mogoče preselila v večji kraj? To je sicer spet težko (sprijazni se, tu ni nobene prav lahke rešitve), ampak bi pa imela okoli sebe polno novih ljudi, možnosti za hobije, ... Pa tudi če se ne preseliš, se mi iti 'večkrat na teden 30 km daleč' ne zdi nič takega. Jaz sem to počela pri petnajstih, brez avta in z malo denarja, tako da ne govori, da ti ne moreš. :) Ali pa en drug primer - ljudje se vozijo vsak dan toliko daleč v službo.
Every rose has its thorn
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Smetka_ » 27. Sep. 2009 21:11

Ej vpiš se v fitnes.
Jst sme šla 3×, ti povem da tipe k bi ti pomagal kako pravilno izvajat vaje je kr preč za odganjat...pa ti povem da nism neki nadstandardno čudovita lepotica :D

Tud v kino sem šla že parkrat sama. Lej, men se to ne zdi čudno. Dobr edin na kofe ne bi mogla pač sama. sem mau živčna za mizo s kofetom, če nimam koga za čvekat zraven.
Lufat hodm tud sama. In ti povem, isto laufaš tko pa kr kšn zraven laufa in pol kej praša al pa tko...

Ma ne vem lej, sej so stvari k je čudno, da greš nanje sam. Sam so pa tud dejavnosti, ki pa ni čudno da hodiš sam.
Začni mal laufat, hod kam rolat, kjer veš da se zbira folk, ni vrag da koga najdeš. Lah probaš tud prek ona-on, pa sej ni treba da greš kuj v pojstlo s prvim k greš z njim na kafe.

Verjamem da v vasici bolj malo dogaja, pa vseen, pejd kam ven. Jst sm tud iz vasi, pa hodim tečt nekam okol mesta.

Samo ne doma na kavču sedet! Ker tm pa res nauš nobenga spoznala.
nivea9
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a nivea9 » 27. Sep. 2009 21:28

snezinka* napisal/-a:Js bi pa komentirala tvoj večni strah pred tem, da bi šla sama ven. Sj te razumm, da ti ni lih prijetno sama hodit na kavo in v kino, toda tu so še stvari, ki jih mnogo ljudi počnejo sami. Recimo šport. Js npr. ogromno kolesarim in sicer sama, ker večina mojih prjatlov ni tok zagnana, da bi se v hrib gnali k konji. No, zadnjič gonim po hribu s kolesom in me dohiti kolesar in padeva v debato usa zadihana. Dejansko se prej še nikol nisva vidla, ker mava pa dost podobnih zanimanj sva se ujela in bova mogoče še prjatla, ker sva na vezi. Js sicer ne iščem fanta, ker ga imam, ampak useen sm našla novo poznanstvo, pa ga sploh nism iskala. Kolesarjenje ni ekipni šport, pa sm useen nekoga spoznala, kaj bi šele bilo, če bi se recimo vpisala na badbinton/fitnes 1x tedensko? No, pa recimo še en primer, tudi smučam veliko in grem tudi kdaj sama in človek ne more vrjet, koliko ljudi lahko spoznaš na žičnici, ki tudi sami pridejo smučat/bordat. Sm že velikrat padla v debato s kakim, nism se sicer z nikomer menla za pijače, ker ni bilo potrebe, ampk problem vrjetno ne bi bil. No, če poslušaš musko po ipodu in se ne odzivaš na pozdrave, potem to ni mogoče. In ja, si povedala, da ne misliš hodit v Lj, samo js tudi recimo nism iz Lj (mam ravno tolko do nje kot ti), pa vem da se v naši občini (in tudi sosednjih dveh) stalno nekaj dogaja. Od raznih gledaliških predstav domačih kulturnih društev (vrjemi, da tu ne bi bila edina sama), do raznih športnih prireditev, tečajev.

Ne moreš se sam smilt sama seb in za vsak predlog, ki ti ga damo rečt, da tega ne zmoreš. Če hočeš družbo, se morš tut čemu odrečt (pa če je to tut 1x tedensko bencin do Lj). Sploh pa ti svetujem, da ne iščeš za vsako ceno fanta, mislm da je bolje da iščeš prjatle, ko boš mela te, te bodo ti lahko predstavili z drugimi al pa se bo med njimi našel potencialni partner.

Ne vem, če si ti prebrala vse moje poste. Če pa si jih se nisva razumele.
Ne vem od kje ti podatek koliko imam jaz do Ljubljane? Jaz tega nisem nikjer napisala.
Tudi nisem napisala, da nujno hočem fanta, ampak da bi rada spoznala nove prijatelje in se mogoče potem razvije kakšna veza.
Kolesarila bi pa z veseljem, a ne smem zaradi poškodbe kolena. Zato imam željo, da se vpišem h kakšnemu zboru ali kaj podobnega.
nivea9
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a nivea9 » 27. Sep. 2009 21:33

*Abby** napisal/-a:mateja79
Dooobra! :D Moja merila so obupno visoka. Moj fant NIMA napak, ker GA NIMAM. Sem samska. Ne bom rekla, da ravno izredno srečno samska, ampak ja...zadovoljna s svojim življenjem. In naslovi knjig, ki sem jih navedla, so izmišljeni...sem hotela karikirati. Poleg tega...punca sploh nikogar ne spozna...ker nikamor ne gre, ker samo jamra in ji je vse pretežko. Zato. Bi pela v pevskem zboru...ki jih je puno... pa ji je še to pretežko...pa ne bi šla sama na pico, ker jo bo najbrž cel lokal gledal, ker je čudna, ker sama je. :roll: Dajte nooo...prosim vas. ASem že jedla sama zunaj. In kaj potem? Sem pojedla kosilo, šla še malo v šoping in nihče ni vedel, ali grem potem k svojemu fantu dam ali grem na kavo s kolegico ali pa sama v fitnes... In ne bi bila tako nesramna, kot sem bila v svojem prejšnjem postu, če tej nivei ne bi dala že 100 drugih nasvetov (Jaz in mnogui drugi), pa bi ona potem vse negirala in iskala napake...idejo z zborom sem celo jaz prva omenila... mislim... :roll: GET A LIFE!!!! :roll:

Kje si ti omenila idejo o zboru? Ta je zrasla na mojem vrtu.
Kdo pravi, da nikogar ne spoznam in nikamor ne grem? A sem teh pet fantov sanjala in kolegico tudi? V shoping pa itak hodim sama, ker mi je to všeč in ne malokrat.
Glede nasvetov pa točno sedaj pišem doživetja kako so se obnesla.
nivea9
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a nivea9 » 27. Sep. 2009 21:38

*SunFlower* napisal/-a:Poleg tega pa si sama rekla, da imaš še nekaj prijateljic, ki bi verjetno šle s tabo še kam drugam kot v diskoteko.
Ali pa en drug primer - ljudje se vozijo vsak dan toliko daleč v službo.

Kje sem jaz to rekla?
Se vozijo in vsaj upam, da imajo plačano kilometrino. Ampak ne gre za to, lahko grem vsake toliko časa tudi čez mejo, če je že treba, imam pa preveč obveznosti, da bi lahko redno vsak teden točno določen dan pa hodila nekam na tečja ipd.
Ne mi zdaj o času tiste, ki ga imate dovolj. Rajši kaj napišite kje ste spoznale svojega fanta, kje je na internetu kaj pametnega, kakšne napake pri fantu odobravate, kakšne ne.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 27. Sep. 2009 21:39

Zdajle je idealni trenutek, ker se organizirane vadbe, jezikovni tečaji, plesni tečaji, pevske vaje, ročne delavnice,... praviloma začenjajo jeseni. Je kar fajn izbrat kakšno tako aktivnost, kjer si "prisiljen" v interakcijo z drugimi, ker v kinu recimo dvomim, da boš res koga spoznala.

Samo odloči se, kaj te zanima, pa po možnosti izberi kaj takšnega, kar bo zanimalo mladino. Moj hobi mi recimo ni prinesel prav veliko poznanstev, ki bi imela romantično perspektivo, ker je povprečni udeleženec 45-letna ženska :)

Osebno mislim, da je pevski zbor prava izbira, ker so tam garantirano tudi skupne žurke, intenzivne vaje, ki potekajo v kakšnem gorskem domu, pevska tekmovanja...
nivea9
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a nivea9 » 27. Sep. 2009 21:43

Jaz malo razmišljam za pevski zbor kot sem že rekla, ali pa kakšna aerobika, ali pa plesni tečaj. Hm a obstaja kakšen plesni tečaj kjer ne rabiš partnerja?
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 27. Sep. 2009 21:51

jazz balet, hiphop, breakdance, razne folklore (ne vem, kakšne so tvoje korenine :) )...
nivea9
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a nivea9 » 27. Sep. 2009 21:54

No balet mi ne sede. Kaj preveč obremenilnega za kolena ne smem. No ampak kaj bi se verjetno našlo.
Upam, da to ni samo za najstnice, in da me sprejmejo.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 1. 2005
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 27. Sep. 2009 22:14

Smetka_ napisal/-a:Ej vpiš se v fitnes. Jst sme šla 3×, ti povem da tipe k bi ti pomagal kako pravilno izvajat vaje je kr preč za odganjat...pa ti povem da nism neki nadstandardno čudovita lepotica :D

Dober predlog. Sam hodim redno in sem že večkrat videl, kako "uslužni" znajo biti fantje do deklet. A glej ga zlomka, pri vseh svojih obiskih fitnesa se mi še ni zgodilo, da bi pa kdo do mene pristopil in mi svetoval, kako prav dvigniti utež. Le zakaj? :gruebel: :D

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov