Ste kaj ljubosumne?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 10. 2005
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a ženska » 30. Jun. 2008 3:25

Jaz, če sem ljubosumna, to ponavadi skrijem. Ampak to le zato, da ne bo videl, da mi je kaj prišlo do živega.
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 30. Jun. 2008 8:49

J, jest mislim, da če se imata partnerja rada, da je nekaj ljubosumja prav, da je. Tud jest sm mal ljubosumna, oz bi bla, če bi bilo kej tko, ampak v mejah normale.
Uporabniški avatar
Bittersweet
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Bittersweet » 30. Jun. 2008 10:35

o ja... ljubosumna in to ful... ne sicer na vse... ampak ene punce ne prenesem v njegovi bližini... :evil: prav vidim oblaček nad glavo, v kermu je ona pod giljotino, js pa spustim vrvico... in gre glava...
LOVE hurts
Cranberries
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 4. 2008
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Cranberries » 30. Jun. 2008 10:52

Jaz sem trenutno full ljubosumna.. Ker je situacija takšna, da mi ena kr neke hoče v zelje hodit, če glih ji je fant vse jaasno povedo, a ona kar vstraja.. In sem ljubosumna da groza:) Drugače pa sem samo v zdravi meri.. Malo moraš biti ker drugače ni to ljubezen.. Vsaj zame..
Uporabniški avatar
Upgrade_me
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 4. 2008
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Upgrade_me » 30. Jun. 2008 11:00

sei jaz sm bla pred pol leta ful lubusumna (ampak z razlogom) in sma šla narazn... ampak pol sma spet skup prišla :D je prišo on nazai :D
ampak zai sm se bol umirla s tem bolestnim lubusumjem in se mal bol kontroliram... ampak tud jaz ene ženske ne morm viet zravn njega :? ful anti mi je in sm mu to tud povedla ...
Uporabniški avatar
Georgia
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 8. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Georgia » 30. Jun. 2008 11:00

Uf, mene pa ljubosumje ubija! Ne vem kaj mi je, ampak zadnje čase sm blazno ljubosumna (mogoče pa zato, ker mam najbolšga fanta)... :D
Uporabniški avatar
uniqueee
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a uniqueee » 30. Jun. 2008 13:49

jaz sem ljubosumna v mejah normale. svojemu povem, če sem, pa se pogovorima.. samo ti nima nič z zaupanjem. jaz njemu zaupam, kolko vem, da lahko, mogoče bi lahko več, samo tak jaz, kot on mama svoje meje, kr sma dala preveč skozi ravno zaradi tega(preveč zaupanja v ljudi :? ). samo dvomi pr nama nikoli ne nastanjejo. mela sma eno situacijo, ko sm jaz popizdla(je pa ena njegova kolegica zajebala nenamerno.. :lol: ). pa eno situacijo, ko je moj popizdo(prvo služba ga jebala, pol pa še ga je en ded ljubosumnega naredo, skaterim sn si pisala neke). pa je minlo, pač vedno se pogovorima, pol pa je vse vredu.
oba dva vema, da se nama ni treba bat, da bi kdo od naju kaj naredo norega, samo če je človek ljubosumne, mu nemoreš nič pšomagat. lahko skriva, lahko pokaže, nemore pa rečt: zaj pa nebom ljubosumne, pa pol res več ni. odvisno od človeka.
jaz sem, moj je. je pa lepo videt, če je moj malo ljubosumen, pa mi pove, da je, pa vidim, da me ma res rad in tak. motlo bi me, če nebi blo tega.. hehe :D
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 30. Jun. 2008 18:24

Uf, jz sem ( na trenutke ) ful ljubosumna. Sej zadnje čase se kontroliram, ker vem, da moji izpadi ne pomagajo prou nič. Ampak prej pa sem pi*dla zausako kokoš k se je slilna po njemu. Kaj babam ni jasno, ko rata zasede je zaseden ! Koze, jz se po zasedenih tipih ne vlačim, zakaj me ne bi oponašale ? :wall:
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
*little girl*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 5. 2008
Kraj: Where the streets have no name

Neprebrana objavaNapisal/-a *little girl* » 30. Jun. 2008 19:15

ja, sem ljubosumna...vendar manj kot sem bila. toda ker sem s tipom že skoraj 2leti,sem se precej umirila in mu sedaj zaupam. bili so pa trenutki ko sem ga zaradi svoje ljubosumnosti skoraj pustila. pred dobre pol leta sem dobivala neke maile v katerih je pisalo,da me vara,da je moj tip izredno lušten in da naj uživam še zadnje trenutke z njim,ker ne bova več dolgo skupaj. no, takrat je mene valda pobralo in sva se non stop samo kregala,ker so mu nisem zaupala, njemu je bilo pa dokaj vseeno in mi je rekel naj pozabim na vse skupaj in naj mu zaupam. no,na koncu je dojel,da me maili spravljajo ob živce in ko je ugotovil kdo to dejansko pošilja,je sam izgubil živce ter ženski,ki je to pošiljala, dal vedeti da naj spi*di, ter da noče imeti z njo nobenega opravka več (bila je namreč njegova prijateljica,ki naj je želela spraviti narazen).
no, moj tip je bil pa včasih zelo ljubosumen,sedaj se je pa zelooo umiril...še vedno ga pa motijo moji sošolci,s katerimi smo kar dobri frendi. vendar se tudi to počasi umirja :)
Uporabniški avatar
kajira
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kajira » 05. Jul. 2008 13:46

odvisno koliko me fant dela ljubosumno. pri prejšnjem sem bila ful (ampak sem se trudila skrivat), zdaj pa skoraj ne. mi očitno nobena v zelje ne hodi (ali pa jst ne vem :P).
Uporabniški avatar
manculina*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a manculina* » 09. Jul. 2008 13:25

preveč!:P že od nekdaj pa sploh nevem zakai, ne da ne bi zaupala al pa kei..ampak ko je nekdo moj je moj.. nočem da se druge pol neki okrog njega :P no razn kašne kolegice ipd..(katere poznam :P :P )
Uporabniški avatar
Melani
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Melani » 09. Jul. 2008 13:30

joj js sm tut tk ljubosumna da grooza.
ampak tist moment ko sm ljubosumna sm čist prepričana da imam prav in da je veelik vzrok za ljubosumje, potem ko pa mal premislim pa vidim da je blo to kr neki, kr neka panika brezvezna :(
Uporabniški avatar
Miss September
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss September » 11. Jul. 2008 13:15

Včasih malo, včasih bolj.. Včasih na njega, včasih na prijateljice.. Se pa skušam prepričat v nasprotno, da je to povsem nepotrebno.. Ponavad mi rata :wink: Ni prijetno se slabo počutiti..
Worship me or walk away.
Uporabniški avatar
Wiiii
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Wiiii » 22. Jul. 2008 22:26

O ja jaz pa sem ceprav samo na eno. Sej v zivo se nic ne vidita. Samo msn pa smsi. Je hodil z njo pred priblizno 3mi leti. In zdaj sta ful dora prijetelja. Sam mi gre na zivce. FUUUL. Zadnjic sem mu prav rekla da kaj mu tolko tezi ona. Pa je sam reku: "Kaj se ne smem pogovarjat z ljudmi?"
Uporabniški avatar
PokaLala
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a PokaLala » 22. Jul. 2008 22:27

ne..

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov