Ste kaj ljubosumne?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
a ni to mal nasprotujoče?
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
- Black Kitty
Na trenutke sem , čeprav se tega odvajam - sploh glede parih stvari, k je čist brezveze. Itak da pogleda za drugo, mal se morm še navadt, da je tipični moški . Sem pa bila včasih bolestno ljubosumna - hvala bogu je tega konc pr men
Men je tut simpatično k je moj kdaj tak mičken ljubosumen
Men je tut simpatično k je moj kdaj tak mičken ljubosumen
-
*arabic_girl* - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Nova Gorica
**Baby** napisal/-a:Tut js sm noro preveč bla lubusumna, zto sm ga tut zgubla.. upam da res drži pregovor da se učimo iz napak in da tega ne ponovim več, ker na konc ugotovim da je to vse v moji glavi
@ britney20 js močnooo upam da se ga da znebit
jst tudi...samo bi ga rada nazaj in se hočem znebit tega ljubosumja!ma kdo kak pametn nasvet kako se ga znebit??kr nočem bit taka...
-
lolitaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 6. 2007
Js sem bla bolj na začetku zveze tut ful ljubosumna in čez čas sem ugotovila da je vse to brezveze, ker škodim sebi in njemu.Ugotovila sem da mu zaupam in da ne počne neumnosti ko gre sam ven in zaradi tega se ne sekiram več in ne zganjam panike.Ljubosumna sem še vedno (sej kdo pa ni), sam ne bolano ljubosumna.In dokler nimam razloga za bit ljubosumna tudi ne bom, ker na koncu škodiš sam sebi ker se skos sekiraš pa paniko zganjaš po ne potrebnem.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
-
srčica* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: v njegovem srčku
sarci* napisal/-a:Ja, tut jst mam probleme s pretiranim ljubosumjem. In se probam nekako kontrolirat, ampak mi vcasih ne rata. Je pa moteče, ker sekiram samo sebe, pa se njemu tezim. Upam da bo kmalu bolje.
ja saj to je najpogostejši problem ljubosumja... da se me sekiramo, pa še njemu težimo...
ne vem... ena v tej temi je dobro povedala... da četudi me mislimo, da mamo noro dobrega tipa, niso vse punce enakega mnenja pa še res je...
ej pa to še ti povem, ne sekiraj se če ti kdaj uide in pokažeš svojo ljubosumnost... saj čeprav bo on seveda igral tipa pred tabo, pa češ kaj mi zdaj tu težiš.. pa v sebi čuti, oz. mu to tudi malo laska... mislim, da bi ga tvoja nreljubosumnost začela že rahlo skrbeti, tako kot je mene pri mojem... sem mislila, da ni nikoli ljubosumen in sem že mislila, da očtino v meni ne vidi punce, ki bi bila nekomu všeč, oz. tudi če sem komu drugemu všeč, se mu rahlo jeb* za mene, če me drugi spela, ker je očitno še več drugih punc, ki so podobne ali bolše od mene... tako sem že začela razmišljat, potem pa mi je za valentinovo nevede podaril ful lepo darilo... pokazal mi je, da je ljubosumen, čeprav je hotel prikrit
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
-
GloR-Red - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 2. 2006
hmmm...js pa morm prznat d je tipčk bl lubosumn k js. pač nism tak tip človeka, mam pa dost frendou in to ga učash mau s tira sprau...sicer pa sj če se use lepo pomenš in veš kje so meje pol s tem ni takih problemou
Love yourself. Be fatal.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
jaz sem pa se zdaj že umirila...navadila sem se da pač ni zdrav če ne ogovori vsake prodajalke, vsake one vsake tiste...ampak na živce mi gre ko vidi ne vem kako enkrat, drugič pa že ve o njej da ima ne vem krizo v vezi...daj ne rabim vsega vedet res pa je da sem bila na začetku full tečna ker sem malo preveč eno večer o bivši poslušala itd...tak da sem jo imela še kar nekaj časa v glavi pa ono je boljša pa tisto itd...ampak bo, glavno da sem skulirana
-
kocka - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 5. 2008
sva bolj na začetku veze, js sem mal ljubosumna, ker o njegovi ženski družbi bolj malo vem.
on pa se nekam čudno obnaša in me je začelo malo motiti. pol leta nazaj sem končala resnejšo zvezo, potem pa sem do začetka zveze z njim le bluzila. nekaj lupčkanja z različnimi fanti... in ker sem se več ali maj zabavala v njegovi okolici, je za nekaj fantov (logično) izvedel. in preden sva se midva našla, sem na kavo povabila enega od njegovih prijateljev, pa do te kave sploh ni prišlo, ker sem si prej premislila... in sedaj mi večkrat pod nos vrže kakšno, mogoče celo nesramne, izjavo glede mojega obdobja "s cveta na cvet" in da on ni bil moja prva izbira.... danes sem mu tudi povedala, da me to "obsojanje" moti, opravičil se je... vendar mi že malo prekipeva.
mogoče ga le skrbi, da nimam tudi njega le za enega od mnogih cvetov, in bom kmalu odletela naprej?
on pa se nekam čudno obnaša in me je začelo malo motiti. pol leta nazaj sem končala resnejšo zvezo, potem pa sem do začetka zveze z njim le bluzila. nekaj lupčkanja z različnimi fanti... in ker sem se več ali maj zabavala v njegovi okolici, je za nekaj fantov (logično) izvedel. in preden sva se midva našla, sem na kavo povabila enega od njegovih prijateljev, pa do te kave sploh ni prišlo, ker sem si prej premislila... in sedaj mi večkrat pod nos vrže kakšno, mogoče celo nesramne, izjavo glede mojega obdobja "s cveta na cvet" in da on ni bil moja prva izbira.... danes sem mu tudi povedala, da me to "obsojanje" moti, opravičil se je... vendar mi že malo prekipeva.
mogoče ga le skrbi, da nimam tudi njega le za enega od mnogih cvetov, in bom kmalu odletela naprej?
-
[She.] - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 5. 2008
- Kraj: Bora Bora
jst morem priznat da se še sama sebi čudim sam.... sploh nism tok ljubosumna. zadnič mi je reku da je šou z 4 kolegicami na pijačo pa mi ni nč zavrelo al karkoli... pa tud nevem, da ga kašna kolegica tko mimogrede objame (npr.če je pjana) nč ne rečem...
če pa mi da punca namig, da bi kej rada mela.. pol pa Uf.
ena mu je zadnič pisarla kao d razmišlja o njem, ga je klicala ljubkovalno pa tko . . napisala je 3 smse... pol pa sm jst njej povedla, da me ne moti, sam naj govori z nim normalno, brez lupčkou in ljubkovalnih imen.
je pa ena, k je NEMORM VIDET! učiraj mi je reku da nism ljubosumna nanjo, ampk d sm obsedena sei vem da on res nebi nč meu z njo, sam nevem.. preporsto je ne prenesem u njegovi bližini.. in bolš da vam ne povem kaj mu je pisarla (da edino on ve use o njej, če lahko pride do nje da mu zaupa,če se lahko dubita ...)
. . .
če pa mi da punca namig, da bi kej rada mela.. pol pa Uf.
ena mu je zadnič pisarla kao d razmišlja o njem, ga je klicala ljubkovalno pa tko . . napisala je 3 smse... pol pa sm jst njej povedla, da me ne moti, sam naj govori z nim normalno, brez lupčkou in ljubkovalnih imen.
je pa ena, k je NEMORM VIDET! učiraj mi je reku da nism ljubosumna nanjo, ampk d sm obsedena sei vem da on res nebi nč meu z njo, sam nevem.. preporsto je ne prenesem u njegovi bližini.. in bolš da vam ne povem kaj mu je pisarla (da edino on ve use o njej, če lahko pride do nje da mu zaupa,če se lahko dubita ...)
. . .
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
-
Punchee - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 4. 2008
- Kraj: Love RD
Jst pa nism preveč ljubosumna, ubistvu sploh nism. Kr itak vem da me ma najrajš pa da je sam moj. Mi pa grejo na žiuce use tiste bejbe k se mu neki usiljujejo kr enim ženskam prou ni jasn da ni več sam. Njemu pa vrjetno kr mal paša da jst vidim kolk oboževauk ma. Sam ljubosumna pa res nism.. dokler je z mano nimam bit za kaj Je pa tud pr nama ena bejba kr je res ne prenašam. Joj k jo vidim zdravn njega bi jo kr pretepla
Je pa on za razliko od mene ful ljubosumn. Kar kdaj povzroči tud trenja (med nama) kr res nima razloga da bi biu na kogarkoli ljubosumn kr mam srček sam za njega.
Je pa on za razliko od mene ful ljubosumn. Kar kdaj povzroči tud trenja (med nama) kr res nima razloga da bi biu na kogarkoli ljubosumn kr mam srček sam za njega.
I had to kiss a lot of frogs before I found my prince charming .. <3
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]