Ste kaj ljubosumne?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 10. Mar. 2008 9:43

a ni to mal nasprotujoče? :)
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Maudisa » 10. Mar. 2008 10:34

Me včasih zgrabi kdaj lubosumje in tud povem,kaj me moti n potem to odpraviva.Mi je pa prav simpatičen,ko on pokaže kaj ljubosumja.Tak čist malo,v ravno pravi meri. :)
Black Kitty

Neprebrana objavaNapisal/-a Black Kitty » 10. Mar. 2008 10:35

Na trenutke sem :) , čeprav se tega odvajam :D - sploh glede parih stvari, k je čist brezveze. Itak da pogleda za drugo, mal se morm še navadt, da je tipični moški :lol: . Sem pa bila včasih bolestno ljubosumna - hvala bogu je tega konc pr men :razz:
Men je tut simpatično k je moj kdaj tak mičken ljubosumen :oops:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 10. Mar. 2008 12:03

;)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 07. Dec. 2010 22:21, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*arabic_girl*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 12. 2007
Kraj: Nova Gorica

Neprebrana objavaNapisal/-a *arabic_girl* » 10. Mar. 2008 13:57

**Baby** napisal/-a:Tut js sm noro preveč bla lubusumna, zto sm ga tut zgubla.. upam da res drži pregovor da se učimo iz napak in da tega ne ponovim več, ker na konc ugotovim da je to vse v moji glavi :?

@ britney20 js močnooo upam da se ga da znebit :oops:

jst tudi...samo bi ga rada nazaj in se hočem znebit tega ljubosumja!ma kdo kak pametn nasvet kako se ga znebit??kr nočem bit taka... :(
Uporabniški avatar
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolitaa » 10. Mar. 2008 14:11

Js sem bla bolj na začetku zveze tut ful ljubosumna in čez čas sem ugotovila da je vse to brezveze, ker škodim sebi in njemu.Ugotovila sem da mu zaupam in da ne počne neumnosti ko gre sam ven in zaradi tega se ne sekiram več in ne zganjam panike.Ljubosumna sem še vedno (sej kdo pa ni), sam ne bolano ljubosumna.In dokler nimam razloga za bit ljubosumna tudi ne bom, ker na koncu škodiš sam sebi ker se skos sekiraš pa paniko zganjaš po ne potrebnem.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Uporabniški avatar
sarci*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 1. 2007
Kraj: Lj - Bežigrad

Neprebrana objavaNapisal/-a sarci* » 10. Mar. 2008 15:02

Ja, tut jst mam probleme s pretiranim ljubosumjem. In se probam nekako kontrolirat, ampak mi vcasih ne rata. :( Je pa moteče, ker sekiram samo sebe, pa se njemu tezim. Upam da bo kmalu bolje.
Uporabniški avatar
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objavaNapisal/-a srčica* » 10. Mar. 2008 16:32

sarci* napisal/-a:Ja, tut jst mam probleme s pretiranim ljubosumjem. In se probam nekako kontrolirat, ampak mi vcasih ne rata. :( Je pa moteče, ker sekiram samo sebe, pa se njemu tezim. Upam da bo kmalu bolje.

ja saj to je najpogostejši problem ljubosumja... da se me sekiramo, pa še njemu težimo...

ne vem... ena v tej temi je dobro povedala... da četudi me mislimo, da mamo noro dobrega tipa, niso vse punce enakega mnenja :D pa še res je...

ej pa to še ti povem, ne sekiraj se če ti kdaj uide in pokažeš svojo ljubosumnost... saj čeprav bo on seveda igral tipa pred tabo, pa češ kaj mi zdaj tu težiš.. pa v sebi čuti, oz. mu to tudi malo laska... mislim, da bi ga tvoja nreljubosumnost začela že rahlo skrbeti, tako kot je mene pri mojem... sem mislila, da ni nikoli ljubosumen in sem že mislila, da očtino v meni ne vidi punce, ki bi bila nekomu všeč, oz. tudi če sem komu drugemu všeč, se mu rahlo jeb* za mene, če me drugi spela, ker je očitno še več drugih punc, ki so podobne ali bolše od mene... tako sem že začela razmišljat, potem pa mi je za valentinovo nevede podaril ful lepo darilo... pokazal mi je, da je ljubosumen, čeprav je hotel prikrit :D
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Uporabniški avatar
GloR-Red
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a GloR-Red » 10. Mar. 2008 17:34

hmmm...js pa morm prznat d je tipčk bl lubosumn k js. pač nism tak tip človeka, mam pa dost frendou in to ga učash mau s tira sprau...sicer pa sj če se use lepo pomenš in veš kje so meje pol s tem ni takih problemou
Love yourself. Be fatal.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 10. Mar. 2008 20:31

jaz sem pa se zdaj že umirila...navadila sem se da pač ni zdrav če ne ogovori vsake prodajalke, vsake one vsake tiste...ampak na živce mi gre ko vidi ne vem kako enkrat, drugič pa že ve o njej da ima ne vem krizo v vezi...daj ne rabim vsega vedet :eek: res pa je da sem bila na začetku full tečna ker sem malo preveč eno večer o bivši poslušala itd...tak da sem jo imela še kar nekaj časa v glavi pa ono je boljša pa tisto itd...ampak bo, glavno da sem skulirana :cool:
Uporabniški avatar
mateyaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 11. 2007
Kraj: MS

Neprebrana objavaNapisal/-a mateyaa » 10. Mar. 2008 22:23

Jst sem ljubosumna, pa lih tko da je ok. Sam je problem, da je fant 100x bolj! Čedalje bolj, pa nevem zakai. Ne morm mu dopovedat da je to bw :?
Uporabniški avatar
kocka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a kocka » 29. Jun. 2008 21:21

sva bolj na začetku veze, js sem mal ljubosumna, ker o njegovi ženski družbi bolj malo vem.

on pa se nekam čudno obnaša in me je začelo malo motiti. pol leta nazaj sem končala resnejšo zvezo, potem pa sem do začetka zveze z njim le bluzila. nekaj lupčkanja z različnimi fanti... in ker sem se več ali maj zabavala v njegovi okolici, je za nekaj fantov (logično) izvedel. in preden sva se midva našla, sem na kavo povabila enega od njegovih prijateljev, pa do te kave sploh ni prišlo, ker sem si prej premislila... in sedaj mi večkrat pod nos vrže kakšno, mogoče celo nesramne, izjavo glede mojega obdobja "s cveta na cvet" in da on ni bil moja prva izbira.... danes sem mu tudi povedala, da me to "obsojanje" moti, opravičil se je... vendar mi že malo prekipeva.

mogoče ga le skrbi, da nimam tudi njega le za enega od mnogih cvetov, in bom kmalu odletela naprej?

:( :(
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 29. Jun. 2008 21:47

^^
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 18:57, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 5. 2008
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objavaNapisal/-a [She.] » 29. Jun. 2008 22:12

jst morem priznat da se še sama sebi čudim sam.... sploh nism tok ljubosumna. zadnič mi je reku da je šou z 4 kolegicami na pijačo pa mi ni nč zavrelo al karkoli... pa tud nevem, da ga kašna kolegica tko mimogrede objame (npr.če je pjana) nč ne rečem...
če pa mi da punca namig, da bi kej rada mela.. pol pa Uf.
ena mu je zadnič pisarla kao d razmišlja o njem, ga je klicala ljubkovalno pa tko . . napisala je 3 smse... pol pa sm jst njej povedla, da me ne moti, sam naj govori z nim normalno, brez lupčkou in ljubkovalnih imen.
je pa ena, k je NEMORM VIDET! učiraj mi je reku da nism ljubosumna nanjo, ampk d sm obsedena :D sei vem da on res nebi nč meu z njo, sam nevem.. preporsto je ne prenesem u njegovi bližini.. in bolš da vam ne povem kaj mu je pisarla (da edino on ve use o njej, če lahko pride do nje da mu zaupa,če se lahko dubita ...)

. . .
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Uporabniški avatar
Punchee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 4. 2008
Kraj: Love RD

Neprebrana objavaNapisal/-a Punchee » 29. Jun. 2008 22:36

Jst pa nism preveč ljubosumna, ubistvu sploh nism. Kr itak vem da me ma najrajš pa da je sam moj. Mi pa grejo na žiuce use tiste bejbe k se mu neki usiljujejo kr enim ženskam prou ni jasn da ni več sam. Njemu pa vrjetno kr mal paša da jst vidim kolk oboževauk ma. Sam ljubosumna pa res nism.. dokler je z mano nimam bit za kaj :) Je pa tud pr nama ena bejba kr je res ne prenašam. Joj k jo vidim zdravn njega bi jo kr pretepla :D
Je pa on za razliko od mene ful ljubosumn. Kar kdaj povzroči tud trenja (med nama) kr res nima razloga da bi biu na kogarkoli ljubosumn kr mam srček sam za njega. :)
I had to kiss a lot of frogs before I found my prince charming .. <3

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]