Ste kaj ljubosumne?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- rose8
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 7. 2007
tut jz mam en problem, pa bom napisala kar sem, da ne bom odpirala nove teme....
s fantom sva skupaj skoraj 2 leti in jz sem namreč zelo ljubosumna, ampak to samo zadnjih pribljižno 6 mesecev, prej je bilo vse ok in lepo. ne vem zakaj, sama sebe prepričujem in si govorim: zaupam mu, ne bo me prevaral, rad me ima...itd. ampak ko reče ti zdajle moram tja pa tja, sem jaz takoj ljubosumna... res mi že najeda, sicr on mi je rekel da to razume (do ene mere seveda)
res nevem kaj naj še naredim... res se počutim grozno!!!
s fantom sva skupaj skoraj 2 leti in jz sem namreč zelo ljubosumna, ampak to samo zadnjih pribljižno 6 mesecev, prej je bilo vse ok in lepo. ne vem zakaj, sama sebe prepričujem in si govorim: zaupam mu, ne bo me prevaral, rad me ima...itd. ampak ko reče ti zdajle moram tja pa tja, sem jaz takoj ljubosumna... res mi že najeda, sicr on mi je rekel da to razume (do ene mere seveda)
res nevem kaj naj še naredim... res se počutim grozno!!!
-
*kayka* - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
- Kraj: Kranj
Js pa kokr kdaj,drugac ful nism...tko da bi bla zj lubosumna ce plese s sosolko, al pa gre na pjaco s kksno...k mi itak to vse pove ( ce bi kej blo mi zih ne bi). Pa zaupam mu. Bl me je tisto strah, da gre vn s kolegi, pa da bi se kksna obesala po njemu, pa kksn kozarck prevec... Je pa res, da sva 160km stran, tako da mislm da sm še kr dobra glede tega
- rose8
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 7. 2007
jullia_ napisal/-a:o kakšnih situacijah to govoriš? a gre v disko, a avto tankat na pumpo?
midva večinoma kr skoz hodva skupi na žurke, ampak če bi šou sam kdaj bi me pobral od skrbi. ubistvu če gre u trgovino, na pumpo, itd. to ne, ampak kam tko, nevem na pijačo s kom, tko...
-
Slatkica - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 11. 2006
Hja ... jaz sem tudi včasih malo ljubosumna ... in tega sploh ne maram. Njemu še nikoli nisem povedala, da me včasih razjeda. Čeprav sem prepričana, da me ne bi prevaral. Ok, ob totem stavku sem se malo ustavila. Nekako ni logično, da sem ljubosumna, če to vem.
Ob vikendih gre ponavadi ven s kolegi. To me niti ne moti. Moti me to, ko omeni, da so ble neke punce zraven, pol pa so se še znašli pri kateri v stanovanju in je baje blo ful fajn.
Nisem pa taka, da bi nekaj raziskovala in vdirala v njegovo zasebnost. Pogosto se zgodi, da ko gledama slike - al na njegovem kompu ali pa fonu ... da vidim slike neke punce ... ampak ga niti ne upam vprašat kdo je to, ker najverjetneje nočem slišati odgovora. Mislim, da še ma zdaj veliko slik na fonu od svoje bivše in mu sploh ne morem nič rečt.
Pri vsem skupaj mi je pa rahlo bed, ker še mi nikoli iz oči v oči povedal, da me ma rad. Sicer vem, da ne mara govorit o svojih čustvih ... ampak mi nekako to pokaže z dejanji.
Ob vikendih gre ponavadi ven s kolegi. To me niti ne moti. Moti me to, ko omeni, da so ble neke punce zraven, pol pa so se še znašli pri kateri v stanovanju in je baje blo ful fajn.
Nisem pa taka, da bi nekaj raziskovala in vdirala v njegovo zasebnost. Pogosto se zgodi, da ko gledama slike - al na njegovem kompu ali pa fonu ... da vidim slike neke punce ... ampak ga niti ne upam vprašat kdo je to, ker najverjetneje nočem slišati odgovora. Mislim, da še ma zdaj veliko slik na fonu od svoje bivše in mu sploh ne morem nič rečt.
Pri vsem skupaj mi je pa rahlo bed, ker še mi nikoli iz oči v oči povedal, da me ma rad. Sicer vem, da ne mara govorit o svojih čustvih ... ampak mi nekako to pokaže z dejanji.
-
srčica* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: v njegovem srčku
am Slatkica.. kako dolgo pa sta vidva skup?
ker jaz še tudi mam nekaj slikic določenih fanotv, pa kaki sms v telefonu , ampak ne zato, ker bi še kaj čutla do tega, ampak samo toliko, da če bi moj kaj poštrkal in to opazil, da bi mu blo malo v opomin, da sem nekoč bla tudi drugim fantom všeč.... pa če bi mi kaj rekel, bi takoj zbrisala, pa še všeč bi mi bilo, eč bi bil malo ljubosumen...
no pač hočem povedati, da mogoče ma tvoj tudi zaradi tega razloga še slikice nekih punc in bi mogoče rad, da pokažeš, da ti dejansko je nekaj do njega in da ti en bi blo vseeno, če bi odšel k drugi...
ker jaz še tudi mam nekaj slikic določenih fanotv, pa kaki sms v telefonu , ampak ne zato, ker bi še kaj čutla do tega, ampak samo toliko, da če bi moj kaj poštrkal in to opazil, da bi mu blo malo v opomin, da sem nekoč bla tudi drugim fantom všeč.... pa če bi mi kaj rekel, bi takoj zbrisala, pa še všeč bi mi bilo, eč bi bil malo ljubosumen...
no pač hočem povedati, da mogoče ma tvoj tudi zaradi tega razloga še slikice nekih punc in bi mogoče rad, da pokažeš, da ti dejansko je nekaj do njega in da ti en bi blo vseeno, če bi odšel k drugi...
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
-
Slatkica - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 11. 2006
srčica* ... verjetno maš prav ... s tega zornega kota še sploh nisem gledala.
No, skupaj sma pol leta, ampak mi je bilo malo pretirano z njegove strani, ko je že takoj na začetku imel neke ljubosumne izpade, da ne smem z drugimi plesat. Takrat sem bila ful jezna na njega pa sem mu rekla naj neha z ljubosumjem, ker tega ne maram. Potem pa se mi ni zdelo primerno, da bi jaz imela neke izpade.
Hehe ... mislim, da mu bom naslednjič, ko bo prišlo do česa podobnega, povedala, da sem malo ljubosumna.
No, skupaj sma pol leta, ampak mi je bilo malo pretirano z njegove strani, ko je že takoj na začetku imel neke ljubosumne izpade, da ne smem z drugimi plesat. Takrat sem bila ful jezna na njega pa sem mu rekla naj neha z ljubosumjem, ker tega ne maram. Potem pa se mi ni zdelo primerno, da bi jaz imela neke izpade.
Hehe ... mislim, da mu bom naslednjič, ko bo prišlo do česa podobnega, povedala, da sem malo ljubosumna.
-
srčica* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: v njegovem srčku
ja malo ljubosumja mora bit...
saj mu ni ravno treba preprčit stike s katerokoli punco al pa izbrisat vse slike punc, pa met samo slike od tebe...
ampak mislim ap da je dobro, če mu poveš da ti pač to glih ni všeč...
napsloh ej malo ljubosumja dobro za zvezo, daš partnerju občutek, da ti ni vseeno...
saj mu ni ravno treba preprčit stike s katerokoli punco al pa izbrisat vse slike punc, pa met samo slike od tebe...
ampak mislim ap da je dobro, če mu poveš da ti pač to glih ni všeč...
napsloh ej malo ljubosumja dobro za zvezo, daš partnerju občutek, da ti ni vseeno...
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
-
br0ken heart - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 1. 2005
Seveda sem lubusumna, ampak v dovoljeni meri.
Moj sicer pravi da sem ful lubusumna, ja P***a, ce pa bilokera bejba ki jo pozna, zacne kr kricat ko ga vidi. HALO!?
Moj sicer pravi da sem ful lubusumna, ja P***a, ce pa bilokera bejba ki jo pozna, zacne kr kricat ko ga vidi. HALO!?
Hello, 911. I''m on fire!
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
kajira napisal/-a:sem zdravo ljubosumna.
Jaz tud - no kukr kdaj.
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
sem ljubosumna.. njemu je to jasno ker mu povem.. ampak na lep način.. ne očitam nekih brezveznih stvari in ga ne preverjam okol sem pa lubosumna ko ga kakšna punca osvaja
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov