svet se vrti le okol kolegice:/

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 28. Jan. 2009 0:03

Povej ji :!: :wink: povej ji, kaj te na njej moti. Mislim, da ti bo samo hvaležna ;) :) Če si pač tiho in je vse ql, ona ne more vedet, kaj tebe na njej moti. če se pa noče spremenit, potem pač ni tvoja prijateljica...ane

candy. napisal/-a:
buubbika napisal/-a:Ne prebavlam jst takega folka, da mi komandira in z mano ravno kot "cunjo", na-a.

Mhm, tako občasno tale moja "kolegica" z mano. Pa mi pred več ljudmi kar začne s povzdvignjenim glasom govorit kaj naj naredim ipd. Kot da sama nisem sposobna in ne mora ona vsega naučiti :?

Uff.. take daš samo malo na ignor... halo.... :roll: in si happy, če je ne vidiš po teden ali dva.....
Meni je isto ena nekaj težila... pa sem ji rekla: WTf., itd. .. Probaš na lep način povedat... če ne gre pa nč.

V prijateljstvu pač mora bit nek spoštljiv enakovreden odnos.. isto kot u zvezi :lol: ...
Uporabniški avatar
candy.
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 21. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a candy. » 18. Feb. 2009 12:45

Ahja, ponovno se jaz oglašam. Namreč.. spet se je začelo.
Nekaj časa je bil mir, vse v najboljšem redu, zdaj pa spet postaja žaljiva.
In meni je seveda prekipelo.. začne v njenem stilu "daj, tiho ti." pa nasmešek v stilu "kaj boš pa zdej?". Normalno, da mi ni prav na ta način. In ko ji kaj rečem in umaknem, se ona užali. Tako da je ta odnos vedno bolj napet in sploh ne vem več kako naj se obnašam do nje. Na koncu vedno izpadem jaz čudak, surovež in ne vem kaj še, dovolj mi je tega.
Zdaj je začela v tem smislu, da ko nje ni, jaz ne hodim ven, da brez nje seveda ne grem nikamor, da iščem samo neke izgovore, da tega drugi en bi ugotovili in ne vem kaj. Ženska, get a life. Pa še na živce mi gre, ko meni ne reče nič, vse gre drugim govorit. Jaz ji sploh ne sledim več. Ne vem več kaj se dogaja, na čem sploh sva pa kam to pelje.. :?
Sexy Kitty
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 4. 2008
Kraj: Šentpeter pri Otočcu

Neprebrana objavaNapisal/-a Sexy Kitty » 02. Mar. 2009 17:59

Tudi jaz sem imela grenko izkušnjo z bivšo prijateljico.
Želela je,da bi se svet vrtel okrognje,potem pa enkrat ni bilo po njeno.In se je ujezila,in od takrat(5mescev) naprej me niti ne pogleda več,niti ne spregovori besede z mano....Ne zna cenit vsega tistega kar sem ji dala,ji pomagala v težkih trenutkih.Pač tako je življenje Sem prebolela,a žal mi je da v 4 letih nism vidla njene požrešnosti po denarju,hinavščine,briganja le zase....
Nočm imet nobenga opravka več z njo v tem življenju!!!

Ufff,malo sem se razpisala in napisala kar me leži na duši.:D

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov