Stereotipi glede poroke

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 11. Dec. 2010 18:01

^^Se strinjam tole glede tega, da ne rabiš s 7-letniki hodit k verouku. Obstajajo posebni 'tečaji' za odrasle.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 11. Dec. 2010 18:31

McLarnovc napisal/-a:Tole, da tip pade na kolena pred bejbo pa izvleče prstan mi je pa toooooolk patetično, da adijo. Nikoli ne bi pred nikogar padel na kolena...

a tvoja pa lahko pade na kolena vsake toliko in ga pofafa? tole pa ni patetično?
dvomim, da si/bi katero ustavil in rekel: "ne bebji, to je toooooooooooooooooooooolk patetično. da adijo."

poklek je izraz spoštovanja in nek "dokaz" predanosti do ženske, ki jo ljubiš. če ti je to odveč, prav, ampak ni pa patetično.
patetično je meni, da se fant nič ne bi potrudil za zaroko, kakršnakoli že je. pa če poklekne ali ne. da bi kar določila datum poroke ali kaj takega. ali da ko se rodi otrok se je treba pa žent in je to že samo po sebi umevno, brez presenečenja v smislu "zaprositve". niti mi prstan ne bi igral pomembne vloge, niti poklek, nič. samo da je izvirno, oz. bolje rečeno, da je res iz srca in ne iz nuje, ker so njegovi verni in je treba met vsaj krst in poroko skupaj, če se ne že ženit takoj ko test pokaže.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 11. Dec. 2010 18:59

monique* napisal/-a:
Čeprav se pa res nebi branila česa takega http://www.youtube.com/watch?v=bQVoAWSP7k4&feature=youtube_gdata :D

O Boze Boze, a tip na video glumi ludilo, al kaj?? nekaj takega pa res nocem, da ga tko gledam, da mi plese in skaka, kot kaka opica, pa love you...

Pac vsi smo razlicni, kaj ces! Meni mi bo zadost ce mi fino lepo rece: A se bos porocila z mano in zbere lep trenutek za to! Pac ne rabi it na kolena ali delati ne vem ti kaj, dovolj je da cutim, da mi je nakljonjen in da res misli tega!
rebelgirl
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a rebelgirl » 11. Dec. 2010 22:27

claire se čist strinjam s teboj. sem hotela že prej nekaj podobnega kot ti napisat glede fafanja in punce na kolenih pa ni blo časa.

čist se strinjam.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 11. Dec. 2010 22:53

claire napisal/-a:a tvoja pa lahko pade na kolena vsake toliko in ga pofafa? tole pa ni patetično?
dvomim, da si/bi katero ustavil in rekel: "ne bebji, to je toooooooooooooooooooooolk patetično. da adijo."

poklek je izraz spoštovanja in nek "dokaz" predanosti do ženske, ki jo ljubiš. če ti je to odveč, prav, ampak ni pa patetično.
patetično je meni, da se fant nič ne bi potrudil za zaroko, kakršnakoli že je. pa če poklekne ali ne. da bi kar določila datum poroke ali kaj takega. ali da ko se rodi otrok se je treba pa žent in je to že samo po sebi umevno, brez presenečenja v smislu "zaprositve". niti mi prstan ne bi igral pomembne vloge, niti poklek, nič. samo da je izvirno, oz. bolje rečeno, da je res iz srca in ne iz nuje, ker so njegovi verni in je treba met vsaj krst in poroko skupaj, če se ne že ženit takoj ko test pokaže.

Izbrisana žaljivka

In ja, poklekanje s prstanom v škatlici oz. kakorkoli že, mi je totalno patetično in klišejsko in zlajnano in...škoda besed. Če bi bil jaz bejba in bi me tip tako zaprosil bi bila reakcija verjetno nekaj v stilu "nigga wtf???". Nikoli ne bi tega delal. Če bom prstan zdizajniral, bom pa tudi tisti "trenutek" izvedel na kak bolj spešl način, kot pa klišejsko padanje na kolena. :cool:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
Dadyka15
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 1. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Dadyka15 » 11. Dec. 2010 23:03

^^ npr. po dobrem seksu hahaha
kr pa tud ni tko slabo :D
Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Tananda » 11. Dec. 2010 23:32

Po dobrem seksu je res majhna možnost, da reče ne (or is it just me?), tko da ima tip še mal zavarovan hrbet. :D
Tovrstne animacije za proposal so pa tudi meni totalno mimo. Brrr, nalašč bi takemu rekla ne pred vsemi pa že potem nekak razčistila posledice.
Because I can.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 12. Dec. 2010 11:08

Izbrisana žaljivka

ja ja. izpustiš pa vsako vprašanje. kot vedno. no ni bilo retorično. torej? ženska lahko pada na kolena in ti ga vleče? prasci ste eni res. ogabno. baba je za fukat, za ostalo so pa tvoji vaški zapiti frendi. juhu!
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 12. Dec. 2010 11:35

^^lol, saj moški gre tud na kolena in ti jo liže, no odvisno pač kje in v kakšnem položaju seksata, but you get the point.
men se tud klasična snubitev na kolenih zdi patetična, pa sem punca. jebat ga
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 12. Dec. 2010 11:54

Prosm če se zadržite žaljivih postov..ali pa vsaj žalite elegantneje. :D
Hvala
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 12. Dec. 2010 11:56

claire, ponavadi tako o nekom drugem(da je kmet namreč) mislijo ljudje, ki mu niso kos, verbalno/prihično/fizično/intelektualno/kakorkoli že oz. so sami veliki primitivci, potem pa žalijo druge, ker nimajo proti argumenta več, nočejo pa izpast šibki. :wink: Ali pa imajo večvrednostni kompleks, ki je pa ubistvu manjvrednostni. :wink:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 12. Dec. 2010 12:14

well evelin, on je mene prvi užalil. zame je namreč "neumen" žaljivka. torej zbriši tudi tisto, ne le žaljivk, ki se tebi ne zdijo sprejemljive.

mklarnovc tvoje mnenje o ženskah se kaže v večih temah, ne gre le za poklek (ker bi ti seveda krona iz glave padla.)
najdi si eno sivo miško, kakršne so ti všeč, ki ti bo sužnja. niti poštene zaroke ji ne boš privoščil, če se bo oblekla malo lepše bo pa itak že kurbica v tvojih očeh.
amen.

(in mimogrede- kje je v tvojem zadnjem postu kak argument, za kar mene obsojaš, da jih v mojih postih ni???)

ti si pa itak sam sebi en velik kompleks. Izbrisana žaljivka
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 12. Dec. 2010 12:18

Evo..vsi enakovredni in enakopravni. Izbrisane žaljivke od obeh, zdj pa prosim, če ne nadaljujeta s tem vajinim zasebnim sporom(zs), nadaljni posti bodo brisani v celoti in uporabniki sankcionirani.
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 12. Dec. 2010 12:29

claire napisal/-a:niti poštene zaroke ji ne boš privoščil

Citat, kje sem to napisal prosim... :wink:
Če je kdo tu zakompleksan, si to ti. Poglej malo svoje poste, pa ti bo mogoče postalo jasno to. Nevem kako je človek lahko tak egocentrik, da sploh ne dopušča drugega mnenja. Nikjer nisem napisal, da svojemu dekletu ne bom privoščil poštene zaroke. Sigurno pa ji ne bom privoščil klišejskega in zlajnanega klečanja, ampak nekaj bolj posebnega, izvirnega, enkratnega. Če tega ne razumeš si zelo ********* in je to potem tvoj problem, ne moj.
Če tvoj tip ni sposoben od sebe spravit nekaj bolj izvirnega in unikatnega kot "klečanje in škatlica s prstanom iz žepa" varijanta in mu je to vrhunec romantike, ne sklepaj potem tega še na vse druge. :wink:

..Evelyn.. ti se pa tudi malo umiri ker si že dosadna s tem editiranjem. :roll: :wink: :wink:
Zadnjič spremenil McLarnovc, dne 12. Dec. 2010 12:37, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Dadyka15
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 1. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Dadyka15 » 12. Dec. 2010 12:36

mal bom OT..
kako je to zanimivo...vsake toliko časa se kdo ne razume tukaj gor,,,najprej je najedala purple zdj se vidva ne razumeta....
ajoj....no pa sj razumem da ima vsak svoje mnenje...
priporočam da se strasti malo umirijo in se sprijaznimo vsi da ima vsak svoje mnenje in to spoštujemo,...

no pa da povem svoje mnenje okrog zaroke...
meni je pa simpatično, da bi me tip peljal na neko plažo in bi skupaj gledala sončni zahod in bi v nekem trenutku izvlekel zaročni prstan in me vprašal če bi bila za vedno njegova... :love:
Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov