Stereotipi glede poroke
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
monique* napisal/-a:Čeprav se pa res nebi branila česa takega http://www.youtube.com/watch?v=bQVoAWSP7k4&feature=youtube_gdata
http://www.youtube.com/watch?v=eQl8eRy- ... re=related
-
blue coctail - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 9. 2010
meni se poleg poklekanja zdi patetična tista bela tortasta obleka, ki jo ženske zaradi nekih kvazi-tradicionalnih prepričanj na vsak način vlečejo nase.
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
well ... moj ni padel na kolena pred mene s prstanom v kičasti škatlici (boljše za njega da ne, ker bi v tem primeru verjetno umrla od smeha) ... in tudi 'tradicionalne' bele razkošne obleke si niti slučajno ne želim ... glede na to, da se poročiva spomladi, ko bo že malo bolj toplo pride v poštev nekaj bolj lahkega ... za kakšno oblekico nad koleni lih dovolj toplo še ne bo, bom pa sigurno izbrala nekaj bolj preprostega, mslo vsakdanjega, malo posebnega
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Malce OT, moram pofirbcat ^^: Libido., a nista vidva še precej malo časa skupaj?
Men se pa jit na kolena ne zdi tako slabo. V bistvu nimam nekih zahtev, tudi ne vem če bi se sploh poročila. Vem pa, kakšen prstan bi
Men se pa jit na kolena ne zdi tako slabo. V bistvu nimam nekih zahtev, tudi ne vem če bi se sploh poročila. Vem pa, kakšen prstan bi
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Čestitke?Libido. napisal/-a:se poročiva spomladi
A smemo pofirbcat kam se vama tolk mudi (si še ful mlada )? Če sta pa tolk zelo prepričana v vaju, potem pa še tolk bolj super, lepo, da sta se najdla!
Aja, pa še ena luštna, izvirna zaroka:
http://youtu.be/XMRBGtyQuXk
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Libido, koliko sta pa stara? Vprašam samo zato, ker mam cel čas odkar si na forumu, občutek, da si bolj mojih let, in če me spomin ne vara, si enkrat nekje tudi napisala leta.
- luncca
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 9. 2009
Moj je meni zaprosi na moj RD in sicer nag z mašnico na khmmm..., prstan je imel preprosto v rok. Rekel pa je: Bi si ti vzela kej časa kkšno soboto, lahko tud sredo
Poročiva se sedaj poleti.
Sama ga nebi nikoli zaprosila, ker midva sva že toliko let skupaj, zmenila sva se da grea prvo skupaj živet in ko sva to uresničila, sem že pričakovala, da me bo zaprosil (tako, da midva sva bila že prej zmenjena). Sploh je pa moj desc desc in nebi pustu, da js kej tazga izvajam
Je pa na enem forumu punca vsa vesela opisovala, kako bo ona zaprosila fanta (on se po nevem kolikih letih ni spravil in tud ni ravno hotel poroke) pa je vseeno reskirala. Naredila je majico, kjer je pisalo če bi se poročil, mislim, da je naredila neko kopel itd. in tip reče NE. Js se ubijem Baje sta še vedno skup...js nevem če bi ostala z njim, pa ne ker je rekel ne (če se noče se pač noče), samo če pač očitno nisi na isti poti, res nevem kaj ma smisla vztrajat??
Poročiva se sedaj poleti.
Sama ga nebi nikoli zaprosila, ker midva sva že toliko let skupaj, zmenila sva se da grea prvo skupaj živet in ko sva to uresničila, sem že pričakovala, da me bo zaprosil (tako, da midva sva bila že prej zmenjena). Sploh je pa moj desc desc in nebi pustu, da js kej tazga izvajam
Je pa na enem forumu punca vsa vesela opisovala, kako bo ona zaprosila fanta (on se po nevem kolikih letih ni spravil in tud ni ravno hotel poroke) pa je vseeno reskirala. Naredila je majico, kjer je pisalo če bi se poročil, mislim, da je naredila neko kopel itd. in tip reče NE. Js se ubijem Baje sta še vedno skup...js nevem če bi ostala z njim, pa ne ker je rekel ne (če se noče se pač noče), samo če pač očitno nisi na isti poti, res nevem kaj ma smisla vztrajat??
-
Tonja - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 12. 2006
Dioniz napisal/-a:Če se že hočejo poročit ne vem res v čem je finta, da bi mogli mi moški obvezno zaprosit. Saj pa nismo v kameni dobi več. Pa s tem ne mislim samo to prošnjo za poroko ampak marsikatere ostale stereotipe, da nekaj pač mora moški naret in se za žensko nespodobi. Saj meni osebno je vse to lepo delat ampak zakaj izključno moški? Ženske manj ljubijo kot moški? So preponosne? Saj vem, da morete rodit in, da pri rojstvu otroka mamo mi samo izjemno prijetno nalogo za opravit ampak to še ne pomeni, da lahko za vse ostale partnerske stvari ve date samo vse štiri od sebe pa bomo že moški poskrbeli...
Zelo dobro ramišljanje.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov