Ste kaj ljubosumne?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- all*starka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 8. 2007
jst nikoli nism bla! sm bla tega načela da če me ma fant rad da bo z mano, če ne pa je boljše da se prej konča kot da vlečeva dalje.
zdj ko pa sm se na fanta ful navezala me kr malo "stisne" če se pogovarja s kako mal dlje pa da jo ne poznam in hočm vse takoj vedt od nje
ampak še v mejah "zdravega" ljubosumja
zdj ko pa sm se na fanta ful navezala me kr malo "stisne" če se pogovarja s kako mal dlje pa da jo ne poznam in hočm vse takoj vedt od nje
ampak še v mejah "zdravega" ljubosumja
- zvezd(ic)a
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 8. 2007
Jaz nisem toliko ljubosumna. Sem do dolocene mere, ampak tega ne pokazem - recimo ce se veliko druzi s svojimi kolegicami ali kaj takega ne tezim njemu, ampak poskusam to v svoji glavi uredit, ker verjamem, da me ne bi nikoli prevaral. Tako da se brzdam.
Drugace je z mojim... V bistvu se komaj sedaj zacenjam zavedat, koliko me to moti! Tudi jaz ga ne bi prevarala, se nikoli nisem varala... on pa je obcutljiv za vsako malenkost. Ne da bi bil nesramen, obicajno se iz tega itak bolj heca, ampak mi je ze veckrat priznal, da na tak nacin pac izraza obcutke, ki so resni... In potem v njegovi druzbi vedno moram pazit kaj govorim in kaj delam in tak naprej. Tudi njemu ni vseeno, ampak se ne zna obrzdat. Jaz pa si zelim pocet stvari brez nenehne skrbi, kdaj se bo njemu zazdelo prevec...
Drugace je z mojim... V bistvu se komaj sedaj zacenjam zavedat, koliko me to moti! Tudi jaz ga ne bi prevarala, se nikoli nisem varala... on pa je obcutljiv za vsako malenkost. Ne da bi bil nesramen, obicajno se iz tega itak bolj heca, ampak mi je ze veckrat priznal, da na tak nacin pac izraza obcutke, ki so resni... In potem v njegovi druzbi vedno moram pazit kaj govorim in kaj delam in tak naprej. Tudi njemu ni vseeno, ampak se ne zna obrzdat. Jaz pa si zelim pocet stvari brez nenehne skrbi, kdaj se bo njemu zazdelo prevec...
-
smotkica_ - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 1. 2005
Dokler nisem dobila sedanjega fanta, se mi je zdelo, da sploh nisem ljubosumna. V zadnjem času pa opažam, da sem postala malo, pa ne zaradi tega, ker mu nebi zaupala, ampak zaradi tega, ker je med bolj priljubljenimi fanti in je vedno polno punc v njegovi bližini.
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
-
Schpella - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 8. 2007
Jst sem pomoj včasih kr mal preveč ljubosumna...včasih me kr zamede pa sem še na njegovo bivšo ljubosumna...tko npr. če kakšna debata nanese na njo alpa kej podobnega Jap, včasih sama sebe presenečam, jezim pa si delam probleme k jih sploh ni. Nevem no, sej mal ljubosumja je fajn pokazat, da vsaj ve, da ti ni vseen...sam preveč pa že lah prerase v bolezen
-
*daddy's girl* - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2007
Js sm včasih mal ljubosumna,ker poznam punco,ki ga čist preveč očitno osvaja in se kdaj slučajno znajde v njegovi bližini, ga začne neki hecat,pa kšni sms-i pa to in pol k ji hočm kej rečt,mi moj vedno reče nej jo pustim pr mir pa vem da me ma rad,pa ne krivim njega za to ampak mi gre enostavno na živce.sta bla kolega neki časa,tko da kdaj govori z njo in sm kr mal ljubosumna se mi pa zdi da je on bolj..mogoče clo mal preveč včasih.
-
Lillu - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2007
sa+ja napisal/-a:uff pr men pa pride obdobje ko sem ljubosumna tok, da grem že sama seb na živce. saj vem, da bi se mogla zadržat, ampak ko mi poči, je
me 2
"Life is too precious to worry about stupid things. So have fun, fall in love...Say what you want to say, do what you want to do. Regret nothing & don't let people who don't matter bring you down !!! "
-
Lillu - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2007
innny-ka napisal/-a:odkrito povedano mam napade lubusumja občasno to pa zarad tega ker nimam zaupanja w moške in ne wem če jih bom kdaj še mela.mam fanta ampak mu ne zaupam ne morem mu.....
Jaz tut ne, pa sva skupaj že 2leti..pa naj mi on še tok govori kako me ljubi iz mi izkazuje ljubezen itd.. ampak preprosto nemorem zaupat in nevem če bom sploh lahko kdaj zaupala 100%
"Life is too precious to worry about stupid things. So have fun, fall in love...Say what you want to say, do what you want to do. Regret nothing & don't let people who don't matter bring you down !!! "
- Babykaaa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 5. 2007
Js pa ne vem kaj nej nrdim. Včeri sma se prvič neki pogovarjala o preteklih stvareh, bivših pa to, k je lih tak nanesl da sma mojga bivšega srečala in potem sma mal debatirala o tem. No in mu js povem mojo zgodbo potem pa še on meni svojo. In dans že ceu dan razmišlam o tem k mi je pravu in sm prou ljubosumna na njegovo bivšo Pa vem da me ne bi prevaru z njo al pa kei, sam ljubosumna v tem smislu, da se sprašujem če mu je z mano tut lepo, k vem da z njo mu je blo ful. Pa sm mu napisala to, da razmišlam zdej še o tem k sma se menla pa da je men res lepo z njim in si želim d bi njemu tut blo. Potem mi je pa ful lepo nazaj napisu, da sm najbolše kar se mu je kdaj zgodilo u življenju in da me ma rad iz vsega srca. In da je njegovo srce sam moje.
Ampak js pa še vseen se ubadam s tem zdej in ne vem kak nej se ustavim?! Mogoče zato ker mam še mal probleme s samozavestjo. Se trudim čim manj mislit na to, sam potem si začnem predstavlat kak je biu z njo in bi se najrajš zjokala, tak grozn občutek. Vem da ma vsak človek svojo preteklost, pa sm zelo vesela da ma tko lepo, navsezadnje jo mam pa js tut in se lah on enako počuti k js recimo zdle, pa tega sploh ne vem...
Ampak js pa še vseen se ubadam s tem zdej in ne vem kak nej se ustavim?! Mogoče zato ker mam še mal probleme s samozavestjo. Se trudim čim manj mislit na to, sam potem si začnem predstavlat kak je biu z njo in bi se najrajš zjokala, tak grozn občutek. Vem da ma vsak človek svojo preteklost, pa sm zelo vesela da ma tko lepo, navsezadnje jo mam pa js tut in se lah on enako počuti k js recimo zdle, pa tega sploh ne vem...
-
Mojchy_18 - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 6. 2007
- Kraj: Ljubljana
Jst sm lubusumna priznam in sm bla včasih bolj kot zdj sm se mal umirila hvala bogu!To pomeni da mam premalo samozavesti in delam na tem da bi jo pridobila pol bo pa tko k je treba
Sam mu pa vseeno vse takoj v faco povem kaj me moti ker ne maram zadrževat v sebi sam pol so pa raznorazni predsodki da mu ne zaupam itd
Sam mu pa vseeno vse takoj v faco povem kaj me moti ker ne maram zadrževat v sebi sam pol so pa raznorazni predsodki da mu ne zaupam itd
-
Mojchy_18 - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 6. 2007
- Kraj: Ljubljana
Babykaaa....am no da ti jst zdj neki povem!Sva na istem veš,men je na začetku skoz govoru o svoji bivši kok sta mela popolno zvezo itd kok je bla popolna da se nista kregala....EJ sm si mislna UMER SE KRETEN ZDJ SI Z MANO,zakaj sta končala če je blo vse tok popolno???
Še zdj mi ne gre iz glave pa je že eno leto od tega....Nočm slišat za njo,še vidla sm jo enkrat celo,,,aja pa poleg tega da jo pač včasih noče oment sam vem na kaj cilja,je tko že 3 leta od tega k sta šla narazen!Najraj bi se kr pogreznla u zemljo ei,nikol ne bom taka kot ona in tud nočm bit,sam mam pa filing da on še vedno njo nekje išče,čeprav mi govori da sm bolša od nje in lepša itd(i dont believe him)
Še zdj mi ne gre iz glave pa je že eno leto od tega....Nočm slišat za njo,še vidla sm jo enkrat celo,,,aja pa poleg tega da jo pač včasih noče oment sam vem na kaj cilja,je tko že 3 leta od tega k sta šla narazen!Najraj bi se kr pogreznla u zemljo ei,nikol ne bom taka kot ona in tud nočm bit,sam mam pa filing da on še vedno njo nekje išče,čeprav mi govori da sm bolša od nje in lepša itd(i dont believe him)
- Babykaaa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 5. 2007
Mojchy_18 joooj sam to je pa res smotano Men tut ne bi blo to fain poslušat. Sam pr nama je blo včeri tko d sm js naiprei povedala svoio zgodbo o men pa bivšem pa sma debatirala o tem potem sm mu pa rekla da naj še on men pove svoio. Pa mi je. Sam mi je dau pa pr vsaki besedi vedet d me ma nairaiš in da sm js ta njegova in da me ne bi nikol zamenju za katerokoli drugo. Vem da se je meu lepo z njo, js sm se tut mela z bivšim ampak to kar mam zdei pa nočem nikol zgubit. Pa mu verjamem, zaupam mu. Ne vem zkaj bi mi neko neresnico prodaju glede česarkoli. Sei če bi hotu bi lah biu z njo, pa ni. Je moj Tak da poskus enkrat drugač pogledat na to.. Mogoče je tvoi še ni dau čist skoz, pa ga še kdai kei muči... Ampak stoj mu ob strani, pomagi mu. Edino skupi lah gresta čez to. Vrjem mu če ti reče da te ma nairaš pa da želi bit s tabo. Pa prau d mu poveš kak se počutiš in nej se tut on kdai brzda. Pa res čim manj se primerjat z njo pa razmišlat o tem, tak k si že napisala
Ej, sei bomo zmogle, super punce smo, ki mamo super fante in ki nas majo resnično radi. Vrjemimo jim, če pa že ne besedam pa dejanjem
Ej, sei bomo zmogle, super punce smo, ki mamo super fante in ki nas majo resnično radi. Vrjemimo jim, če pa že ne besedam pa dejanjem
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov