Ste kaj ljubosumne?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 21. Jun. 2010 10:13

buubbika napisal/-a:Ljubosumni so predsvsem tisti, ki imajo nizko samozavest, se ne cenijo in niso zadovoljni s sabo.

So true.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 21. Jun. 2010 11:31

jullia_ napisal/-a:Ironija je v tem, da si citirala uporabnico, pri kateri se je kasneje izkazalo, da jo mož vara in torej res ni bil vreden njenega zaupanja.
Sem upala, da me bo katera prehitela..
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 21. Jun. 2010 12:05

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 21:17, skupaj popravljeno 1 krat.
tachika93
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a tachika93 » 21. Jun. 2010 12:53

sirova štručka napisal/-a:
satan28 napisal/-a:Nisem ljubosumna, ker mi ne daje povodov za to negativno čustvo.
Zaupam vase, vanj, v naju.
Če bi me pa kdaj izneveril, potem pač ni bil zame! Preprosto!

no sej ni sam negativno, tko kot recimo strah tud ni sam negativno čustvo, dokler je zdrava mera vsega, je čist kul.

Tu se pa popolnoma strinjam :)
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 21. Jun. 2010 12:58

Večji problem je izražanje čustev kot čustva sama. In kakršnikoli izpadi ljubosumja (oziroma natančneje - ljubosumnega obnašanja) so škodljivi za zvezo, glede tega se ne slepit, kako so v manjših količinah nekaj pozitivnega.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 21. Jun. 2010 13:02

A tukaj govorimo samo o ljubosumju v partnerstvu, ali tudi o drugačnih oblikah (med sorojenci, prijateljicami, sodelavci....)?
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
tachika93
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a tachika93 » 21. Jun. 2010 13:08

jullia_ napisal/-a:Večji problem je izražanje čustev kot čustva sama. In kakršnikoli izpadi ljubosumja (oziroma natančneje - ljubosumnega obnašanja) so škodljivi za zvezo, glede tega se ne slepit, kako so v manjših količinah nekaj pozitivnega.

Glede teh izpadov ljubosumja se strinjam, da to ni v redu, če niso utemeljeni.

Jaz osebno mislim, da ne moreš nikoli biti 100% glede partnerja, pa čeprav mu jaz zaupam itd. ampak včasih ne glede na to, da vem, da me nebi prevaral pomislim na to, v stilu, kaj bi bilo če bi bilo itd. Niso pa s tem nikakor mišljeni ljubosumni izpadi itd.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 21. Jun. 2010 13:10

Izpad ni nikoli utemeljen. Včasih si zelo utemeljeno in upravičeno jezen, pa to še ne pomeni, da je kul, da nekaj razbiješ, nekoga udariš in se na splošno zneseš nad celim svetom.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 21. Jun. 2010 13:11

sirova štručka napisal/-a:
Horus napisal/-a:Ce je prava, ni ljubosumna.

Slika

Če je prava bo predlagala, da bi sestavili urnik.
Ponedeljke, srede in petke bo imel za prijateljico, ob torkih, četrtkih in sobotah bo čas preživljal s punco, nedelje bodo pa namenjene druženju v troje! :razz:

:lol: sirova, pozabla si da še mora imeti moški način razmišljanje, šele takrat je prava :P

Zdej pa dost OT, mislim da če ti je kaj do partnerja pol ti ni vseeno zanj, ko ga druga peca al karkol poskuša...Neka zdrava doza ljubosumnosti more bit, ampak res čim manj je tega boljše je za odnos. Zase bi rekla da sem čisto malo ljubosumna. Tisto bolezensko ljubosumje, ko žena hodi vsepovsod zraven moža, ko on nima nobenih frendov s katerim gre na pivo, to mi je mimo.
tachika93
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a tachika93 » 21. Jun. 2010 13:12

jullia_ napisal/-a:Izpad ni nikoli utemeljen. Včasih si zelo utemeljeno in upravičeno jezen, pa to še ne pomeni, da je kul, da nekaj razbiješ, nekoga udariš in se na splošno zneseš nad celim svetom.

Tudi to je res :)

Čuftika, s tem kar si napisala se popolnoma strinjam :)

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov