Ste kaj ljubosumne?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 03. Apr. 2010 20:55

Pri zvezah sezonskega značaja bolj malo verjetno. :D Pri enih se pač vse odvija s svetlobno hitrostjo. Verjetno še lastnih čustev ne dohajajo.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 03. Apr. 2010 22:02

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:27, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Lucia Klasinc
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 3. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Lucia Klasinc » 03. Apr. 2010 22:32

Huh, ta tvoj kolega je res v nezavidljivi situaciji. O tem mora dobro premisliti, tako da stvar pogleda iz različni zornih kotov. Moje mnenje je, da mora biti močen ter se odločiti za eno izmed punc (na dveh stolih ne more sedeti). Po drugi strani pa, naj se pusti presenetiti... morda pa bosta postali celo prijateljici in ne bo nič narobe. Samo iskren naj bo, pa bo vse ok :D. Srečno!
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 04. Apr. 2010 10:55

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:51, skupaj popravljeno 1 krat.
Trdonja
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Trdonja » 04. Apr. 2010 11:01

Za njega je vprašanje "Bi še hodil z njo, če bi ona hotela?" nesmiselno, glede na to, da je že povedal, da ne čuti nič do nje.

Saj po eni strani ga razumem. Ne moreš od nekoga pričakovat, da reče: "Ne, te osebe pa ne bom nikdar ljubil.", ker na koncu se ponavadi zgodi točno to!

Mu bom predlagal malo bolj diplomatski odgovor kot je npr.: "Če bi zdaj hotela; ne. Zdaj sem s tabo." al nekaj podobnega.

Hvala za odgovore vsem!
Uporabniški avatar
beniaminnie
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a beniaminnie » 04. Apr. 2010 15:13

Ženska mora bit pa res ornk flegma, da je taka situacija ne bi motila :?
Sploh si ne znam predstavljati kako bi tole lahko funkcioniralo...jaz bi takega tipa že v začetku odjebala, čim bi zavohala tole prijateljico, to mi je čist no go :o
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 05. Apr. 2010 23:14

Horus napisal/-a:Punce grejo, prijatelji ostanejo. Sicer tu gre za prijateljico, pa vseeno. Bros before hos still applies imho.
nixie napisal/-a:Tudi punca ostane, če je prava...poleg tega bo živela s tabo in ti rodila otroke :)
Tamala_mrha napisal/-a:Pri zvezah sezonskega značaja bolj malo verjetno. :D Pri enih se pač vse odvija s svetlobno hitrostjo. Verjetno še lastnih čustev ne dohajajo.
Horus napisal/-a:Ce je prava, ni ljubosumna.
V konkretnem primeru je zoprno, ker bo težko ugotovit, če je res lahko prava oz. kam bi lahko taka zveza (z novo punco) peljala, če je že na začetku ena taka "ovira" oz. situacija, ki bi zagotovo marsikoga lahko odvrnila..
Jz vem, da bi me precej motilo takšno prijateljstvo. :? ..ne vem, only time will tell? Odvisno kolk se bo ta tip pripravljen prilagajat; pomembno se mi tud zdi - a je kakšna možnost, da bi prijateljica probala tipa odvrnit od nove? Namreč vemo, da obstaja svašta ljudi, zakaj ne tud taka?
Uporabniški avatar
lol_iika
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 7. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a lol_iika » 17. Jun. 2010 18:01

hm.. čeprav nebi nikol za nič na svetu priznala .. sem zelooo ljubosumna .. pa kai moreš.. :o
How to spell ignorance... Y-O-U
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 17. Jun. 2010 18:04

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 21:22, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 17. Jun. 2010 18:06

lol_iika napisal/-a:hm.. čeprav ne bi nikol za nič na svetu priznala .. sem zelooo ljubosumna .. pa kai moreš.. :o
Em. Kako to, da si se potem vseeno odločila za nič priznat? :D

Ostalo ti je pa že štručka povedala.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 17. Jun. 2010 18:32

Na forumu za nickom nekateri priznajo vse..
Aja btw, jz sm ful ljubosumna. :D
It was forever..but it didnt last long..
tachika93
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a tachika93 » 17. Jun. 2010 22:21

Sm ljubosumna, ampak ne preveč. Osebno milim, da kanček ljubosumja ne škodi preveč. :)
nivea9
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a nivea9 » 17. Jun. 2010 22:37

Jaz pa nisem ljubosumna.
Nivea
Uporabniški avatar
Angel in devil shoes
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel in devil shoes » 21. Jun. 2010 6:51

satan28 napisal/-a:Nisem ljubosumna, ker mi ne daje povodov za to negativno čustvo.
Zaupam vase, vanj, v naju.
Če bi me pa kdaj izneveril, potem pač ni bil zame! Preprosto!

Se strinjam ... Čeprav sem jaz do sedaj imela kar rizične probleme z ljubosumjem in me je fant vseeno prenašal ... Spopadla sem se z tem občutkom, ker ga ne želim izgubiti ... Še posebej zato, ker nisem imela nobenega pravega vzroka za to, da sem bila ljubosumna.

Obremenjevala sem se z njegovimi bivšimi simpatijami ( ki jih je spoznaval pred mano), bivšo punco ( k nista bla skp več 2 leti pa se tud nista itak več videvala) in če sm slišala, da klepeta z katero še sm se počutila res grozno ... pač morala sem dojet, da jih ima le za frendice in nič drugega in da sem jaz zanj edina in edina punca. takšna sem bila tudi jaz zaradi svojih slabih izkušenj iz preteklosti.

Tako, da punce ne bit ljubosumne ... To vse pošilja v pogubo ene lepe zveze ...

Upam, da se je meni ratal skulerat ... :cool:
Many of us spend half our time wishing for things, we could have, if we didn't spend half our time wishing. — Alexander Woollcott
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 21. Jun. 2010 9:19

Angel in devil shoes napisal/-a:
satan28 napisal/-a:Nisem ljubosumna, ker mi ne daje povodov za to negativno čustvo.
Zaupam vase, vanj, v naju.
Če bi me pa kdaj izneveril, potem pač ni bil zame! Preprosto!

Se strinjam ... Čeprav sem jaz do sedaj imela kar rizične probleme z ljubosumjem in me je fant vseeno prenašal ... Spopadla sem se z tem občutkom, ker ga ne želim izgubiti ... Še posebej zato, ker nisem imela nobenega pravega vzroka za to, da sem bila ljubosumna.

Obremenjevala sem se z njegovimi bivšimi simpatijami ( ki jih je spoznaval pred mano), bivšo punco ( k nista bla skp več 2 leti pa se tud nista itak več videvala) in če sm slišala, da klepeta z katero še sm se počutila res grozno ... pač morala sem dojet, da jih ima le za frendice in nič drugega in da sem jaz zanj edina in edina punca. takšna sem bila tudi jaz zaradi svojih slabih izkušenj iz preteklosti.

Tako, da punce ne bit ljubosumne ... To vse pošilja v pogubo ene lepe zveze ...

Upam, da se je meni ratal skulerat ... :cool:

Ironija je v tem, da si citirala uporabnico, pri kateri se je kasneje izkazalo, da jo mož vara in torej res ni bil vreden njenega zaupanja.
Pa ne zdaj tega razumet, kot da te strašim, da je tvoj isti. Samo spomnila sem se na to zgodbo, ko sem videla njen nick.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov