Strah
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 18:51, skupaj popravljeno 1 krat.
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Ja itak...cist nezreli so pa ljubosumni. (btw a ni smesno, da je vsak, ki se ne strinja s poljubno zensko nezrel?). Kok so bedni, k bi radi da zena se kej njih obrajta ne pa sam otroka. Moral bi vedet v kaj se spuscajo, k so se porocil, ane? Brez skrbi, moski znajo odlicno to potlacit (ker pritozevati se glede custvenih stvari je nemosko).nanamiša napisal/-a:Oh grozno ker ima po rojstvu za prikazano sliko svojega otroka Mislim, da lahko razmišljaš še o večjih neumnostih Pa tle primerjat ljubezn do partnerja in otroka je nesmiselno.
Pa men se ta Mahagonijeva razlaga navezuje na nezrele tipe ki na koncu postanejo ljubusumni še na lastnega otroka. In marsikater moški ne šteka kaj pomeni biti mama ( tu ne govorim da ima oče stransko vlogo).. ampak ker prej ni niti pomislil kaj pomeni imeti otroka, ( čeprav dokler ga nimaš ne moreš vedeti kakšno delo je to) je ob rojstvu zaradi tega, ker se mama cele dneve posveča otroku, ( kar je logično ) ljubusumen, jezen al kakorkoli... In potem se začne jokcanje češ da je pomemben samo za račune, kuhanje, pucanje...
In ja..potem ima doma dva otroka
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
she-devil - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 8. 2010
^^ če pogledaš malo post od barbie (in tako je večinoma prvih nekaj mesecev) pol vidiš da je ženska v vlogi matere zelo obremenjena in njeno življenje se dobesedno zreducira na dojenje in podiranje kupčka itd. (poudarjam da govorim o prvih mesecih). Tak da je skorajda nemogoče, da bi se ona ukvarjala s svojim partnerjem toliko kot se je pred otrokom.
In ja to je nezrelo s strani moškega.
In ja to je nezrelo s strani moškega.
Breakfast is my religion! (The Mask)
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Po rojstvu otroka gre ogromno parov narazen. Najbrž je krivda delno na strani moških, ki mislijo, da bodo še vedno lahko do večera bluzili po kafanah, doma jih bo pa čakala seksa voljna žena, delno pa na strani žensk, ki se (in to je vedno večji problem) ne znajo postopoma odcepljat od svojih otrok.
Par tednov star otrok absolutno rabi mamo praktično 24/7. Koliko pa poznate primerov, da bi si starša dejansko vzela en večer na teden zase in nekam šla, kasneje, ko je otrok star kakšno leto? Rinca in njen mož sta tu kar precej izjemen par.
Par tednov star otrok absolutno rabi mamo praktično 24/7. Koliko pa poznate primerov, da bi si starša dejansko vzela en večer na teden zase in nekam šla, kasneje, ko je otrok star kakšno leto? Rinca in njen mož sta tu kar precej izjemen par.
-
piškotek* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2009
- Kraj: Primorska
No ja mislim, da se ni problem zmenit se z nono, da ti enkrat na teden za par uric počuva otroka in takrat gresta s partnerjem malo med ljudi. Tako govorite kot da se z rojstvom otroka družabno življenje konča.
(s)mej se
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
jullia_ napisal/-a:Koliko pa poznate primerov, da bi si starša dejansko vzela en večer na teden zase in nekam šla, kasneje, ko je otrok star kakšno leto?
če to počneš, te ljudje (po mojih izkušnjah) raztrgajo. takoj dobiš opazke, da si slaba mati, da zanemarjaš otroka ipd. vem ja, da se na to ne smeš ozirat, sam koliko opažam, je ta 'fovšija' ljudi brezmejna in nekateri so res zlobni.
primer: od prijateljica sestra ima doma dva majhna otroka (1 in 2 leti). s partnerjem sta govorjena, da si vsak lahko vzame zase nekaj uric na teden, drugi bo pa pazil na otroka. vsi jo opravljajo, da kako lahko hodi pri majhnih otrocih 3x na teden na aerobiko, pa nosi gelirane nohte, pa redno hodi k frizerju. 2x sta z možem najela varuško zvečer, da sta šla ven. še cel mesec so jo imeli vsi po zobeh. tako, da bi rekla, da moraš biti res močna oseba, da vse to ne vpliva na razmerje.
Vsak raj ima svojo kačo.
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
heh, boli me za opravljalce, kar nej sukajo gobec.
Če mi bo ustrezalo najeti varušku/ prosim mojo mamo da čuva otroka, ko ga bom imela, se ne bom ozirala na nobenga. Sem se zdavnaj nehala obremenjavat kaj si drugi mislijo, lažje je živet, verjami.
Pameten moški in ženska si bosta vzela čas zate, kljub otroku.
Če mi bo ustrezalo najeti varušku/ prosim mojo mamo da čuva otroka, ko ga bom imela, se ne bom ozirala na nobenga. Sem se zdavnaj nehala obremenjavat kaj si drugi mislijo, lažje je živet, verjami.
Pameten moški in ženska si bosta vzela čas zate, kljub otroku.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ res je.
Ko bi se ljudje manj obremenjevali s tem, kaj bodo drugi rekli o njihovih dejanjih, bi bil svet za njih lepsi
Ko bi se ljudje manj obremenjevali s tem, kaj bodo drugi rekli o njihovih dejanjih, bi bil svet za njih lepsi
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Shimmie_ - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 4. 2008
jullia_ napisal/-a: Koliko pa poznate primerov, da bi si starša dejansko vzela en večer na teden zase in nekam šla, kasneje, ko je otrok star kakšno leto?
Moja sestra in njen fant si tudi vsak teden vzameta čas zase, malega pa pazimo ostali (ali jaz, ali pa oče in mami). Poznam pa še kar nekaj parov, ki si prav tako vzamejo en dan v tednu samo zase, otroka pa dajo v varstvo babicam in ostali žlahti. Tako da rinca še zdaleč ni edini primer. Je pa potrebno nekaj organizacije pa si lahko tudi mlada starša vzameta en večer samo zase.
Mi je pa najbolj neumna izjava ene moje bivše sošolke, ki je rekla, da po tem ko imaš pa otroka se pa življenje enostavno konča, da nikamor ne moreš it, si samo doma z otrokom in fantom/možem...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov