Strah me je biti sama, rada bi bila z njim..
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
strinjam se z vsem kar je napisala tamala_mrha.
Žal so nekateri moški odlični igralci in bi si zaslužili oskarja. Tudi sama sem bila z takšnim tipom, pa se seveda nobenmu ni zdel napačen, niti moji družini, niti prijateljem, ni meni...
Glede avtorice in začetnega posta, pravilno si naredila, vem kako je ko hočeš nazaj, ko te nekaj vleče, ampak je potrebno gledat naprej, nobena pogreta zadeva ni dobra, razen sarme Torej, super odločitev da si ga pustila in da nisi šla nazaj. To dokazuje da si močna ženska, z vsakim dnevom pa boš postajala še močnejša, samo delaj na sebi, vzami si čas zase, razvajaj se, saj si to zaslužiš. Vem, da sedaj še vse boli, ampak čas zaceli rane.
Žal so nekateri moški odlični igralci in bi si zaslužili oskarja. Tudi sama sem bila z takšnim tipom, pa se seveda nobenmu ni zdel napačen, niti moji družini, niti prijateljem, ni meni...
Glede avtorice in začetnega posta, pravilno si naredila, vem kako je ko hočeš nazaj, ko te nekaj vleče, ampak je potrebno gledat naprej, nobena pogreta zadeva ni dobra, razen sarme Torej, super odločitev da si ga pustila in da nisi šla nazaj. To dokazuje da si močna ženska, z vsakim dnevom pa boš postajala še močnejša, samo delaj na sebi, vzami si čas zase, razvajaj se, saj si to zaslužiš. Vem, da sedaj še vse boli, ampak čas zaceli rane.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 11:44, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Akvamarin - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 9. 2010
Punce a so te vase nesramne in nasilne tipe imeli vsaj denarja ali so bile navadne reveze?
Ne, nisem sploh materijalistka, ampak ce ze jokam zaradi nekega kretena, bi jokala vsaj v Ferrari-ju!
sala
pupika, fajn si se odlocila in ostani cvrsta pri odlocitvi!
Ne, nisem sploh materijalistka, ampak ce ze jokam zaradi nekega kretena, bi jokala vsaj v Ferrari-ju!
sala
pupika, fajn si se odlocila in ostani cvrsta pri odlocitvi!
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
@Akvamarin: moj bivši je bil sicer izobražen, ni pa imel neke nadsuper plače. Povprečno plačo za VII. stopnjo. Drugače pa jaz osebno nisem jokala za njim, jokala sem (če že tisti en dan) zato, ker sem bila šokirana.
Jaz sem pa prepričana, da si ti prepričana o vsem in vsakomur, ne da bi kdaj v življenju dala sploh kaj težkega skozi. O tem sem pa jaz prepričana.
sirova štručka napisal/-a:No js sem še vedno prepričana, da se da človeka čist lepo pogruntat in spoznat, ne da bi te on imel možnost predolgo imet za norca in ti lagat.
Jaz sem pa prepričana, da si ti prepričana o vsem in vsakomur, ne da bi kdaj v življenju dala sploh kaj težkega skozi. O tem sem pa jaz prepričana.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 11:44, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
sirova, v čisto vseh temah si o vsem prepričana, zdaj pa ne veš kaj bi še sploh povedala v svoj zagovor in ti je najlažje rečt, da se sploh ne čudiš zakaj bivšega nisem znala prebrati. Dečva, odrasti malo v tej svoji omejeni glavi, ker nisi nobena zakladnica znanja, glede na tvoj nivo diskutiranja.
Ja, veš vse, klanjam se ti and now get over it.
Ja, veš vse, klanjam se ti and now get over it.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
-
Leonessa - Debatorica
- Na forumu od: 6. 4. 2011
Ma joj no, ti štrudl si pa res tečna ko driska. Povsod te je polno in povsod si polna nekih pokroviteljskih misli, po drugi strani pa v vsaki temi greš do konca z otročjim prerekanjem. Še en otrok ujet v telesu 20+ človeka, če si sploh nad 20..
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
sirova štručka napisal/-a:No zase sem res prepričana, da znam človeka spoznat in na deset različnih načinov poizvedet kar me zanima, ne da bi on sploh ugotovil, zakaj ga tisto sprašujem.
V svoj zagovor mi ni treba nič pravit, ker se mi ni treba zagovarjat. Je pa res, da glede na to, kolko si o meni prepričana, nekega daru za prebrati človeka očitno nimaš.
To sem tudi jaz bila prepričana, ker je tudi moj poklic povezan s tem. Ko pa doživiš tudi to, pa nisi več tako zelo prepričan. Prvi del odstavka - tudi ti nimaš posebnega daru za prebrati človeka, v tem primeru mene, glede na to, da brez neke podlage živiš v zmotnem prepričanju, da z bivšim v dveh letih nisva komunicirala. Tukaj ne gre za to, ali veš o človeku vse mogoče, ker sem o njem samem vedela veliko, a očitno še vedno ne dovolj. Biti teoretik je eno, biti praktik pa drugo. In v praksi pač ne moreš biti tako prepričan, zato nehaj živeti na internetu.
Tudi meni se ni treba zagovarjati, saj sama vem kako je bilo in s kom sem živela ter kakšen je bil dve leti. Ker ne veš, o kakšni osebi govoriva, ne moreš trditi nekaj kot da ga ti poznaš in jaz ne. Capiche?
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Prenehajta.
It was forever..but it didnt last long..
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
sirova štručka napisal/-a:No js sem še vedno prepričana, da se da človeka čist lepo pogruntat in spoznat, ne da bi te on imel možnost predolgo imet za norca in ti lagat.
.
Glej, jz sm tut bila prepričana v to, pa zdej nisem več. Tko, da če se ti to še ni zgodilo, še ne pomeni da se ti ne bo. Ampak ti si tako f***** perfektna in pametna, da tebe pa že nihče ne bo nikoli prenesel okoli, a ne? Daj, spusti se na realna tla in odrasti. Vse kar ti je pa tamala_mrha napisala je res, obnašaš se kot otrok, v vse se vtikuješ in pametuješ. Sigurno si ena tistih, ki ima "super" zvezo, je pa tečna kot driska, ker ima vsak dan PMS
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Čuftika, kaj ni jasno, ko napišem, da se preneha?
Drugo opozorilo, prenehajte z debatami na osebnem nivoju, sledili bodo ukrepi.
Hvala
Drugo opozorilo, prenehajte z debatami na osebnem nivoju, sledili bodo ukrepi.
Hvala
It was forever..but it didnt last long..
-
Chikitaa - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 2. 2012
Tudi sama sem se pravkar razšla s fantom,s katerim sem bila 3 leta,ker me je pred kratkim prevaral. takrat sem ga vzela nazaj, ker me je prosil in zatrjeval da me ima rad in je bila to velika napaka. a sem se kasneje tepla po glavi. zakaj me je prevaral, skom, zakaj me nima rad.. itd. tako nisem mogla več živeti, zato sem zvezo končala. ti pa imaš še druge razloge kršnokoli nasilje, varanje in drugo poniževanje nam ni treba prenašat. vesela bodi da je te zveze konec!! morala bi zalkjučiti že prej...pred tabo je celo življenje in na tebi je kako si ga boš uredila. sedaj imaš največ časa ever, izkoristi ga kar najbolje!
-meni pomaga shoping s kolegico cel dan magar!:)
-pokliči kolege na kavo, take ki jim lahko zaupaš in jim malo potoži, seveda do neke mere;P,
-pejt žurat, si že bila v cirkusu?nujno!:) kupi si sexy oblekico boš vidla kok pogledov boš vzbudila, da ti malo dvigne samozavest, in vidiš da si še vedn dobra mačka;))
-prepleskaj si stanovanje, prestavi pohištvo, naredi čim več večjih sprememb,
-preberi dobro knjigo...samo ne sedet sama doma, razmišlat o njemu in se smilit sama sebi!!
Pa srečno, uživaj življenje!;))*
-meni pomaga shoping s kolegico cel dan magar!:)
-pokliči kolege na kavo, take ki jim lahko zaupaš in jim malo potoži, seveda do neke mere;P,
-pejt žurat, si že bila v cirkusu?nujno!:) kupi si sexy oblekico boš vidla kok pogledov boš vzbudila, da ti malo dvigne samozavest, in vidiš da si še vedn dobra mačka;))
-prepleskaj si stanovanje, prestavi pohištvo, naredi čim več večjih sprememb,
-preberi dobro knjigo...samo ne sedet sama doma, razmišlat o njemu in se smilit sama sebi!!
Pa srečno, uživaj življenje!;))*
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov