svet se vrti le okol kolegice:/

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 26. Jan. 2009 20:51

~NIA~ napisal/-a:
[vanessa] napisal/-a:js si ji pa ful ne upam povedat da mi gre ta njen "js, js, js, samo js in še 1x js" na živce, kr vem da bi uzela to ful slabo, se užalila in nbi več spregovorila niti ene besedice o sebi.. tega pa nočem.. sam mislim da če se gre za prijateljstvo more bit tko da, ti poslušaš mene, js tebe.

sej jst nism direktno povedala (oz.sm ji enkrat v 2.letniku ko je šla za 2 mesca na drug konc slo napisala 4 A4 strani dolgo pismo kako gre na živce meni in vsem v razredu in je ženska pismo ignorirala, čez kakšno leto je pa rekla: a se spomneš k si mi enkrat napisala pismo? pa jst: eee... una: ma pozab, sej tko sm vedla da se zafrkavaš!)

enostavno sm jo ignorirala, nism ji postavljala podvprašanj ko je govorila o sebi, nism se smejala, čudila, bla sploh zaintereisrana karkol vedet o njenem lajfu (ona je na stopnišču šole pred vsemi sošolci na glas meni razlagala kako ma fanta že 1 tedn, pa da jima dobr kaže, da se bosta poročila, pa kaj vse z njim počne, kako točno sexata, kolk ji jo liže... pred mojimi starši je govorila po telefonu s fantom take osladnosti, da je blo mene sram!!)
ona je hotela da o njej vsi vse vedo.. ko se je prvič dala dol je to povedala VSEM v razredu (vsakemu posebi pa uno "sam dej ne naprej govort") :roll: :roll:
res je šla na živce vsem, iz našga mesta ni nikol mela tipa, niti dobrih prjatlov.. vse tipe je mela prek forumov nekje iz MB... in učasih se je dobila z njimi, drug dan je pa cela šola vedla kaj sta počela pa kakšne gate je mel oblečene..

ženska je bla povrh še dost debela, ampak se je skos oblačla v minice in orpjete majčke, da je blo res O G A B N O že sam ko si jo vidu (kaj šele slišal..)

nekak je mislm da dojela da je ni šlivil noben, niti z nobenm nima stikov več..

uuf da ni ta tvoja "frendica" al kakroli že, ful podobna moji sošolki glede tega :D ko se je prvič dala dol je itak tkoj mene poklicala (po tistem k se je odločla me odjebat in pustit samo sredi LJ kr si je kr en x zaželeu jo razdevičit) pa sm jo mogla ob 6h zjutro poslušat, da mi je povedla do konca VSAKO podrobnost (niti do besede me ni pustila, tko da ni opazla da sm bla redkobesedna in da je biu ton vse prej ku prijazn).. na koncu je seveda dodala "ne povedat nobenmu, kr js bom tiho glede vsega tega".. čez 2 dni pa zvem od enga njenega ZNANCA (da bi vsaj frend biu) da ve že 3/4 populacije s kom, kdaj, kje in zakaj se je dala dol :roll:
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 26. Jan. 2009 21:56

Jz poznam tud taktiko: ne stoj nobenmu povedat... Aha! Slika
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 26. Jan. 2009 22:07

*roxy* napisal/-a:Vsi poznamo take...ampak js sm take ljudi dala v predalček-ZNANCI.
Dans je že teško met normalno prijatlco,ki te posluša,pomaga,se skupi zabavata itd.Tud mene so zadne čase mal razočarale,ker prav nč ne zastopjo,sam kako je blo na žurih...js pa v prazn razlagam svoje stvari.
Če ma katera podobn problem,nej pride k men na kavico :razz:

se strinjam ja...jst sm tud take popredalčkala,ker z njimi praktično nimam kej počet, če sem pa dobra sam zato da se "izpraznejo" svojih problemou, pa naj mi pol plačajo recimo....Zastonj enga in istga zihr ne bom poslušala,vkolikor bo njej za moje probleme useeno.

Jst nevem v čem vidte čar take ljudi še kar naprej trpet in jih imet ob sebi?dejansko zares mislte da se bodo spremenil?Jst sm se tud s svojimi že pogovarjala pa kregala, pa je blo en tedn ok, pol pa spet isto....jah,žal,jst s takim nimam kej počet.
Zarad tega in še nekej ostalih razlogou, sem bla praktično polleta brez ene same kolegice.....sicer je blo težko, sploh na začetku, ampak potem sem se navadla živet sama zase in s svojimi problemi,če sem pa res rabla nasvet sem pa mami uprašala....In tako se je zgodilo, da sem vidla da obstajajo še vedno ljudje, ki jim dejansko je mar zate in katerih prej zarad natrpanga "urnika" s kobajagi kolegicami, nism opazila...In zdej mam, moje šter punce, pa še tri na novo, ki so zlata vredne!In daleč stran od tega kar so ble une auše prej....
Nikakor ne rabm nekoga,samo zato da bi ga mela, ampak rabm kvaliteto...Tud kvaniteta ni pomembna, če imam samo enga kvalitetnega kolega zraven sebe!
Mislm, da nekatere ne znate jasno razbrat kaj sploh prijateljstvo je, ker kukr berem tlele gor, vas en ornk procent očitno nima nekih tistih pravih prijateljev... :?
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 26. Jan. 2009 22:19

Ampak zakaj tega svojim "prijateljicam" vsaj malo ne omenite?

Jaz sem eni kolegici (bla je bolj "znanka" kot neka prava priajteljica) naravnost povedala, da nobenega za omizjem ne zanima kaj ej rekla tista in tista profesorica, in da ni treba vsak večer razlagat kaj so se učili pri določenem predmetu, ker vse to NE ZANIMA nikogar za mizo...

Povedala sem ji s prijanim tonom, in lepo potihem, da nisi slišali ravno vsi... In potem je celo pustila še koga druzga do besede, z mano se je pa tut š vedno menila normalno...

Ja, pa tud jaz delim prijateljice na tiste s katerimi se lahko POGOVARJAM, na tiste s katerimi se dobim 1krat mesečno da mal ogovarjamo, z enimi hodim žurat, z drugimi v shopping...

Morate se tut zavedat, da ni neke univerzalne "prijateljice", ki bi zapolnjevala vse vaše potrebe. Lahko pa kateri pomagate in ji lepo poveste kaj vsa moti na njej. Jaz bi veliko raje videla da se mi bi takšne stvari povedalo naravnost, zato ljudem ki so mi vredu, povem kaj delajo narobe... ne vem, tko pač jaz razmišljam...
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 8. 2007
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a kiny » 26. Jan. 2009 23:26

Mam js tut eno tako kolegico, pa sm probala že tko mal bl izpostavlat moje probleme oziroma če sm rabla kakšen nasvet, pa trikrat ponovila stavk pa ni nč pomagal. K govorim o seb je tih, pol pa takoj k zaklučm stavk spet temo obrne nase..mam filing ko da komej čaka da utihnem da se bova spet njej posvečale....
Tko da ti res ne morm povedat, k bom pa sama vidla kaj je pomagal pr moji kolegici ti pa poročam, čeprou se jo zdj kr mal izogibam...sicer grdo od mene, sam nimam časa js za njene bedarije, niti se mi jo ne da več poslušat.
Live your life like you want
Uporabniški avatar
xbutterflyx
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 7. 2008
Kraj: <3

Neprebrana objavaNapisal/-a xbutterflyx » 27. Jan. 2009 20:32

ma sei men mi ni problem pač svetovat tej prijatlci..
mogoče je lih to problem kr ji preveč svetujem in se ubadam z njo..
sam js pričakujem da se bo pol tud ona z mano..sam jo ne briga ravno
dosti..kokr opažam..
važno da se govori o njenih problemih..ki pa sploh niso tok hudi..
js nevem..al niti ne opazi da govorimo sam o njej al se dela.. :/
Če Te Kdo vPraša Za NaSvET KaKo UJeTi SaNJe..oDGovOR Je PrePRoST-VeRJeTi MoRaŠ VaNJe!;)
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a kiny » 27. Jan. 2009 21:03

Ma sj js sm svoji kolegici tut pomagala svetovala, tut mi ni blo težko. Sam ko sm pa mela sama probleme, je pa še zmerj vidla samo sebe in mi je blo vsega dost...in sm se jo začela izogibat, ker tko kot pr tvoji kolegici tut pr moji njeni problemi sploh niso problemi ampak krrr neki, mislm kr neki je živčna zmešana (tko ona sama prav) sam njeni problemi so pa ko da bi bla še v pubrtetniških letih.
Uporabniški avatar
candy.
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 21. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a candy. » 27. Jan. 2009 21:20

Ah, pri meni je bilo spet danes nekaj "kritik" glede mojega videza (v stilu: imaš debela meča, imaš zalite dlani, imaš velike oči, štrleča uha..). A daj no, get a life. Pa ja, dovolj mi je blo in sem eksplodirala.. in s tem razčistila še vse za nazaj. In upam da dokončno. Kako je sprejela? Najprej je vsiljevala svoje mnenje not, potem je samo strmela in poslušala in se delala kot da imam samo bujno domišljijo in se njej o tem še sanja ne. No, nadaljevalo se je tako, da je bila užaljena in ni spregovorila z mano niti besede. Pa povedala sem ji na dokaj lep način, nič je nisem kritizirala ali karkoli, le rekla sem ji, naj že neha s tem, ker se na tak način ne mislim več ubadati z njo in da sem po takih kritikah samo slabe volje in se res ne počutim dobro na ta način v njeni družbi. Sploh ne s tem poniževanjem.. in odleglo mi je.
Upam pa, da bo vsaaaj malo razmislila o tem in čez nekaj časa mogoče spet spregovorila kakšno besedo z mano.. na normalen način.
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a kiny » 27. Jan. 2009 21:29

Svaka ti čast. Vsaj s sebe si vn dala.
A kr teži ti kašno postavo maš? Fakkkk....
To je le sama s sabo tko nezadovolna da mora tebe žalt da se ona bolš počut :!:
Uporabniški avatar
candy.
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a candy. » 27. Jan. 2009 21:51

Mja, pa počutim se veliko bolje pa upam, da se zaveda, da sem sama s sabo zadovoljna taka kot sem in da če jo kaj moti, naj me preprosto ignorira.
Ker res mi je dovolj.. saj ok, razumela bi, če bi ji šlo na živce kaj pri mojem obnašanju, ampak videz. A daj no? Ker sem 5 cm manjša od tebe, mi lahko rečeš, da sem kot palček, čeprav sem čisto normalne višine? :? Ok, vsakemu bi presedlo.
Ampak ni mi jasno, kako se je lahko spustila tako nizko, ker vedno sem bila ob njej, jo poslušala 25 ur na dan ipd. Ne vem, kje bi lahko jaz storila napako in se ji s tem zamerila. Poleg teh "pripomb" pa je sledil še njen nasmešek v smislu "saj sem se šalila". Ja, seveda, ampak ne na tak način. Vsaj z mano ne..
Pa ja, zaradi tega me čisto nič ne motijo moje "zalite" roke, debela meča al karkoli pač že, ker jaz ne vidim nič in vem da to ni res ^^ Pa tudi če bi bilo, kaj potem, saj to sem jaz..
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a kiny » 27. Jan. 2009 22:02

Ma že od začetka bi ji mogla povedat da ona teb nima kej govort kašna ti si fizično. In če jo moti toja teža? Sj sama nosiš svoje kile sj jih ne ona.... če si ti sama s sabo zadovoljna se nimaš kej ozirat na njo in njene bedaste pripombe.
Uporabniški avatar
candy.
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a candy. » 27. Jan. 2009 22:07

kiny napisal/-a:Ma že od začetka bi ji mogla povedat da ona teb nima kej govort kašna ti si fizično. In če jo moti toja teža? Sj sama nosiš svoje kile sj jih ne ona.... če si ti sama s sabo zadovoljna se nimaš kej ozirat na njo in njene bedaste pripombe.

Ah, saj ni se začelo tako. Na začetku je bila totalno sladka, prijazna in vse, šele pred kratkim se je začelo s tem glede videza. Pa nikoli ni čez kilažo rekla, ker glede tega bi lahko jaz njej karkoli, ampak se ne spuščam na tako stopnjo in tega pri ljudeh ne gledam. Imela je proti mojem očem, licem, prstom.. ja, vse kar je na meni, je pač čudno. Na drugih pa očitno nič. Pa njeno razpoloženje je zelo nihalo in kadar je bila slabe volje, se je znesla name. Ok, kaj sem jaz kriva?
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a kiny » 27. Jan. 2009 22:11

Ti nis čist nič kriva, ona je zgleda mal nagnjena k depresivnosti.
V_Rose_V
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a V_Rose_V » 27. Jan. 2009 22:21

stran s takimi jaz pravim :(
jaz sem mela isto "prijatlco", s katero sem bla 2 leti dobesedno prilimana, pa je bla zabavna pa kul pa oh in ploh..pa prvo leto sploh kul. pol v naslednjem letu pa sem začela opažat, da je totalni ego frik. samo sebe je vidla, samo o sebi govorila, samo sebe pomilovala, s tem, da se je skoz kovala v zvezde...ponosna da bog pomagaj...ko si jo rabil, je pa ni bilo nikjer...pa ko je shujšala, je bla super zvezda, jaz pa še kr "bauhasta" pa kak bi lahko jaz tud shujšala, pa ne vem kaj vse...kr nekaj...odkrižat se takih, pa poiskat novo življenje ;)
Uporabniški avatar
AniMaLisTik
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a AniMaLisTik » 27. Jan. 2009 23:40

Attention whore , takih se izogibaj , odslovi jo.
____AniMaLisTik____

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov