Svojo zgodbo želim deliti z vami
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- barbika_444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 2. 2006
Moja mami in njen tip sta se spoznala prek spleta. In sta še vedno srečno zaljubljena.
- ana27
- Kofetarica
- Na forumu od: 13. 3. 2008
- Kraj: Ljubljana
jullia_ napisal/-a:Jaz pa ne poznam nobenega para, ki bi se našel na teh dating spletnih straneh. Večinoma so bili že prej del iste prijateljske družbe ali pa so se spoznali pri kakšni skupni aktivnosti. Ampak prva možnost je bolj pogosta.
Poglej v temo kje ste spoznale fanta pa boš videla. Jaz sem sicer vse kje ven, nobenega pa nisem že prej poznala.
Kolegica pa ga je spoznala na internetu in se prav vredu štekata že 6 let.
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
purple_rain napisal/-a:Samo za to, da bi nekoga spoznala, naj gre na novo začet lajf?marypa napisal/-a:preseli se v večje mesto, ala ljubljana, delaj tam, če ne druga preko servisa, pojdi v nek privat flat s cimrami, spoznala boš nov folk..
Prek neta iskat folk... ne vem, ok spoznaš koga... ampak jaz bi se na tvojem mestu preselila in probala začeti new life
A je še komu to čudno?
Sploh pa, je dokazala, da se da tudi brez takega kompliciranja.
Je že bila zelo podobna tema, ko je punca pisala, da je sama na podeželju, nikogar ne pozna itd. ... gre za isto?
No če koga ta odmaknjenost tako zelo moti, se lahko preseli ne.
Mi pa iskanje partnerjev prek interneta obupano zveni... če si npr. na ona-on, klepetu z namenom, da najdeš nekoga...
- sanjaanja
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 10. 2007
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let
Mislim, da je to ena in ista zgodba.
Nikoli ni pisala, da jo odmaknjenost moti, ampak vedno, da ji je podeželje všeč. Če je nekdo srečen tam kot živi, ne vem zakaj bi se selil. Želela pa je spoznati fanta in kot vidim ga je tudi našla.
Če nekomu ne uspe mu očitate, če nekomu uspe ste mu fovš ali kaj?
Sama pa sem mnenja, da se več normalnih fantov da spoznat za računalnikom kot za šankom.
Nikoli ni pisala, da jo odmaknjenost moti, ampak vedno, da ji je podeželje všeč. Če je nekdo srečen tam kot živi, ne vem zakaj bi se selil. Želela pa je spoznati fanta in kot vidim ga je tudi našla.
Če nekomu ne uspe mu očitate, če nekomu uspe ste mu fovš ali kaj?
Sama pa sem mnenja, da se več normalnih fantov da spoznat za računalnikom kot za šankom.
- Mataio
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 9. 2007
Ena moja kolegica je čisto negativno nastrojena do spoznavanja preko interneta. Pravi, da to nikakor ne more biti to, da je spoznavanja preko neta odraz nesposobnosti, pomanjkanja samozavesti...skratka, čisto zbije človeku moralo. Kot da ona pa najbolje ve, kaj je dobro za posameznika.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov