svet se vrti le okol kolegice:/
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
xbutterflyx - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 7. 2008
- Kraj: <3
Ojlaa..
rada bi,da mi pomagate pri mojem problemu..
imam prijatlco,ki je super punca..z njo ni nikol dolgčas,zmer se
najde čas za zajebancijo pa to..
problem je le ta,da vedno govori le o sebi in o svojih problemih.
za vsako stvar vedno pomisli le nase. o mojih problemih je u najinih
pogovorih mal debate..kaj je krivo za to?sm kriva jz kr ji pustim,da večino časa govori le o sebi?kaj delam narobe? pa tud glede drugih
stvari se obnaša,kot da se svet vrti le okol nje. sei drugač se štekamo
pa to..sam glede tga pa..:S pa ko jo jz uprašam glede mojih problemov
mi sploh ne svetuje dosti in pol začne spet govort o sebi. to mi je res
beda.kei naj storim?kako nei se obnašam do nje?
svetujte,prosim!
Lp usem
Čaw čaw
rada bi,da mi pomagate pri mojem problemu..
imam prijatlco,ki je super punca..z njo ni nikol dolgčas,zmer se
najde čas za zajebancijo pa to..
problem je le ta,da vedno govori le o sebi in o svojih problemih.
za vsako stvar vedno pomisli le nase. o mojih problemih je u najinih
pogovorih mal debate..kaj je krivo za to?sm kriva jz kr ji pustim,da večino časa govori le o sebi?kaj delam narobe? pa tud glede drugih
stvari se obnaša,kot da se svet vrti le okol nje. sei drugač se štekamo
pa to..sam glede tga pa..:S pa ko jo jz uprašam glede mojih problemov
mi sploh ne svetuje dosti in pol začne spet govort o sebi. to mi je res
beda.kei naj storim?kako nei se obnašam do nje?
svetujte,prosim!
Lp usem
Čaw čaw
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Mah, take osebe so take in se jih težko da spremenit. Na splošno je tako, da večina raje govori o sebi, ali pa kaže na dejstvo, da rabi pozornost. Sama sem imela/imam kr dosti takih kolegic in ni druge, kot jih poslušat in potem sama govorit. Če pa me človek sploh ne posluša pa odidem in vem, da je brezveze da karkoli govorim in raje pustim stat.
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
-
candy. - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 9. 2008
Enako je pri meni pa potem pride do problemov, ker sem tudi jaz zgovorna, veliko govorim, ampak ne maram nalagati o sebi. Me pa moti, da če kdaj potrebujem njen nasvet ali karkoli, in ji povem kaj se je zgodilo oz. kaj me tare, ona pa debato takoj usmeri v svojo smer, pa začne o sebi govoriti.
Vedno stoka kako jo vse boli, kako je najbolj boga, najboljša, preživela je vse najhuje na tem svetu, ima največ izkušenj.. aha, afkors.
Ko sem se z njo pogovorila o tem (oz. poskušala) se je situacija za kratek čas izboljšala.. nekaj dni nazaj pa se je spet začelo.
In ko vidi, da se ne preveč odzivam več na njeno stokanje, postane zlobna Začne se grdo obnašati, ignorirati ipd.
In zato zadnje čase sploh ne govorim več o sebi ji, ker vidim, da nima pomena, ker me tako ali tako sploh ne posluša in vse obrne v svojo smer..
Pa nisem edina, ki tako meni, saj ji je že kar nekaj ljudi to reklo.
Vedno stoka kako jo vse boli, kako je najbolj boga, najboljša, preživela je vse najhuje na tem svetu, ima največ izkušenj.. aha, afkors.
Ko sem se z njo pogovorila o tem (oz. poskušala) se je situacija za kratek čas izboljšala.. nekaj dni nazaj pa se je spet začelo.
In ko vidi, da se ne preveč odzivam več na njeno stokanje, postane zlobna Začne se grdo obnašati, ignorirati ipd.
In zato zadnje čase sploh ne govorim več o sebi ji, ker vidim, da nima pomena, ker me tako ali tako sploh ne posluša in vse obrne v svojo smer..
Pa nisem edina, ki tako meni, saj ji je že kar nekaj ljudi to reklo.
- lorelaj
- Kofetarica
- Na forumu od: 27. 6. 2005
Mogoče se sploh ne zaveda, da to počne. Če je drugače vredu oseba in ti je pripravljena pomagati, potem ji enostavno povej kaj te moti. Če je pa nasplošno egoistična in hoče, da se vedno vse vrti okorg nje, potem se pa jaz nebi obremenjevala z njo oz. se sploh ne bi želela družiti z njo.
- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
Meni se je ena kolegica na tak način ful zamerla, ker je vedno govorila samo o svojih problemih in o tem kaj se njej dogaja, js sem bla samo poslušalka. Vedno mi je razlagala vse podrobnosti o njenih fantih in sexu in js dejansko zarad tega nisem hotla met fanta, sploh pa si nisem hotla predstavljat, da bi s kom sexala.
- LanaMaxim
- Kofetarica
- Na forumu od: 23. 3. 2008
Ja, zgleda, da se ta tvoja "prijateljica" prav nič ne zanima zate. In to meni ni prijateljica. Jaz bi ji na tvojem mestu povedala, da imam občutek kot da nisem pomembna in da preveč govori o sebi. Potem pa boš videla. Če te bo poskušala razumeti in se bo trudila pri spremembi potem le ni tako slaba.
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
js mam isti problem s sošolko, s katero se ful družimo.. je ful fajn človek in tud za zajebancijo je uredu, sam zadnje čase samo še od sebe govori..
še ko začnem govorit od mojih problemou, mi ona pomaga na tak način da začne primerjat moje probleme z njenim življenjem in seveda smo spet pr njej tko da sm preprosto nehala govorit od mojih problemou in niti ne pričakujem da me bo kdaj vprašala kko je pa kej z mano.. zadnjih 10 dni mi je vse tko dopiz*** da smo se malo oddaljile, kr sm ji js začela odgovarjat na vprašanja (v zvezi z njenimi težavami) z ja ne in ne vem (se nism poglobila v problem ker me preprosto ne briga), tud na kosilo ne hodimo skupi, na njen bus ne čakam več z njo in ko se prkaže na msn se pa tkoj dam na odsotno.. kr itak govoi sam od sebe in vem že vnaprej kaj bo povedla.. very interesting
še ko začnem govorit od mojih problemou, mi ona pomaga na tak način da začne primerjat moje probleme z njenim življenjem in seveda smo spet pr njej tko da sm preprosto nehala govorit od mojih problemou in niti ne pričakujem da me bo kdaj vprašala kko je pa kej z mano.. zadnjih 10 dni mi je vse tko dopiz*** da smo se malo oddaljile, kr sm ji js začela odgovarjat na vprašanja (v zvezi z njenimi težavami) z ja ne in ne vem (se nism poglobila v problem ker me preprosto ne briga), tud na kosilo ne hodimo skupi, na njen bus ne čakam več z njo in ko se prkaže na msn se pa tkoj dam na odsotno.. kr itak govoi sam od sebe in vem že vnaprej kaj bo povedla.. very interesting
-
small_star - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 3. 2008
- Kraj: made & heaven
Imela sem podobno prijateljico. Ko je ona imela probleme, sem jo vedno poslušala na dolgo in široko. Pri mojih težavah pa se niti potrudila ni, da bi me poslušala. Takrat še ni imel vsak mobitela in sem jaz večkrat morala k njej domov sporočit, da pride zvečer domov. Potem pa sem naredila napako. In počilo je. Z eno drugo prijateljico sem bila dogovorjena, da greva kolesarit. Ona "prijateljica" pa je želela zraven. Hotela sem poslat sms tisti, s katero sem se najprej zmenla, a po pomoti poslala njej. Napisala je samo, da si ni misla, da sem takšna. Ubistvu pa je ona pripeljala najin odnos do mrtve točke. Najprej nisva nič govorile, danes pa se pozdraviva in mogoče: kako si, kaj počneš. Več pa ne.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
-
ronyka - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 3. 2008
- Kraj: bogu iza nogu
tako je bilo tudi pri meni...pač sem jo ignorirala....
ko sem jo jz potrebovala, se ni zmenila zame,kot da ji je useen...ko je pa ona kej za šolo potrebovala,sm bla p jz tista na kero se je obrnila potetm se nisve več vidle,slišale tut ne...nisve skregane,uno best frend pa tut ne več...
zdj mi ga čist sede
ko sem jo jz potrebovala, se ni zmenila zame,kot da ji je useen...ko je pa ona kej za šolo potrebovala,sm bla p jz tista na kero se je obrnila potetm se nisve več vidle,slišale tut ne...nisve skregane,uno best frend pa tut ne več...
zdj mi ga čist sede
-
xbutterflyx - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 7. 2008
- Kraj: <3
še ko začnem govorit od mojih problemou, mi ona pomaga na tak način da začne primerjat moje probleme z njenim življenjem in seveda smo spet pr njej
no evo..tud to se dogaja pr men....da usak moj problem primerja
z njenim
no evo..tud to se dogaja pr men....da usak moj problem primerja
z njenim
-
candy. - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 9. 2008
buubbika napisal/-a:Ne prebavlam jst takega folka, da mi komandira in z mano ravno kot "cunjo", na-a.
Mhm, tako občasno tale moja "kolegica" z mano. Pa mi pred več ljudmi kar začne s povzdvignjenim glasom govorit kaj naj naredim ipd. Kot da sama nisem sposobna in ne mora ona vsega naučiti
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov